Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 130

Θέμα: Το ΔΣ του Συλλόγου Απανταχού Καστανιτσιωτών – Η Τοπική Κοινότητα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    LOL LOL LOL τελικά μερικές κομπλεξικές συμπεριφορές είναι ίδιες, ότι μηχανάκια και να έχει η ομάδα....
    Εγώ τους βαραντέρους κλαμπ και φόρουμ τους έχω δει αρκετές φορές στην εθνική και ΠΟΤΕ δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο.
    Πολλοί αργοί ήταν κάποτε αλλά από ότι έχω δει έχουν βελτιωθεί τα τεέυταία χρόνια που οι πολλοί πήραν άλλα μηχανάκια.
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Γνωρίζεις κάποιον από το ΤΔΜ και το λες αυτό?
    Ή απλά έτσι νομίζεις???

(πριν 6 χρόνια δεν ξέρω τι έκανες και με ποιούς εγώ αυτούς που γνωρίζω είναι μια χαρά παιδιά)

Νικολάκη, με όλο το σεβασμό, ποιοί στο καλό νομίζετε ότι είστε και δεν μπορεί κανείς να έχει άποψη για τα πεπραγμένα σας... Έλεος ρε μαν με τον οπαδισμό.

Για το άλλο, το αργός ή γρήγορος δεν με νοιάζει (πιά). Αλλά δεν μιλούσα για δαύτους έτσι και αλλιώς σε αυτό που έκανες quote.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Νικολάκη, με όλο το σεβασμό, ποιοί στο καλό νομίζετε ότι είστε και δεν μπορεί κανείς να έχει άποψη για τα πεπραγμένα σας... Έλεος ρε μαν με τον οπαδισμό.
    μια και ήμουν κάποια χρόνια στο κλαμπ αυτό σου λέω ότι όλα αυτά είναι άκυρα.
    Τα παιδιά πρόσεχαν πολύ -και δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει αυτό- να μην ενοχλούν
    Δεν είμαι οπαδός αφού δεν πάω πια εκεί απλά δεν μου αρέσει να μιλάμε για άλλους
    και να λέμε άκυρα.
    Απλό είναι.

υγ
    το ίδιο φυσικά θα πω και για σένα αν ακούσω κα΄τι στραβό για πάρτι σου.
    Είναι στάση ζωής αυτό δεν είναι οπαδισμός.
    Με το μπαρδόν.
    ΤΟυς ξέρω τόσα χρόνια τους ΤΔΜδες , το ότι χώρισαν οι δρόμοι μας δεν πάει να πει
    ότι ξαφνικά έγιναν μαλάκες.
    Μια χαρά παιδιά είναι κι αν πας εκεί μια Τετάρτη (νομίζω) θα διαπιστώσεις και μόνο σου
    του λόγου το αληθές.

υγ
    αν αύριο πα΄ρω γκαρέλι ρε αδερφέ θα γίνω άλλος???
    ανανήψαντας

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Γνωρίζεις κάποιον από το ΤΔΜ και το λες αυτό?
    Ή απλά έτσι νομίζεις???

(πριν 6 χρόνια δεν ξέρω τι έκανες και με ποιούς εγώ αυτούς που γνωρίζω είναι μια χαρά παιδιά)

Κανέναν δεν γνωρίζω από το TDM club ούτε βεβαίως έχω κάτι εναντίον τους, ήταν αναφορά χάριν αστεϊσμού, προφανώς δεν έγινε αντιληπτό

Ούτε με το Varadero Club είχα και έχω παρτίδες, μια και μόνο φορά έτυχε και βρέθηκα μαζί τους, απλά βρήκα τη συμπεριφορά των ταγών τους ολίγων καγκουρίστικη, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Κανέναν δεν γνωρίζω από το TDM club ούτε βεβαίως έχω κάτι εναντίον τους, ήταν αναφορά χάριν αστεϊσμού, προφανώς δεν έγινε αντιληπτό

Ούτε με το Varadero Club είχα και έχω παρτίδες, μια και μόνο φορά έτυχε και βρέθηκα μαζί τους, απλά βρήκα τη συμπεριφορά των ταγών τους ολίγων καγκουρίστικη, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    TDM μαζί με Varadero, θανατηφόρος συνδυασμός...
    ΥΠάρχουν παιδιά στο ΤΔΜ που έχουν κάνει ταξίδια εκεί που δεν το βάζει ο νους...
    Κάποιος έχει κερδίσει και βραβείο λογοτεχνίας
    Έχουν οργανώσει πολύ καλά σεμινάρια
    Έχουν βοηθήσει το συνάνθρωπο τους πολλές φορές με λεφτά ή άλλα πράματα.
    Έχουν δική τους τράπεζα αίματος.

Αμαρτία είναι να τους κρίνουμε από το μηχανάκι και να κάνουμε πλάκα.
    ανανήψαντας

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    @Χτήνος

Νίκο, ντάξει όσοι καβαλάνε τα ΤΔΜ και τα Βαραντέρο σέρνουν ένα "κακό όνομα", δικαίως αδίκως χεστήκαμε, πλάκα κάνουμε ούτως ή άλλως (εγώ τουλάχιστον).
    Όπως σέρνουν ένα όνομα και αυτοί με τα ΒΣτρωμ, όπως και με τα BMW, και με τα σούπερσπορτ στις καφετέριες κλπ.

Ξαναλέω όμως, τουλάχιστον εγώ, το πάω στην πλάκα.

Μην τρελαίνεσαι κι εσύ.

Από κει και πέρα συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είπες πριν.

Παίζει και ο λόγος που τους πειράξανε τα μηχανάκια στην πλατεία, να ήταν γιατί δεν είχαν σκεφτεί νωρίτερα να παρκάρουνε οι ίδιοι εκεί τα αγροτικά τους.

Σε όποιο χωριό έχω βρεθεί, είτε νησί, είτε ό,τι διάλο να'ναι, εκτός ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων, βλέπω συνεχώς το ίδιο πράγμα.
    Αυτοκίνητα δικά τους παρκαρισμένα μές στη μέση του δρόμου (κυριολεκτικά όμως), την προτεραιότητα την έχει ο ντόπιος (σήματα, στοπ, μονόδρομοι και λοιπές μαλακίες δεν παίζουνε), για να παρκάρεις είτε μηχανή είτε αυτοκίνητο πρέπει να βγει η κυρά κομπρέσα που της ανήκει το πεζοδρόμιο και να τα βρείτε, και τελειωμό δεν έχει.

Κι εδώ γίνονται τέτοια, αλλά όχι σε αυτό το βαθμό.

Και αν είναι μία φορά δική μας η μαλακία που έχουμε την απαίτηση επειδή πάμε να αφήσουμε 10 φράγκα να σεβαστούν κάποια πράγματα αυτονόητα, είναι 5 φορές δική τους η μαλακία που θέλουνε τα φράγκα για να τα σεβαστούν.

Συμφωνώ με τα υπόλοιπα αλλά εδώ είσαι λάθος, αν θες τη γνώμη μου.

Η πλάκα δεν είναι ούτε αμαρτία, ούτε κακό πράγμα.
    Όλοι μπορεί να φάμε δούλεμα είτε για το μηχανάκι που καβαλάμε, είτε για το οτιδήποτε.

Εμένα όταν με είχε ρίξει κάτω ένας πστης, ένα παλικάρι με ένα ΤΔΜ σταμάτησε και με βοήθησε και τον ευχαριστώ και θα τον ευχαριστώ.
    Είτε είχε ξετάπωτη, είτε φόραγε κράνος ή όχι.

Και το ίδιο θα έκανα κι εγώ για τον οποιονδήποτε ας καβάλαγε ακόμα και ντουκάτι

Άλλο ο χαβαλές, κι άλλο τα σοβαρά

Δεν τρελαίνομαι ρε συ απλά μερικά πράγματα καλό είναι μπαίνουν στη θέση τους....
    ανανήψαντας

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    ΥΠάρχουν παιδιά στο ΤΔΜ που έχουν κάνει ταξίδια εκεί που δεν το βάζει ο νους...
    Κάποιος έχει κερδίσει και βραβείο λογοτεχνίας
    Έχουν οργανώσει πολύ καλά σεμινάρια
    Έχουν βοηθήσει το συνάνθρωπο τους πολλές φορές με λεφτά ή άλλα πράματα.
    Έχουν δική τους τράπεζα αίματος.

Φίλτατε νομίζω πως το κάνεις μεγάλο θέμα χωρίς να υπάρχει λόγος... επίσης επέτρεψέ μου πως η παρατήρηση πως είναι αμαρτία να κρίνουμε κάποιον από το μηχανάκι έχει νόημα εάν είναι καθολική και δεν περιορίζεται η ευαισθησία μόνο στο μηχανάκι που έχουμε ή είχαμε. Είναι τώρα επιχείρημα ότι κάποιος από το TDM club έχει κερδίσει βραβείο λογοτεχνίας; Κι ο Sid εδώ μέσα έχει γυρίσει ολόκληρη την οικουμένη με 1200GS αλλά 1200GS=Κώστας Σόμμερ με ζελέ για κράνος να κόβει βόλτες στις καφετέριες του Μπουρναζίου.Μπράβο του του παλικαριού με το βραβείο λογοτεχνίας αλλά αυτό που κολλάει; Έχουμε πλάκα τελικά, από τη μια κοβόμαστε για τη λογοκρισία και την ελευθερία της έκφρασης αρκεί βέβαια να μην μας αγγίζει έμμεσα ή άμεσα. ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ!!!

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Κοιτα που οι βλαχοδημαρχοι και λοιποι κρατικοδιαιτοι μας εβαλαν να τσακωθουμε....... ψυχραιμια γιατι θα σκοτωσω ολο το χωριο χαχαχαχαχα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Κοιτα που οι βλαχοδημαρχοι και λοιποι κρατικοδιαιτοι μας εβαλαν να τσακωθουμε....... ψυχραιμια γιατι θα σκοτωσω ολο το χωριο χαχαχαχαχα
    Μην τρελαίνεσαι.....

Η ελπίδα έρχεται... Και ξέρουμε όλοι ποιός τη φέρνει

Τρία γράμματά μονο φωτίζουν......

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    πραγματικά αν μερικοί είχατε την ίδια πετριά με το τι γίνεται καθημερινά στις πόλεις, θα έπρεπε να είχατε πάρει από έναν ιδιωτικό γερανό και να μαζεύατε τα μισά και πλέον οχήματα που κυκλοφορούν...
    αν θίχτηκε ο κυρ πρόεδρος, ας έπαιρνε τον ενωμοτάρχα από τη κάτω ραχούλα να πήγαινε να κόψει κλήσεις να τελειώνει το θέμα εκεί
    εδώ γυναίκες με καρότσια δε μπορούν να ανέβουν σε ένα πεζοδρόμιο στο κέντρο της Αθήνας, μας μάρανε τώρα που κλείσανε οι άλλοι την πλατεία του χωριού για 2 ώρες και του χαλάσανε και το image
    ρε δε μας χέζουν λέω εγώ

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

υγ
    αν αύριο πα΄ρω γκαρέλι ρε αδερφέ θα γίνω άλλος???
    Επ' αυτού μόνο γιατί με τα άλλα όντως μιλάμε για ανθρώπους που δεν γνωρίζω και οι γενικολογίες για τους τιντιεμάδες κλπ "πουλμουραίους" είναι χιλιοειπωμένες και γνωστές και μπορεί όντως οι εν λόγω να είναι οι εξαιρέσεις.

Για τον οπαδισμό και και τα ποιός γίνεσαι με το γκαρέλι. Σχετικά πρόσφατα θυμάμαι, είχε πεθάνει ένα παιδί με busa, κάπου στην ήπειρο ήταν; Μαζί με την γυναίκα του. Πρόσφατα θυμήθηκα την ιστορία γιατί διάβασα ότι ήταν από το σχολείο μου και κοντινή χρονιά με εμένα (αν έλεγαν για τον ίδιο αλλά παραείναι η σύμπτωση για να μην έλεγαν αυτόν). Είχε κανονιστεί ένα ταμείο, σε λογαριασμό τράπεζας, για τα παιδιά του. Ζήτησαν και κάποιοι πρώην μέλη του κλαμπ να μπουν (στις αρχές που ήταν πολύ φρέσκο) και έφαγαν άκυρο από τα μέλη του κλαμπ γιατί... δεν είχαν πιά busa. Τυφλός οπαδισμός και η μαλακία στο απόγειό της. Οπότε όποτε ακούω για "κλειστά" κλαμπ, άντε γειά σας και αέρα στα πανιά σας. Και δεν είναι το μόνο παράδειγμα του γιατί μακριά και αγαπημένοι, αλλά είναι μακράν το πιο χτυπητό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Μην τρελαίνεσαι.....

Η ελπίδα έρχεται... Και ξέρουμε όλοι ποιός τη φέρνει

Τρία γράμματά μονο φωτίζουν......
    GSX???

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Αν είχε λίγο χιούμορ ο πρόεδρος-δήμαρχος της Καστανίτσας, θα έλεγε 'όλα καλά δε τρέχει κάστανο '.

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. Το ταξίδι του μέλιτος...
    από Wizard13 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 09:10
  3. O Osama και το συγκρότημά του
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 11:30