Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 120

Θέμα: SOOOOOOOOOS!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    δηλ ΑΝ εισαι μπατσος πες μου ενα λογο που αξιζει να πεθανεις;
    Δεν ειμαι.
    Λεω ομως οτι αν μπορεις να αποφυγεις συμπλοκη, ειδικα αν δεν κινδυνευει ζωη, δεν ειναι παραλογο να το κανεις.

Δες το αλλιως. Πες οτι σκανε δυο μηχανες και σκοτωνουν αυτους τους τρεις. Μετα θα τους πει κανεις μπραβο η θα γινει τσι 'τανας για τους πολεμοχαρους με τα μπλε; εγω λεω το δευτερο... ποια μηχανη αξιζει μια ζωη;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    κατω δεν κατεβαινεις με τιποτα
    ο πανικοβλητος κακοποιος ειναι πολυ επικινδυνος.......
    αν τους πετυχεις στην αρχη παιρνεις το 100 και παρακολουθεις διακριτικα
    αν ειναι στο τελος βαζεις τις φωνες μηπως το παρατησουν
    το καλυτερο ειναι να μπορεσεις οταν φυγουν να τους ακολουθησεις απο μακρυα και να φερεις την αστυνομια στη φωλια τους

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    έμαθα κάποια καλά, ως ένα σημείο,νεώτερα αλλά δε νομίζω οτι πρέπει να ειπωθούν δημόσια.
    και όποιος άλλος τα έμαθε καλύτερα να μην γράψει ακόμα.

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    νομιζω το να βγεις στο μπαλκονι να φωναζεις κλεφτες κλεφτες και να τραβας βιντεο και φωτογραφιες ειναι ισως το πιο ασφαλες και ταυτοχρονα δραστικο.
    δυσκολα θα εχει κανεις την ψυχολογια να συνεχισει το εργο του ενω ειναι ανθρωποι απο πανω απο το κεφαλι του και φωναζουν και βγαζουν βιντεο κτλ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Δεν ειμαι.
    Λεω ομως οτι αν μπορεις να αποφυγεις συμπλοκη, ειδικα αν δεν κινδυνευει ζωη, δεν ειναι παραλογο να το κανεις.

Δες το αλλιως. Πες οτι σκανε δυο μηχανες και σκοτωνουν αυτους τους τρεις. Μετα θα τους πει κανεις μπραβο η θα γινει τσι 'τανας για τους πολεμοχαρους με τα μπλε; εγω λεω το δευτερο... ποια μηχανη αξιζει μια ζωη;
    καλα ρε αμιρου δεν ειπα οτι εισαι(αλλα και να εισουν τι εγινε)Τωρα για το παραδειγμα εισαι λιγο ακυρος.Για να σκοτωσουν οι μπατσοι(σε τετοια περιπτωση)πρεπει να τραβηξουν και οι αλλοι.Οποτε σωστα αντεδρασαν.Και δεν θα πει και κανενας τιποτα.Φυσικα καμμια μηχανη δεν αξιζει.

καλα ρε αμιρου δεν ειπα οτι εισαι(αλλα και να εισουν τι εγινε)Τωρα για το παραδειγμα εισαι λιγο ακυρος.Για να σκοτωσουν οι μπατσοι(σε τετοια περιπτωση)πρεπει να τραβηξουν και οι αλλοι.Οποτε σωστα αντεδρασαν.Και δεν θα πει και κανενας τιποτα.Φυσικα καμμια μηχανη δεν αξιζει.
    Αυτο που εγραψε ο ντεβιλς για το καλασνικοφ το ειδες; οταν φτασεις σε τετοιο περιστατικο δεν ξερεις τι θα βρεις. Αν βγει πολεμικο οπλο θα βγει και το 045 και οποιον παρει ο χαρος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Αυτο που εγραψε ο ντεβιλς για το καλασνικοφ το ειδες; οταν φτασεις σε τετοιο περιστατικο δεν ξερεις τι θα βρεις. Αν βγει πολεμικο οπλο θα βγει και το 045 και οποιον παρει ο χαρος...
    τωρα μιλας σωστα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    δυο κινδύνους ξέρει ο υποψήφιος μοτοσυκλετιστης από την εφηβεία κιόλας....ότι τα μηχανάκια πέφτουν και κλέβονται.Εχει κλαπεί r1 μεσα σε μιση ώρα επειδη ανέβηκε φίλος για λίγο σπίτι του να φαει,κατεβηκε κάτω και δε το βρήκε.Για μιση γ...μένη ώρα.Όσες φορές εχω αφήσει μηχανάκι παρκαρισμενο στο πεζοδρόμιο για λίγο τρέχω ανα πεντε λεπτα στο μπαλκόνι να δω αν είναι εκει..απορώ πως κοιμούνται τα βραδια κάποιοι με μονιμα μηχανάκι εξω στο πεζοδρομιο ή στην πυλωτη(ακομα χειροτερα).

Banned

Στο ελλαντα για να πυροβολησει-νομιμα-ο αστυνομικος,δεν πρεπει απλα να δει την απειλη,αλλα να υπαρχει και κινηση και προθεση του αντιπαλου-βλ.κακοποιου εναντιον του.
    Παρολα αυτα και ετσι να γινει,αν κατα την συμπλοκη τραυματιστει καποιος πολιτης,παλι θα φταιει ο αστυνομικος,γιατι επρεπε να εξασφαλισει την ακεραιοτητα των πολιτων.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Στο ελλαντα για να πυροβολησει-νομιμα-ο αστυνομικος,δεν πρεπει απλα να δει την απειλη,αλλα να υπαρχει και κινηση και προθεση του αντιπαλου-βλ.κακοποιου εναντιον του.
    Παρολα αυτα και ετσι να γινει,αν κατα την συμπλοκη τραυματιστει καποιος πολιτης,παλι θα φταιει ο αστυνομικος,γιατι επρεπε να εξασφαλισει την ακεραιοτητα των πολιτων.
    Με συγχωρείς που στη βγαίνω δημοσίως αλλά ευτυχώς που ναι έτσι στο ελλάντα γιατί ποιός ξέρει πόσες ξόφαλτσες ή κορκονείστικες θα χαμε. Δεν θα πάω μακρυά, αυτοί που φάγανε τον άκυρο υδραυλικό στον Βύρωνα (πάνω σε συμπλοκή) πριν 3-4 χρόνια ξέρεις τι τους κάνανε ??? :a13:

Στο θέμα μας τώρα για να μην ξεφεύγουμε. Η αστυνομία είναι αυτή που είναι και η αλήθεια είναι πώς ψιλοαδιαφορεί (στην Αθήνα τουλάχιστον) για το συγκεκριμένο θέμα. Από την άλλη μπορεί να είμαι άδικος και 4 χρόνια τώρα που γίνεται χαμώς να δρα μεθοδικά και undercover.

Για τα μέτρα προστασίας που γράφετε το μόνο που έχει 100% αποτελεσματικότητα είναι η ασφάλεια κλοπής. Η μόνη εταιρεία που κάνει ολική είναι η : (τα ψαχνα πριν 3 μήνες) ενώ η AIG κάνει στο 70% της αξίας. Για μηχανή κυβικών hayabusha καινούργια θα σας πάει κανά 350αρι με 400άρι στην Interamerican. Όποιος διαφωνεί/αμφιβάλλει ας κάνει ένα τηλ και να μας ενημερώσει ΑΑΑΝ ισχύει κάτι διαφορετικό. Τα υπόλοιπα θα προσπαθήσω να τα αποδομήσω με τις γνώσεις που έχω πάνω στα ηλεκτρονικά και στις ασύρματες επικοινωνίες λόγω επαγγέλματος και για τα υπόλοιπα ότι έχω δει στο net.

- Κλειστό πάρκιν: Έχουν αποδειχτεί εδώ και περίπου 8 χρόνια ότι τα ασύρματα των garage "χακάρονται" σχετικά εύκολα. Σίγουρα ευκολότερα από ένα ασύρματο δίκτυο αν έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό (laptop + RFID sniffer/collector/copier). Παραπέμπω όποιον έχει όρεξη στο CCC του 2008 που χε γίνει στο Βερολίνο. Επίσης αν κάποιος δεν κατέει από laptop και έχει πρόσβαση στον μηχανισμό του γκαράζ μπορεί με ένα εργαλείο σαν μανιβέλα να το σηκώσει χειροκίνητα. Θα πάρει ώρα βέβαια και θα κάνει και φασαρία πιθανόν. Πέραν τούτου όσα ανοιγοκλείνουν με κλειδί μπορούν να παραβιαστούν σχετικά εύκολα όπως μια απλή κλειδαριά. Όπως και στην πυλωτή έτσι και σε ένα κλειστό γκαράζ όποιος μπει κάνει άνετα τη δουλειά του. Το κλειστό γκαράζ επίσης αν δεν είναι κοντά στον χώρο σου ακόμη και συναγερμός να βαράει ίσως οι γειτόνοι να τον γράψουν στα παπ#$%ρια τους και συ να μην πάρεις χαμπάρι.

- Συναγερμοί & GPS: οι πρώτοι ακόμη και να μην απενεργοποιηθούν μπορεί να μην τους αποτρέψουν. Δεν είναι και τόσο δύσκολο ένα βανάκι να μονωθεί ηχητικά ώστε άπαξ και μπει μέσα η μηχανή να μην ακούγεται άχνα από συναγερμό. Επίσης όπως έγραψαν και κάποιοι πιο πάνω παίζουν spray που τον "φιμώνουν" το συναγερμό. Σίγουρα θα υπάρχουν και τρόποι να μπορείς να τον βραχυκυκλώσεις ή να τον απενεργοποιήσεις. Αλλά ξαναλέω ότι ακόμη και να βαρέσει για 10" πριν την φορτώσουν σε ένα φορτηγάκι μπορεί να μην σώσει τπτ αν ο ιδιοκτήτης δεν είναι κοντά ή δεν τον ακούσει. Το GPS τώρα μπορεί να "ακυρωθεί" με ένα jammer. Ακόμη και το καλύτερο GPS πάντως σε ένα δωμάτιο ή χώρο μονωμένο με αλουμίνιο παραδίδει πνεύμα. Συν τις άλλοις αν κάποιος είναι ψιλιασμένος, το ψάχνει το βρίσκει το αποσυνδέει ή το πετάει κάπου για παραπλάνηση.

- Αλυσίδες, κλειδαριές: Βαριέμαι να γράφω και δεν γνωρίζω και πολλά. Έχω δει όμως σε βίντεο στο youtube να ξεκλειδώνουν με ειδικό εργαλείο ακόμη και τα πιο ακριβά της Abus. Βέβαια για να τα καταφέρει ο μαν που τράβαγε το βίντεο του πήρε 5 λεπτά σε ιδανικές συνθήκες. Τουτέστιν το χε προβάρει, ήταν στην ησυχία του και δεν φοβόταν ούτε μην πάει μέσα ούτε μην του σπάσει κανένας τα κόκαλα ένα ένα. Πάντως αυτό το μέτρο κατά τη γνώμη μου είναι και από τα καλύτερα αν τηρείς το the more the best (αν και ανάποδα το λένε ). Το ζηγιάζει αλλιώς ο κλέφτης αν χρειάζεται μισή ώρα κι αλλιώς αν χρειάζεται 5 '.

Εν κατακλείδι ΟΟΟΛΑ τα μέτρα προστασίας είναι για να καθυστερήσεις έναν επαγγελματία κλέφτη που το ασκεί το άθλημα γιατί για ένα μλκισμένο που θέλει να κάνει 5 βόλτες ένα καλό λουκέτο αρκεί. Όσο πιο πολύ τον καθυστερήσεις τόσο μειώνεις τις πιθανότητες να κάτσει να ασχοληθεί με την αγαπημένη σου. Το νο1 πάντως είναι να προσπαθείς να μην στη βάλουν στο μάτι. π.χ. επειδή πολύς κόσμος έχει facebook με 100άδες φίλους που δεν γνωρίζει άπαντες προσωπικά δεν είναι ανάγκη να ποστάρουμε το μηχανάκι και να λέμε "εγώ είμαι - εδώ είμαι"!!! Επίσης αν τραβάτε τις μηχανές σας με κινητά smartphones να έχετε απενεργοποιημένα τα location services για την εφαρμογή που τραβάει φωτό ώστε να μην υπάρχει σε metadata η τοποθεσία.

Αυτά... Αν οι mods/admins θεωρούν ότι έγραψα εγχειρίδιο για τσουτσέκια ας το σβήσουν αν και δυστυχώς πάντα αυτοί είναι ένα βήμα μπροστά (οι pro).

Υ.Γ.: 100% επίσης είναι το 24ωρο φυλασσόμενο αν και δεν καλύπτουν κλοπές είναι λίγο χλωμό να πα να το βουτήξουν από κάτι τέτοιο.
    Τελευταία τροποποίηση από macdeath_s; 10/04/2015 στις 01:37. Αιτία: 100%

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Βρουμ από εμένα. Από τα πιο ουσιώδη και χωρίς σάλτσες post. +650 κτλ

ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ

Στο κομμάτι που αφορά τις ασφάλειες ότι ΚΑΜΜΙΑ δεν προσφέρει και κάλυψη με μερική κλοπή.
    Γνωρίζετε όλοι τι σημαίνει αυτό,να χώνεις τα 400 και αν εντός τριών μηνών από την κλοπή σού φέρουνε
    ένα κομματάκι από την μοτό που να αποδεικνύει ότι είναι η συγκεκριμμένη....ΠΑΠΑΛΑ Η αποζημίωση.
    Επίσης αυτό το 70% ακούγεται απαράδεκτο.Γιατί δηλαδή το 70% σού έκλεψαν..??
    Τρύκ και κόλπα για να τά παίρνουμε και αν κάτσει η στραβή να μην επιστρέφουμε αυτά που πρέπει.
    Επίσης αν κάποιος έχει επάνω στη μοτό και 3000 ευρώ σε αξεσουάρ.....ΠΑΠΑΛΑ κι αυτά.
    Παράδειγμα παίρνεις μία μοτό 15000 ευρώ ,βάζεις και 3000 ευρώ με αξεσουάρ,εξάτμιση κ.λ.π.
    Σύνολο 18000 ευρώ.Αν στη φάνε παίρνεις το 70% δηλαδή 10500 και επειδή οι ασφαλιστικές αποζημιώνουν
    με τις τρέχουσες αξίες βάσει των όποιων τιμών κυκλοφορούν στο ίντερνετ και στο μοτο-Τρίτη,πάρε
    πάρε και μια μείωση άλλο ένα 20% που είναι φυσιολογικό μόλις η μηχανή πάρει αριθμό και βγει
    από τη βιτρίνα.Έχουμε λοιπόν βγάλε αλλα 2100 ευρώ.Αν λοιπόν σου τη φάνε και δε βρεθεί ούτε κοκκαλάκι
    εντός 90 ημερών που να αποδεικνύει ότι είναι κομμάτι τηςε συγκεκριμμένης μοτό τότε ο ασφαλισμένος
    που έχωσε 18000 ευρώ θα πάρει 8500 το τρέχον εξάμηνο??.Πρέπει να δώσει μάχη για να πάρει παραπάνω..!!!
    Αν είναι τον πρώτο μήνα που αγόρασε τη μοτό μάλλον θα τα πάρει,αν όμως είναι μετα από 5-5,5 μήνες..??
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..?? Πολύ ενημερωτικά αυτά που έγραψες φίλε μου,άσε όμως τον καθένα μας να αποφασίζει
    για το πως θα προστατεύσει τη μοτό του.Αν λέει κάτι αυτό,εδώ και 40 χρόνια πια έχω αλλάξει πολλές μοτό.
    Τη νύχτα πάντα μέσα σε γκαράζ,και την ημέρα συναγερμός ,λουκέττα και μακρυά από σημεία που θα είχαν
    πρόσβαση εύκολα φορτηγάκια.Δηλαδή σε στενά,πεζοδρόμια,κ.λ.π.Τηλεειδοποίηση πλέον από τότε που βγήκε
    στην αγορά και μακρυά από σημεία που παρκάρουν οι πολλές μηχανές.μπορεί να είχα και τύχη ,αυτό δεν θα
    το μάθω ποτέ.Αλλά αν πλήρωνα τα 400 ευρώ τόσα χρόνια όσο υπάρχει αυτό το σύστημα στις ασφαλιστικές,
    τότε σίγουρα θα αγόραζα 3-4 μηχανάκια λιγότερο..!!Όπως και τους έχω δώσει και ένα αυτοκίνητο από το
    1970 που δεν χρειάστηκε ποτέ να αποζημιώσω .Ούτε μου αναγνωρίστηκε αυτό για να έχω ελάχιστα ασφάλιστρα.
    Αντίθετα έπεσα σε ασφάλεια που έριξε λουκέτο 2 φορές.Την πρώτη ήμουν εμπλεκόμενος και έπρεπε να
    αποζημιωθώ και πήρα τα άρχι.......μου από το σύστημα πριν καθιερωθεί αυτό το κόλπο με τις επικουρικές
    που είναι σαν τα επικουρικά ταμεία τα συνταξιοδοτικά που περιμένεις 4 χρόνια και την δεύτερη ακόμα περιμένω
    να μου επιστραφούν τα ασφάλιστρα..!!!
    Αν κάποιος ασχολείται με ασφάλειες ή είναι ασφαλιστής ας μας ενημερώσει όπου πιστεύει ότι υπερβάλλω
    ή είμαι λάθος.

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    Επίσης αυτό το 70% ακούγεται απαράδεκτο.Γιατί δηλαδή το 70% σού έκλεψαν..??
    Χωρίς να είμαι ειδικός επί του θέματος, πιθανότατα το 70% είναι για να σε διατηρήσεις 'συμμετοχή' στη ζημιά, και να έχεις το μέγιστο δυνατόν ενδιαφέρον για να την προστατεύσεις, αφού αν στην κλέψουν θα χάσεις χρήματα σίγουρα. Για τον ίδιο λόγο και στις ασφάλειες πιστώσεων δεν καλύπτουν ποτέ το 100% της αξίας του τιμολογίου αλλά μικρότερα ποσοστά (80 ή 90% ανάλογα την εταιρεία και/ή τον ασφαλιζόμενο ή και χαμηλότερα ποσοστά ανάλογα την κατηγορία του πελάτη). Έτσι ο πωλητής προσέχει πάντα που πουλάει, και δε λέει 'α, είμαι ασφαλισμένος, στα τέτοια μου που τον έιδα να παραπαίει τον πελάτη την τελευταία φορά που πήγα στο μαγαζί του, φόρτωσε'.
    Τελευταία τροποποίηση από nathair; 10/04/2015 στις 07:05.

Τέρενς, για να αποδειχτεί οτι το κομματάκι που βρέθηκε είναι από το μοτό σου, θα πρέπει να έχει πάνω είτε τον αριθμό πλαισίου είτε τον αριθμό κινητήρα.....

Αν τώρα είσαι τόσο γκαντέμης τι να πω
    πουτσ@@@@@@@@@

Η καλύτερη λύση είναι να έχεις τοποθετήσει ένα ανακόντα κουρνιασμένο κάτω απο την κουκούλα...να δεις για πότε γίνονται λούις....

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF