[ATTACH=CONFIG]333895[/ATTACH
[ATTACH=CONFIG]333895[/ATTACH
Ας το πω από νωρίς...
Για τον φετινό αγώνα για να μην γράψω πως περιμένω 1-2 της Yamaha και φανώ υπερβολικός (αν και δεν το θεωρώ και πολύ απίθανο), θα γράψω πως αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο, περιμένω νίκη από αναβάτη της Yamaha.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
1) μικρός
2-3) πρινς-Γιώργος με πολύ ξύλο
4) Αλέιξ
5-6-7) Ντόβι-πολ-μπράντλευ με πολύ ξύλο
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Όχι, δεν ξέρω. Ούτε αν θ' αναπνέω αύριο δεν ξέρω, όχι τι θα γίνει στο Moto GP.
Απλά λέω τι περιμένω με βάση το πως καταλαβαίνω τα πράγματα. Αν ήξερα, θα το έγραφα με πιο εμφατικό τρόπο.
Μερικές φορές μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα...![]()
Βρε συ Μάριε, έχεις ένα πράγμα να θέλεις να διορθώνεις τους άλλους...
Άστο βρε αγόρι μου, ούτε πιο έξυπνο, ούτε πιο έμπειρο, ούτε πιο διαβασμένο σε κάνει να φαίνεσαι. Μόνο πιο ενοχλητικό.
Εδώ δεν είμαστε για να κάνουμε μάθημα ο ένας στον άλλο, φίλαθλοι είμαστε και λέμε τη γνώμη μας.
Το να μου πεις πως δεν ξέρω δεν έχει νόημα, δεν βοηθά σε τίποτα. Φυσικά και δεν ξέρω. Κανείς δεν ξέρει.
Σου επαναλαμβάνω λοιπόν, πως δεν ξέρω. Με βάση το πως καταλαβαίνω αυτά που βλέπω (και που περιλαμβάνει και την ικανότητα των ομάδων να προσαρμόζονται στις συνθήκες, των ελαστικών συμπεριλαμβανομένων, αλλά και τις διαφαινόμενες προθέσεις της Bridgestone για φέτος όπως εγώ τις αντιλαμβάνομαι), θεωρώ τη Yamaha φαβορί για τον επόμενο αγώνα.
Αυτό που μένει δεν είναι να με διορθώσει κάποιος, αλλά το να διαπιστώσω (για τον εαυτό μου, γιατί εδώ δεν κάνουμε πρωτάθλημα προβλέψεων ούτε με ενδιαφέρει να συγκρίνουμε το ποιος την έχει μεγαλύτερη) αν διαβάζω σωστά τα στοιχεία ή πρέπει να προσαρμόσω το πως τα αναλύω.
Πολυ σωστα τα λες. Με βασει αυτα που καταλαβαινεις απο αυτα που βλεπεις θεωρεις την γιαμαχα φαβορι. Οπως λες βλεπεις , αναλυεις , συμπεραινεις. Δεν διαφωνω.
Αλλα δεν καταλαβες ακομα οτι αυτο το extra hard δεν το εχει δει κανεις. Κανεις δεν ξερει τι ελαστικο ειναι.
Βλέπω νίκη Αογιάμα.
Ο Μαρκ θα αγχωθεί, ο Πεντρόζα θα παραχωρήσει τη σέλα του για όλη τη χρονιά στον ιάπωνα και ο Στόνερ θα τουιτάρει οτι συνταξιοδοτείται οριστικά και αμετάκλητα.
1ROSSI
2 mm
3 dovi
4 aesp
5 Bradley
6 Γιώργος
Γιατι ρε παιδια ουτε ενας τον ΜΑΝΙΑΚΟ;Μανουλα τον εκανε και αυτον![]()