Το μηχανάκι προορίζεται για άντρα ή γυναίκα τελικά;
Προτείνω SH 150 για να τελειώνει η ιστορία. Δύναμη, ευκολία, πρακτικότητα, λιγότερα προβλήματα έναντι άλλων σκούτερς.
Μαστοραχτυπα ενα SH 150 που σου εγραψαν παραπανω και εισαι κομπλε.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Χα χα κανονικά οχι ποτε δε θα το χρειαζομουνα αλλα αμα σου πω οτι όλο τεταρτη εχω και μάλιστα ποτε σχεδόν δεν ανεβαίνω πάνω απο τα 35χλμ σημερα που το κοίταξα;;;; Μαλλον πρέπει να απορώ που το μοντενακι κρατάει ακομα!! Τι να κανω ρε παιδιά εδώ Κρήτη ειναι καννιβαλοι οι οδηγοί, παντού τουρίστες και οι μισοί πελατες μου δεν εχουν ξανακάτσει ποτε σε μηχανακι και καθίζουν ενα χιλιόμετρο πισω μου στη σέλα, πουυυυυ ισορροπία, θα λεει ο κόσμος οτι εχω parkinson ( οχι, ενταξει,δεν εχω πέσει ποτε, υπερβάλλω λιγο). Παντως παιδιά πω πω ποσα μηνύματα!! Δεν ξερω πως να σας ευχαριστήσω, και μάλιστα πολυ χρήσιμες συμβουλές! Τωρα ειμαι δουλεια το βραδυ που θα παω σπιτι θα τα δω με την ησυχία μου και θα απαντησω!! Ως τοτε καλη μερα και καλές διαδρομές σε όλους σας!
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Παντως και 'γω αν επαιρνα παπι, μαλλον για wave θα πηγαινα.
Μια απορια μονο Nikol: Τι δουλεια κανεις και παιρνεις δικαβαλο τους πελατες?
![]()
Λοιπόν, τόση ώρα νόμιζα ότι είσαι ο Νίκος από την Κρήτη κ μόλις τώρα συνειδητοποίησα ότι είσαι η Νικόλ από την Κρήτη. Καλά τα λέω;
Θα πρότεινα δύο πράγματα:
1. κάποιος Κρητικός από εδώ να προτείνει ένα σωστό /τίμιο συνεργείο κοντά στην περιοχή σου
2. δούλεψε λίγο το μηχανάκι να του πάρεις τον αέρα και αν έχεις κ κάποιον γνώστη για για παρέα, ακόμα καλύτερα να σου πει δυο πραγματάκια στην πράξη κ επάνω στο μηχανάκι.
ps: εν κατακλείδι, υποψιάζομαι πως το μηχανάκι σου δεν έχει κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα ώστε να μπεις σε διαδικασία αλλαγής.
Τελικα να δεις που οντως μοτοταξι θα δουλευει!! Γεια σου συναδελφισα!
Το 'χα κανει για ενα μηνα στο εξωτερικο με σκουτερ. Πολυ γελιο.. (και πολυ καθισιο). Εν τελει το γυρισε σε courier ο τυπας που ειχε την εταιρια γιατι ειδε οτι δεν ειχε ανταποκριση απο το κοινο. Αλλα στο μεταξυ ειχα βρει πολυ καλυτερη δουλεια και την εκανα με ελαφρα...
Στο θεμα μας, παρε ενα σκουτερ Kymco ή SYm που ειναι φθηνα και αξιοπιστα γιατι με τις ταχυτητες δεν βλεπω να το εχεις πολυ..
Θα σου λυσει τα χερια απο αποψη πρακτικοτητας και ευκολιας. Προσοχη να εχει τροχους 16 ιντσων!!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου