καλά και κάποιοι άλλοι τάζανε αγάπες και σουξουμουξου
και κυκλοφοράνε με παπρίλια τώρα
Ρε φλέιμ στο φλέιμ λέμε![]()
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
Με κάλυψαν οι προηγούμενοι για τα περί ΜΜ, ότι δηλαδή δεν αποδέχεται την ήττα, την ανωτερότητα του άλλου, την μαλ@κια του κλπ.
Το είδαμε στο Qatar που τζαρτζαρισε και χάλασε τον αγώνα του αλλουνού το είδαμε πέρυσι, το είδαμε με τον pedrosa που τον έστειλε ακουμπωντας τον.
Απλά χθές δεν τού βγήκε δεν είχε τα εχέγγυα πρώτα πρώτα από τα λάστιχα του, δεν ξέρω και μάλλον κανείς μας εδώ μέσα αν εκ του πονηρού σκουντώντας τον ΓΙΑΤΡΌ περίμενε να πάει για βρούβες όπως το χομπιτ, αν τον έριχνε άσχετα αν έπεφτε η όχι και ο μμ, ακόμα ξύλο θα έτρωγε.
Σε αυτό το επίπεδο τίποτα δεν είναι τυχαίο και ούτε χαρίζεται τίποτα σε κανέναν και το fair play πάει περίπατο,αλλα ο VALE τα έχει φάει με το κουτάλι αυτά, έχει περάσει από το στάδιο του< είμαι τσογλάνι > αν και νομίζω πώς βγαίνοντας με την φανέλα νο 10 ήταν σαν να έλεγε < εκεί στοχεύω μικρέ, παρτο χαμπάρι >
Δεν μάσησε δεν εκλασε μέντες, βοήθησε και το μηχανάκι, η τελική στους τελευταίους γύρους ήταν ίδια γιατί το Η δεν είχε δυνατή έξοδο λόγω ελαστικών.
Ο VALE απέδειξε ότι και αντοχή έχει, και διάρκεια και κότσια αλλά κυρίως τα έχει @@ ΜΕΓΑΛΑ
VALE #46
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Φαντάζομαι τον VALE να τραγουδάει το παρακάτω
https://youtu.be/gJ3tqIukBKg
Και εγώ το χαρίζω στους επικριτές τού
VALE #46
ο ΜΜ δήλωσε ότι έκοψε ρυθμό για να φυλάξει λάστιχο για το τέλος και όταν τον έφτασε ο Rossi είχε λάστιχο για να δώσει την μάχη για την πρώτη θέση. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι και αν δεν έκανε το λάθος πως θα είχε εξελιχτεί ο αγώνας αλλά προσωπικά πολύ χάρηκα για τον Ροσσάκο που είναι ακόμα εδώ και κερδίζει στα 36 του στα ίσια τους πιτσιρικάδες. Α.... τι έγινε με τον Lorenzo πάλι... τώρα τι πρόβλημα είχε, κράνος, πυρετό τι...?