προφανως εχεις χασει την εμπιστοσυνη σου αν και με αυτα που περιγραφεις ως βλαβες δεν εχεις δικιο
δεν ειναι ουτε συχνες ουτε σοβαρες ουτε ακριβες ουτε δυσκολο να επισκευαστουν
και βεβαια δεν δειχνουν οτι το μηχανακι ειναι για πεταμα![]()
προφανως εχεις χασει την εμπιστοσυνη σου αν και με αυτα που περιγραφεις ως βλαβες δεν εχεις δικιο
δεν ειναι ουτε συχνες ουτε σοβαρες ουτε ακριβες ουτε δυσκολο να επισκευαστουν
και βεβαια δεν δειχνουν οτι το μηχανακι ειναι για πεταμα![]()
Όπως περιγράφεις τα προβλήματα του παπιού, πιθανόν για όλα να έφταιγαν τα πηνία (αδύναμο ρεύμα, κακός σπινθήρας, ατελής καύση) σε συνδυασμό με το στυλ οδήγησής σου (συνέχεια τετάρτη και μεγάλα ανοίγματα του γκαζιού).
Αν τα πηνία επισκευάστηκαν (επιτυχώς) και συνηθίσεις τον σωστό τρόπο χρήσης του σασμάν, μάλλον θα ξενοιάσεις.
(Υποθέτω ότι κατά τα άλλα είσαι ΟΚ. Βαλβίδες, φίλτρο αέρα, λάδια, ρύθμιση καρμπυρατέρ.)
Όπως το αντιλαμβάνομαι έναν ανορθωτή (20-30€) ήθελε το μηχανάκι κ τέλος.
Όπως είπαν κ πριν τα παιδιά, ένα καλό σέρβις, λάδια (ζωτικής σημασίας), φίλτρα μπιτζίνας-λαδιού, καινούρια μπαταρία, ΚΑΛΑ λάστιχα, τσεκ στα φρένα και βουρ στους δρόμους.
Θα επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου με το 2κυκλό σου, εκτός κ αν το έχεις βαρεθεί κ θέλεις να το αλλάξεις.
σωστά, καλού-κακού επισκεφτείτε και ένα σύμβουλο γάμου μήπως περνάτε κάποια κρίση :a13:
από όλες τις συμβουλές μου άρεσε αυτή του μικρού varadero, διότι είναι κατάλληλο για δικάβαλο, για λακούβες και με δύναμη. Όμως επειδή δεν πρόκειται να καταφέρεις να το δουλέψεις λόγω ταχυτήτων, προτείνω κι εγώ το σκούτερ. Όποιο κι αν είναι αυτό, λιγότερα προβλήματα θα έχεις από το παπί λόγω του ότι δεν έχει ταχύτητες και άρα δεν θα το τυραννάς.... Ένα 125cc αυτόματο θα είναι υπεραρκετό αφού τώρα δουλέυεις με παπί δικάβαλο και 4η καρφωμένη μόνιμα...
(Οχι, εγω ειμαι Σκορπιος. Ειμαστε πιστοι εμεις.)
Ναι παιδια honda θα διαλεγα.....
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Όπως και πολλοί άλλοι...