Σελίδα 6 από 29 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 429

Θέμα: Το μηχανακι της αργοπεθαινει...και μετα, τι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    προφανως εχεις χασει την εμπιστοσυνη σου αν και με αυτα που περιγραφεις ως βλαβες δεν εχεις δικιο
    δεν ειναι ουτε συχνες ουτε σοβαρες ουτε ακριβες ουτε δυσκολο να επισκευαστουν
    και βεβαια δεν δειχνουν οτι το μηχανακι ειναι για πεταμα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    προφανως εχεις χασει την εμπιστοσυνη σου αν και με αυτα που περιγραφεις ως βλαβες δεν εχεις δικιο
    δεν ειναι ουτε συχνες ουτε σοβαρες ουτε ακριβες ουτε δυσκολο να επισκευαστουν
    και βεβαια δεν δειχνουν οτι το μηχανακι ειναι για πεταμα
    +1100
    aleaxzafeir

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

Παλαιό μέλος
    Όπως περιγράφεις τα προβλήματα του παπιού, πιθανόν για όλα να έφταιγαν τα πηνία (αδύναμο ρεύμα, κακός σπινθήρας, ατελής καύση) σε συνδυασμό με το στυλ οδήγησής σου (συνέχεια τετάρτη και μεγάλα ανοίγματα του γκαζιού).

Αν τα πηνία επισκευάστηκαν (επιτυχώς) και συνηθίσεις τον σωστό τρόπο χρήσης του σασμάν, μάλλον θα ξενοιάσεις.
    (Υποθέτω ότι κατά τα άλλα είσαι ΟΚ. Βαλβίδες, φίλτρο αέρα, λάδια, ρύθμιση καρμπυρατέρ.)

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikol1979 Προβολή μηνύματος
    Το δοκιμαζω τωρα λιγες μερες να μη βαζω τεταρτη και το ψιλοκαταφερνα, ωσπου σημερα εκατσα παλι μια κοπελια που σωνει και καλα να με κραταει απο τους ωμους, όποτε παταγα φρενο κοντευε να μου κανει καφαλοκλειδωμα....και να σου, κοιταω προς τα κατω και ειχα ξεχαστει, παλι αναβε το λαμπακι της τεταρτης στα 35χλμ.....Αλλα τελοσπαντων μη γραφω πολυ για το πως οδηγαω γιατι εδω λεμε για μοντελα....

Οσο για το φιλο toyar, χαλαει και παραχαλαει...περσυ ειχε παθει το πηνιο Αυγουστο μηνα και δε βρισκαμε αλλο πουθενα, οποτε μου αδειαζε τη μπαταρια καθε τρεις μερες....αναγκαστηκα να παρω τη μπαταρια με τα τσιμπιδακια, και μερα παρα μερα ξεβιδωνα πλαΐνα, εβαζα μανταλακια και το φορτιζα με μια μπαλαντεζα λες και ηταν υβριδικο....αυτο τωρα σε περιοδο 15ωρων τη μερα οπου καθε χαμενη ωρα απο τη δουλεια ηταν και χαμενα λεφτα, επομενως το φορτιζα μετα τις εντεκα το βραδυ που σχολνουσα και περιμενα τριωρο να φορτισει, στη δουλεια, γιατι σπιτι μου δε γινοταν....αστα τι τραβηξα!!!!!!!!!!! την ιδια περιοδο μου χαλουσαν και τα μπουζια καθε βδομαδα, αναγκαστηκε ο μαστορας να μου μαθει να τα αλλαζω μονη μου για να μην τον πρηζω. Και την περασμενη βδομαδα πριν το service, μου μαυρισε μπουζι και δεν επαιρνε μπρος μεσα σε μια μερα που του ειχα βαλει καινουριο!!!!! (καποιο λαστιχακι μου ειπε ειχε φαγωθει)..Αλλες κυκλοφορανε με κραγιον στο μηχανακι για ωρα αναγκης, εγω με 2 μπουζια spare.....

Αρα, και δεν ξερω αν με νιωθετε, δεν εχω πει "το αλλαζω" με την πρωτη δυσκολια- οσο να ναι κουραστηκα, αφου οι στραβες τυχαινουν μονο οταν μου ειναι απαραιτητο το μηχανακι....αν δε σκεφτομουν τα λεφτα θα ειχε φυγει.
    Αυτο δεν ειναι μηχανακι το iDUCK ειναι...........
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Αυτο δεν ειναι μηχανακι το iDUCK ειναι...........
    Σε παρακαλω. iDuck-6.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Όπως το αντιλαμβάνομαι έναν ανορθωτή (20-30€) ήθελε το μηχανάκι κ τέλος.

Όπως είπαν κ πριν τα παιδιά, ένα καλό σέρβις, λάδια (ζωτικής σημασίας), φίλτρα μπιτζίνας-λαδιού, καινούρια μπαταρία, ΚΑΛΑ λάστιχα, τσεκ στα φρένα και βουρ στους δρόμους.

Θα επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου με το 2κυκλό σου, εκτός κ αν το έχεις βαρεθεί κ θέλεις να το αλλάξεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    σωστά, καλού-κακού επισκεφτείτε και ένα σύμβουλο γάμου μήπως περνάτε κάποια κρίση :a13:
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Το δοκιμαζω τωρα λιγες μερες να μη βαζω τεταρτη και το ψιλοκαταφερνα, ωσπου σημερα εκατσα παλι μια κοπελια που σωνει και καλα να με κραταει απο τους ωμους, όποτε παταγα φρενο κοντευε να μου κανει καφαλοκλειδωμα....και να σου, κοιταω προς τα κατω και ειχα ξεχαστει, παλι αναβε το λαμπακι της τεταρτης στα 35χλμ.....Αλλα τελοσπαντων μη γραφω πολυ για το πως οδηγαω γιατι εδω λεμε για μοντελα....

ΔΕΝ πρέπει να κοιτάς τι ταχύτητα έχεις. Απλά όταν κινείσαι με λίγα χλμ βάζεις 1η-2α-3η, ενώ όταν πας με πολλά χρησιμοποιείς την τελευταία (που εσύ δεν πας με πολλά αρα δεν σου χρειάζεται βάζεις 4η).

Οσο για το φιλο toyar, χαλαει και παραχαλαει...περσυ ειχε παθει το πηνιο Αυγουστο μηνα και δε βρισκαμε αλλο πουθενα, οποτε μου αδειαζε τη μπαταρια καθε τρεις μερες....αναγκαστηκα να παρω τη μπαταρια με τα τσιμπιδακια, και μερα παρα μερα ξεβιδωνα πλαΐνα, εβαζα μανταλακια και το φορτιζα με μια μπαλαντεζα λες και ηταν υβριδικο....αυτο τωρα σε περιοδο 15ωρων τη μερα οπου καθε χαμενη ωρα απο τη δουλεια ηταν και χαμενα λεφτα, επομενως το φορτιζα μετα τις εντεκα το βραδυ που σχολνουσα και περιμενα τριωρο να φορτισει, στη δουλεια, γιατι σπιτι μου δε γινοταν....αστα τι τραβηξα!!!!!!!!!!!

αν επισκευάστηκαν ή αλλάχθηκαν τα πηνεία δεν θα ξαναέχεις σύντομα πρόβλημα.

την ιδια περιοδο μου χαλουσαν και τα μπουζια καθε βδομαδα, αναγκαστηκε ο μαστορας να μου μαθει να τα αλλαζω μονη μου για να μην τον πρηζω. Και την περασμενη βδομαδα πριν το service, μου μαυρισε μπουζι και δεν επαιρνε μπρος μεσα σε μια μερα που του ειχα βαλει καινουριο!!!!! (καποιο λαστιχακι μου ειπε ειχε φαγωθει)..Αλλες κυκλοφορανε με κραγιον στο μηχανακι για ωρα αναγκης, εγω με 2 μπουζια spare.....

Το κόβω για τσιμουχάκι βαλβίδας άρα περνάει λάδι, και μουντζουρώνει το μπουζί και εν τέλει καίγεται. Αν σου στέγνωσε το μοτέρ κάποια στιγμή και την άκουσαν τα ελατήρια του κυλίνδρου ενδεχομένως να χρειαστείς και ελατήρια για να μην κολλήσει το μηχανάκι. Τα λάδια του τα ελέγχεις τακτικά? τα αλλάζεις όταν προβλέπεται?

Αρα, και δεν ξερω αν με νιωθετε, δεν εχω πει "το αλλαζω" με την πρωτη δυσκολια- οσο να ναι κουραστηκα, αφου οι στραβες τυχαινουν μονο οταν μου ειναι απαραιτητο το μηχανακι....αν δε σκεφτομουν τα λεφτα θα ειχε φυγει.

από όλες τις συμβουλές μου άρεσε αυτή του μικρού varadero, διότι είναι κατάλληλο για δικάβαλο, για λακούβες και με δύναμη. Όμως επειδή δεν πρόκειται να καταφέρεις να το δουλέψεις λόγω ταχυτήτων, προτείνω κι εγώ το σκούτερ. Όποιο κι αν είναι αυτό, λιγότερα προβλήματα θα έχεις από το παπί λόγω του ότι δεν έχει ταχύτητες και άρα δεν θα το τυραννάς.... Ένα 125cc αυτόματο θα είναι υπεραρκετό αφού τώρα δουλέυεις με παπί δικάβαλο και 4η καρφωμένη μόνιμα...

Banned
    Σε παρακαλω. iDuck-6.
    Οχι και 6 ρε φιλε...το 6 ειναι πιο ακριβο απο το συγκεκριμενο παπι....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    Όποιο κι αν είναι αυτό, λιγότερα προβλήματα θα έχεις από το παπί λόγω του ότι δεν έχει ταχύτητες και άρα δεν θα το τυραννάς.... Ένα 125cc αυτόματο θα είναι υπεραρκετό αφού τώρα δουλέυεις με παπί δικάβαλο και 4η καρφωμένη μόνιμα...
    Προς Θεού όχι Ιταλικό! Μόνο SH!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    και εγω για sh σε κοβω ή για pcx...

(Οχι, εγω ειμαι Σκορπιος. Ειμαστε πιστοι εμεις.)

Ναι παιδια honda θα διαλεγα.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Οχι, εγω ειμαι Σκορπιος. Ειμαστε πιστοι εμεις.
    Όπως και πολλοί άλλοι...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    Όπως και πολλοί άλλοι...
    τι μαλάκα είναι αυτό το παιδί

χαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααα
    πουτσ@@@@@@@@@

Σελίδα 6 από 29 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. δαγκανα ακτινες offset και το λουρι της μανας...
    από Spazz στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2006, 19:19
  2. Βοηθεια πριν και μετα το στρωσημο !!!
    από Gilerakias στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2005, 10:47
  3. Τι γνωμη εχετε για το κρανος της Hjc της Colori
    από ela ela στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2005, 22:46
  4. Διχρονα και ποιο ειναι το καλυτερο της αγορας?
    από pavlaras1 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2005, 01:34
  5. να το μηχανακι του spiderman (τι αλλο???)
    από idi στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2005, 13:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF