Σελίδα 39 από 51 ΠρώτοΠρώτο ... 29343536373839404142434449 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 571 έως 585 από 759

Θέμα: MOTO GP ROUND 3 ARGENTINA

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Και κερδισε μόνο ενα βαθμό ποινής για τετοια καραμπόλα.
    Θυμίζει λίγο Capirossi Harada ετσι δεν είναι? Και στον τελευταίο γύρο φυσικά....
    Kαρμπόν ίδιο το σκηνικό

RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Αν ο ροσσι είχε γείρει το μηχανάκι για να μπει στη στροφή στο ίδιο χρονικό σημείο με τον μαρκεζ, ο mm δεν θα είχε πέσει.
    Τώρα γιατί δεν έγειρε είναι άλλη συζήτηση, αλλά πρωτίστως είναι λάθος του mm που έριξε το μηχανάκι για στροφή και έπεσε πάνω στο λάστιχο του vr.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Ε, μια πουστιτσα για να βγαλει εκτος γραμμης τον μικρο καθολη τη διαρκεια του συμβαντος την εκανε......
    ναι ναι αυτο

ο Βάλε σε κάθε γύρο έριχνε 6 δέκατα στο ΜΜ είχε ανάγκη να τον εμβολίσει 2 γύρους πριν το τέλος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    Αν ο ροσσι είχε γείρει το μηχανάκι για να μπει στη στροφή στο ίδιο χρονικό σημείο με τον μαρκεζ, ο mm δεν θα είχε πέσει.
    καλά μιλάμε για διαμάντια και μαργαριτάρια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Που το είδες αυτό μαστορα?
    Μηπως εννούσες οτι απλά προσπάθησε να ξαναβρεί την σωστή γραμμή και θεση στην πίστα, την οποία είχε σε ολους τους αλλους γύρους, γιατί βρέθηκε εκτός γραμμής λόγω σμπρωξίματος?
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    κοίτα παίζει κι αυτό...
    μπορεί όμως εφόσον ο μικρός τον βρήκε στο άπεξ της 5 να τον έβγαλε εκτός γραμμής και για να μπει σωστά στην 6 (και να εκμεταλλευτεί την υψηλή ταχύτητα μέσα στη στροφή της Μ1)να έπρεπε να ανοίξει την τροχιά του.λέμε τώρα...

εικασίες κάνουμε φυσικά και σε καμία περίπτωση δε μπορούμε να μπούμε στο κεφάλι τους...

edit:με πρόλαβε ο απουπάν'....
    χαλαρά παιδιά και γω με τον ρόσσι είμαι

τεχνηέντως (η εμπειρία που λέμε) φέρνει τον μικρό εκτός γραμμής καταρχάς (πριν την 5), τον κλείνει (και καλά κάνει) όταν πάει ο μικρός να του πάρει την εσωτερική και στην έξοδο μετά το τζατζάρισμα (το οποίο ο μικρός δεν μπορούσε να το αποφύγει εκτος και αν έπεφτε στα φρένα - σιγά μην το έκανε), βλέπει που είναι ο μικρός και το κρατάει όρθιο (επίτηδες κατ εμέ)....

βέβαια, ο μικρός στην 5, θα μπορούσε να πει κανείς οτι κάνει απόπειρα να μπει από την εσωτερική εμβολίζοντάς τον ευγενικά....

ο μικρός τσιμπάει και την πατάει....
    πουτσ@@@@@@@@@

Μπήκε Τετάρτη ρε πστη μου ακόμα να βγουν από το λαγούμι οι γνωστοί ακαδημαϊκοί παπαρολόγοι; :rotflmao:

Τώρα γιατί δεν έγειρε είναι άλλη συζήτηση, αλλά πρωτίστως είναι λάθος του mm που έριξε το μηχανάκι για στροφή και έπεσε πάνω στο λάστιχο του vr.
    έχω διαβάσει διάφορες απόψεις για το συμβάν και μια από αυτές προβάλει τον διαφορετικό τρόπο που στρίβουν yamaha και honda.o MM τετραγωνίζει τη στροφή (point&shoot) και θέλει την rcv όσο το δυνατόν λιγότερη ώρα πλαγιασμένη για να εκμεταλλεύεται το φρενάρισμα αλλά και την επιτάχυνσή της γι'αυτό και προσπαθεί να τη σηκώνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.από την άλλη ο Ρόσσι εκμεταλλεύεται την ταχύτητα της Μ1 μέσα στη στροφή κι αυτό απαιτεί διαφορετικές γραμμές από τη Honda.προς υπεράσπιση του Ρόσσι και ο Λοένθο την ίδια γραμμή είχε στο συγκεκριμένο κομμάτι της πίστας.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

τεχνηέντως (η εμπειρία που λέμε) φέρνει τον μικρό εκτός γραμμής καταρχάς (πριν την 5), τον κλείνει (και καλά κάνει) όταν πάει ο μικρός να του πάρει την εσωτερική και στην έξοδο μετά το τζατζάρισμα (το οποίο ο μικρός δεν μπορούσε να το αποφύγει εκτος και αν έπεφτε στα φρένα - σιγά μην το έκανε), βλέπει που είναι ο μικρός και το κρατάει όρθιο (επίτηδες κατ εμέ)....
    Σπύρο μου χαραμίζεσαι. Να σε προσλάβουν στη Dorna ρε φίλαι.

Πάμε λίγο να σοβαρευτώ και να πω την ταπεινή μου γνώμη:

-Ειμαι ο Ρόσσι
    -Στο δεύτερο μισό του αγώνα ρίχνω 6 δέκατα σε κάθε γύρο στο μικρό.
    -Στην αρχή του προτελευταίου γύρου προσπερνάω τον μικρό.
    -Ένω τον προσπερνάω καθαρότατα ο άμυαλος πιστιρικάς έρχεται και με εμβολίζει
    -Γυρνάω να δω what the fuck εγινε.

-Και σε κλάσματα δευτερολέπτου αποφασίζω να παίξω πουστιά να καθυστερήσω να ρίξω το μηχανάκι μου
    με αποτέλεσμα να βγάλω το μικρό εκτός πίστας;;;;

-Παρόλο που ούτως η άλλως ΣΤΑΝΤΑΡ είμαι γρηγορότερος και έχω άλλους σχεδον δύο γύρους να χτίσω
    διαφορά θα ρισκάρω να σκάσει ο ΜΜ στην πίσω ρόδα μου και να μου γαμήσει τον αισθητήρα του traction
    control; Όλοι ξέραμε τι έπαθε ο Πεντρόζα στην Ισπανία από τον ίδιο οδηγό!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    καλά μιλάμε για διαμάντια και μαργαριτάρια
    Μπήκε Τετάρτη ρε πστη μου ακόμα να βγουν από το λαγούμι οι γνωστοί ακαδημαϊκοί παπαρολόγοι; :rotflmao:
    διακρίνω ένα υπεροπτικό υφάκι...? τι να κάνουμε... υπάρχουν και "οι γνωστοί ακαδημαϊκοί παπαρολόγοι" σ' αυτό τον ντουνιά...
    προσωπικά, παρά το "ταμπεραμέντο" τους, τους διαβάζω χωρίς να τους προσβάλλω.... αλήθεια, δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    έχω διαβάσει διάφορες απόψεις για το συμβάν και μια από αυτές προβάλει τον διαφορετικό τρόπο που στρίβουν yamaha και honda.o MM τετραγωνίζει τη στροφή (point&shoot) και θέλει την rcv όσο το δυνατόν λιγότερη ώρα πλαγιασμένη για να εκμεταλλεύεται το φρενάρισμα αλλά και την επιτάχυνσή της γι'αυτό και προσπαθεί να τη σηκώνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.από την άλλη ο Ρόσσι εκμεταλλεύεται την ταχύτητα της Μ1 μέσα στη στροφή κι αυτό απαιτεί διαφορετικές γραμμές από τη Honda.προς υπεράσπιση του Ρόσσι και ο Λοένθο την ίδια γραμμή είχε στο συγκεκριμένο κομμάτι της πίστας.
    +1 για τα παραπάνω.
    αυτά αφορούν το "το γιατί δεν έγειρε είναι άλλη υπόθεση" που γράφω... βοηθάει πολύ αυτό αν το ξαναδει κανείς... https://www.youtube.com/watch?v=W8AT...tailpage#t=119

Σπύρο μου χαραμίζεσαι. Να σε προσλάβουν στη Dorna ρε φίλαι.

Πάμε λίγο να σοβαρευτώ και να πω την ταπεινή μου γνώμη:

-Ειμαι ο Ρόσσι
    -Στο δεύτερο μισό του αγώνα ρίχνω 6 δέκατα σε κάθε γύρο στο μικρό.
    -Στην αρχή του προτελευταίου γύρου προσπερνάω τον μικρό.
    -Ένω τον προσπερνάω καθαρότατα ο άμυαλος πιστιρικάς έρχεται και με εμβολίζει
    -Γυρνάω να δω what the fuck εγινε.

-Και σε κλάσματα δευτερολέπτου αποφασίζω να παίξω πουστιά να καθυστερήσω να ρίξω το μηχανάκι μου
    με αποτέλεσμα να βγάλω το μικρό εκτός πίστας;;;;

-Παρόλο που ούτως η άλλως ΣΤΑΝΤΑΡ είμαι γρηγορότερος και έχω άλλους σχεδον δύο γύρους να χτίσω
    διαφορά θα ρισκάρω να σκάσει ο ΜΜ στην πίσω ρόδα μου και να μου γαμήσει τον αισθητήρα του traction
    control; Όλοι ξέραμε τι έπαθε ο Πεντρόζα στην Ισπανία από τον ίδιο οδηγό!
    μα η Yamaha δεν τον έχει εκτεθειμένο ....
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    χαλαρά παιδιά και γω με τον ρόσσι είμαι

βέβαια, ο μικρός στην 5, θα μπορούσε να πει κανείς οτι κάνει απόπειρα να μπει από την εσωτερική εμβολίζοντάς τον ευγενικά....

ο μικρός τσιμπάει και την πατάει....
    Χάνουμε την μπάλα παίδες. Ο ΜΜ παρόλο που τον γουστάρω με 1000, έχει τρελλό θέμα αν τον περάσει κάποιος.
    Είτε με τον Lorenzo που τον έστειλε για χόρτα, είτε στην corkscrew, είτε στο qatar που έμεινε πίσω και για να περάσει έσπρωχνε όποιον ήταν μπροστά του, είτε στη Moto2. Δεν ξέρω τι συμβαίνει και σεληνιάζεται έτσι, αλλά με τον Rossi ήταν απίστευτη μαλακία του. Αν ήθελε να ξαναπεράσει, θα μπορούσε να περιμένει την κατάλληλη στιγμή (αν μπορούσε). Αυτός μόλις πέρασε ο rossi όρμηξε δυο φορές σε 20 μέτρα... επομένως το να λέμε οτι σήκωσε ο ένας το μηχανάκι πιο γρήγορα, του άνοιξε την γραμμή κλπ, είναι τραλλαλό ανάλυση. Εμαλακίσθει με τα δύο χέρια και τέλος.

Περιθώρια να το ξανακάνει δεν έχει πλέον. Επανάληψη του λάθους,θα σημαίνει πρωτάθλημα
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    αυτά αφορούν το "το γιατί δεν έγειρε είναι άλλη υπόθεση" που γράφω... βοηθάει πολύ αυτό αν το ξαναδει κανείς... https://www.youtube.com/watch?v=W8AT...tailpage#t=119
    Βασικά, αυτό που βλέπω, είναι πως ο ΜΜ έπεσε μόλις ο ρόσσι σήκωσε το μηχανάκι. Όσο έστριβαν στην δεξιά, ο ΜΜ ήταν κολλημένος δίπλα του και δεν μπορούσε να το σηκώσει. Μόλις κατάφερε και το σήκωσε για να πλασαριστεί στην αριστερή, η ρόδα του ΜΜ χτύπησε πάνω του. Βλέπω κάτι άλλο?
    Επρεπε να παραμείνει υπο δεξιά κλίση για να βγεί και αυτός έξω?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750
    Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 23/04/2015 στις 12:50.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Βασικά, αυτό που βλέπω, είναι πως ο ΜΜ έπεσε μόλις ο ρόσσι σήκωσε το μηχανάκι. Όσο έστριβαν στην δεξιά, ο ΜΜ ήταν κολλημένος δίπλα του και δεν μπορούσε να το σηκώσει. Μόλις κατάφερε και το σήκωσε για να πλασαριστεί στην αριστερή, η ρόδα του ΜΜ χτύπησε πάνω του. Βλέπω κάτι άλλο?
    Επρεπε να παραμείνει υπο δεξιά κλίση για να βγεί και αυτός έξω?
    εγώ πάλι βλέπω δύο διαφορετικές τακτικές.
    Ο mm βιάζεται να πλαγιάσει, ο rossi το κρατάει παραπάνω.
    Νομίζω ότι σε εκείνη τη στιγμή, ο mm έχει χάσει την ψυχραιμία του διότι δεν περίμενε να του συμβεί αυτό μετά από 20τόσους γύρους, πρέπει να είναι φουλ ένταση και τσαμπουκά να κρατήσει θέση, και το μυαλό κλειδώνει στο ότι πρέπει να κρατήσει τη γραμμή του θεωρώντας ότι και ο άλλος θα κινηθεί με τον ίδιο τρόπο παράλληλα με αυτόν, και προσπαθώντας έτσι να μην ανοιχτεί και ανοίξει διαφορά κάνει αυτόματα κίνηση χωρίς να περιμένει να δει τη γραμμή του άλλου.
    γενικότερα το είχα ξαναπει νωρίτερα ότι η διαφορά τους είναι ότι ο mm λόγω ίσως ηλικίας, δεν διαχειρίζεται καλά την ένταση, τα συναισθήματα και κάνει λάθη και μλκίες...
    ο rossi πάλι το 'χει τελειοποιήσει...!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIOTIS750 Προβολή μηνύματος
    βλέποντας ξανά και ξανά τη φάση, κάτι εξακολουθεί να μην είναι ξεκάθαρο

.

.
    .

.

.

.
    εκεί στο τέλος που πανηγυρίζει φεύγει κάτι σα ζελατίνα από τη μηχανή;

:rotflmao: