NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
....και αν λεω αν.... τον ειχε ριξει τον γιατρο κατω...πως θα ταν οι σχεσεις τους μετα?θα μου πεις κατσε να δουμε απο δω και περα την σταση στους αγωνες του γιατρου απεναντι στον μικρο.
Σαφως ετσι ειναι...
Διαβασα και αυτο στο fox sports http://www.foxsports.com/motor/story...h-recap-042215 και ουσιαστικα ο mm κλεινει το θεμα ετσι...
Καλημερες.Α να τους δουμε πχ στους δυο τελευταιους γυρους στον επομενο αγωνα,να παιζουν ισοδυναμα για πρωτη θεση side by side.Eκει σε θελω.
δε θα μπορούσε να κάνει κι αλλιώς πιστεύω.
περιγράφοντας το συμβάν ο Ρόσσι στη συνέντευξη τύπου είπε:
(ή μετάφραση είναι ψιλοελεύθερη"προσπερνώντας τον Μαρκ σκέφτηκα ότι θα δοκιμάσει να με περάσει ξανά αμέσως μα πριν προλάβω να ολοκληρώσω τη σκέψη μου έβαλε τη μηχανή του πάνω μου(!!!) και λέω f@ckkkkk!!! περίμενα να είσαι επιιθετικός αλλά όχι κι έτσι!! προσπαθώντας να επιταχύνω όσο το δυνατον περισσότερο για την επόμενη ζώνη φρεναρίσματος ένιωσα ξανά να με ακουμπά αλλά δεν κατάλαβα αν ήταν από δεξιά ή αριστερά")
χωράνε διαφορων ερμηνειών τα λόγια του?δε νομίζω.είναι ξεκάθαρος.από την άλλη ο Μαρκ ήταν ψιλο-αινιγματικός απαντώντας ότι θα κρατήσει για τον εαυτό του το τι μαθήματα πήρε από το συμβάν.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
ειλικρινέστατος Λορένθο.ευχάριστο.δυσάρεστο η συνεχιζόμενη έλλειψη ανταγωνιστικότητας.
βασικά νομίζω ο Λορε ποτέ δεν επανήλθε σε κορυφαίο επίπεδο από τη στιγμή που η brigdestone έφερε τα heat resistant λάστιχα με λιγότερο edge grip.αυτό του κόστισε όσο σε κανέναν άλλο αφού το στυλ του είχε ως βάση την ασσύληπτη ταχύτητα μέσα στη στροφή.
δεν ξέρω πια εαν η Μ1 εξελίσεται με βάση τι ζητάει ο Ρόσσι αφού είδαμε ότι βελτιώθηκε πολύ στα φρένα (το block pass βούτυρο στο ψωμί του γέρου).
Ρε παιδια ας πουμε σημερα μια καλη κουβεντα για τον χορχε......γιορταζει.Μη τον πικραινουμε......κριμα.
Ο Λορενθο προσωπικα μου αρεσει πολυ σαν οδηγος(αχωνευτος σε ολα τα υπολοιπα)
εχει αυτο το σμουθ στυλ που φαινεται να τα κανει ολα τελεια και στο χιλιοστο
οχι σαν τον Μαρκ που παει οπως να ναι(βεβαια παει γαμιοντας τελικα ....)
Νομιζω ειναι καθαρα θεμα ψυχολογιας η πτωση του
δεν ξερω αν θα επανελθει αλλα σιγουρα δεν ειναι σε χαμηλοτερο επιπεδο απο τους αλλους