Τελευταία τροποποίηση από dimmie_72; 19/04/2015 στις 22:04.
διάβασε αυτό:
και πες μου εσύ που ΔΕΝ διαφωνείς..........Δεν αφήνουμε λοιπόν το προδοτοπαραμύθι μιας και είναι σίγουρο πως κανένας μας δεν κατέχει την απόλυτη γνώση;
Είτε δεχόμαστε πως γενικότερα δεν έχουμε προδότες (ή προδοτοσύνολα αν προτιμάς) και απλά υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν στο πως μπορείς να λύσεις ένα πρόβλημα (και πιθανότατα όλοι κάπου κάνουν λάθος), είτε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όλοι μας είμαστε προδότες, οπότε καλύτερα να το βουλώσουμε όλοι μαζί.
Δεν χρειάζεται να το διαβάσω, εγώ το έγραψα και φυσικά δεν διαφωνώ πουθενά.
Το θέμα είναι που διαφωνείς εσύ.
- Διαφωνείς στο ότι «κανένας μας δεν κατέχει την απόλυτη γνώση»; Ξέρεις αυτόν που την έχει; Ποιος είναι;
- Διαφωνείς στο ότι δεν έχουμε ένα σύνολο ανθρώπων που να είναι προδότες (δηλαδή δρουν εν γνώση τους κατά της χώρας τους); Ξέρεις εσύ ποιό είναι αυτό το σύνολο; Ποιό είναι; Είσα σίγουρος πως το σύνολο αυτό δεν σκέφτεται ακριβώς το ίδιο για αυτούς που υποστηρίζουν ό,τι κι εσύ;
- Διαφωνείς στο ότι μπορεί για ένα πρόβλημα διαφορετικοί ανθρώποι μπορεί να θεωρούν διαφορετική τη σωστή λύση; Δεν είναι λογικό;
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
και το έγραψα και το υποστηρίζω. Όχι μια δεύτερη, δεκαπέντε χιλιάδες ματιές να του ρίξω.
Εγώ μπορώ να σου πω για πολλούς που έχουν να χάσουν πολλά.
Εσύ ποιούς εννοείς; Όνομα ομάδας θέλω. Δεν μπορεί, θα έχουν κάποιο όνομα...
Δείξε μου τον εχθρό...
Ναι, αλλά πως ξέρουμε πως εσύ είσαι ο καλός και ο άλλος ο προδότης;
Μήπως το κάνεις «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νυκοκύρης»;
Και για να μην παρεξηγούμαστε, δεν εννοώ πως είσαι εσύ ο κακός δράκος του παραμυθιού. Αυτό που λέω είναι πως το παραμύθι δράκο δεν έχει.
Έχουμε ένα πρόβλημα (χρεωκοπημένη χώρα) και μερικές διαφορετικές ομάδες που πιστεύουν πως πρέπει να το λύσουμε η καθεμία με τον δικό της τρόπο.
Αν νομίζεις λοιπόν πως έχει δικαίωμα ο καθένας να βαφτίζει «προδότες» τους συμπολίτες του γιατί έχουν διαφορετική άποψη, τότε βασικά το μόνο που μας μένει είναι να χωρίσουμε τη χώρα σε 3-4 κομμάτια, να κάνουμε το κάθε κομμάτι ό,τι καταλαβαίνει και όποιος τη βγάλει καθαρή...
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
resume για τα λοιπα
https://www.youtube.com/watch?v=OaeaUuftupc
και παραμυθια της χαλιμας για ιδεολογικοθρησκευτικοιδεαλιστικους χανους
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Γουααααατττττ....
http://www.tribune.gr/politics/news/...psi-vomva.html
Ελλάδα η χώρα του πράσινου ήλιου ρε παλουκάρι,τι δε γκαταλαβαίνεις;
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Τιποτα. Δεν πανα.... παω για πεστροφα χωρις να χαθω, ετσι γιατι ζηλεπσα.
Επειδή έχει πέσει ησυχία, μελετήστε το παρακάτω 3 φορές και θα βάλω τεστάκι.
««Η άμεση επεξεργασία και προβολή εναλλακτικών λύσεων στη χρηματοδότηση της Ε.Ε.-ΕΚΤ-ΔΝΤ μπορεί να σπάσει το φόβο που καλλιεργείται συστηματικά εδώ και πέντε χρόνια από το εγχώριο και ευρωπαϊκό κατεστημένο και την προπαγάνδα του ότι δήθεν δεν υπάρχει ζωή για τη χώρα στο ενδεχόμενο ρήξης με τους κυρίαρχους κύκλους της Ευρωζώνης, που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα και στην έξοδο από αυτήν. Μια τέτοια, όμως, εξέλιξη, την οποία χρησιμοποιούν ως «μπαμπούλα» για να διατηρούν την επικυριαρχία τους συνιστά πρωτίστως απειλή για τους ίδιους και το σαθρό ακραία νεοφιλελεύθερο οικοδόμημά τους, και όχι για τον ελληνικό λαό.
Αντίθετα, αν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να υλοποιηθεί μέσα στο ασφυκτικό και εχθρικό πλαίσιο της Ευρωζώνης και εφόσον δεν υλοποιηθούν άμεσες και ριζικές αλλαγές στο χαρακτήρα της Ευρωζώνης - εξέλιξη που δε φαίνεται πραγματοποιήσιμη - τότε όλα τα ενδεχόμενα πρέπει να είναι ανοικτά. Η συντεταγμένη νομισματική αλλαγή, ενταγμένη στο συνολικό προοδευτικό ανορθωτικό πρόγραμμα, συνιστά επιλογή που δεν είναι η συντέλεια του κόσμου, όπως διατείνονται οι κυρίαρχοι κύκλοι και την οποία πρέπει να έχει στο οπλοστάσιό του ο ΣΥΡΙΖΑ και εφ' όσον χρειαστεί, να είναι έτοιμος να την υλοποιήσει, προκειμένου να αντιμετωπίσει εκβιασμούς και απειλητικά διλήμματα»
![]()