Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 63

Θέμα: honda glx

Παλαιό μέλος
    Καλημερα και καλο μηνα.
    Αν μπορεις ανεβασε κανενα βιντεακι,γιατι μαλλον ακουγεται κατι άλλο.
    Πειράκια χτυπάει ζεστο περισσοτερο και οχι κρυο. οτι ακουγεται κρυο και οχι τοσο ζεστο συνηθως εχει να κανει με ανοχες και διαστολες.
    Ο εκκεντροφορος απο SS που έβαλες ειναι πιο ήμερος (δαγκώνει λιγότερο);

Παλαιό μέλος
    Οι κινεζικες κεφαλες ειχαν ενα θεμα στο αριστερο κουζινετο του εκκεντροφορου.
    Τρωγόταν ευκολα το μεταλλο στην πλευρα προς τον κυλινδρο, εκει δηλαδη που τρωει ζορι.
    Μηπως ειχε κανενα τετοιο θεματακι;

Παλαιό μέλος
    καλο μηνα
    ο εκκεντροφορος ειναι πιο αγριος απο του c50
    βρε λες να εχει θεμα η κεφαλη?η κεφαλη εχει γυρω στις 10000χλμ,θα κατσω μια μερα να βαλω μια 6βολτη 50αρα γνησια που εχω να δω αν σταματησει ο θορυβος
    οταν ειναι στο νεκρο δεν ακουγεται σχεδον καθολου με αποτομο γκαζι,μονο εν κινησει ακουγεται οποτε και βιντεο να τραβηξω δεν θα ακουστει και τιποτα

Παλαιό μέλος
    Με την 50αρα θα εχεις πρόβλημα λογω του μικρού χωρου καυσης.Το πιστονι οταν ειναι στο ανω νεκρο σημειο φτάνει προσωπο στον κυλινδρο γυρω γυρω ή ειναι χαμηλότερα. Αν το βάλεις δηλαδή στον ιδιο πειρο με το φλάτ θα ειναι στο ιδιο υψος ( εκτος του πομπε τμηματος);
    Ρωταω γιατι κυκλοφορουσαν κατι πιστονια που τα ελεγαν 70αρια 12βολτα και ηταν ημιπομπε αλλα πιο χαμηλά απο τα φλάτ και υπάρχουν τα 70αρια 6βολτα φουλ πομπε που εχουν ιδιο υψος διπλα διπλα με τα φλατ και απλα προεξεχει στο κεντρο το πομπε.Τεσπα, αν το ανοιξεις βγαλε καμια φωτο. αλλα μην το ανοίξεις για να βαλεις 50αρα κεφαλή παρα μονο αν το πιστονι σου ειναι 1-2 χιλιοστα κατω απο το προσωπο του κυλινδρου στο ανω νεκρο σημειο (αν ειναι δηλαδη το κοντο πιστόνι)

Παλαιό μέλος
    τελικα εβαλα την 50αρα (6ν) κεφαλη και το μηχανακι μεταμορφωθηκε.τωρα πηγαινει πολυ καλυτερα τα πυρακια μειωθηκαν παρα πολυ του βαζω και super lrp και δεν ακουγεται σχεδον καθολου.φωτογραφιες δεν εβγαλα γιατι δεν ειχα βοηθο!
    το πιστονι ηταν μες στη μαυριλα και ο κυλινδρος εχει πολλες γρατζουνιες
    το πιστονι ειναι το ημιμπομπε για astrea δηλαδη το <κοντο>
    τελικα αυτες οι κεφαλες οι κινεζικες παροτι και καλα υποτιθεται καλυτερης ποιοτητας απο κατι αλλες δεν κρατανε για πολλα χλμ
    αυτη η 6ν που εβαλα πανω ποιος ξερει ποσα χλμ εχει κανει και ακομα δουλευει ρολοι!

Παλαιό μέλος
    Αλεξ δεν χτυπουσε πειρακια κατι άλλο ακουγόταν. Δεν μπορει να χτυπαει πειρακια η κεφαλή που εχει χώρο καύσης 15 κ.εκ και να μην χτυπαει αυτή .
    Αν δεις το λόγο συμπίεσης με την. μια και με την αλλη θα πάθεις πλάκα. Πρόσεξες πόσο μεγάλο χώρο καύσης και πόσο πιο μεγάλες βαλβίδες είχε η 72αρα;
    Το πιστονι ερχοταν προσωπο με τον κυλινδρο ή ηταν πιο μεσα και ερχοταν η πομπα του σχεδον προσωπο; Για μενα, αν θελεις να το χαρει και ο γιος σου,αλλα και να εχει το κατι τις του το μηχανακι για τις ανηφορες,βρες μια γνησια 100αρα κεφαλη και βαλε καινουργιες βαλβιδες,βρες και ενα 100αρη κυλινδρο με ενα japan πιστονακι φλάτ 51 το πολυ 52 χιλιοστα και θα εισαι αρχοντας.

Παλαιό μέλος
    η κεφαλη που εχω τωρα γραφει L E12 3,μου την ειχαν δωσει για 50αρα 6ν....
    τωρα καταλαβαινω μικροτερη συμπιεση στη μανιβελα σε σχεση με πριν, οι βαλβιδες πρεπει να ειναι ενα χιλιοστο πιο μικρες και ο χωρος καυσης λιγο μικροτερος, δεν ειναι τοσο μικρες οπως ειναι της 12βολτης
    το πιστονι ερχεται λιγο πιο κατω απο το κυλινδρο και η μπομπα προσωπο.
    μη με βαζεις σε δουλειες ξανα θα μου παρει η γυναικα τα παιδια και θα φυγει!!"ολο με τα μηχανακια σου ασχολεισε"
    θα του αλλαξω κυλινδροπιστονα οταν θα αρχισει να καιει λαδια ή οταν θα βαρεσει μπιελα μακρια απο εμας!

Παλαιό μέλος
    Για μενα τo setup σου δεν ηταν καλο εξαρχης(οι αποψεις ειναι σαν τις κ...τρυπίδες).
    Το πιστονι που εβαλες με την χαμηλή πομπα ειναι για κοντο στροφαλο 50αρη και κοντο κυλινδρο.Για ενενηνταρη στροφαλο θελει ισιο πιστονι με μαμα κεφαλή ή φουλ πομπε με 72αρα 6βολτη.Αν βάλεις το φουλ πομπε και το φλατ στον ιδιο πειρο θα δεις οτι ειναι ιδια στο υψος στο φλατ κομματι τους, αν βαλεις στον ιδιο πειρο το ημιπομπε ειναι πιο κοντο.

Το γεγονος οτι χτυπούσε πειρακια με την κεφαλή με τον μεγαλύτερο χωρο καυσης σημαινει οτι μαλλον δεν χτυπούσε πειράκια απλά χτυπούσε κατι στην κεφαλή.
    Οπως επίσης το οτι τωρα με το μικροτερο χωρο καυσης αισθάνεσαι μικρότερη αντισταση στην μανιβέλα δειχνει οτι μαλλον οι βαλβίδες σου δεν ειναι σε καλή κατάσταση,αλλιώς θα αισθανόσουν μεγαλύτερη αντίσταση.

Αν θέλεις να το κρατήσεις ετσι δεν θα εχεις προβλημα γιατί φοράς κοντο πιστόνι και το μηχανάκι σου δεν έχει προβλημα.
    Αν μαλιστα βάλεις 90αρα η 100αρα κεφαλη (αν δεν ειναι αυτη που φοράς 90αρα) θα χασεις σε συμπίεση σε σχεση με την 50αρα γιατι η 90αρα - 100αρα θελουν φλατ πιστονι.
    Ανακεφαλαιώνω
    Υπάρχουν τριων ειδων κεφαλές σε σχεση με το χωρο καυσης
    72αρα 6βολτη που θελει φουλ πομπε πιστονι
    72αρα 12βολτη -90αρα - 100αρα που θελει φλατ πιστονι
    50αρα θελει κοντο ημιπομπε ή κοντο φλάτ

Με αυτο τον τροπο εκμεταλλεύεσαι πιστονια και κεφαλές, οτιδήποτε άλλο είτε σου δινει χαμηλή συμπίεση ή δεν χωράει το πιστόνι στην κεφαλή και βρίσκει.
    Τα παραπάνω ισχύουν για μακρυ κυλινδρο και μακρύ στρόφαλο,για κοντο στροφαλο (50αρισιο) ισχυουν άλλα.
    Τελευταία τροποποίηση από kapnias; 11/05/2015 στις 19:51. Αιτία: Εμαθα κάτι που δεν ήξερα!!

Παλαιό μέλος
    Ψαχνωντας λίγο στο γουγλη διαβασα οτι η Ε12 ειναι 90αρα 6βολτη (αν μας τα λέει καλά αυτος που το έγραψε).
    Γενικώς αν σου αρέσει ετσι μην ασχολεισαι παραπάνω, μεχρι να (ευχομαι να αργήσει) ξαναχρειαστεί!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex k8 Προβολή μηνύματος
    τελικα εβαλα την 50αρα (6ν) κεφαλη και το μηχανακι μεταμορφωθηκε.τωρα πηγαινει πολυ καλυτερα τα πυρακια μειωθηκαν παρα πολυ του βαζω και super lrp και δεν ακουγεται σχεδον καθολου.
    Μόλις αρχίσει να πατιναρει δεν θα ακούγεται τίποτε...
    (θα αποκτήσεις ρυθμιζόμενο αβάνς χωρίς κόπο και χρήμα..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kapnias Προβολή μηνύματος
    Για μενα τo setup σου δεν ηταν καλο εξαρχης(οι αποψεις ειναι σαν τις κ...τρυπίδες).
    Το πιστονι που εβαλες με την χαμηλή πομπα ειναι για κοντο στροφαλο 50αρη και κοντο κυλινδρο.Για ενενηνταρη στροφαλο θελει ισιο πιστονι με μαμα κεφαλή ή φουλ πομπε με 72αρα 6βολτη.Αν βάλεις το φουλ πομπε και το φλατ στον ιδιο πειρο θα δεις οτι ειναι ιδια στο υψος στο φλατ κομματι τους, αν βαλεις στον ιδιο πειρο το ημιπομπε ειναι πιο κοντο.

Το γεγονος οτι χτυπούσε πειρακια με την κεφαλή με τον μεγαλύτερο χωρο καυσης σημαινει οτι μαλλον δεν χτυπούσε πειράκια απλά χτυπούσε κατι στην κεφαλή.
    Οπως επίσης το οτι τωρα με το μικροτερο χωρο καυσης αισθάνεσαι μικρότερη αντισταση στην μανιβέλα δειχνει οτι μαλλον οι βαλβίδες σου δεν ειναι σε καλή κατάσταση,αλλιώς θα αισθανόσουν μεγαλύτερη αντίσταση.

Αν θέλεις να το κρατήσεις ετσι δεν θα εχεις προβλημα γιατί φοράς κοντο πιστόνι και το μηχανάκι σου δεν έχει προβλημα.
    Αν μαλιστα βάλεις 90αρα η 100αρα κεφαλη (αν δεν ειναι αυτη που φοράς 90αρα) θα χασεις σε συμπίεση σε σχεση με την 50αρα γιατι η 90αρα - 100αρα θελουν φλατ πιστονι.
    Ανακεφαλαιώνω
    Υπάρχουν τριων (ισως και τεσσαρων) ειδων κεφαλές σε σχεση με το χωρο καυσης
    72αρα 6βολτη που θελει φουλ πομπε πιστονι
    90αρα - 100αρα που θελει φλατ πιστονι
    50αρα θελει κοντο ημιπομπε
    72αρα 12βολτη επίσης κοντο ημιπομπε
    Με αυτο τον τροπο εκμεταλλεύεσαι πιστονια και κεφαλές, οτιδήποτε άλλο είτε σου δινει χαμηλή συμπίεση ή δεν χωράει το πιστόνι στην κεφαλή και βρίσκει.
    Τα παραπάνω ισχύουν για μακρυ κυλινδρο και μακρύ στρόφαλο,για κοντο στροφαλο (50αρισιο) ισχυουν άλλα.
    εχω την εντυπωση,χωρις να ειμαι 100%, πως οι 12volτες κεφαλες, 70αρες και 90αρες, ειναι ιδιες σαν ΄΄σωμα΄΄,δλδ χωρος καυσης και βαλβιδες, και ειναι δυο ειδων. οι πιο παλιες με απλο εκκεντροφορο και οι νεοτερες με ρουλεμανατο εκκεντροφορο.
    Στις πιο παλιες απο αυτες, η διαφορα μεταξυ 70 και 90 ηταν ο διαφορετικος εκκεντροφορος, απλος παντα.
    Στις νεοτερες δεν νωριζω.

να συμπληρωσω, στις απλες κεφαλες στα 70αρια(για τα 90αρια δεν γνωριζω), χρησιμοποιουταν αυτο που λες, το κοντο ημιπομπε.
    στις ρουλεμανατες, και στα 70 και στα 90 χρησιμοποιουταν φλατ.

με καθε επιφυλαξη μην εχουμε παρατραγουδα....

Τελικά φθηνότερα θα σου ερχόταν να το πήγαινες σε έναν μηχανικό εξ'αρχής.
    Άσε που θα δούλευε ρολόι.
    Από την άλλη θα μου πεις, αν δεν χαλάσεις πως θα μάθεις;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gsman Προβολή μηνύματος
    εχω την εντυπωση,χωρις να ειμαι 100%, πως οι 12volτες κεφαλες, 70αρες και 90αρες, ειναι ιδιες σαν ΄΄σωμα΄΄,δλδ χωρος καυσης και βαλβιδες, και ειναι δυο ειδων. οι πιο παλιες με απλο εκκεντροφορο και οι νεοτερες με ρουλεμανατο εκκεντροφορο.
    Στις πιο παλιες απο αυτες, η διαφορα μεταξυ 70 και 90 ηταν ο διαφορετικος εκκεντροφορος, απλος παντα.
    Στις νεοτερες δεν νωριζω.
    Ο φίλος εχει απόλυτο δικιο συμφωνα με τα part list του cmsnl
    (κατι που δεν γνώριζα μιας και δεν ετυχε να σφάξω κανενα μαμά 70αρι 12βολτο),
    και μάλιστα εχουν και ιδιο εκκεντροφορο.
    Το ρουλεμανάτο 70αρι χρησιμοποιει φλάτ αλλα πιο κοντο πάλι σε σχεση με το 90αρι
    Με βαση τα νεα (για εμένα) δεδομένα διορθώνω το προηγουμενο ποστ μου.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Τελικά φθηνότερα θα σου ερχόταν να το πήγαινες σε έναν μηχανικό εξ'αρχής.
    Άσε που θα δούλευε ρολόι.
    Από την άλλη θα μου πεις, αν δεν χαλάσεις πως θα μάθεις;
    νομιζω οτι δεν θα μου πηγαινε φτηνοτερα γιατι οι μηχανικοι βγαζουν και απο τα ανταλλακτικα εκτος της εργασιας τους, τα περισσοτερα αντ/κα τα πηρα απο πολυ γνωστο μου που μου τα δινει οσο θα τα επαιρνε ενας μηχανικος της γειτονιας.
    το μοτερ ηταν χρονια παρατημενο, το ανοιξα ολο απο την αρχη το καθαρισα του ανοιξα λιγο τα καρτερ για να μπει ο κυλινδρος και τελος ξερω ακριβως τι πραγματα του εχω βαλει.τι εργασια θα επαιρνε ενα συνεργειο?
    βεβαια ολο το μαστορεμα μου πηρε κανα 6μηνο λογω ελειψης χρονου και χρηματων αλλα δεν βιαζομουν,ετσι κι αλλιως ειχα για να μετακινουμε
    η κεφαλη που εχω τωρα (e12) δεν φοραει ρουλεμανατο εκεντροφορο αλλα κλασικο 6ν με τις μεγαλες ακρες

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Bελτιώσεις σε Honda GLX
    από Dexter007 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2005, 11:25
  2. Μετατροπη Honda GLX
    από Petrucci στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2005, 08:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα