ρε αγορίνες, να αρωτήξω κάτι; Ναι είπατε; ωραία.
Το tracer, στην τιμονόπλακα έχει πάσα. Τι μπαίνει εκεί;
...η περιέργεια έφαγε την γάτα
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
Όμορφο μηχανάκι. Σήμερα το είδα και λάιβ. Με πλαϊνές βαλίτσες που είχε αυτό που είδα ήταν κάπως. Έχουν όμως ακουστεί τα καλύτερα.
Καλορίζικο σε όλους τους κατόχους, καλές βόλτες και πάντα όρθιοι.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
το έχει τεστ το τρέχων τεύχος του MOTO, τα καλύτερα λέει, πέρα από κάποιες εκπτώσεις στην ποιότητα που αναφέρει , όλα τ άλλα σούπερ !!! αχ να χα φράγκα να το περνα....
λέει ότι κοιτώντας το από μπροστά δείχνει για πολύ ακριβότερη μηχανή απ ότι είναι αλλά σε κάποια σημεία φαίνεται η προσπάθεια του να μείνει το κόστος χαμηλά, κάποια σωληνάκια και βίδες ύστερα από κάποιες μπόρες απέκτησαν μία θαμπαδα όπως και στο mt 07, οπότε θέλει σχολαστική συντήρηση απ τον ιδιοκτήτη με κάποιο σπρει σιλικόνης. Στα συν αναφέρει χαρακτήρα, φώτα , θέση οδήγησης, μοτέρ, σπόρ στήσιμο.
Στα μείον χοντροκομμένα όργανα που όπως λέει μοιάζουν σαν να τα σχεδίασε κάποιος Ρώσος , κακής αισθητικής σέλα συνεπιβάτη .
Έχω μια ερωτηση για τους ιδιοκτητες η αυτους που το οδηγησαν. Ειχα κανει test ride το MT-09 το γυμνο. Με το που εκατσα πανω ενιωσα παρα πολυ ζεστη στην γαμπα μου σχεδον καηκα. Διαπιστωσα οτι ακουμπουσε το ποδι μου στο ενα καπακι απο δεξια. Δεν ξερω αν ηταν αυτο που γραφει YAMAHA/ CP3 (δεν τα παω καλα με τα μηχανικα μην βαρατε δεν ξερω τι ειναι το καθενα). Δεν ειμαι και κοντος (1,78) αλλα μου φανηκε οτι καλοκαιρι θα εχω θεμα. Ενοχλει οντως τοσο πολυ η ηταν απλα ιδεα μου?
Για σας παιδιά από αύριο θα έχω κι εγώ στα χέρια μου το tracer, δεν το έχω οδήγηση ακόμη και δεν μπορώ να πω τίποτε, μόνον ότι η αίσθηση του ανοίγματος της κούτας από εμένα και η μυρωδιά του καινούργιου που αναδύθηκε είναι φανταστική!!
Πολύ ωραίο μηχανάκι!!! Με το καλό να το χαρείτε οι κάτοχοι και καλές βόλτες!!!
Υ.Γ. Πάω να κλείσω τεστ ride!!