Μάλλον επειδή έχω διαβάσει τεστ μόνο για το XCX και όχι άλλο της "χωμάτινης" σειράς, είχα εσφαλμένη εντύπωση. Το XCA φυσικά δεν υπάρχει ακόμα σε παραγωγή από ότι διαβάζω γιατί τώρα ετοιμάζεται (πάλι μπορεί να έχω διαβάσει λάθος, ε), αλλά τέλος πάντων για την ευκολία της ροής της συζήτησης το δέχομαι αυτό που λες ότι δεν θα έχει ρυθμιζόμενες αναρτήσεις.
Κάτσε για να καταλάβω τα υπόλοιπα. ΜΗΔΕΝ sag σημαίνει ανεβαίνεις επάνω και έχεις μηδενική βύθιση αναρτήσεων. Σαν να είναι συγκολημμένες. Πόσο απίθανο μου φαίνεται αυτό...
Το "λάθος" sag τι σημαίνει; Αν θυμάσαι δηλαδή νούμερα. Αν θεωρήσουμε δηλαδή ότι οφείλεις να έχεις το 1/3 της διαδρομής με εσένα επάνω και το tiger έχει 22εκ/220χιλ εμπρός, στοχεύεις δηλαδή περίπου στο 7 με 7.5 εκ δυναμικό. Με κάθε λάδι είχες άλλα νούμερα; Πχ 0εκ, 3εκ, 5εκ και με το τελευταίο λάδι είχες τα 7εκ;;;
Να ξαναπώ ότι άλλο πράγμα οι αποσβέσεις που σε κοπανάνε γιατί είναι σφιχτές και άλλο η προφόρτιση ελατηρίου ή χαμένος κόπος γιατί ο μάστορας ξέρει καλύτερα;
Το ποιός έχει μεγαλύτερο "συνεργείο" δεν με αφορά. Λεφτά δεν έχω πάρει από κάποιον ποτέ για τέτοια πράγματα, ούτε σκοπεύω να το κάνω εκτός αν αλλάξω επάγγελμα. Δικό σου μηχανάκι, δικά σου λεφτά, δικός σου χρόνος κλπ. Σου μεταφέρω εμπειρία από μοτοσικλέτες δικές μου και της παρέας που έτυχε να πειράξουμε μαζί, με μηδέν κόστος πλην αυτού του λαδιού. Άλλα πειράματα πέτυχαν άλλα απέτυχαν και κάπου βγάλαμε έναν μπούσουλα και επιβεβαιώσαμε κάποια πράγματα που είχαμε διαβάσει ή διαψεύσαμε άλλα. Δεν κατέχω καμμία παγκόσμια και καθολική/οικουμενική γνώση και όπως σου ξαναέγραψα, αν δεν μπορείς να τα δοκιμάσεις μόνος σου, ότι σου πει ο μάστορας. Για τις τάπες στα είπαν και οι άλλοι, με δεδομένο ότι φοράς (πιθανώς) το ίδιο 45άρι καλάμι με το F800GS στο οποίο γράφουν ότι βγάζουν τα εργοστασιακά και βάζουν Shiver fork cartidge (και υποθέτω ότι εννοούν της απρίλια) με κάποια μετατροπή στην μπότα, σου είπα να ρωτήσεις στην απρίλια αν το έχουν σαν ανταλλακτικό. Η τούρατεκ (που επίσης έβγαλε cartridge για F800GS) ανταλλακτικά δεν δίνει αν δεν έχεις αγοράσει το κιτ. Οπότε δες και αυτό που σου είπε ο σαπίλας και ειλικρινά καλή επιτυχία.
Αμαν φασίνα Παρασκευϊάτικα...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αν η γρηγορη συμπιεση ειναι πολυ σκληρη (λογω βαλβινγκ η λογω πολυ παχιου λαδιου τοτε οντως δεν καθεται το μηχανακι και το σαγκ γινεται οι ναναι, δικιο εχει ο Gogos...
Το ιδιο θεμα ειχα με το 950SE, η WP συναρμολογησε τα πηρουνια που φορεσε η ΚΤΜ με καποια παπαρια στο βαλβιγκ και το μπροστινο ηταν ξυλο. Καθοσανε επανω και εδινε μονο η πισω αναρτηση. Με τα ιδια ελατηρια, ιδιο λαδι και βαλβιγκ ξαναφτιαγμενο by the book ηταν μια χαρα.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Μη ρυθμιζόμενο καλάμι όμως σε αυτή την περίπτωση που συζητάμε, το οποίο οι δημοσιογράφοι θεωρούσαν πολύ καλά σεταρισμένο από το εργοστάσιο. Θα μου πεις πάλι αν είσαι βλαμμένος τα stacks ίσως να μπορείς να τα πειράξεις. Ή να ρίξεις μέλι μέσα στην ανάρτηση, ξέρω 'γω...
Ενδιαφέρον θα είχε (αν προβεί σε αλλαγή τελικά) να τα ανοίξει και να δει αν ήταν πειραγμένα.