Σελίδα 21 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 11161718192021222324252631 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 723

Θέμα: Τι θα γίνει με τις κλοπές;

πιλοτή με το αμάξι μου κ του γείτονα να χωράνε τσιμα τσιμα κ πίσω απ το αμάξι μου στην γωνία, η μηχανή με κλειδαριά δισκοφρένου με συναγερμό κ κουλούρα.
    Απ όπου κ να την πάρεις δν βγαίνει με τίποτα αν δν βγει πρώτα ένα απ τα δύο αυτοκίνητα.

Ας έρθουν τώρα να μου κλάσουν τ @@

Ταιγκερ 1050 το σηκωσανε ετσι στη νεα σμυρνη πριν χρονια

Σορρυ αλλα δε θα στα κλασουν θα στα κοψουν αν θελουν
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Ταιγκερ 1050
    Για TA η sh η vstrom η ΧΤ όμως δεν θα μπαίναν στον κόπο ούτε θα πάρουν το ρίσκο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foreno Προβολή μηνύματος
    πιλοτή με το αμάξι μου κ του γείτονα να χωράνε τσιμα τσιμα κ πίσω απ το αμάξι μου στην γωνία, η μηχανή με κλειδαριά δισκοφρένου με συναγερμό κ κουλούρα.
    Απ όπου κ να την πάρεις δν βγαίνει με τίποτα αν δν βγει πρώτα ένα απ τα δύο αυτοκίνητα.

Ας έρθουν τώρα να μου κλάσουν τ @@
    άστο φίλε άμα στο βάλουν στο μάτι, τραβάνε τα αμάξια και παίρνουν τη μηχανή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ρε τι λετε???
    ΟΤΙ θελουν κανουν...

δεν πας να το βαλεις και μεσα στο fort knox...
    μολις το ξεκλειδωσεις και πας να το παρεις, σου κολλανε το γκανι στο κρανος και σου λενε "κατεβα"...
    εχει γινει και αυτο...

να δω τοτε ολους τους "μαγκες" που λενε για ξυλο και ανασκολοπισμους...
    που θα τους βλεπεις ν'απομακρυνονται, παρουσια σου...

εκτος αν εχεις και εσυ κανα γκανι πανω σου και τους φας την ωρα που φευγουν...Texas...

παιδιά δν ξέρω αλλά γενικά πέρα από Αθήνα κ λίγο Θεσσαλονίκη δν ακούς για κλοπές.
    Οι μεγάλες συμμορίες εκεί εδρεύουν

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    'Εγώ λέω να ψάξουμε στο βουνό.'
    Φίου φίου φι φι φίου

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    'Εγώ λέω να ψάξουμε στο βουνό.'
    Εγώ πάλι λέω να πάμε να μείνουμε στο βουνό....Και δε μπορώ να δεχτώ οτι δε μπορούν να βρούν τα κυκλώματα...βολεύει απλά το καθεστώς με τις κλοπές,βολεύει τις ασφαλιστικές για να πουλάνε ασφάλειες κλοπής έστω αυτες τις 2 που το κάνουν,βολεύει το μαγαζί που πάμε και παίρνουμε εξοπλισμό και τις 1002 κλειδαριές και τις πληρώνεις 100 ευρώ.Εδώ ο τόλης πήγε και δήλωσε εθελοντής και έφαγε ενα Χ ως τη λαμία.Δλδ συγγνώμη τι θα έπρεπε να κάνει η σωστή κοινωνία;να περιμένει να παραδοθούν γιατί βαρέθηκαν να κλέβουν 5-10-20 τύποι;Και έξω γίνονται κλοπές το πανηγύρι που γίνεται εδώ όμως δεν έχει σταματημό.Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη.Ούτε πρέπει να τη δούμε Robocop ούτε όμως να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια.Και σίγουρα οπως προανέφεραν πολλοί ακομα και το να μαζευτούν 200-300 υπογραφές και να αιτούμαστε καθημερινά μία πιο ασφαλή κοινότητα κάτι μπορεί να βγάλει.Ας ζητήσουμε έστω για αρχή αντί τα παιδάκια με τα μηχανάκια να αράζουν στα έβερεστ να κάνουν μεγαλύτερες περιπολίες.Ίσως και αυτό να είναι μια προσωρινή λύση.
    Τελευταία τροποποίηση από Hayate; 09/05/2015 στις 12:40.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ηayate Προβολή μηνύματος
    Εδώ ο τόλης πήγε και δήλωσε εθελοντής και έφαγε ενα Χ ως τη λαμία.
    Καλά για το θέμα εθελοντή λογικό ήταν να φάει Χ και αυτό έλειπε κιόλας.

Δεν πήγε για εθελοντής πυροσβέστης.

Σιγά μην αρχίσουμε να βάζουμε κόσμο στα καλά καθούμενα να κάνει τη δουλειά των μπάτσων.
    Να βρεθεί κανάς αθώος (είτε ο εθελοντής είτε κανάς άσχετος) στο χώμα και να ψάχνουμε τί έφταιξε.

Μάλλον έχουν άλλα πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούν:a31:
    Όταν αδειάσουν μπορεί να μπει στη λίστα και το θέμα των κλοπών.

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Μόλις έμαθα κ άλλο ευχάριστο στο απέναντι σπίτι γείτονας φίλος του σήκωσαν το αμάξι απο το γκαράζ....και δεν πήραμε πρέφα κανείς.....Τι στο διάολο δλδ;ναρκοπέδιο πρέπει να κάνουμε τις πυλωτές και τα γκαράζ;ελεος ρε γμτ

Παναγιώτη το έθεσα λάθος,ήθελα να πώ να βγούν κάποιοι "εθελοντές" υπηρεσίας...

πάντως με 2-3 κατασχεμένα μηχανάκια που υπάρχουν σε αφθονία για δόλωμα, και μερικούς αστυνομικούς, η υπόθεση θα είχε λήξει σε ένα χρόνο... ίσως λέω και πολύ...!
    μετά τις 3-4 συλλήψεις, και μόνο ο ντόρος και η φήμη του δολώματος θα σταμάταγε τους υπόλοιπους από το φόβο μην πιαστούν...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Για TA η sh η vstrom η ΧΤ όμως δεν θα μπαίναν στον κόπο ούτε θα πάρουν το ρίσκο.
    says who?
    πουτσ@@@@@@@@@

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αν δε βρεθούνε δυο τρεις με σπασμένες όλες τους τις αρθρώσεις ή πεταμένοι σε κανά χαντάκι, τίποτα δε θα γίνει. Νομίζω ότι μερικοί περιμένετε ακόμα την ουτοπία. Αυτοί μας γαμάνε με μπαζούκας και εμείς με νεροπίστολα. Αλλά όπως σε όλα, ε τι να κάνουμε μωρέ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Αν δε βρεθούνε δυο τρεις με σπασμένες όλες τους τις αρθρώσεις ή πεταμένοι σε κανά χαντάκι, τίποτα δε θα γίνει. Νομίζω ότι μερικοί περιμένετε ακόμα την ουτοπία. Αυτοί μας γαμάνε με μπαζούκας και εμείς με νεροπίστολα. Αλλά όπως σε όλα, ε τι να κάνουμε μωρέ...
    καλά και στην ινδία τους βιαστές τους λυντσάρουν και τους ανεβάζουν σε βίντεο αλλά οι βιασμοί συνεχίζονται
    πουτσ@@@@@@@@@

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    καλά και στην ινδία τους βιαστές τους λυντσάρουν και τους ανεβάζουν σε βίντεο αλλά οι βιασμοί συνεχίζονται
    Ναι στην Ινδία είναι 1.282.390.303 άνθρωποι και εμείς μάθαμε για 3 βιασμούς. Εδώ 12.000.000 και μας γ@μ@νε 10.000. Ας βάλουμε λοιπόν βαζελίνη.

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα γινει με αυτες τις γυναίκες;
    από Dirty_Gas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2016, 23:50
  2. Τι θα γίνει με τις Ετήσιες Moto.GR, κουβεντούλα
    από antsoar στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 346
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2013, 13:58
  3. Απαντήσεις: 413
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 15:07

Κανόνες δημοσιεύσεων