Θα μπορούσε να λέγεται και Grover cleaner ή υδροβολιστη πατουρας.....
Θα μπορούσε να λέγεται και Grover cleaner ή υδροβολιστη πατουρας.....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Δηλαδή μόνο εγώ πάω μπανιέρα και πλένω τον κ@λο μου μετά από κάθε φορά που επισκέπτομαι την τουαλέτα ?
Δεν είσαι ο μονος τεκνον μου......
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Κάποτε θυμάμαι το λέγανε < μπιντέ >
Τωρα έγινε πωπωβρυσακι???
http://bathroom-kitchen-faucets.com/...etter-hygiene/
Τι κωλοσυζητηση ρπστμ...
Αντε και τοπικη.....αποτριχωση ευχομαι στους χρηστες....!!!!
![]()
μμμμ σιγα, ειναι πολυ πισω αυτοι...πραγματικο γεγονος:
Ενα καιρο και για κατι χρονια δουλευα σε μια μεγααααλη αλυσιδα ξενοδοχειων. Κανανε λοιπον μια ανακαινιση και φτιαξανε ενα σουπερ πενταστερο εδω λιγο πιο εξω απο το Ρεθυμνο. Μια συναδελφο; πηγε να το δει οσο γινονταν οι εργασιες. Την ξεναγησε λοιπον η υπευθυνη οροφων και οταν την πηγε στα μπανια των δωματιων, της ειπε οτι η καθε λεκανη κανει 5000 ευρω. Ακουστε τι εκανε:
Ειχε ενσωματωμενο μπιντε, και τρια κουμπια στο πλαι της λεκανης. τελειωνες, παταγες το πρωτο, ψεκασμος νερου με πιεση. Το δευτερο κουμπι ειχε στεγνωτηρα (οπως αυτο των χεριων λεει) και το τριτο ψεκασμο αρωματισμου!!! ολα αυτα πριν να σηκωθεις καν!!!!
Τωρα για να πω την αληθεια, εγω με τα ματια μου δεν το ειδα, αλλα και γιατι να μου πει ψεμματα???
Μα το φανταζεστε?! 5000 η λεκανη?!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
μια που είχα δει εγώ είχε και 4ο κουμπί...![]()
Κάποτε είχα ακούσει ότι ένας γνωστός, ήθελε να κάνει πραξη το < χέσε ψηλά και αγνάντευε >
Βρήκε ένα ωραίο ψηλό δέντρο.
Αρχίζει να σκαρφαλώνει, πιάνεται από κλαδιά, συνεχίζει ανεβαίνει και άλλο.
Τελικά έφτασε.
Κατεβάζει το παντελόνι, ανάβει τσιγάρο και κάνει ότι κάνει.
Κάνει πράξη το shit high and watch it.
ΑΛΛΆ
Είχε ξεχάσει την κάθοδο.
Καταλάβατε
Τα κλαδιά
Κάθοδος...
Μα το φαντάζεστε!!!
Ξέχασε την κάθοδο......
...μου θυμισες αυτο το ανεκδοτο
Τα παπάκια.
Ήταν μια φορά κάποιος που έκανε περίπατο στο δάσος και θαύμαζε τη φύση. Βρισκόταν σε κατάσταση πλήρους ηρεμίας όπου ξαφνικά τον πιάνει ένα φοβερό κόψιμο. Κρατιόταν όσο μπορούσε και σκεφτότανε ότι ήταν αμαρτία να τα κάνει στο δάσος και να λερώσει ένα τόσο όμορφο μέρος. Στο τέλος όμως δεν άντεξε, σκάβει γρήγορα-γρή� �ορα μία τρύπα κάθεται πάνω της και ξαλαφρώνει.
Εκεί που βγάζει το χαρτομάντιλο για να σκουπιστεί βλέπει να περνάει από μπροστά του ένα παπάκι λερωμένο με σκατά.
– Πωπώ! λέει ο τύπος, τι έπαθε το κακόμοιρο. Βλέπει ότι έχει άλλα δύο χαρτομάντιλα οπότε αποφασίζει και το καθαρίζει.
Εκεί που πάει να βγάλει το ένα από τα δύο χαρτομάντιλα που του είχαν απομείνει για να σκουπιστεί ξαναβλέπει και άλλο παπάκι μέσα στο σκατό. Σκέφτεται ότι έχει ακόμη ένα χαρτομάντιλο για να σκουπιστεί ο ίδιος και είναι κρίμα να το αφήσει έτσι οπότε το καθαρίζε� � και αυτό.
Μένοντας τώρα με το τελευταίο χαρτομάντιλο στο χέρι πάει να σκουπιστεί…και τσουπ! και άλλο παπάκι περνάει από μπροστά του γεμάτο και αυτό σκατά. Θυσιάζει και το τελευταίο του χαρτομάντιλο γιατί πολύ το λυπήθηκε. Σηκώνεται τέλος πάντων, σκουπίζεται με λίγο χώμα και κάτι φύλλα που βρήκε εκεί γύρω πάει να βάλει το παντελόνι του και ακούει πίσω από τους θάμνους μία φωνή να του λέει.
– Ει, ψιτ φίλε μήπως έχεις κάνα χαρτομάντιλο να σκουπιστώ γιατί μου τελειώσανε τα παπάκια;!
Τελευταία τροποποίηση από Nikol1979; 11/05/2015 στις 22:57.
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Τώρα εσείς πείτε με χωριάτη αμα θέλετε, αλλά στο παλιό μας σπίτι που είχε μπιντέ, εγώ μονίμως έπλενα τα πόδια μου όταν γύριζα από το παιχνίδι στις αλάνες.
Ήμουν 6-7 χρονών και ο μπιντέΣ ήταν στο τέλειο ύψος, ώστε ούτε να προσπαθώ να σηκώσω το πόδι ως το νιπτήρα (ναι τόσο με έκοβε),
ούτε να μπαίνω ολόκληρος στη μπανιέρα και τα κάνω όλα χάλια.
Αλήθεια δεν θυμάμαι να το σκέφτηκα ποτέ οτι αυτό το πράγμα ήταν για τον απαυτό μου.
* Νομίζω οτι η αδερφή μου (ακόμη μικρότερη τότε) το χρησιμοποιούσε και για κατούρημα.....![]()
Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)