Παντως εδω δεν μου φαινεται να λειπει διαμετρος απο τον πισω τροχο:
http://www.amcn.com.au/news/1505/hon...aled-in-full!/
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
από αυτή τη γωνία πάντως....
φαίνεται.....
να είναι....
εχμ, να πως το λένε....
γκουχκακάγκουχσχηγκουχμο.....
α ρε χόνδα, δε με απογοητεύεις ποτές
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
πραγματικο αντβεντσουρ..... αμα σε πιασει βροχη στις στεπες θα μπορεις να στεγνωσεις την σκηνη σου στο θερμοσιφωνο που εχει για εξατμιση.....
Αλλα βεβαια αυτό το κανει και το Bandit...... Α ρε μεγαλη σουζουκαρα 20 χρονια μπροστα εισαι.....
αποστολη, κανενας δε σε υποχρεωσε να αγορασεις τα μηχανακια της μιας η της αλλης φιρμας. Παιρνει οποιο σου κανει κλικ. Με τα καλα του και τα κακα του. Οπαδος καμιας μαρκας δεν ειμαι και εχουν περασει ολες απο τα χερια μου. Το γεγονος μη προσφορας απο μια μεγαλη εταιρια προιοντων στην κοψη της τεχνολογιας, αλλα προσιτων στο ευρυ κοινο και οικονομικων, ειναι το συνθημα των τελευταιων ετων των λογιστων της καθε επιχειρησης. Το να κραζεις ενα προιον πριν το καβαλησεις νομιζω ειναι λιγο ατοπο. Μην ξεχνας πως ολα μα ολα τα μηχανακια πλεον βγαινουν απο το μαρκετινγκ. Τι ζητα το κοινο. Πως θα τους παρουμε το χρημα. Αυτα ειναι τα ζητουμενα. Χεστηκε η καθε εταιρια για το 1% του κοινου της, που εχει απαιτησεις ιδιαιτερες. Αυτοι μπορουν να απευθυνθουν σε κατασκευαστες αξεσουαρ και να φερουν το μηχανακι στα μετρα τους.
Οσον αφορα το πεδιο, που αναφερεσαι στο αν θα ρωτουσα εναν ασχετο για τη δουλεια μου. Μπερδευτηκες. Εδω δεν μιλαμε για δουλειες. Εδω κανουμε χαβαλε. Ανεφερα τους ασχετους με τη μοτοσυκλετα οχι για να παρω γνωμη του τη μηχανακι να αγορασω. Αλλα για να τονισω το ποσο πολυ εχει εντυπωθει στο μυαλο του μεσου καταναλωτη το brand name honda.
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Η εξάτμιση θα είναι αυτό το χάλι ή είναι για λόγους απόκρυψης του τελικού σχεδίου;
Aσχετοι!
Ειναι 2 σε 1 εξατμιση και μπαγαζιερα!!!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Ωραια μηχανη αλλα αν αληθευει το 14Κ €, μου ακουγονται πολλα.
ακομα κοιτατε εξατμισεις?εχετε δει πολλα συχρονα μηχανακια να εχουν κατι διακριτικο για εξατμιση, ειδικα αυτης της κατηγοριας?