Φυσικα και εκαναν λαθος, ολη η κοινοτητα της Χοντα στην Ελλαδα τους κραζει, βλεπε cross tourer για αντικαταστατη του βαραντερο και μερικες φουτουριστικες σχεδιασεις που προκαλουν γελιο..Ζητημα αν εχουν πουληθει καμια δεκαρια τουρερ στην Αθηνα και απο αυτα 4 τα εχει σπρωξει ο μηχναικος μου...Ποιος αντικατστατης του βαραντερο;; κοινως στα π@παρια τους..
Με το Αφρικα ομως εγιναν πιο εξυπνοι η πηραν το μαθημα τους..κρατησαν το σχεδιαστικο, διαχρονικο του καλουπι και προσθεσαν εξελιγμενο κινητηρα στα 1000 κυβ, βαση Ντακαρ, με dct...πολυ καλη κινηση, αυτο μαλιστα..Επιτελους τα ΚΤΜ εχουν ενα δυνατο αντιπαλο και αυτο θα τ α βοηθησει και τ αιδια να γινουν καλυτερα, δηλ. προς οφελος μας...
Οσο για τα αλλα μερικοι μπορουν να γελανε οσο θελουν...Εγω απαντησα στο παλικαρι για τις gs, να μου την χαριζανε καινουργια δεν την επαιρνα...μοτορια που ενεργοποιουν με το ετσι θελω το ΑΒΣ και προκαλουν πτωσεις να μου λειπουν...Σε αξιοπιστια χοντα και παλι χοντα...εχουμε ξεχασει συνεργεια και αυτη ειναι μια αληθεια που μπορει να γελαει ο καθενας οσο θελει και να πιπιλαει και γλιφιτζουρια, οχι μονο καραμελες..και κοσμος το επικροτει χρονια τωρα με το να εχει την Χοντα πρωτη σε πωλησεις στην Ελλαδα αν εξαιρεσεις κατι sym που βγαινουν καλπικα πρωτα με παπιοηδη σκουτερ..
Και φυσικα φιλε Νταζ η επιλογη μιας μοτο ειναι υποκειμενικο θεμα και ο καθενας βαζει τα δικα του κριτηρια...Αν με διαβαζες πιο σωστα θα εβλεπες οτι λεω τη γνωμη μου οτι η αξιοπιστια στους πιο πολλους αναβατες( κυριως απο 30 ετων και πανω που εχουν και τα φραγκα να αγοραζουν) ειναι η πιο σημαινουσα παραμετρος στην επιλογη τους απο εκει και περα ο καθενας πραττει κατα το δοκουν αρκει να ξερει τι θελει...