Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 52

Θέμα: cbf 600s η yamaha fazer 600

Άχχχχ το θέμα είναι να έχουμε φθηνή βενζίνη.... Ά, σωστά, κατανάλωση. Εγώ με το FZ6 και τα 19.4 λίτρα τεπόζιτο που έχει, από καινούριο που το πήρα και σε όλη τη διάρκεια της ιδιοκτησίας του, με σωστή βενζίνη βέβαια αφού πάντα προσέχω τι βάζω, μου βγάζει στη χειρότερη 280χλμ με ένα τεπόζιτο από τέρμα γεμάτο σε τέρμα άδειο με αυστηρά χρήση πόλης. Μεικτή χρήση, ξεπερνάει τα 300χλμ. Με ταξίδι μπορεί η ρεζέρβα να μπει και στα 300χλμ με άλλα 60-70χλμ άνετα.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παλικάρια, να θυμίσω πως το παλικάρι αναφέρει:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimitrisd96 Προβολή μηνύματος
    cbf: Μοντελο 2006 30500 χλμ και ειναι πρωτο χερι..τιμη 2500€ η μηχανη εχει λαστιχα(δεν θελουν αλλαγη συντομα)
    και

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimitrisd96 Προβολή μηνύματος
    fazer: Μοντελο 2005 55000 χλμ τιμη 2400 αλλα θελει λαστιχα..
    αν και η κατάσταση του χονδα είναι αντίστοιχη των χλμ του, τότε δεν χωράει συζήτηση.

CBF.

Αν όντως είναι έτσι...ε τότε CBF600.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από H.A.Balafoutre Προβολή μηνύματος
    Άχχχχ το θέμα είναι να έχουμε φθηνή βενζίνη.... Ά, σωστά, κατανάλωση. Εγώ με το FZ6 και τα 19.4 λίτρα τεπόζιτο που έχει, από καινούριο που το πήρα και σε όλη τη διάρκεια της ιδιοκτησίας του, με σωστή βενζίνη βέβαια αφού πάντα προσέχω τι βάζω, μου βγάζει στη χειρότερη 280χλμ με ένα τεπόζιτο από τέρμα γεμάτο σε τέρμα άδειο με αυστηρά χρήση πόλης. Μεικτή χρήση, ξεπερνάει τα 300χλμ. Με ταξίδι μπορεί η ρεζέρβα να μπει και στα 300χλμ με άλλα 60-70χλμ άνετα.
    Υποθετω δεν το πηγαινες πανω απο 80-100.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Υποθετω δεν το πηγαινες πανω απο 80-100.
    Μέσα στη πόλη?????

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Μέσα στη πόλη?????
    ανετα.

Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    ανετα.
    Ελλάδα, δεν ειναι μόνο Αθήνα

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Είπε επίσης ότι θα είναι η πρώτη του μηχανή, οπότε, αν και αντιχοντάκιας, ψηφίζω κι εγώ CBF.
    Φύγαμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Να ρωτήσω εγώ τι ηλικία έχεις φίλε μου, τι χρήση θες να κάνεις, αν έχεις υπολογίσει εξοπλισμό με την αγορά της μοτοσυκλέτας και επίσης αν γνωρίζεις από κοντά τα δύο αυτά μηχανάκια ή αν απλά βλέπεις αυτά που λένε οι αγγελίες

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    παρομοια μηχανακια,ειχα το fazer s2 και πριν απο αυτο ειχε ο αδερφος μου το cbf 04' καρμπυρατερ που το βολταρα.ομως:
    το φεηζερ χαμηλα ειναι ψοφιο εντελως,αλλα ψηλα δεν πιανεται απτο χοντα.πιο ελαφρυ στην αισθηση το γιαμαχα,θεωρω πιο ευκινητο (μικροδιαφορες)εντος πολης,και πως εχει πιο ωραια θεση οδηγησης.
    το χοντα ειναι πιο φιλικο προς εναν αρχαριο οπως εισαι εσυ.
    στα + του χοντα το abs οπως +1 στο cbf απο μενα.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Αν κοιταξουμε αποκλειστικα και μονο τα 2 μηχανακια που αναφερεις τοτε θα επελεγα το Honda.
    Αν ηταν να επιλεξω γενικα τοτε θα διαλεγα το Fazer. To ειχε ο αδερφος μου για 2 χρονια και ηταν καταπληκτικο μηχανακι και πολυ ανετο. Εκεινη την εποχη ειχα το R6 και το προτιμουσα οταν ηθελα να παω για μια χαλαρη βολτουλα η για να παω στη δουλεια.

Ελλάδα, δεν ειναι μόνο Αθήνα
    αν θεωρησουμε "πολη" το αμπελοκηποι συνταγμα ας πουμε σε συνθηκες πρωινου με τρεις λωριδες σταματημενα κουτια, ναι τα 80 ισως ειναι πολλα (οχι μεση ωριαια, τα πιανεις ομως). αν το επεκτεινεις σε κατι τυπου μαρουσι ως νεα σμυρνη, τριψηφια νουμερα θα δεις πολλακις στη διαδρομη.

παντως εκ των δυο, cbf ψηφιζω..
    Εσυ τελευταιως παραχονΔοφερνεις
    πουτσ@@@@@@@@@

Super Moderator
    αν θεωρησουμε "πολη" το αμπελοκηποι συνταγμα ας πουμε σε συνθηκες πρωινου με τρεις λωριδες σταματημενα κουτια, ναι τα 80 ισως ειναι πολλα (οχι μεση ωριαια, τα πιανεις ομως). αν το επεκτεινεις σε κατι τυπου μαρουσι ως νεα σμυρνη, τριψηφια νουμερα θα δεις πολλακις στη διαδρομη.
    Βαλε καμια επαρχιακή πόλη στο παιχνίδι, και εκεί τα 80-100 ειναι πολλά, μιας και δρόμοι δεν υπάρχουν.

Τριψήφια έχω δει στη Συγγρού πχ και χέστηκα πάνω μου

Βαλε καμια επαρχιακή πόλη στο παιχνίδι, και εκεί τα 80-100 ειναι πολλά, μιας και δρόμοι δεν υπάρχουν.

Τριψήφια έχω δει στη Συγγρού πχ και χέστηκα πάνω μου
    τα θεωρουσα νορμαλ και σε διηθηση, μετα το πρωτο ατυχημα (οχι σε τετοιες συνθηκες) καταλαβα οτι καλο θα ηταν να μαζευτω.

αμα τρομαξες με 80 στην συγγρου... τι λεγαμε;

@κεραυνοασε, το 600αρι ψεκαστο και το 1000αρι ψεκαστο τα θεωρω ομορφα αλλα εντελως αχρηστα σαν "καθημερινα". το cbf εχει και μικροτερη πιθανοτητα να εχει υποστει κανιβαλλισμο απο καγκουραιο αναβατη.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF