Το παράγγειλα μόλις τώρα μαζί με bell cups διάφανα.Στάνταρ παίζει να έχουν κάνει λάθoς την τιμή.Tο έχουν ξανακάνει αυτό το λάθος μουαχαχαχαχα!!
Estimated για αναχώρηση δίνει 5-6-15.Χτύπα το asap.
Το παράγγειλα μόλις τώρα μαζί με bell cups διάφανα.Στάνταρ παίζει να έχουν κάνει λάθoς την τιμή.Tο έχουν ξανακάνει αυτό το λάθος μουαχαχαχαχα!!
Estimated για αναχώρηση δίνει 5-6-15.Χτύπα το asap.
Φίου φίου φι φι φίου
Τα καπς ποια ειναι;
Το πυρεξακι;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Αυτό εδω https://www.fasttech.com/p/2376900 Bell cap το λένε.
Τα έχει και σε χρωματιστά αλλά είναι gay alert.
Φίου φίου φι φι φίου
Εχθες πρεπει να εχασα το istick 50 μου. Και πρεπει να το αντικαταστησω. Το πρωτο πραγμα που εκανα σημερα το πρωι που δε το έβρισκα ειναι να παω να παρω ενα πακετο Prince.
Έχω μηχανικό αν θες να σου δανείσω μέχρι να δεις τι θα κάνεις zannisvel
Φίου φίου φι φι φίου
Εχτές λοιπόν κι εγώ, γυρνώντας από Μέγαρα, κάπου πρέπει να τα έσπειρα στο δρόμο.
Ιstick 50 με Καϋφούν.
μάλιστα.
Ξέθαψα τα παλιά τόμαχόουκ και φουμάρω Ιcube, με Singelei ηλεκτρονικό & Νέμεσις μηχανικό.
κακά τα ψέματα, ξεσυνήθισα.
μου φαίνονται αδύναμα, ειδικά το Νέμεσις.
παρήγγειλα και 50άρι βέβαια, θα μου έρθει αύριο.
PFC
Για τσιγάρο πάντως δεν μου πέρασε απ' το μυαλό.
PFC
Κοιτα εγω πανω στο σοκ πηρα ενα πακετο (μαλ@κια μου) προς το παρων ειμαι με e-Go μπαταρια και driping ατμοποιητη και σταζω ασταματητα... Αυριο που θα ειναι ανοιχτα τα μαγαζια θα παω να παρω παλι το istick 50w.
Τωρα για ατμοποιητη με ανταλακτικες αντιστασεις να ξαναπαρω τον Ναυτίλο η εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο?
Σήμερα πήρα και έναν ατμοποιητή, δεν τον ήξερα, περισσότερο επειδή ταιριάζει σε mod, τον T-Dux 4.0, και κάνει και 15€.
Δεν έχει βίδα ρύθμισης αέρα, αλλά ατμίζει μια χαρά.
θα ξαναπάρω βέβαια Kayfun, αλλά για πρόχειρος ο παραπάνω πολύ οκ μου φαίνεται.
όσον αφορά το 50άρι, το παρήγγειλα μεν, αλλά σκέφτομαι μήπως αλλάξω σε 30άρι.
Είδα σήμερα σε ένα μαγαζί, (είπαμε τα πήρα αμπάριζα λέμε), ένα 30άρι με καυφούν νάνο.
ήταν πολύ οκ, ελαφρύ σύνολο, με πολύ καλή απόδοση.
θα δούμε λοιπόν![]()
PFC