Καλησπεριζω!!Λοιπον στο θεμα μας..Θελω να μ προτεινετε κανα οικονομικο gear indicator..H τοποθετηση ειναι ευκολη η θα πρεπει οπωσδηποτε να μπλεξω με ηλεκτρολογο??ακουω γνωμες...!
Καλησπεριζω!!Λοιπον στο θεμα μας..Θελω να μ προτεινετε κανα οικονομικο gear indicator..H τοποθετηση ειναι ευκολη η θα πρεπει οπωσδηποτε να μπλεξω με ηλεκτρολογο??ακουω γνωμες...!
Φίου φίου φι φι φίου
Αυτα δεν ειναι οικονομικα.
Φανταζομαι θα εννοει τιποτα απο ebay?
Αν πας πιστα βολευει παρα πολυ, στην ευθεια κοιταζεις ποια ταχυτητα εχεις και μετρας κατεβασματα και δε χανεις χρονο να ψαχνεις τη εκτη αν την εχεις βαλει, το ιδιο και σε κλειστα στροφιλικια στο βουνο. Τωρα στις καθημερινες βολτες το μονο που πιστευω οτι κανει ειναι να μην καρφωνεις πρωτη οταν μπερδευεσαι στη κινηση με τα κατεβασματα.
Μεγάλωσα ρε πουστη μου. Αυτί στροφόμετρο και μνήμη. Τεσπα.
Και εγω σκεφτομουν να βαλω,για να μη ψαχνω 7 αλλα και γιατι στη πιστα εχει τυχει να βαλω 1η μεσα σε στροφη.
Αλλα γενικα ,ναι δε χρειαζεται.
Τωρα τελευταια βαζουν απο εργοστασιο παντως.
Πόσο δύσκολο είναι να ξερεις τι ταχύτητα εχεις στο κιβώτιο, ειδικά στην πίστα? Σε καθε σημείο της πίστας ξερεις απο πριν τι κανεις και τι ταχυτητα πρέπει να εχεις, εκτός κι αν ψάχνεσαι, αλλά και παλι ξερεις τι ταχυτητα εχεις στο κιβωτιο.
Εμένα πάντως δεν μου εχει χρειαστεί.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Δεν πάει έτσι. Άμα είναι ούτε shift light να μη βάζουμε. έχουμε το αυτί μας.
Στροφόμετρο; Γιατί; Έχουμε το αυτί μας και την εμπειρία μας.
Δείκτη κατανάλωσης; Γιατί μόνο ένα λαμπάκι ρεζέρβας και τέλος.
Ρολόι; Τι να το κάνεις; Άχρηστο.
Μερικοί δείκτες χλμ; Έχεις το μυαλό σου, κάνεις την αφαίρεση.
Εγώ λέω να έχουμε μόνο το ταχύμετρο και οτ λαμπάκι για τη ρεζέρβα
Όσοι είστε κατά του gear indicator, είχατε ποτέ μηχανή με δαύτο;
Εγώ δεν είχα αλλά δεν είμαι αντίθετος. Μαθημενος αλλιώς, προσπαθώ να καταλάβω τη χρησιμότητα του.
Δεν είναι απορριπτεο. Υπό διερεύνηση είναι. Τσακω μια
![]()
Και που να πιάσουμε τους μονόδρομους συμπλέκτες και τη χρησημοτητά τους
![]()