Αν εισαι ευχαριστημενος απο το πως δουλευει το μηχανακι αστο οπως ειναι! Αν θες να το ψαξεις, τα λεμε σε αλλο ποιο καταλληλο θρεντ.
Η ευκολια ρυθμισης του ψεκαστου ειναι δεδομενη, ενα λαπτοπ και τελος. Το θεμα ειναι αν για σενα αξιζει το παραπανω κοστος και εισαι διατεθιμενος να το κανεις μονος, γιατι κανεις δεν θα το κανει για παρτη σου.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Εγώ έχω ένα 950 του 05 με το οποίο έχω κάνει 80k klm
Δεν εχω οδηγήσει ψεκαστό adv, αλλά κ εγώ όταν έψαχνα κ με συμβούλεψαν, μου είπαν να παρω 950 για καλύτερο δούλεμα, μικρότερη κατανάλωση κ χαμηλότερο κόστος στη συντήρηση.
Έχοντας κουβεντιάσει με αρκετούς κατόχους 990, όλα αυτά φαίνονται να ισχύουν.
Λογική η απορία σου για την "αναβάθμιςη", αλλά με δεδομένο ότι οι αλλαγές του ψεκαστού με το καρμπυρατέρ είναι ελάχιστες, δεν αξίζει η αλλαγή κ μάλλον θα απογοητευτείς κιόλας από την κατανάλωση κ το δούλεμα σε σχση με το 950.
Το βασικό πλεονέκτημα του 990 με το 950 από όσο ξέρω, είναι οι λιγότεροι κραδασμοί κ η πιο ήσυχη λειτουργία, χωρίς όμως αυτό να έχει αντίκτυπο στην αξιοπιστία.
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι αφού ξέρεις το δούλεμα του 950, μόνο οδηγώντας ένα 990 θα καταλάβεις. Είναι σχεδόν βέβαιο ωστόσο, ότι δεν αξίζει ως αλλαγή.
Άσχετο, αλλά 950 κ 990 υπάρχουν πάρα πολλά με πάνω από 100k klm κ άμα συμεριλάβεις κ αυτά που είναι με διπλο-τριπλογυρισμένα κοντέρ, πρέπει να υπάρχουν κ πολλά με πάνω από 200k klm
Επίσης, για ένα κατέβσαμα μοτέρ κ γενικό σέρβις σε ένα 950, με το οποίο στην ουσία ξαναξεκινάς από την αρχή να μετράς χλμ, υπολογίζεις γυρώ στα 1.200€. Κ βέβαια έχεις ένα μοτέρ καλύτερο από ένα 990 το οποίο ίςως να έχει 50k klm
το 990 ειναι πολυ καλυτερο στην ασφαλτο απο το 950.στο χωμα οχι.
διαλεγεις και παιρνεις.
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
ειναι πιο compact η αισθηση του 990,λογω χαμηλοτερων αναρτησεων,κοινως πιο στρηταδικο.μιλαμε για το χαμηλο που το ειχα.
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Εχω ενα 990 του 2006. Οποίος με ξερει το καθαρίζω με οδοντοβουρτσα. Σε σχέση με το 950 που είχα το δουλεμα του ειναι για μενα κατώτερο. Ο ψεκασμός ειναι τραχύς σε μικρορυθμισεις του γκαζιού. Το παράπονο μου απο την αρχη. Οχι τερμα γκάζι. Αλλα εκεινο το λιγο να τσουλας με 10-20 χιλ και να φεύγει γλυκα.
Ισως το καλοκαιρι παίξω με κανενα λαπτοπ. Μέχρι τοτε φοράει τον χάρτη του tune ecu με μικρές διάφορες απο το αρχικό δουλεμα.
Έχω ένα 950 03' εδώ και ενάμιση χρόνο. Μίας και έχει ήδη πατήσει τα 70000km(όταν το πήρα είχε 20 κ κάτι ψιλά) και βλέποντας οτι και τα 100000km θα τα έχουμε πατήσει πιθανότατα μέσα στο '15, όπως είπε και ο Drbig όταν πλησιάσει προς τα 200000km θα φροντίσω να έχω καβάτζα ένα μοτέρ 990 να το βάλω πάνω με τα καρμπυρατέρ.
Να αλλάξω τη μοτοσυκλέτα μου για να πάρω μία ίδια που θα έπρεπε να ξεκινήσω το ξεψύριασμα πάλι από την αρχή δεν θα το έκανα.
Το μηχανάκι δεν έχει καμία διαφορά στην απόδοση του όσο το χρησιμοποιώ, οι καταναλώσεις του είναι παρόμοιες με αυτές που αναφέρεις, σταθερά βλέπω 227 σε ευθεία- 235 σε ελαφριά κατωφέρεια με 16-42 γρανάζωμα.
Θα φλέρταρα βέβαια και με την ιδέα να βάλω πάνω μοτέρ Superduke..
Εγω πουλησα το 950 του 2005 με 100,000 σε φιλο που συνεχιζει ακαθεκτα προς τις 120,000 απροβληματιστα.
Εχω δει ανοικτο μοτερ με 170,000 και ηταν σε αριστη κατασταση.
Δεν θα το αλλαζα με το 990. Απλα δεν μου αρεσει πως δουλευει ο ψεκασμος στο 990.
Κατα τα αλλα ειναι τα ιδια μηχανακια...
Οπως λεει και ο papadon απο πανω... Θα εβρισκα ενα μοτερακι 990 πχ SMT και θα το εβαζα επανω ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ απο το 950.
Γκομενες και μηχανες , εχουν πικρες και χαρες........
Αυτό κυκλοφορεί στα πλαίσια αστικού μύθου συνεργείων ή υπάρχει κάποια λογική βάση?
Μετά το 03' είναι κατασκευασμένες απο διαφορετικό υλικό? Έχουν διαφορετική σχεδίαση?
Υπάρχει κάποια σχετική αναφορά?
Δεν έχω κάνει τίποτα στο μηχανάκι εκτός από όλες τις ανακλήσεις της KTM και σχολαστικότατη συντήρηση.