Σελίδα 22 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 1217181920212223242526273272122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Κύριοι, ο Κτήνος έχει εκτεθεί λέγοντας το επάγγελμά του. Θέλετε να λέει ο καθένας από τι βιοπορίζεται για να μπορεί να κάνει και αυτός τα ανάλογα σχόλια ? Κτήνε δε θέλω να κάνω το δικηγόρο σου και συγνώμη, απλά νιώθω άβολα από την τροπή που έχει πάρει η κουβέντα.
    Κατ αρχήν σ ευχαριστώ

Εγώ όμως δεν κρύφτηκα ποτέ ούτε έφτιαξα ιντερνετικές περσόνες. Είμαι αυτός που είμαι έχω όνομα τηλέφωνο και διεύθυνση και όποιος θέλει έρχεται και με βλέπει λάιβ.
    Πλην μερικών τρελών, δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτε εδώ μέσα. Ο καθένας λέει τις απόψεις του όμορφα κι ωραία.
    Σίγουρα δεν θα συμφωνήσουμε σε όλα, σίγουρα θα ανάψουν και λίγο τα αίματα αλλά για μένα δεν ήταν ΠΟΤΕ προσωπικό....
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Κύριοι, ο Κτήνος έχει εκτεθεί λέγοντας το επάγγελμά του.

Κτήνε δε θέλω να κάνω το δικηγόρο σου και συγνώμη, απλά νιώθω άβολα από την τροπή που έχει πάρει η κουβέντα.
    Νιώθω άβολα συμπάσχοντας με τη YAMAHA Hellas που επίσης νιώθει άβολα...

Αν δεν πάρει ρε παιδιά ο Κτήνος το Tracer, ποιος θα το πάρει;
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Κατ αρχήν σ ευχαριστώ

Εγώ όμως δεν κρύφτηκα ποτέ ούτε έφτιαξα ιντερνετικές περσόνες. Είμαι αυτός που είμαι έχω όνομα τηλέφωνο και διεύθυνση και όποιος θέλει έρχεται και με βλέπει λάιβ.

αλλά για μένα δεν ήταν ΠΟΤΕ προσωπικό....

Τελευταία τροποποίηση από dimmie_72; 06/06/2015 στις 12:18.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Κύριοι, ο Κτήνος έχει εκτεθεί λέγοντας το επάγγελμά του. Θέλετε να λέει ο καθένας από τι βιοπορίζεται για να μπορεί να κάνει και αυτός τα ανάλογα σχόλια ? Κτήνε δε θέλω να κάνω το δικηγόρο σου και συγνώμη, απλά νιώθω άβολα από την τροπή που έχει πάρει η κουβέντα.
    Δηλωνω "σατανικη καθαριστρια των 2000€"!!

Πειτε μου ομως και εσεις τωρα τι ψηφισατε για να γελασω μαζι σας!!!
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    Δηλωνω "σατανικη καθαριστρια των 2000€"!!

Πειτε μου ομως και εσεις τωρα τι ψηφισατε για να γελασω μαζι σας!!!
    Mπορούμε να σου πουμε τι δεν ψηφίσαμε πάντως
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Mπορούμε να σου πουμε τι δεν ψηφίσαμε πάντως
    Ότι και να ψηφίσουμε ότι νόμισμα και να έχουμε,
    Ζάμπια και Ουγκάντα θα παραμείνουμε.
    Και δεν φταίνε γι αυτό οι πολιτικοί.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Ότι και να ψηφίσουμε ότι νόμισμα και να έχουμε,
    Ζάμπια και Ουγκάντα θα παραμείνουμε.
    Και δεν φταίνε γι αυτό οι πολιτικοί.
    Mαζί σου αλλα ειναι αστείο να λέμε οτι θα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για οτι γίνει, δε χρειάζεται να εισαι ουτε φαν ουτε ''αριστερός'' για να πεις το αυτονότητο
    απο το 1974 μέχρι προ μηνών 2 κόμματα κυβερνούσαν για 30 χρόνια..

Μάγκες τελείωσε το πάρτι πάμε για άλλα....

υγ
    Εγώ μότο μορίνι γραν πάσο ήθελα αλλά δεν μου βγήκανε τα φράγκα
    ανανήψαντας

Όλοι εχουμε λιγο πολύ εκτεθει. Ξέρεις τι ακουγα εγω εδω μέσα τα παλια αντιμνημονιακα χρονια ( ) όταν δουλευα σε τράπεζα;

(καλα, εγω ακομα τα ακουω).

Επισης, πιστευω οτι ο φαρμακοτριφτης ειναι και εξυπνος κι εχει και χιουμορ για να καταλαβει οτι αυτο που γραφω δεν ειναι προσωπικο, αλλα σχολιο πανω στην αποψή του.

Στο facebook βέβαια, αλλιως τα γραφει
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Όλοι εχουμε λιγο πολύ εκτεθει. Ξέρεις τι ακουγα εγω εδω μέσα τα παλια αντιμνημονιακα χρονια ( ) όταν δουλευα σε τράπεζα;

(καλα, εγω ακομα τα ακουω).
    καλά σου κάνουν παλιοκαπιτάλα....
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	A-10544-1340551191.jpg 
Προβολές:	141 
Μέγεθος:	38,2 KB 
ID:	336786

:rotflmao:
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Mαζί σου αλλα ειναι αστείο να λέμε οτι θα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για οτι γίνει, δε χρειάζεται να εισαι ουτε φαν ουτε ''αριστερός'' για να πεις το αυτονότητο
    απο το 1974 μέχρι προ μηνών 2 κόμματα κυβερνούσαν για 30 χρόνια..
    Θα χρεώσω το ΣΥΡΙΖΑ γι αυτά που κάνει (η μάλλον ΔΕΝ κάνει),
    όπως και το ΓΑΠ που με είπε διεφθαρμένο και τεμπέλη (είπε ο γάιδαρος...)
    και τους προηγούμενους γι αυτά που κάναν.
    Το να περάσει καμιά τετραετία και ο ΣΥΡΙΖΑ να τη φάει στην "διαπραγμάτευση" και να πεθάνουμε οι
    υπόλοιποι της πείνας στο μεταξύ επειδή ουσιαστικά έχουμε ακυβερνησία και όλα είναι σταματημένα δεν είναι ακριβώς "δεν φταίει"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Θα χρεώσω το ΣΥΡΙΖΑ γι αυτά που κάνει (η μάλλον ΔΕΝ κάνει),
    όπως και το ΓΑΠ που με είπε διεφθαρμένο και τεμπέλη (είπε ο γάιδαρος...)
    και τους προηγούμενους γι αυτά που κάναν.
    Το να περάσει καμιά τετραετία και ο ΣΥΡΙΖΑ να τη φάει στην "διαπραγμάτευση" και να πεθάνουμε οι
    υπόλοιποι της πείνας στο μεταξύ επειδή ουσιαστικά έχουμε ακυβερνησία και όλα είναι σταματημένα δεν είναι ακριβώς "δεν φταίει"
    Eγω δεν είπα οτι ο Σύριζα δε θα έχει μερίδιο ευθύνης μιλάμε για ενα κόμμα που ουτε μισο χρόνο δν έχει κλείσει σαν κυβέρνηση, και δέχεται
    πόλεμο απο παντου εκτος (βλέπε το ρευστο που τράβηξε προς τα πισω ο Ντράγκι) και εντός γιατι απλα ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ο μαλακας ο Θαπατέρο ηταν ο πρώτος που τσίκλισε γιατί βλέπει σιγα σιγά την αριστερά στην Ισπανια! να πέρνει πιο μεγάλα ποσοστά. Το οτι έχει
    μαζευτει η σάρα και η Μαρα στον Σύριζα και υπάρχει μια βαβελ στις δηλώσεις σίγουρα προκαλεί μια διγλωσσία που βγάζει η κυβέρνηση προς τα έξω, μπορώ
    να σου πω και αλλα που κάνει ο Σύριζα που ειναι οτι ναναι. Αλλα κρατάνε την πολιτική τους γραμμή που τάξανε προεκλογικά, αν τελικα αποτραβηχτουν
    προσωπικά δε θα το θεωρήσω κωλοτούμπα..
    Α έχουμε να πάρουμε δόση απο το ΔΝΤ αν δεν κάνω λάθος 10 μήνες και όλα πληρόνονται στην ώρα τους

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ...Εγώ μότο μορίνι γραν πάσο ήθελα αλλά δεν μου βγήκανε τα φράγκα .......

Eυτυχώς.........................................

"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Eυτυχώς.........................................

ανανήψαντας

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Eγω δεν είπα οτι ο Σύριζα δε θα έχει μερίδιο ευθύνης μιλάμε για ενα κόμμα που ουτε μισο χρόνο δν έχει κλείσει σαν κυβέρνηση, και δέχεται
    πόλεμο απο παντου εκτος (βλέπε το ρευστο που τράβηξε προς τα πισω ο Ντράγκι) και εντός γιατι απλα ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ο μαλακας ο Θαπατέρο ηταν ο πρώτος που τσίκλισε γιατί βλέπει σιγα σιγά την αριστερά στην Ισπανια! να πέρνει πιο μεγάλα ποσοστά. Το οτι έχει
    μαζευτει η σάρα και η Μαρα στον Σύριζα και υπάρχει μια βαβελ στις δηλώσεις σίγουρα προκαλεί μια διγλωσσία που βγάζει η κυβέρνηση προς τα έξω, μπορώ
    να σου πω και αλλα που κάνει ο Σύριζα που ειναι οτι ναναι. Αλλα κρατάνε την πολιτική τους γραμμή που τάξανε προεκλογικά, αν τελικα αποτραβηχτουν
    προσωπικά δε θα το θεωρήσω κωλοτούμπα..
    Α έχουμε να πάρουμε δόση απο το ΔΝΤ αν δεν κάνω λάθος 10 μήνες και όλα πληρόνονται στην ώρα τους
    Μακάρι να ήταν το πρόβλημα "καλών"-"κακών" και δεν μας αγαπάνε γιατί έχουμε αριστερή κυβέρνηση...
    Η στάση του Ντράγκι είναι τέτοια, που μάλλον θα έπρεπε να δώσουν το όνομα του σε καμμιά λεωφόρο. Ο Ντραγκι είναι ο ταμίας, αλλά επειδή δεν τα βρήκαμε με τα αφεντικά, πάμε κατευθείαν στο ταμείο και του λέμε ρίχτα...
    Ουσιαστικά τα γατόνια τα δικά μας, ήθελαν και θέλουν την αύξηση του ορίου των εντόκων. Αυτό ουσιαστικά συνιστά χρηματοδότηση από την πίσω πόρτα, μιας και τα έντοκα αυτά έχουν την έγκριση της ECB για να εκδοθούν, τα αγοράζουν οι τράπεζες και τα δίνουν ως ενέχυρα στην ECB για να πάρουν πίσω ρευστότητα. Το να εγκρίνει αύξηση, σημαίνει ως χορήγηση ρευστότητας για να καλύψει τις τρύπες που θα έπρεπε να καλυφθούν από τα προγράμματα και την αξιολόγηση.

Δεν αφορά επομένως καμμία "θηλιά" στην αριστερή κυβέρνηση. Ετσι λειτουργούσε και με τους προηγούμενους.

Σε ότι αφορά το haircut στα ομόλογα, ας μην το συζητήσουμε... Το καταστατικό της ECB ορίζει πως δέχεται ως εγγύηση ομόλογα που αξιολόγηση μέχρι BBB...Τα δικά μας είναι junk εδώ και χρόνια, αλλά εξακολουθεί να τα δέχεται.

Η ECB δίνει τα λεφτά όταν κάνεις ανάληψη από το ATM μέσω του ELA, γιατί λεφτά στις τράπεζες δεν υπάρχουν. Ο ELA αυτή τη στιγμή είναι στα 80 δις περίπου, και το 2012 ήταν κάτι παραπάνω. Τα λεφτά του ELA (που αποτελεί λύση έσχατης ανάγκης, και όχι συστηματική χρηματοδότηση όπως γίνεται), ΔΕΝ τα γεννά η ECB. Αποτελούν τις καταθέσεις όλων των κεντρικών τραπεζών του συστήματος target-2, από το οποίο οι ελλειματικές κεντρικές τράπεζες καλύπτονται από τις πλεονασματικές. Δλδ η ECB χρωστάει ουσιαστικά αυτά τα λεφτά σε κάποιους. Περίπου τα μισά από αυτά που έχουμε σηκώσει, προέρχονται από την Bundesbank και έχουν δοθεί παρά την συνεχόμενη αντίδραση και πίεση του Γερμανού Wiedmann που θεωρεί πως ο Ντράγκι υπερβαίνει τις αρμοδιότητες του με την συνεχόμενη αύξηση του ELA που δίνει για να λειτουργούμε.

Αυτά, γιατί το παραμύθι με τους καλούς και κακούς που δεν μας αγαπάνε έχει ξεφτιλιστεί.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε