Σελίδα 24 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 1419202122232425262728293474124 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Είναι η 2η φορά που με λες ρατσιστή μέσα σε μόλις 2 σελίδες του thread.
    Έχω λοιπόν 2 ερωτήματα:
    - Άσχετα με το χρώμα των κατοίκων μιας χώρας και με τους λόγους τους οποίους την οδήγησαν σε μια δύσκολη κατάσταση, σοβαρά το θεωρείς ρατσισμό να θέλεις να αποφύγεις το να βρεθείς σε παρόμοια δύσκολη κατάσταση;
    - Μερικά ποστ πριν έγραψες αυτόΜήπως το μετάνοιωσες;
    Θέλεις σίγουρα την αντιπαράθεση με εμένα να την κάνεις προσωπική;
    Αν είναι, να ξέρω τι να απαντάω...
    Δε λέω εσένα ρατσιστή....
    Λέω ότι δεν μου αρέσει η ρατσιστική παρομοίωση.
    (και ξέρεις πως έχω δίκιο )
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Δε λέω εσένα ρατσιστή....
    Λέω ότι δεν μου αρέσει η ρατσιστική παρομοίωση.
    Αν μου λες 2 φορές σερί πως η άποψή μου είναι ρατσιστική, τότε με λες ρατσιστή.
    Έχε το θάρρος της γνώμης σου.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Αν μου λες 2 φορές σερί πως η άποψή μου είναι ρατσιστική, τότε με λες ρατσιστή.
    Έχε το θάρρος της γνώμης σου.
    Όχι το να κάνεις ένα λάθος δεν σε κάνει τίποτα.
    Ο ρατσισμός είναι τρόπος ζωής.
    Η κάθε λέξη έχει τη θέση της δεν ακολουθώ το χούι να τις ξεχειλώνω
    αν μην τι άλλο χάνουν και τη σημασία τους.
    ανανήψαντας

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Δεν μπορώ, ούτε έχω τις ικανότητες ή το χρόνο για να σας γράψω άρθρα επί άρθρων και να το εξηγήσω.
    Οπότε πιστέψτε ότι μας κάνουν χάρη και ότι τα λεφτά που μας δίνουν είναι από το υστέρημά τους
    και ότι θα πεινάσει όλη η Ευρώπη και ο πλανήτης αν δεν τα επιστρέψουμε στο ακέραιο.

Α, κάτσε - ο περισσότερος πλανήτης πεινάει ήδη. Εμείς φταίμε.
    Ρε συ, nikos...δεν θα τα βάλω μαζί σου επειδή δεν γνωρίζεις καποια βασικά πράγματα λειτουργίας της οποιασδήποτε οικονομίας.
    Εδώ τα αγνοεί ο υπουργός επικράτειας και υπεραπλουστευει τα προβλήματα μας τοποθετώντας τα στην σφαίρα του υπέρφυσικού και της ομαδικής παραισθησης από χρήση καπιταλιστικου lsd.

Συνήθως οι οπαδοί του αέρα, πετάνε κάτι όμορφα του στυλ πως δεν είναι συνδεδεμένο με χρυσό ή κάτι απτό (χωρίς να ξέρουν τι δίνει αξία και στο υποκείμενο).

Μια χαρά πραγματικό και αληθινό χρήμα είναι, και αντιπροσωπεύει απτό πλούτο. Άντε να σου βγάλω τα 60 δις του QE που σκοπό έχουν να υποβοηθησουν την δημιουργία "γήινου" χρήματος.

Αν ήταν αέρας, προς τι η αγωνία να λάβουμε αέρα?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ρε συ, nikos...δεν θα τα βάλω μαζί σου επειδή δεν γνωρίζεις καποια βασικά πράγματα λειτουργίας της οποιασδήποτε οικονομίας.
    Εδώ τα αγνοεί ο υπουργός επικράτειας και υπεραπλουστευει τα προβλήματα μας τοποθετώντας τα στην σφαίρα του υπέρφυσικού και της ομαδικής παραισθησης από χρήση καπιταλιστικου lsd.

Συνήθως οι οπαδοί του αέρα, πετάνε κάτι όμορφα του στυλ πως δεν είναι συνδεδεμένο με χρυσό ή κάτι απτό (χωρίς να ξέρουν τι δίνει αξία και στο υποκείμενο).

Μια χαρά πραγματικό και αληθινό χρήμα είναι, και αντιπροσωπεύει απτό πλούτο. Άντε να σου βγάλω τα 60 δις του QE που σκοπό έχουν να υποβοηθησουν την δημιουργία "γήινου" χρήματος.

Αν ήταν αέρας, προς τι η αγωνία να λάβουμε αέρα?

Βύρωνα, όντως τα αγνοώ και σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο.

Η μόνη διαφορά είναι ότι η υπεραπλούστευση που επιχειρώ, είναι η εξής:

Αυτοί έχουν-φτιάχνουν κάτι που θέλω-χρειάζομαι (άηφον, μερτσέντες, ρώσικα κωλ...κια - ενέργεια, φαγητό, φάρμακα)

Εγώ δεν φτιάχνω κάτι που θέλουν-χρειάζονται. Αν μπορούσα να εκμεταλευτώ σωστά αυτά που έχω (αφού δεν είμαι άξιος να φτιάξω)
    τότε τα κουμπάκια που φτιάνουν χρήμα θα πατιώντουσαν μια χαρά και δεν θα είχα πρόβλημα.

Το κακό είναι ότι οι οικονομολόγοι (όπως και οι δικηγόροι) έχουν στήσει ένα σύστημα τόσο πολύπλοκο που μόνο στόχο έχει
    την αυτοδιατήρηση και για να το καταλάβεις πρέπει να μπεις μέσα του πολύ βαθειά.

Αυτά χωρίς ίχνος ειρωνείας και με πραγματικό σεβασμό στις γνώσεις σου.

Απλά είναι τα πράγματα, αν και το απλά δεν σημαίνει ότι είναι και εύκολα.

Σόρυ τώρα, θα πάω μια βόλτα να βραχώ και να αεριστώ στην καλοκαιρινή αυτή μέρα.

Παλαιό μέλος
    [QUOTE=nikos_abel;2598772

Σόρυ τώρα, θα πάω μια βόλτα να βραχώ και να αεριστώ στην καλοκαιρινή αυτή μέρα.[/QUOTE]

Οπως λεει και ο θυμοσοφος λαος μας..ο βρεγμενος την βροχη!δεν την φοβαται...
    καλους...δρομους..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Θέλω να σταματήσω να γράφω στο κωλοθέμα, αλλά πραγματικά έχω μείνει πάκης με όσα διαβάζω από τα πρώην λαμόγια του πασοκ.

Μια περίληψη. Ολόκληρο εδώ. http://www.iefimerida.gr/news/210833...nekron-tis-ert

11 ΙΟΥΝΗ είναι ημέρα ΜΝΗΜΗΣ όχι ΓΙΟΡΤΗΣ

-Για να τιμήσουμε έναν μοναδικό, αταλάντευτο, αδιάκοπο, ανένδοτο αγώνα.
    -Για τη μνήμη των αδικοχαμένων συναδέλφων και αλληλέγγυων
    (ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΡΙΣΑΓΙΟ)

Οι εργαζόμενοι,σας θέλουμε συμπαραστάτες και οδηγούς αυτού του αγώνα. Σας καλούμε όλους την Πέμπτη 11 Ιούνη στις 19:00 στο Ραδιομέγαρο.2 χρόνια αγώνων, των εργαζομένων της ΕΡΤ, της ΠΟΣΠΕΡΤ, των αλληλέγγυων, των συνδικάτων, των πολιτικών φορέων και κινημάτων, και με τη στήριξη της κοινωνίας, έδωσαν την πρώτη μεγάλη νίκη και την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Μια ΕΡΤ που θα χρηματοδοτείται από το σύνολο του ανταποδοτικού τέλους ώστε να μπορεί να προσφέρει ποιοτικό πρόγραμμα και ανεξάρτητη λειτουργία με προοπτική.

Μια ΕΡΤ με δημοκρατική λειτουργία, με έμφαση στην συναπόφαση, την ομαδικότητα, την ατομική ευθύνη, την ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων στη επιλογή των θέσεων ευθύνης.

Μια ΕΡΤ με όλους τους εργαζόμενους δικαιωμένους, εργασιακά μισθολογικά, ασφαλιστικά. Διεκδικούμε έναρξη ΝΕΩΝ συλλογικών διαπραγματεύσεων για την αντιμετώπιση της ιδιαιτερότητας των εργασιακών συνθηκών, που θα έχουν ως βάση συζήτησης τη συλλογική σύμβαση της ομοσπονδίας μας. Με στόχο την πλήρη και σταθερή απασχόληση και την αποφυγή δημιουργίας εργαζομένων πολλαπλών ταχυτήτων, αλλά και επαναπρόσληψη των απολυμένων ορισμένου χρόνου.
    Πρόσληψη συγγενών Α’ βαθμού των νεκρών μας και μικρό αριθμό εργαζόμενων αλληλέγγυων ώστε να αποδοθεί συμβολικά το μερίδιο του αγώνα που αντιστοιχεί στην κοινωνία.

Μια ΕΡΤ με δημοκρατική λειτουργία, με έμφαση στην συναπόφαση, την ομαδικότητα, την ατομική ευθύνη, την ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων στη επιλογή των θέσεων ευθύνης. ΑΝΟΙΚΤΗ στην κοινωνία μέσα από ένα αυτόνομο, με ρόλο και ουσιαστική παρέμβαση, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ως το εποπτικό μάτι της κοινωνίας αφ’ ενός (για το αν τηρούνται οι σκοποί και οι αρχές της ΕΡΤ) και αφ ετέρου ως η πηγή άντλησης ιδεών (για την διαμόρφωση της φιλοσοφίας του προγράμματος και την καλύτερη λειτουργία της). Με εκπροσώπους της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, των εργαζομένων και των σωματείων τους στον οπτικοακουστικό χώρο, στον πολιτισμό, στην εκπαίδευση, καθώς και κοινωνικών, φοιτητικών - σπουδαστικών, επιστημονικών φορέων με συνάφεια προς τον ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ρόλο της ΕΡΤ, που δεν θα τους επιλέγει το ΔΣ !

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑΡΚΕΣ
    ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΝΗ ΣΤΙΣ 7 ΜΜ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΤ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ.
    11 ΙΟΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ

Τελευταία τροποποίηση από byron; 09/06/2015 στις 14:38.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Aπό πού ν' αρχίσεις, και που να τελειώσεις.......................................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Aπό πού ν' αρχίσεις, και που να τελειώσεις.......................................
    γράΦτο....
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    γάμα τα Βύρωνα. δεν θα γίνουμε ποτέ χώρα της προκοπής.

Επίσης ξέρει κανείς πως μπορώ να εξαιρεθώ από το νταβατζιλίκι του τέλους της ΕΡΤ στο λογαριασμό της ΔΕΗ;
    εδώ και 11 χρόνια τηλεόραση δεν έχω. γιατί σαν μαλάκας να πληρώνω την ΕΡΤ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Τωρα με την ΕΡΤ εχει παλι νταβαντζιλικι? Δεν το ειχε κοψει αυτό ο Σαμαρας με την Νεριτ όταν την εστρωσε?

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος

Επίσης ξέρει κανείς πως μπορώ να εξαιρεθώ από το νταβατζιλίκι του τέλους της ΕΡΤ στο λογαριασμό της ΔΕΗ;
    Με καθε επιφύλαξη απο σαιτ το βρήκα

Η διαδικασία που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει για να ΜΗΝ πληρώνει την ΕΡΤ
    μέσω λογαριασμού της ΔΕΗ έχει να κάνει με την άρνηση αναγνώρισης χρέους.
    Δηλαδή : εάν κάποιος σου χρεώνει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν που εσύ δεν θέλεις
    να χρησιμοποιήσεις ( π.χ. τηλεοπτικό πρόγραμμα) μαζί με μια υπηρεσία που αποδέχεσαι και χρησιμοποιείς (π.χ. ηλεκτρικό ρεύμα) με ένα ενιαίο τιμολόγιο, λογαριασμό ή οτιδήποτε μπορείς να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να πληρώσεις ΜΟΝΟ το δεύτερο. Σε περίπτωση που ο πιστωτής δεν δεχτεί την πληρωμή, πηγαίνεις στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και
    ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ μόνο το ΠΟΣΟ της υπηρεσίας που αποδέχεσαι (ηλεκτρικό ρεύμα) και
    όχι το υπόλοιπο.
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    ναι τα ίδια λέγανε και με τον ΕΝΦΙΑ και πήγε στην εφορία εαν δεν απατώμαι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος

κοίτα και τα λεφτά της σύνταξης σου εκλ... κούρεψαν οπότε μην το κάνεις θέμα....
    Παίξτο κουλ !

ανανήψαντας

Μετανοείτε... Υπάρχει ελπίς...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	FB_IMG_1433461274532.jpg 
Προβολές:	69 
Μέγεθος:	93,1 KB 
ID:	336903

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19