Κοίτα δεν υποβαθμίζω την αξία του Άγκο προς θεού. αλλά δεν μου λέει κάτι το ότι ήθελε να σταματήσει το tt επειδή πέθανε ο κολλητός του.
ο Ρόσσι δλδ που πάτησε τον σιμοντέλι και σκοτώθηκε τι έπρεπε να κάνει;
show must go on.
και εδώ που τα λέμε οι αναβάτες των gp την έχουνε δει ελίτ. πχ δεν είναι μόνο το tt, και το 8ώρο της Σουζούκα δεν τον πάνε μία γιατί είναι πολύ δύσκολος αγώνας
Ισως να μην το επιτρέπει το συμβόλαιο τους.
Φίου φίου φι φι φίου
Όταν λέει ο 1526 φορές ΠΠ οτι ο αγώνας είναι επικίνδυνος και πρέπει να σταματήσει, δεν το λέει γιατί φοβάται. Το λέει για να προστατεύσει τους συναθλητές του που ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να τρέχουν σε έναν επικίνδυνο αγώνα.
Καμμία σχέση λοιπόν με την εθελόντική συμμετοχή κάποιου στο ΙΟΜ, για λεφτά, δόξα, γκόμενες, γκόμενους και ότι κίνητρο έχει.
Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις ...
αν είναι να εκνευρίζεσαι κώψτο !!! Δεν θες κουβέντα , μην κάνεις καρφί δε μου καίγεται .
Τελικά ο Αγκοστίνι ήταν καλύτερος οδηγός από τους "χομπίστες" στο ΤΤ ; Πέφτω απ τα σύννεφα ! Ο Ρόσσι επίσης ; Από που να πέσω τώρα που μόλις εγκατέλειψα το σύννεφο ...
Τελικά μαλάκες ήταν όλοι οι πρωτοκλασάτοι οδηγοί που αποφάσισαν ότι "δεν αξίζει το ρίσκο" και πήγε η πλέμπα ;
Δεν ασχολούμαι ,δεν έχω την ικανότητα να το κάνω , δεν είμαι διατεθειμένος να πάρω κανένα ρίσκο για να δοκιμάσω ,αν θα με έπειθαν κάποιοι να το κάνω θα έπρεπε να μου έχουν εξασφαλίσει το υπόλοιπο της ζωής μου και αν, τότε μπορεί να φούσκωναν τα @@ μου αρκετά για να το κάνω , , κουβέντα κάνω αλλά κι αυτό είναι ταμπού στο μοτο.γρι ειδικά όταν δεν συμφωνείς με το "Μπάμπη " !
Τράβα στο νησί και απαγόρευσε τα τηλεοπτικά συνεργεία με νόμο γιατί το άθλημα είναι σκληρό ... Και πήγαινε μετά να μου πεις πόσοι θα πάνε , να σκοτώνονται για το χόμπι τους και άφραγκοι !!! Οι πρώτοι τουλάχιστον 20 θα εξαφανιστούν , όποιος δεν το βλέπει αυτό κάπου έχει χάσει την ουσία ! Ο τζάμπας και το "κάνω για την ψυχή της μάνας μου" έχουν πεθάνει προ πολλού !
Αυτή ήταν η αρχική μου τοποθέτηση , συνδυασμός χρήμα - δόξα τους κάνει να ρισκάρουν τα πάντα , δεν είπα ποτέ κάτι διαφορετικό , το ίδιο λέω και τώρα , δεν επιτέθηκα σε κανένα , απάντησα όσο καλύτερα μπορούσα σε όλους που ρώτησαν ,αν κάποιοι στενοχωρήθηκαν δεν ήταν στις προθέσεις μου . Για την ιστορία και μου αρέσει και το γουστάρω , αυτό που δε γουστάρω είναι ότι τα ατυχήματα και είναι και πολλά ,παρουσιάζουν τεράστια ακροαματικότητα σε σχέση με τον αγώνα τον ίδιο !!!
Respect mah authoritah!!!!
![]()
Sorry αλλά δεν βγαζεις νόημα πλέον και αντίθετα με το τι νομίζεις, την ουσία την έχεις χάσει εσύ.
Το τι θα εκανες εσυ η εγω δεν εχει σχεση με το τι κανουν καποιοι αλλοι σε αυτόν τον κόσμο. Κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια και προσπαθείς να καταλαβεις γιατί το κανουν αυτοί συγκρίνοντας με το τι θα εκανες εσυ.
over and out.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
@NxOxT
Ένα δεν καταλαβαίνω ! Έπρεπε να γίνεις και αγενής για να πεις αυτό που νομίζεις ;
Respect mah authoritah!!!!
αν εγώ (για να μην πω εσύ και το πάρεις στραβά) γουστάρω τη λουκά, δε σημαίνει οτι ισχύει το ίδιο και για σένα....
ούτε ισχύει οτι επειδή εσύ κάνεις μία λογική κίνηση (λουκά, μπλιάχ) την κάνουν και όλοι (εγώ ο σαβουρογάμης)....
αυτό προσπαθούν να σου εξηγήσουν τα παιδια.... τσάμπα φορτώνεις
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
δηστυχως ναι, απο τι στιγμη που θεωρεις οτι 100+ οδηγοι ρισκαρουν τη ζωη τους επειδη θελουν να γινουν διασημοι και πλουσιοι ενω σου εχω πει οτι απο τους 100+ οι 10-20 να πληρωνονται και αν, και οτι στις συμμετοχες εχουμε 60ριδες που τρεχουν 20 χρονια + χωρις να εχουν καταφερει κατι και εσυ επιμενεις οτι το κανουν για λεφτα δεν μπορω να το θεσω διαφορετικα.
Σε ολες τις μορφες αγωνων αν δεν ματωσει η τσεπη σου δεν πετυχαινεις τιποτα... και αν εισαι τυχερος θα πετυχεις και θα βγαζεις λεφτα απο αυτο.
τελος και απο μενα.
http://topdocumentaryfilms.com/isle-...ous-addiction/
Και αυτό που σου λεέι παρακάτω ο ΝxΟΧΤ...
Επίσης ότι δυο ασχολίες/αθλήματα μοιάζουν δεν σημαίνει ότι είναι ίδια και ο ένας που ασχολείται με το ένα θα ήθελε να ασχοληθεί με το άλλο...
Π.χ.
motogp - isle of man - le mans 24 κτλ κτλ
free diving - scuba diving.
free fall - Wingsuiting.
downhill - mountain bike
κτλ...
κάποιος επιλέγει να κάνει κάτι γιατί θέλει να καλύψει κάποιες ανάγκες του, το αν θα φτάσει να ζει από αυτό είναι άλλη ιστορία...
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."