Δεν έχω φορτώσει , αλλά δεν μπορεί να μου λέει ο Μπάμπης ότι αν "ΔΕΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ" , όταν δεν έκανα κανένα σχόλιο προς τον Μπάμπη από την αρχή της κουβέντας , να μην τον έχω προσβάλει πουθενά κι επειδή διαφωνούμε να τον ενοχλεί που κάνω και κουβέντα .
Να συνοψίσω λοιπόν μιας και μου δίνεις το βήμα .
Είπα από την αρχή .
1.)Χρήμα και Δόξα σε κάνουν να ρισκάρεις την ίδια σου τη ζωή και δεν είναι για όλους . Οι υπόλοιποι ισχυρίζονται ότι το κάνουν από χόμπι . Διαφωνούμε , απόδειξη ότι τα 2εκ του Ντάνλοπ για ένα αγώνα είναι τεράστιο συμβόλαιο
2,)Λέω ότι αν μπορούσαν να είναι πρωταγωνιστές στους αγώνες θα το έκαναν , είναι σαν να λες ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να παίξει σε τελικό τσάμπιονς λιγκ , αλλά λέει άσε μωρέ εγώ θα παίξω τελικό κυπέλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ και είμαι θεός ... Διαφωνούμε κι εκεί .
3.)Είπα ότι οι πρωτοκλασάτοι του αθλήματος και αφού ήδη τον είχαν κερδίσει κάμποσες φορές (μιας και ήταν το πρόβλημα για το ποιός τα έχει πιο μεγάλα ) , τον μποικόταραν , ιστορική αλήθεια , γιατί δεν τον έκριναν απαραίτητο και θεωρούσαν το ρίσκο τεράστιο και βέβαια τότε πήγαν οι τελευταίοι να στηρίξουν τον αγώνα και οι Ιρλανδοί /Βρετανοί .
Αν έχω πει κάτι διαφορετικό από την αρχή να μου το πεις . Πιστεύεις ότι από τα παραπάνω έχει σημασία τι θα έκανα εγώ κι εσύ για τον συγκεκριμένο αγώνα και αν γουστάρουμε τη Λουκά ;