Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 125

Θέμα: Αναβάτες αγώνων δρόμου και πίστας

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Κάποιος θεωρεί ηλίθιο να ρισκάρει τη ζωή του για οτιδήποτε. Θεωρεί ηλίθιο να πετάει με αεροπλάνο, να χρησιμοποιεί πλοία ή να καβαλάει δίκυκλο, έστω κι αν κινείται με 25 χλμ/ώρα, επειδή εμπεριέχουν "ανούσιο" ρίσκο. Κάποιος άλλος προτιμάει να κάνει αυτό που αγαπάει κι ας ξέρει ότι, ανά πάσα στιγμή, μπορεί απλά να πεθάνει. Κανένα δεν είναι λάθος, κανένα δεν είναι σωστό. Αφήστε τον καθένα να κάνει αυτό που γουστάρει. Οι διαφωνίες ξεκινούν όταν κρίνουμε εξ ιδίων. "Α εγώ δε θα πήγαινα ποτέ έτσι δίπλα σε μαντρότοιχους, άρα είναι ηλίθιο και επικίνδυνο και αυτοί που το κάνουν είναι είτε ανεγκέφαλοι, είτε πληρώνονται αδρά". Όχι. Ο καθένας έχει τον απαραίτητο εγκέφαλο να κρίνει για τον εαυτό του και, σίγουρα, όλοι αυτοί ξέρουν καλύτερα από εμάς γιατί το κάνουν κι αν αξίζει να ρισκάρουν τη ζωή τους. Μην κρίνετε.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Λες το ίδιο για κάποιον που κυκλοφορεί ακράνοτος και πηγαίνει τάπα ? για κάποιον που κάνει ακροβατικά δίπλα σε γκρεμό ? Αυτό που λέω είναι πως και αυτό που μας ευχαριστεί είναι αποτέλεσμά πολλών παραμέτρων (που αν τους αναλύσουμε μπορεί να δούμε πως τελικά δε μας ευχαριστεί) αλλά και το ποιο και πόσο ρίσκο που παίρνει ο καθένας είναι πολύ σχετικό πράγμα και πως στο τέλος αυτό που σε εμάς μοιάζει ακραίο σε κάποιον άλλο να είναι (στην πραγματικότητα ή στη φαντασία του) παιχνιδάκι. Κάπου εκεί έρχεται το χρήμα ή δόξα κλπ να γρασάρουν τα γρανάζια της αμφιβολίας

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tuonino Προβολή μηνύματος
    -Ο Loeb είναι ατάλαντος, δεν έχει κερδίσει ποτέ αγώνα F1.
    -Μα δεν έτρεξε ποτέ.
    -Στα λόγια μου έρχεσαι

-Ο Schumacher είναι χέστης, δεν κέρδισε ποτέ WRC
    -Μα έχει τρέξει σχεδόν τα πάντα εκτός από WRC
    -Ας έτρεχε και θα σου έλεγα εγώ

-Οι οδηγοί του IOM κάθονται όλο τον χρόνο και περιμένουν να τρέξουν μια φορά τον χρόνο για να βγάλουν 6 figure paycheck
    -Και το Ταλίν;
    -Στο Ταλίν έγινε η γιουροβίζιον το 2002, τι σχέση έχει;
    -Στο Ταλίν το 2000:
    https://www.youtube.com/watch?v=y1gvPaV4t-Y
    Ο Joey Dunlop έτρεξε και πάτωσε ρε φίλε και στα gp και στα superbikes !
    Respect mah authoritah!!!!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Λες το ίδιο για κάποιον που κυκλοφορεί ακράνοτος και πηγαίνει τάπα ? για κάποιον που κάνει ακροβατικά δίπλα σε γκρεμό ?
    Το να ρισκάρεις τη ζωή σου, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, απλά επειδή η συγκεκριμένη ασχολία είναι επικίνδυνη απέχει ΠΟΛΥ από το να ρισκάρεις τη ζωή σου επειδή είσαι ηλίθιος. Δέχομαι ότι είναι κάπως λεπτό και "υποκειμενικό" το θέμα, οπότε δεν έχει ιδιαίτερο νόημα η συζήτηση.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ώωωωωπα τα νησιώτικάαααααααα

Μ'αρέσει που το συνεχάτε.

Άλλη η κουλτούρα του road racing κι άλλη της πίστας.
    Δύο τελείως διαφορετικά πράγματα.

Κανείς (σχεδόν κανείς, υπάρχουν και εξαιρέσεις τύπου "πουλάω τα νεφρά μου να ζήσω τη φαμίλια") δεν αυτοκτόνησε μόνο για τα φράγκα ούτε ρίσκαρε τη ζωή του μόνο για τα φράγκα.

Αν εμένα μου δώσεις 1 μύριο και μου πεις "Πάρε ένα χίλια και κατέβα όλη τη Βουλιαγμένης τέρμα γκάζι και μην κόψεις ούτε σε κόκκινο ούτε σε κίτρινο" θα σου πω να το κάνεις το μύριο μασούρι και να το χώσεις στον κόπο σου.

Άλλοι κάνουν αυτό ακριβώς το πράγμα χωρίς να τους δώσει κανείς κανένα μύριο. Πόσο μάλλον αν βρεθεί και κάποιος να τους το δώσει. Why not?

Το νησί είναι το νησί.
    Τα gp είναι τα gp.
    Μην τα μπλέκετε ορισμένοι.
    Θεωρείς ότι δεν ήταν αρκετές οι αντιπαραθέσεις μεταξύ αγώνων σε πίστα και στο δρόμο και έπρεπε να βάλεις στην εξίσωση και την τρέλα που κουβαλάει το κάθε speed junkie στην Βουλιαγμένης ;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cosgili Προβολή μηνύματος
    Κανένας δεν θα έπαιζε έτσι τη ζωή του στα ζάρια μόνο για τα φράγκα. Κουβαλάει πολύ τρέλα στο μυαλό του. Τα φράγκα έρχονται δεύτερα και απλά του κάνουν την τρέλα πιο εύκολη. Και τα φράγκα πάνε σε ανθρώπους μετρημένους στα δάχτυλα, οι λοιποί είναι χομπίστες που πληρώνουν και από την τσέπη τους
    Θα την έπαιζε χωρίς τα φράγκα λες ; Ο χομπίστας παραπάνω πάει 20 χρόνια χωρίς διακρίσεις , κάτι μου λέει πως πάει όσο νομίζει εκείνος ότι χρειάζεται για να κάνει το χόμπι του και όχι όσο απαιτείται για να διακριθεί ! Αυτός σίγουρα βάζει κι απ την τσέπη του .

Λες το ίδιο για κάποιον που κυκλοφορεί ακράνοτος και πηγαίνει τάπα ? για κάποιον που κάνει ακροβατικά δίπλα σε γκρεμό ? Αυτό που λέω είναι πως και αυτό που μας ευχαριστεί είναι αποτέλεσμά πολλών παραμέτρων (που αν τους αναλύσουμε μπορεί να δούμε πως τελικά δε μας ευχαριστεί) αλλά και το ποιο και πόσο ρίσκο που παίρνει ο καθένας είναι πολύ σχετικό πράγμα και πως στο τέλος αυτό που σε εμάς μοιάζει ακραίο σε κάποιον άλλο να είναι (στην πραγματικότητα ή στη φαντασία του) παιχνιδάκι. Κάπου εκεί έρχεται το χρήμα ή δόξα κλπ να γρασάρουν τα γρανάζια της αμφιβολίας
    Καλύτερα δεν θα μπορούσες να το περιγράψεις !!!

Παλαιό μέλος
    Η πραγματικότητα είναι ότι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Νομίζω πως για να κάνεις κάτι τέτοιο πρέπει να είσαι και λίγο καυλωμένος όπως όμως και στα GP ισχύει το ίδιο. Βέβαια και οι πρώτοι μπορεί να έχουν καλό συμβόλαιο στο ΙΟΜ αλλά το ίδιο συμβαίνει και στα GP όπως επίσης υπάρχουν άνθρωποι που τρέχουν GP και πληρώνουν, να είστε σίγουροι ή παίρνουν ψίχουλα πραγματικά σε σχέση με αυτό που κάνουν.
    Επίσης είναι βέβαιο πως ένα οδηγός από το νησί δε θα ήταν ανταγωνιστικός στα GP, για την ακρίβεια κανένας οδηγός πλην ίσως κάποιων στα SBK δε θα ήταν ανταγωνιστικός στα GP αλλά επίσης αλήθεια είναι πως κανένα οδηγός των GP δε θα ήταν ανταγωνιστικός στον αγώνα του νησιού.....
    Δεν γίνονται οι αγώνες για τα λεφτά απαραίτητα.... Γενικώς δε γίνονται όλα στη ζωή για το χρήμα να είστε σίγουροι!

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχει κέρδος από αυτό.
    Ναι. Κέρδος με την ευρύτερη έννοια σαφώς και υπάρχει.
    Κέρδος είναι και η ηδονή, και η δόξα, και το να χορταίνεις αδρεναλίνη.

Αλλιώς όλοι θα καθόμασταν σε ένα καναπέ από τη μέρα που μας γέννησε η μάνα μας και θα περιμέναμε το χάρο να μας πάρει.

Δεν είναι αυτό όμως το θέμα νομίζω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andgeo Προβολή μηνύματος
    Θεωρείς ότι δεν ήταν αρκετές οι αντιπαραθέσεις μεταξύ αγώνων σε πίστα και στο δρόμο και έπρεπε να βάλεις στην εξίσωση και την τρέλα που κουβαλάει το κάθε speed junkie στην Βουλιαγμένης ;
    Πλέον είμαι σίγουρος ότι είτε δεν καταλαβαίνεις τί γράφουμε, είτε απλά έχεις όρεξη για τρολάρισμα.

Φτιάξε την εξίσωσή σου, βγάλε και το αποτέλεσμά σου, κι όταν είναι έτοιμη ενημέρωσέ μας να κλειδώσουμε να πάμε σπίτια μας ήσυχοι

μα μου ραγίζεις την καρδιά τώρα ! Έχεις ανάγκη να το κλειδώσεις , και περιμένεις από μένα ενημέρωση !!!! ούτε εγώ το άνοιξα , ούτε και σκοπό έχω να το κλείσω ...
    Άλλωστε τα οβερ εντ ουτ έχουν πέσει βροχή , τιμή μεγάλη μου κάνεις που θέλεις να σου δώσω το οκ αλλά δεν θα πάρω !

Αχ γέλιο έχει αυτό το φρεντ.

Η πικρή αλήθεια είναι ότι κανένας δεν έφτασε να παίρνει φράγκα "αέρα" γιατί είναι όμορφος (*μόνο στο Ελλάντα οι φίρμες παραπονιούνται πριν τρέξουν ότι δεν έχουν χορηγό). Ξεκίνησαν ξεβράκωτοι ερασιτέχνες και επειδή πήγαν καλά έφτασαν να έχουν χορηγούς και χρήμα. Έχοντας δει τη μία ταινία σχετικά με το νησί, δεν είδα κανέναν από τους πρωταγωνιστές με φεράρι, βίλα με πισίνα, ελικόπτερο, μπόντιγκαρντς, σουάγκ και πτανάκια όπως F1 και GP. Ότι διάβασα για τον μπαμπά Ντάνλοπ δεν είχε διαφορά (δεν έχω δει την ταινία ακόμα). Απλοί οικογενειάρχες, απλές δουλειές, απλά σπίτια, απλοί άνθρωποι από φτωχά χωριά με κάτι χέρια ΝΑ.
    Και όσους έχω διαβάσει να μιλάνε σχετικά, λένε ότι ξεκινάς άσημος και αν δεν τα πας καλά δεν σε πληρώνει κανείς, παρ' όλα αυτά υπάρχουν εκατοντάδες άσημοι σε κάθε είδους αγώνα. Και αυτό που γράφτηκε ουκ ολίγες φορές ότι οι περισσότεροι εκεί μέσα τρέχουν για την φτιάξη τους, το θεωρώ αληθές. Και όσοι 5-10 ξεχωρίζουν δικαίως παίρνουν ότι παίρνουν. Σε τελική ανάλυση γιατί να κερδίσει ο άλλος και να έχει ταμπελάκι η κάθε εταιρία "TT winner" το οποίο αντανακλά σε διαφήμιση και πωλήσεις και να μην της πάρει κάτι για τον κόπο του;

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Αχ γέλιο έχει αυτό το φρεντ.

Η πικρή αλήθεια είναι ότι κανένας δεν έφτασε να παίρνει φράγκα "αέρα" γιατί είναι όμορφος (*μόνο στο Ελλάντα οι φίρμες παραπονιούνται πριν τρέξουν ότι δεν έχουν χορηγό). Ξεκίνησαν ξεβράκωτοι ερασιτέχνες και επειδή πήγαν καλά έφτασαν να έχουν χορηγούς και χρήμα. Έχοντας δει τη μία ταινία σχετικά με το νησί, δεν είδα κανέναν από τους πρωταγωνιστές με φεράρι, βίλα με πισίνα, ελικόπτερο, μπόντιγκαρντς, σουάγκ και πτανάκια όπως F1 και GP. Ότι διάβασα για τον μπαμπά Ντάνλοπ δεν είχε διαφορά (δεν έχω δει την ταινία ακόμα). Απλοί οικογενειάρχες, απλές δουλειές, απλά σπίτια, απλοί άνθρωποι από φτωχά χωριά με κάτι χέρια ΝΑ.
    Και όσους έχω διαβάσει να μιλάνε σχετικά, λένε ότι ξεκινάς άσημος και αν δεν τα πας καλά δεν σε πληρώνει κανείς, παρ' όλα αυτά υπάρχουν εκατοντάδες άσημοι σε κάθε είδους αγώνα. Και αυτό που γράφτηκε ουκ ολίγες φορές ότι οι περισσότεροι εκεί μέσα τρέχουν για την φτιάξη τους, το θεωρώ αληθές. Και όσοι 5-10 ξεχωρίζουν δικαίως παίρνουν ότι παίρνουν. Σε τελική ανάλυση γιατί να κερδίσει ο άλλος και να έχει ταμπελάκι η κάθε εταιρία "TT winner" το οποίο αντανακλά σε διαφήμιση και πωλήσεις και να μην της πάρει κάτι για τον κόπο του;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    οποιος ειναι μηχανοβιος μεχρι το μεδουλι του,καταλαβαινει πολυ καλα γιατι αυτοι οι τυπαδες τρεχουν .....εκει που τρεχουν.Δεν χρειαζονται πολλα λογια και ουτε πολλες αναλυσεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andgeo Προβολή μηνύματος
    Ο Joey Dunlop έτρεξε και πάτωσε ρε φίλε και στα gp και στα superbikes !
    εισαι τραγικος.....
    ORGIA!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    οποιος ειναι μηχανοβιος μεχρι το μεδουλι του,καταλαβαινει πολυ καλα γιατι αυτοι οι τυπαδες τρεχουν .....εκει που τρεχουν.Δεν χρειαζονται πολλα λογια και ουτε πολλες αναλυσεις.
    ++++
    ORGIA!!!!!

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2009, 13:10
  2. Μηχανικοί και αναβάτες
    από GiannisBlessed στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 16/04/2009, 23:33
  3. Αναβάτες μοτοσυκλετών και πιλότοι....
    από Gandalf dr685sm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2007, 20:32
  4. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2005, 23:02
  5. Περί πίστας , μαθημάτων και MOTO DAY TRACK
    από Gandalf dr685sm στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2005, 07:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε