Είναι ξεκάθαρο ότι σε κάλεσε από κάποιο τμήμα "retention" ή "sales" της εταιρείας. Εκτός από το να έχουν εντολές για να είναι "επιθετικοί" προς τον υποψήφιο πελάτη ώστε να τον πείσουν, έχουν το ελεύθερο να πουν και κάτι παραπάνω άσχετα αν οι κλησεις ηχογραφουνται ή όχι (όχι βέβαια και να φτάσουν σε σημείο να σας βρισουν) διαφορετικά ξέρουν ότι οι στόχοι και τα νουμερακια στο τέλος του μηνα δε βγαίνουν...
Πρόσεξε μόνο μη σε πάρει χαμπάρι το μιλφ γιατί δε γλιτώνεις την τσοκαρια στο δόξα πατρι...![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
δε το πήγες καλά
ας ζήταγες πρώτα μια φωτογραφία και μετά βλέπαμε![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Είναι σαν τις σερβιτόρες στα κ*λόμπαρα που όοολες είναι χωρισμένες με 3 παιδιά και 'αναγκάζονται' να κάνουν αυτή την ρημαδοδουλειά για να ζήσουν.![]()
Ειστε όλοι σεξιστές ρε!
Εγώ έκανα θεραπεία και μου πέρασε.
δυο ώρες κάθε μέρα βλέπω τη Ζωή (μία είναι η Ζωή).
Πήγαινα για πρακτική.
Ήταν απέναντι από τη ΓΕΧΑ.![]()
Βασιλη κανεις λες και ανακαλυψες την Αμερικη...
εχουν βγει παλιοτερα τετοια μεροκαματα...
αυτες επαιρναν για να πουλησουν προσφορες εταιρειων και εμεις πουλαγαμε κατι αλλο...ειναι να μην πεσεις σε καλυτερο "πωλητη"...![]()
A, πστη μου, δεν θα τύχει να το διαβάσει αυτό η Βάσκαινα................
Να σου μετρήσει, ρε, τα παϊδια ένα-ένα............(αν τα βρεί..........)
![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Βάσκα...
Άκου !
https://www.youtube.com/watch?v=MVC8SkYUt4E
ανανήψαντας
Να την πάρεις τηλ να ρίξεις ρουφιανιά ρε, να της δώσεις και τον κωδικό σου να μπει να τα δει με τα ματάκια της αλλά να ξέρεις εγώ δεν είμαι bulmont, δεν μασσάω, ούτε κάθομαι σούζα όταν μιλάει η κυρά.
Δεν Μπαίρνω χαμπάρια λέμε Νικόλα, το έχω σχολάσει το πανηγύρι.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).