Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 125

Θέμα: Αναβάτες αγώνων δρόμου και πίστας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andgeo Προβολή μηνύματος
    Παίζουμε την κολοκυθιά ... τι έρχεται πρώτο και τι επακολουθεί .
    Κι εσύ πρέπει να ξέρεις ότι η αδρεναλίνη είναι ορμόνη και κάποια στιγμή σταματά να παράγεται από τον οργανισμό . Με τη δική σου λογική , εκείνη τη στιγμή θα πρέπει όλοι αυτοί να σταματάνε Και πολύ πιθανόν στον 65χρονο να έχει τελειώσει ήδη , αυτός όμως εκεί !!!!
    ποτε σταματα να παραγεται ? μειωνεται η παραγωγη της εννοεις φανταζομαι....

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από NxOxT Προβολή μηνύματος
    ο aggo που εχει δωσει και το ονομα του στο αλμα μετα την bray hill (aggos leap) δεν εφυγε επειδη εφυγαν οι σπονσορες και οι καμερες, εφυγε επειδη το θεωρησε επικινδυνο... εσυ λες οτι θα φυγουν επειδη θα φυγουν οι σπονσορες οχι λογω επικυνδινοτητας... και ο milky quale εγατελειψε το νησι μετα απο αυτο το ατυχημα (οχι τελειως ειναι αυτος που δειχνει στους ρουκι την διαδρομη πια) και πολλοι αλλοι φευγουν επειδη φοβουνται αυτο ειναι πληρως αποδεκτο... εγω θελω να μου βρεις παραδειγμα καπιου που εφυγε επειδη δεν εγινε διασημος η πλουσιος.
    Κάθε χρόνο πόσες ομάδες διαφορετικές παρουσιάζονται και πόσες που ήταν την προηγούμενη δεν εμφανίζονται .Αυτοί δλδ σου έχουν κάνει συμβόλαιο για τους λόγους που δεν ξαναπάνε ; Μα στο έχω απαντήσει πάνω από 3 φορές . Έχουμε συμφωνήσει ότι διαφωνούμε . Εγώ , δική μου εικασία είναι αυτή , λέω ότι αν φύγουν οι χορηγοί και η τηλεόραση , θα φύγουν όλοι οι πρωτοκλασάτοι και αν κάποιοι απ αυτούς θα μείνουν , οι χρόνοι τους θ ανέβουν τουλάχιστον 1 με 2 λεπτά στο γύρο . Το φαντάζομαι πως να στο πω ! Ορίστε 2η υποθετική ερώτηση να κάνεις στα κονέ σου στο τουίτερ .
    Κάνω εγώ το δημοσιογράφο για σένα .
    Respect mah authoritah!!!!

μειώνεται τόσο πολύ που για όλα αυτά τα τζάνκια δεν γίνεται αισθητή καν good night
    Τελευταία τροποποίηση από andgeo; 13/06/2015 στις 03:36.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andgeo Προβολή μηνύματος
    Κάθε χρόνο πόσες ομάδες διαφορετικές παρουσιάζονται και πόσες που ήταν την προηγούμενη δεν εμφανίζονται .Αυτοί δλδ σου έχουν κάνει συμβόλαιο για τους λόγους που δεν ξαναπάνε ; Μα στο έχω απαντήσει πάνω από 3 φορές . Έχουμε συμφωνήσει ότι διαφωνούμε . Εγώ , δική μου εικασία είναι αυτή , λέω ότι αν φύγουν οι χορηγοί και η τηλεόραση , θα φύγουν όλοι οι πρωτοκλασάτοι και αν κάποιοι απ αυτούς θα μείνουν , οι χρόνοι τους θ ανέβουν τουλάχιστον 1 με 2 λεπτά στο γύρο . Το φαντάζομαι πως να στο πω ! Ορίστε 2η υποθετική ερώτηση να κάνεις στα κονέ σου στο τουίτερ .
    Κάνω εγώ το δημοσιογράφο για σένα .
    τι δουλεια εχουν οι ομαδες ? για τους αναβατες δεν μιλαμε ? η ομαδα μπορει να φυγει επειδη επαιξε στο κουμαρι ο μαναγερ και την εχασε...

και σου λεω.... εσυ κανεις εικασιες, εγω εχω αποδειξεις οδηγων...

ειναι σαν να σου λεει καποιος 1 και 1 κανουν 2 και εσυ να λες εικαζω οτι κανουν 5 και μπορει να εχω δικιο.... που βασιζεις την εικασια σου ??? δεν μου ανεφερες παραδειγμα καποιου που εφυγε επειδη δεν εγινε διασημος... και εγω που παρακολουθω road races απο το 2001 δεν μπορω να θυμηθω κανενα οι περισσοτεροι φευγουν επειδη δεν εχουν χρηματα να συμμετασχουν πια η επειδη παθανε καποιο ατυχημα και φοβηθηκαν.

το οτι θα ανεβαουν οι χρονοι τους ΑΜΑ φυγουν οι σπονσορες θα ειναι επειδη θα εχουν μηχανακια χαρχαλα οχι επειδη δεν θα ρισκαρουν.
    Τελευταία τροποποίηση από NxOxT; 13/06/2015 στις 03:57.

Εγώ δεν είπα για χάρχαλα μηχανάκια εσύ το λες .

dont feed the troll....
    ORGIA!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από NxOxT Προβολή μηνύματος
    το οτι θα ανεβαουν οι χρονοι τους ΑΜΑ φυγουν οι σπονσορες θα ειναι επειδη θα εχουν μηχανακια χαρχαλα οχι επειδη δεν θα ρισκαρουν.
    χαρχαλα οχι, λιγοτερο εξελιγμενα σιγουρα. συμφωνουμε, θα τρεχουν παλι για το thrill. δεν νομιζω να εχει καψα ο mcG για την τιβι. ο χορηγος του μονο.

το παλικαρι δεν ξερει ρε παιδια οτι ο Μc ειχε πανω απο το κρεβατι του φοτο του Joey και πηγενε καθε χρονο με το KR1 που ειχε να δει τους αγωνες και εφτασε 10 χρονια μετα να ειναι team mate του Joey!!!!! εκτος απο τα λεφτα υπαρχουν και τα ονειρα στην μεση και το πιο ωραιο ειναι οταν τα πραγματοπιεις...

http://www.iomtt.com/Classic-TT/News...6C.ashx?mw=800
    ORGIA!!!!!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Αχ γέλιο έχει αυτό το φρεντ.

Η πικρή αλήθεια είναι ότι κανένας δεν έφτασε να παίρνει φράγκα "αέρα" γιατί είναι όμορφος (*μόνο στο Ελλάντα οι φίρμες παραπονιούνται πριν τρέξουν ότι δεν έχουν χορηγό). Ξεκίνησαν ξεβράκωτοι ερασιτέχνες και επειδή πήγαν καλά έφτασαν να έχουν χορηγούς και χρήμα. Έχοντας δει τη μία ταινία σχετικά με το νησί, δεν είδα κανέναν από τους πρωταγωνιστές με φεράρι, βίλα με πισίνα, ελικόπτερο, μπόντιγκαρντς, σουάγκ και πτανάκια όπως F1 και GP. Ότι διάβασα για τον μπαμπά Ντάνλοπ δεν είχε διαφορά (δεν έχω δει την ταινία ακόμα). Απλοί οικογενειάρχες, απλές δουλειές, απλά σπίτια, απλοί άνθρωποι από φτωχά χωριά με κάτι χέρια ΝΑ.
    Και όσους έχω διαβάσει να μιλάνε σχετικά, λένε ότι ξεκινάς άσημος και αν δεν τα πας καλά δεν σε πληρώνει κανείς, παρ' όλα αυτά υπάρχουν εκατοντάδες άσημοι σε κάθε είδους αγώνα. Και αυτό που γράφτηκε ουκ ολίγες φορές ότι οι περισσότεροι εκεί μέσα τρέχουν για την φτιάξη τους, το θεωρώ αληθές. Και όσοι 5-10 ξεχωρίζουν δικαίως παίρνουν ότι παίρνουν. Σε τελική ανάλυση γιατί να κερδίσει ο άλλος και να έχει ταμπελάκι η κάθε εταιρία "TT winner" το οποίο αντανακλά σε διαφήμιση και πωλήσεις και να μην της πάρει κάτι για τον κόπο του;
    Καλά το θέμα Ελλάδα είναι ένα εντελώς ξεχωριστό κομμάτι που ας μη το συζητήσουμε καλύτερα για το ποιός παίρνει χορηγία, ποιός είναι φίρμα... πόσοι οδηγούσαν πραγματικά γρήγορα και δε πήραν ποτέ χορηγία και ποιός αλλά και πως γίνεται πρωταθλητής.... Το εξωτερικό είναι ξεχωριστό κομμάτι... αλλά και εκεί ακόμη ο ποιό γρήγορος δεν έχει πάντα την καλύτερη χορηγία. Όλα είναι μάρκετιγκ και όπου εμπλέκεται το μάρκετιγκ δεν έχει σημασία το ποιός είναι πιο γρήγορος αλλά το τι και πως θα πουλήσουμε...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    το παλικαρι δεν ξερει ρε παιδια οτι ο Μc ειχε πανω απο το κρεβατι του φοτο του Joey και πηγενε καθε χρονο με το KR1 που ειχε να δει τους αγωνες και εφτασε 10 χρονια μετα να ειναι team mate του Joey!!!!! εκτος απο τα λεφτα υπαρχουν και τα ονειρα στην μεση και το πιο ωραιο ειναι οταν τα πραγματοπιεις...

http://www.iomtt.com/Classic-TT/News...6C.ashx?mw=800

Παλαιό μέλος
    Ξαναλέω στα GP ψάχνουν την απόλυτη οδηγική (οι οδηγοί) και μηχανική (οι εταιρίες) εξέλιξη.... Στο ΙΟΜ ψάχνουν τον καλύτερο χρόνο σε μία διαδρομή στην οποία περνάνε με 260 χιλιόμετρα δίπλα από έναν τοίχο! Είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα τα οποία έχουν διαφορετική επικινδυνότητα. Η διαφορά του ερασιτέχνη με τον επαγγελματία είναι ότι ο ερασιτέχνης πολεμάει με δική του τσέπη... τίποτα περισσότερο. Και επίσης στα GP υπάρχουν άνθρωποι που τρέχουν επειδή πληρώνουν και άνθρωποι πιο γρήγοροι που δεν τρέχουν. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο, άλλωστε το άθλημα είναι ακριβό!

βρε μενελαε...
    στα gp ΔΕΝ υπαρχουν ανθρωποι που ΔΕΝ τρεχουν.

πουλαει ο πιο γρηγορος. ετσι απλα. η χορηγια παει στον πιο γρηγορο για να εξασφαλιστει η προβολη του χορηγου. ετσι απλα. το μαρκετινγκ δεν κερδιζει αγωνες, εκμεταλλευεται την νικη. του γρηγορου, οχι του τυχαιου διαφημισμενου.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    βρε μενελαε...
    στα gp ΔΕΝ υπαρχουν ανθρωποι που ΔΕΝ τρεχουν.

πουλαει ο πιο γρηγορος. ετσι απλα. η χορηγια παει στον πιο γρηγορο για να εξασφαλιστει η προβολη του χορηγου. ετσι απλα. το μαρκετινγκ δεν κερδιζει αγωνες, εκμεταλλευεται την νικη. του γρηγορου, οχι του τυχαιου διαφημισμενου.
    Στα GP δεν υπάρχουν άνθρωποι που δεν τρέχουν, συμφωνούμε ως εδώ. Υπάρχουν άνθρωποι όμως που μπορούν να κερδίζουν αγώνες επειδή είναι πολύ πολύ πολύ γρήγοροι (όπως π.χ. ο kevin schwantz) ο οποίος πήρε έναν μόνο παγκόσμιο τίτλο επειδή έτρεχε με σουζούκι και υπάρχουν άλλοι όχι τόσο γρήγοροι (π.χ. Hayden... Criville) που δεν ήταν σίγουρα του ίδιου επιπέδου οι οποίοι πήραν έναν παγκόσμιο τίτλο επειδή δεν ήταν του ίδιου επιπέδου αλλά είχαν πίσω τους τη Honda. Ο ποιό γρήγορος δεν κερδίζει πάντα στους αγώνες και δεν επιλέγεται πάντα ο ποιό γρήγορος από τα εργοστάσια. Σίγουρα για να οδηγείς GP δε μπορεί να είσαι άσχετος αλλά πάνω απ'όλα είναι το μάρκετιγκ. Όποιος δε το βλέπει αυτό είναι απλά ρομαντικός.....

Παλαιό μέλος
    Επίσης για να σου φέρω παραδείγματα ο Κράτσλοου νομίζω ήταν (ίσως κάνω λάθος) αυτός που στην Tech 3 τότε είχε πει "Η ομάδα δε μπορεί να μας φέρει τα νέα φρένα λόγω οικονομικών προβλημάτων αλλά δεν είμαστε ερασιτέχνες (club racing) ώστε να τα βάλουμε από την τσέπη μας" ενώ ο ομόσταυλός του τότε τα είχε πληρώσει.....
    Να σου θυμήσω επίσεις ότι ο Καρελ Άμπραχαμ δε θα έτρεχε ποτέ GP αν δεν ήταν ζάμπλουτος..... Δε λέω ότι δεν οδηγάει αλλά είναι πολλοί αυτοί που οδηγάνε....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Στα GP δεν υπάρχουν άνθρωποι που δεν τρέχουν, συμφωνούμε ως εδώ. Υπάρχουν άνθρωποι όμως που μπορούν να κερδίζουν αγώνες επειδή είναι πολύ πολύ πολύ γρήγοροι (όπως π.χ. ο kevin schwantz) ο οποίος πήρε έναν μόνο παγκόσμιο τίτλο επειδή έτρεχε με σουζούκι και υπάρχουν άλλοι όχι τόσο γρήγοροι (π.χ. Hayden... Criville) που δεν ήταν σίγουρα του ίδιου επιπέδου οι οποίοι πήραν έναν παγκόσμιο τίτλο επειδή δεν ήταν του ίδιου επιπέδου αλλά είχαν πίσω τους τη Honda. Ο ποιό γρήγορος δεν κερδίζει πάντα στους αγώνες και δεν επιλέγεται πάντα ο ποιό γρήγορος από τα εργοστάσια. Σίγουρα για να οδηγείς GP δε μπορεί να είσαι άσχετος αλλά πάνω απ'όλα είναι το μάρκετιγκ. Όποιος δε το βλέπει αυτό είναι απλά ρομαντικός.....
    ο kevin schwantz πηρε μονο ενα τιτλο,λογο wayne rainey και νοοτροποιας του:κερδιζω η πεφτω.

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2009, 13:10
  2. Μηχανικοί και αναβάτες
    από GiannisBlessed στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 16/04/2009, 23:33
  3. Αναβάτες μοτοσυκλετών και πιλότοι....
    από Gandalf dr685sm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2007, 20:32
  4. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2005, 23:02
  5. Περί πίστας , μαθημάτων και MOTO DAY TRACK
    από Gandalf dr685sm στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2005, 07:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε