Σελίδα 15 από 62 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415161718192025 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 923

Θέμα: Παρακαλουνται οι τυπου variattor....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Α, οκ...
    Με την ίδια λογική, το ρεζερβουάρ είναι σημαντικό για τα SS. Εγώ μιλάω για τα υπόλοιπα, τύπου CBR125
    για μένα το ρεζερβουάρ είναι σημαντικό στα cbr125

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    για μένα το ρεζερβουάρ είναι σημαντικό στα cbr125
    Ναι, μαζί σου...
    Στα 100 χλμ/ωρα, όταν καρυδώνεις τα διπλά 320 full floating, και στραμπουλάς το USD, την ώρα που κάνεις pivot turn, την ώρα που γραπώνει το μπούτι στο stompgrip και το εξωτερικό πόδι είναι στον αέρα...από που αλλού μπορείς να κρατηθείς?

Προσωπικά, έχω σφηνώσει μια σκάφη γαλβανιζέ στο κενό και σφίγγω εκεί με τους προσαγωγούς.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

οκ ό,τι πεις

οκ ό,τι πεις
    Χαλάρωσε μωρέ μλκ...
    Να σου δώκω το sh να αναθεωρήσεις?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Χαλάρωσε μωρέ μλκ...
    Να σου δώκω το sh να αναθεωρήσεις?
    πουτάνα το χεις κάνει το sh. το μισό φόρουμ θα το πάρει για δοκιμή

εσύ ένα ιταλικό σκούτερ δεν είχες;

πουτάνα το χεις κάνει το sh. το μισό φόρουμ θα το πάρει για δοκιμή

εσύ ένα ιταλικό σκούτερ δεν είχες;
    Για πουτάνα το πήρα, τι το πήρα...για να γκαζωνω έξω από το σπίτι του STOYBI?

Το ιταλικό μου scooter μας άφησε χρόνους μετά από βρόντο με αρκετά χλμ
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Μέλος Το avatar του/της andreas 400
    ημαστε μια μικρη παρεα με μπανιερες των 270κιλων φουλ πλαστικα το βγαζει η gilera και ο λακιωτης αυτο το μοντελο!!οποιος μηχανοβιος εχει 100-110 αλογα ροδα και θεωρειται γρηγορος μπορει οποτε θελει να το διαπιστωσει!!ακομα και βολτουλα στροφιλικια εχει το μενου!απαραιτητη προυποθεση να ειναι πλυμενοι και να χουν χαρτοσακουλες μαζι!!!

ώπα φίλαι ώπα. εγώ άκυρος, μόλις έχεσα το σωβρακό μου από τον φόβο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    τι το πήρα...για να γκαζωνω έξω από το σπίτι του STOYBI?
    Παρεμπιπτόντως η acrapovic βγάζει ένα πολύ ωραίο τελικό...

χαχαχα φιλε ο επομενος!!να μιλησουμε σοβαρα για το θεμα??δεν νομιζω !προσωπικα ειχα μηχανες τωρα σκουτερ οδηγω συμπλεκτη 10ωρες στη δουλεια το καθενα εχει υπερ και κατα κουραστικες οι ταμπελες ειδικα στα φορουμ.αυτα και την αγαπη μου σε ολους!

μια ερωτηση: σε καμιά πίστα το'χεις χώσει το εργαλείο να μάθουμε χρόνους;

οχι φιλε μου ειχαν παει καποια παιδια αλλα δεν θυμαμαι να σου πω χρονους παει πολυ καιρος

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Γιατι τέτοιο μένος για τα μέγα σκουτερ βρε παιδιά;απο την τσέπη σας τα πήραν τα λεφτά στη τελική;
    Μια χαρά μηχανάκια είναι,δε θα με χάλαγε και καθόλου ένα Tmax πάντως.
    Ζωάρα λέμε,εχω και κάτι χαβαϊάνας για να το ταιριάξω μούρλια.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kemmotar
    ενας γνωστος μου ειχε ενα μτ-07, το δωσε πηρε ενα μτ-09, το δωσε πηρε ενα ιντεγκρα 750, το δωσε πηρε ενα μτ-09 tracer, το δωσε με 3000 χλμ και πηρε ενα τιμαξ 530 2015 (upside down κλπ).
    αυτος τι ειναι ντεμεκ μηχανοβιος?

εγω πχ ξεκινησα με φεηζερ 600 (2005 με τα 90φευγα αλογα) ως πρωτη μηχανη, εγραψα καποια χλμ εργασιας με xr125, ax250, κουραστηκα απο συμπλεκτες τοτες, εμενα και επαρχια και επειδη ηθελα να κανω και τα ταξιδακια μου ανετος και ωραιος και να "αισθανεται" ασφαλεια και η γυναικα πηρα μια μπανιερα των 270 κιλων (srv850 abs/atc με το traction control) που στην εθνικη με τριβαλιτσο και 210 ηταν ακλονητο, πηγαινε με το ενα χερι, εμπαινε σε ανοιχτες στροφες (οχι και φουρκετες) μια χαρα, τελικη 230 στον ταχογραφο (205 πραγματικη), 4πιστονα απο ντουκατι aftermarket και το χρησιμοποιουσα και στην αθηνα μια χαρα. σαφεστατα τα μεγκασκουτερ δεν εχουν την ευκολια των παπιων ή των μικρων σκουτερ (ως 300 κυβικα) αλλα σου προσφερουν ασφαλεια σε πολλους τομεις και ανεση...
    δεν ειναι τυχαιο πως ενα πολυ μεγαλο κομματι πιτας αγορας καινουργιων αλλα και μτχ το περνουν τα σκουτερ (ειτε για πρακτικους ειτε για fun2ride καταστασεις). να αφοριζουμε και να ειμαστε απολυτοι ειναι λαθος. ο δικυκλιστης ειναι ενας, οποιος καβαλαει 2 ροδες διατρεχει τον ιδιο κινδυνο καο οφειλουμε να ειμαστε αλληλεγγυοι μεταξυ μας...
    και ναι οπως εγραψε ενας φιλος απο πανω, τα τελευταια χρονια επειδη εχουν μπασταρδεψει οι οδηγοι (μπορει να εχουν σκουτερ ή και μεγαλες μηχανες, ξερω και αλλους που εχουν και μεγκασκουτερ αλλα και αγωνιστικα, πχ ρ1 2015 και τιμαξ) εχουν εξοπλισμο, μπουφαν κρανος γαντια κλπ. δεν βλεπεις απαραιτητα τον κιλαρα με την σαγιοναρα να καβαλα το βεσπακι....

μια φορα περσι το καλοκαιρι με το σρβ ημουν παραλιακη και φοραγα κρανος μπουφαν γαντια και μποτακια (dainese super speed, dainese metal rs)... σταματανε διπλα μου δυο καγκουρες με μηχανη ακρανωτοι και με διχαλο και βερμουδα και μου λενε γελωντας... καλα ρε φιλαρακι δεν ζεσταινεσαι και γελαγαν? σηκωνω την ζελατινα και τους λεω εγω ζεσταινομαι αλλα λεω να παω και σπιτι ορθιος και χωρις καψιματα και λοιπες ομορφιες και με το κεφαλι μου αθικτο εσεις λεβεντες θα πατε? μουγκα τα παλικαρια και γεια χαρα σας!

ΥΓ τωρα πια εδω και λιγο καιρο δεν εχω σρβ αλλα μηχανη με συμπλεκτη (ξανα) ετσι για να προλαβω τους καλοπροαιρετους

Α ωραία, αυτός του παραδείγματος εδώ αποπάνω να απολογηθεί παρακαλώ γιατί έχει αγωνιστικό αφού δεν τρέχει αγώνες και δεύτερη απολογία γιατί πήρε κλασομπανιέρα παρακαλώ. Ένα μεγαρόσημο και στην γραμματεία.

Παρόμοια θέματα

1. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Παρακαλουνται οι Βαζελοι που θελουν
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2007, 23:23
  3. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2006, 14:32

Κανόνες δημοσιεύσεων