Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 121

Θέμα: Καδένα εντός 4000 χλμ. ?

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    μου θυμησες ενα ιδιο προβλημα που ειχα το 84-85,με ενα cbx 550 που ειχα.Κρυο δεν ακουγες τιποτα .Οταν ηταν σχετικα ζεστο κουδουναγε.Οταν ηταν πολυ ζεστο δεν ακουγες σχεδον τιποτα.Ηταν κατι με την καδενα (λεγανε τα μαστορια) αλλα ποτε δεν εμαθα ,γιατι το πουλησα.
    Δεν μου λες .....................
    Θεσσαλονικη το πουλησες;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Δεν μου λες .....................
    Θεσσαλονικη το πουλησες;
    Αθηνα.Παντως λεγανε τοτε,επειδη κουδουναγαν ολα τα 550,οτι αμα αλαζαμε τεντωτηρα φτιαχνει.

Παλαιό μέλος
    να το βάλω φωτιά;

Ντάξει έχει αλλαχθεί γλύστρες τεντωτήρας και καδένα (εχθές αλλάχθηκε ο τεντωτήρας έχω και τον παλιό δηλαδή που είχε 1000 χλμ έχω και τον καινούργιο ούτε 30 χλμ ) και πάλι ακούγεται....

Το συνεργείο ευτηχώς δέχετε πίσω τον τεντωτήρα τον καινούργιο γιατί και εκείνοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι παίζει.Οπότε αύριο το πάω και μάλλον θα παραγήγειλω μηχανικό

APE από Αγγλία μπας και ...

Κατά τα άλλα τι μπορεί να είναι; Είναι ξεκάθαρα ο θόρυβος του τεντωτήρα το είπαν και οι ίδιοι αλλά τα αλλάζεις και πάλι ακούγεται.

Μέλος Το avatar του/της Στράτος88
    Δεν γίνεται να είναι και οι 3 τεντωτήρες μάπα. Και ο μηχανικός τεντωτήρας τι θα σου κάνει? Θα σφίγγεις μέχρι να σταματήσει?
    Δεν είναι και λίγα τα μηχανάκια που κυκλοφορούν με καργαρισμένους καλύπτοντας άλλα προβλήματα.
    Το μηχανάκι σου από την στιγμή που καδένα γλύστρες, γρανάζια είναι εντάξει με τον γνήσιο τεντωτήρα ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΑΝΑΕΙ.
    Πόσα χλμ έχεις? Βαλβίδες κτλ να φανταστώ έκανες?
    Ανέβασε ένα καλό ηχητικό γιατί ακουγεται πολύ περίεργο. Εκεί που έκανες τις αλλαγές τι σου είπαν για τον θόρυβο?

Επίσης για ποιό μηχανάκι πρόκειται????
    Τελευταία τροποποίηση από Στράτος88; 14/06/2015 στις 11:39. Αιτία: Προσθήκες
    Λεωνίδιο-Kαλαμάτα-Erlangen

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Στράτος88 Προβολή μηνύματος
    Δεν γίνεται να είναι και οι 3 τεντωτήρες μάπα. Και ο μηχανικός τεντωτήρας τι θα σου κάνει? Θα σφίγγεις μέχρι να σταματήσει?
    Δεν είναι και λίγα τα μηχανάκια που κυκλοφορούν με καργαρισμένους καλύπτοντας άλλα προβλήματα.
    Το μηχανάκι σου από την στιγμή που καδένα γλύστρες, γρανάζια είναι εντάξει με τον γνήσιο τεντωτήρα ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΑΝΑΕΙ.
    Πόσα χλμ έχεις? Βαλβίδες κτλ να φανταστώ έκανες?
    Ανέβασε ένα καλό ηχητικό γιατί ακουγεται πολύ περίεργο. Εκεί που έκανες τις αλλαγές τι σου είπαν για τον θόρυβο?

Επίσης για ποιό μηχανάκι πρόκειται????
    Έλα μου ντε δεν ξερω. Μια ακούγεται μια όχι και ο ήχος έχετε από την δεξιά μεριά στο τεντωτηρα.
    Ναι, ακόμα και αντιπροσωπία και σε άλλα συνεργεία παντού τα ίδια.
    Ναι ελεγμένα είναι ολα.Δαιμονισμενο σε λεω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Πετραν θα παθεις στο τελος...

Δεν κοιτας λιγο να χαλαρωσεις, καλοκαιρι ειναι, πανε κανε τα μπανια σου, Ζπρωξε και λιγο και ασχολησου και με αλλα πραγματα..

Αν το μηχανακι το βλεπει καποιος σε σοβαρο συνεργειο, κανεις τα προβλεπομενα, και το παρακαλουθεις οσο πρεπει ε μετα αν κατι ειναι να παει στραβα θα παει οτι και να κανεις...

Εχει περισσοτερο σοβαρα πραγματα να ασχολεισαι εκει εξω..

Φιλικα στο λεω..
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS Προβολή μηνύματος
    Πετραν θα παθεις στο τελος...

Δεν κοιτας λιγο να χαλαρωσεις, καλοκαιρι ειναι, πανε κανε τα μπανια σου, Ζπρωξε και λιγο και ασχολησου και με αλλα πραγματα..

Αν το μηχανακι το βλεπει καποιος σε σοβαρο συνεργειο, κανεις τα προβλεπομενα, και το παρακαλουθεις οσο πρεπει ε μετα αν κατι ειναι να παει στραβα θα παει οτι και να κανεις...

Εχει περισσοτερο σοβαρα πραγματα να ασχολεισαι εκει εξω..

Φιλικα στο λεω..
    δεν διαφωνώ,απλά αυτή η ιστορία τραβάει απο πέρυσι ,δεν με τραβάει πίσω στα σχέδια μου καθόλου πίστεψε με και την σχόλη μου τελείωνω και όλα ,πάνε κανονικά απλά είναι κάτι περίεργο που συμβαίνει και το μοιράστηκα εδώ μπας και βγάλουμε καμία ετοιμυγορία ή άποψη κτλ.

3 συνεργεία με όνομα στην Σαλόνικα το έχουν δεί, και η αντιπροσωπεία μαζί, όλη για καδένα λένε,και η καδένα + τεντωτήρας είναι αλλαγμένες σαν καινούργιες.

Θα βρώ ηχογράφηση κάπου την είχα στο κινητό να την ανεβάσω να ακούσετε.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    δεν διαφωνώ,απλά αυτή η ιστορία τραβάει απο πέρυσι ,δεν με τραβάει πίσω στα σχέδια μου καθόλου πίστεψε με και την σχόλη μου τελείωνω και όλα ,πάνε κανονικά απλά είναι κάτι περίεργο που συμβαίνει και το μοιράστηκα εδώ μπας και βγάλουμε καμία ετοιμυγορία ή άποψη κτλ.

3 συνεργεία με όνομα στην Σαλόνικα το έχουν δεί, και η αντιπροσωπεία μαζί, όλη για καδένα λένε,και η καδένα + τεντωτήρας είναι αλλαγμένες σαν καινούργιες.

Θα βρώ ηχογράφηση κάπου την είχα στο κινητό να την ανεβάσω να ακούσετε.
    Εισαι σιγουρος οτι εχουν γινει αλλαγη;
    Τι άλλο να πω;.......δεν δικαιολογειται μετα απο αλλαγη να ακουγεται...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Προβολή μηνύματος
    Εισαι σιγουρος οτι εχουν γινει αλλαγη;
    Τι άλλο να πω;.......δεν δικαιολογειται μετα απο αλλαγη να ακουγεται...
    ναι είμαι σιγουρος.

εεχθές δεν ακουγόταν σήμερα πάλι ακούστηκε μόλις γύρισα σπίτι και την άφησα ρελαντι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    οταν αλλαχθηκε η καδενα μπηκε περαστη ή κοπηκε και ξαναπονταριστηκε;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    οταν αλλαχθηκε η καδενα μπηκε περαστη ή κοπηκε και ξαναπονταριστηκε;
    περάστεΟΕΜ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    περάστεΟΕΜ
    παρακαλω;

Παλαιό μέλος
    Τι μηχανάκι έχεις φίλε??
    Εγώ έχω το xt660 και η μηχανή βαράει σάν να είναι μέσα όλα αρυθμηστα...μέχροι και 2 μαστοροι που το είδαν μου είπαν ναι βαράει κάτι έχει το μηχανάκι..τελικά δέν το κάνω τιποτα γιατι έμαθα και άκουσα ο ίδιος οτι το μοτερ μου είναι έτσι κ αλιώς φασαριόζικο.
    Να πώ εδώ οτι βαλβίδες είναι ρυθμησμένες με λίγα λόγια το άφησα όπος είναι γιατί έτσι είναι ο κινητήρας..αλλα όοοοοοχι οι μαστόροι θα το βγάλουν προβλιματικό εκειι να ρυθμήσουν βαλβίδες να παρουν το 100αρικο....Λες και δέν ξέρουν οτι έτσι είναι το μοτέρ...ντουκάτι έχεις ακούσει?
    vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    παρακαλω;
    Τo autocorrect έκανε την ζημειά.
    Περαστή και είναι ΟΕΜ.

Εχθές πάλι την μισή μέρα δεν ακουγόταν και την άλλη μισή ακουγόταν.
    Σήμερα,με είπε ο μάστορας να τον πάρω τηλ. για να πάρει και εκείνος με την σειρά του άλλους μηχανικούς να πάρει γνώμες γιατί του φαίνεται περίεργο. Ακόμα και δε στην αντιπροσωπεία.
    Ε,ρε θα τους τρελάνω όλους λέμε!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 007mastras Προβολή μηνύματος
    Τι μηχανάκι έχεις φίλε??
    Εγώ έχω το xt660 και η μηχανή βαράει σάν να είναι μέσα όλα αρυθμηστα...μέχροι και 2 μαστοροι που το είδαν μου είπαν ναι βαράει κάτι έχει το μηχανάκι..τελικά δέν το κάνω τιποτα γιατι έμαθα και άκουσα ο ίδιος οτι το μοτερ μου είναι έτσι κ αλιώς φασαριόζικο.
    Να πώ εδώ οτι βαλβίδες είναι ρυθμησμένες με λίγα λόγια το άφησα όπος είναι γιατί έτσι είναι ο κινητήρας..αλλα όοοοοοχι οι μαστόροι θα το βγάλουν προβλιματικό εκειι να ρυθμήσουν βαλβίδες να παρουν το 100αρικο....Λες και δέν ξέρουν οτι έτσι είναι το μοτέρ...ντουκάτι έχεις ακούσει?
    Όχι,δεν είναι ότι θα μου το βγάλουν σκάρτοι εκείνοι.
    Εγώ προσωπικά το ακούω και όσοι τυχαίνει να είναι τριγύρω μου όταν πάμε βόλτες κτλ. δεν είναι όλοι άτιμη φάρα.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Φιλε μου πετραν, ..... δεν εχω λογια. Αν θυμασαι στο ειχα πει και παλιοτερα. Ασε τους θορυβους και σκισε το μηχανακι σου να το χαρεις. Δε θελεις να με ακουσεις. Πες μου λοιπον ποιος ειναι ο αποτερος σκοπος, που προσεχουμε τα μηχανακια που καβαλαμε. Για να μην παθουν τιποτα και να μην μας τα δωσουν στα χερια. Γιατι ολα αυτα στοιχιζουν λεφτα. Και χρονο χωρις την καλη μας για βολτες.
    Μετα απο ολη αυτη την περιπετεια που τραβας, και με λυπει αφανταστα να ξερεις, τι καταλαβες; Εγινες κολλητος με 3 συνεργεια της θεσσαλονικης, εδωσες ενα σημαντικο ποσο σε τεντωτηρες καδενες και λοιπα ψιψινια και μηχανακι δεν εχεις ευχαριστηθει. Αποψη μου.... επειδη ακρη δε θα βγαλετε, θα σου κρεμασουν κουδουνια σαν τον παραξενο της θεσσαλονικης και μετα κλαφτα...... παρε το μηχανακι σου, βγαλτο εγνατια και πιες του το αιμα. Πολυ!!!! Λιωστο που λεμε!!!!! Αν το μοτερ ζησει, δεν θα ξανακουσεις την καδενα. Θα χαρχαλαει ολοκληρο. Αν, παρελπιδα, ζησει, αλλαξε του ενα μοτερ και ολα μια χαρα. Φανταζομαι πως οι ανοχες του μοτερ σου ειναι μεγαλυτερες και ακουγεται. Δε μπορεις να κανεις κατι για αυτο. Αληθεια, στον παλιογερο το πηγες εκει πανω να στο δει;

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 143
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2013, 12:14
  2. 4000 ΧΛΜ 7 ΧΩΡΕΣ 11 ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
    από FZMAN στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2010, 18:32
  3. Service στα 4000 χλμ για ιννοβα
    από paris-3 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2006, 20:14