ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ AFRICA ΑΝ
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΟΙ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Η Η ΚΑΔΕΝΑ ΣΤΑ 20.000 χλμ (MONT. 2001 )
EYXARISTΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
EYXARISTΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ
****** TONY *****
Καλως ηρθες, κατ' αρχην, φιλε Αντωνη και καλα να περασεις εδω μεσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tonyxgr
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
EYXARISTΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ![]()
Για πες ομως, την ειχες εσυ απο καινουργια ή την εχεις παρε δευτερο χερι?
Για την καδένα είναι standar σε όλες τις Africa....μη σε ανησυχεί.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ sas
ΦΙΛΕ crs-k ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΒΙΔΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΛΜ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ??
****** TONY *****
Αν ειναι δευτερο χερι ΔΕΝ ξερεις τι εχει κανει ο προηγουμενος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tonyxgr
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ sas
ΦΙΛΕ crs-k ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΒΙΔΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΛΜ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ??
Θα προτεινα να κανεις ενα γενικο service για να ξερεις απο 'κει και μετα τι σου γινεται.
εμενα χτυπανε οταν ζεσταθει αρκετα(και ειναι στο ρελαντι) οι βαλβιδες(καποια εχει ελαχιστα μεγαλυτερο διακενο) αλλα δεν τρεχει και τιποτα....οταν εχουν μικροτερο διακενο ειναι το προβλημα (σε ταξιδι)
Δεν παθαινει τιποτα παντως
pedia sory ego tin pira metaxirismeni ke pote den exo akousi tin kadena na xtipai
paliotera pou ixa provlima sto karmpirater ke ixa psila to relanti xtipage i kampana ala kadena pote
ke tora teleftea akouo ena mikro tsik apo kapou otan zestenete ke den mporo na prosdioriso apo erxete ala gia kadena proti fora akouo ke opou exo psaksi se reviews i an dite ke ton dekalogo zimion den anaferete pou8ena i kadena
profanos file mou xriazese kalo mastora na sou ri8misi sosta tin mixani
pes mas ton dimo pou menis mpas ke sou vroume ena kalo mastora eki konta
![]()
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Πρώτη φορά για την καδένα σε Africa????????Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
pedia sory ego tin pira metaxirismeni ke pote den exo akousi tin kadena na xtipai
paliotera pou ixa provlima sto karmpirater ke ixa psila to relanti xtipage i kampana ala kadena pote
ke tora teleftea akouo ena mikro tsik apo kapou otan zestenete ke den mporo na prosdioriso apo erxete ala gia kadena proti fora akouo ke opou exo psaksi se reviews i an dite ke ton dekalogo zimion den anaferete pou8ena i kadena
profanos file mou xriazese kalo mastora na sou ri8misi sosta tin mixani
pes mas ton dimo pou menis mpas ke sou vroume ena kalo mastora eki konta
![]()
Μπορεί α μην έχεις ακούσει τπτ γιατί απλά δε δημιουργεί πρόβλημα......αλλά ότι ακούγεται είναι δεδομένο (τουλάχιστον από αρκετούς Africanous που έχω μιλήσει)
sory man proti fora to akouo aftoΑρχικά δημιουργήθηκε από sas
Πρώτη φορά για την καδένα σε Africa????????
Μπορεί α μην έχεις ακούσει τπτ γιατί απλά δε δημιουργεί πρόβλημα......αλλά ότι ακούγεται είναι δεδομένο (τουλάχιστον από αρκετούς Africanous που έχω μιλήσει)
ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ "ΜΑΣΤΟΡΟΥΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΛΙΚΟΣ ΗΧΟΣ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΟΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΘΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΛΑΔΙΩΝ 40-10 .
ΜΕΡΙΚΟΙ "ΜΑΣΤΟΡΕΣ" ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΔΕΝΑ κτλ.........
ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ
ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ
ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΑΝΤΩΝΗΣ
****** TONY *****
ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ 186,ΚΑΛΛΙΘΕΑ,ΤΗΛ.2109525430Αρχικά δημιουργήθηκε από Tonyxgr
ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ "ΜΑΣΤΟΡΟΥΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΛΙΚΟΣ ΗΧΟΣ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΟΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΘΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΛΑΔΙΩΝ 40-10 .
ΜΕΡΙΚΟΙ "ΜΑΣΤΟΡΕΣ" ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΔΕΝΑ κτλ.........
ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ
ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ
ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΑΝΤΩΝΗΣ
Επειδή φίλε είχα ακριβώς την ίδια μηχανή και με είχε απασχολήσει αρκετά το ζήτημα έκανα μια πολύ δυνατή γύρα για να βρώ μια άκρη. Η δική μου μόλις ζέσταινε, ειδικά μέσα στην πόλη άρχιζε τα τσικ τσικ τσικ και δεν το έκοβε με τίποτα.
Στην αρχή νόμισα για καδένα. Μετά για βαλβίδες. Τίποτα από αυτά. Ξέρεις τί ήταν ?
Η Honda από το μοντέλο 2001 και μετά έχει κάνει αλλάγές στα διάκενα των βαλβιδών ΕΣΚΕΜΕΝΑ προκειμένου να μην αντιμετωπίζει η μηχάνή προβλήματα σε ακραίες χαμηλές θερμοκρασίες. Το αποτέλεσμα είναι το κροτάλισμά τους όταν ζεσταίνει χωρίς όμως αυτό να αποτελεί πρόβλημα. Αυτό είχε κυρίως ως στόχο την Γερμανία και το κληρονομήσαμε κι εμείς.
Σου λέω ΤΡΟΜΑΞΑ όταν το πρωτοάκουσα. Κάτι έχει το μοτέρι είπα. Μη σε ανησυχεί καθόλου. Θα το έχεις πάντα. Αν ο μάστοράς σου είναι μάγκας θα καταφέρει να σου το ελλατώσει αρκετά στο Service αλλα με προσοχή να μη σου τις κλείσει.
To idio provlimma exo kai ego kai anisixo,otan zestathei arxizei na xtypaei kai de stamataei,ti piga gia balbides tis rythmisa alla tipota,tora thelo na paro kanena texniko sti HONDA na rotiso,lete na einai kapio provlima sta montela tou 2001?de to eixa ksanakousei gia africa,kai thelo na pao kai taksidi tora kai to fovamai,pantos aytos pou to eixe prin to mixanaki itan foilos mou kai to prosexe poly,de to zorize kai genika itan noikokiris me ti mixani,emena exei 16000xlm kai to kanei!!!!pos na stamataei o thoribos arage?
KAI LOUKOUMAKIA EXOUME KAI XALVADOPITES EXOUME!!!!!
SYROS!!!!
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ Η ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ??
SOLMAN
Δεν είναι πρόβλημα. Να κάνεις το ταξίδι που θέλεις. Σίγουρα μετά το ραγουλάρισμα θα διορθώθηκε λιγάκι αλλά όχι πολύ. Δεν είναι ζημιά αυτό που ακούς.
Απλά επέλεξε ο κατασκευαστής να το κάνει έτσι. Όταν το πρωτοπήγα στην Honda μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό. Επίσης και ο δικός μου μάστορας (εκτός Honda) το είχε παρακολουθήσει σε σεμινάριο στην Ιαπώνία πως από το 2001 και μετά έχουν ανοίξει τα διάκενα στις βαλβίδες και απλά κροταλίζουν. Δεν είναι πρόβλημα πάντως. Κάνεις ό,τι θέλεις από βόλτες, ταξίδια, ζορίσματα κλπ και προσπαθείς να το ξεχάσεις ... Δεν θα σου χαλάσει ποτέ τίποτα
Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
Δεν είναι πρόβλημα. Να κάνεις το ταξίδι που θέλεις. Σίγουρα μετά το ραγουλάρισμα θα διορθώθηκε λιγάκι αλλά όχι πολύ. Δεν είναι ζημιά αυτό που ακούς.
Απλά επέλεξε ο κατασκευαστής να το κάνει έτσι. Όταν το πρωτοπήγα στην Honda μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό. Επίσης και ο δικός μου μάστορας (εκτός Honda) το είχε παρακολουθήσει σε σεμινάριο στην Ιαπώνία πως από το 2001 και μετά έχουν ανοίξει τα διάκενα στις βαλβίδες και απλά κροταλίζουν. Δεν είναι πρόβλημα πάντως. Κάνεις ό,τι θέλεις από βόλτες, ταξίδια, ζορίσματα κλπ και προσπαθείς να το ξεχάσεις ... Δεν θα σου χαλάσει ποτέ τίποτα
mi eftiakses ti diathesi kai mou efyge ligo to agxos!!!!!Na eisai kala!!!!![]()
![]()
![]()
KAI LOUKOUMAKIA EXOUME KAI XALVADOPITES EXOUME!!!!!
SYROS!!!!
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ Η ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ??
SOLMAN