Σελίδα 30 από 62 ΠρώτοΠρώτο ... 20252627282930313233343540 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 436 έως 450 από 923

Θέμα: Παρακαλουνται οι τυπου variattor....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    @byron
    Για τα συγκεκριμένα που αναφέρεις θα μπορούσε να πει κάποιος πως είναι μοτοσυκλέτες γιατί:
    1) έχουν ταχύτητες
    2) έχουν αλυσίδα
    3) δεν έχουν μεταξόνιο μπανιέρας
    4) έχουν κανονικούς τροχούς και αναρτήσεις.
    Αλλά πραγματικά κι εγώ είμαι της άποψης να μην το κουράζουμε άλλο με αυτό το θέμα.
    Επιλογές ρε φίλαι (tm ζεύκας) στο κάτω κάτω.
    Αυτό ήθελε αυτό πήρε. Τέλος
    Και πραγματικά στα π@π@κια μου αν θέλει να κάνει κόντρες για να δείχνει στους υπόλοιπους πως δεν είναι μικροτσούτσουνος.
    Υπάρχει και το διάσημο ρητό εξάλλου "10 πόντους μακριά απ'τον κ@λο μου και ας τον έχει 1 μέτρο"..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andreas 400 Προβολή μηνύματος
    αν εχει δικοιο το παληκαρι δεν μπαινω καν στη κουβεντα καθως ηταν τραγικη η περιγραφη αλλα και ο μοτορατσιμος μετεπειτα
    κοινώς, είχε δίκιο το παλικάρι

Μέλος Το avatar του/της andreas 400
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    κοινώς, είχε δίκιο το παλικάρι
    δικοιο αλα καρτ δινεις ετσι χαλαρα βλεπω....να σε κερασω καφεδακι μια τεταρτη που εχει παρα πολυ κοσμο λογω θερους να δεις εσυ αν στεκουν οσα ειπε το παληκαρι,να δεις ποσα παπακια με νεροσωληνες παπαγιαννη θα περασουν ,ποσα τδμ ξεταπωτα και ποσα σκουτερ με ακραπες θα ενοχλησουν το κοσμο.

εδώ στην πλατεία του κορυδαλλού έχει σκάσει τυπάς για καφέ με γεράκι στο ώμο του.

στα σκούτεροπαπιοτιντιεμ θα μείνω;

για καφέ με γεράκι στο ώμο του.
    το γεράκι είναι ήσυχο και γρήγορο...
    το παπάκι είναι θορυβώδες και αργό...

εδώ στην πλατεία του κορυδαλλού έχει σκάσει τυπάς για καφέ με γεράκι στο ώμο του.

στα σκούτεροπαπιοτιντιεμ θα μείνω;
    υποκλινομαι στην αγρια φυση!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από est Προβολή μηνύματος
    @byron
    Για τα συγκεκριμένα που αναφέρεις θα μπορούσε να πει κάποιος πως είναι μοτοσυκλέτες γιατί:
    1) έχουν ταχύτητες
    2) έχουν αλυσίδα
    Αλλά πραγματικά κι εγώ είμαι της άποψης να μην το κουράζουμε άλλο με αυτό το θέμα.
    Και πραγματικά στα π@π@κια μου αν θέλει να κάνει κόντρες για να δείχνει στους υπόλοιπους πως δεν είναι μικροτσούτσουνος.
    Υπάρχει και το διάσημο ρητό εξάλλου "10 πόντους μακριά απ'τον κ@λο μου και ας τον έχει 1 μέτρο"..
    επειδη τσιμπας 2λεξεις που ειπα να σου ματαεξηγησω....ολα μου τα μοτο και λιγοτερο τα αμαξια τα βελτιωνα,για παρτη μου.1-2φορες εχω παει σχιστο και ηταν με φιλους.με ευχαριστει το σκουτερ μου αφανταστα και λευκη επιταγη να μου εδιναν πολυ δυσκολα θα το αλλαζα.πλεον εχω τη δυναμη να ντροπιασω μηχανες στα φαναρια,δεν ψαχνομαι αν καποιος μηχανοβιος με προκαλεσει με υφος μπλαζε εαν οι συνθηκες το επιτρεπουν θα επιδιωξω να του ριξω μια τσαπου ν με θυμαται και να του πεσει η μυτη,πολυ απλα και καταννοητα τα λεω πιστευω

Βρε Αντρέα μπας και έχεις ένα φίλο Γιάννη από Αγιούς Αναργύρους;

Έχει ένα ΚΤΜ990SMT αυτό τον καιρό

Βρε Αντρέα μπας και έχεις ένα φίλο Γιάννη από Αγιούς Αναργύρους;

Έχει ένα ΚΤΜ990SMT αυτό τον καιρό
    οχι φιλε δεν το ξερω το παιδι

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από est Προβολή μηνύματος
    @byron
    1) έχουν ταχύτητες
    2) έχουν αλυσίδα
    1) Ναι, και ?
    2) και τα δύο που ανέφερα (+κάποια ακόμα) έχουν μετάδοση με αλυσίδα ή ιμάντα
    3) Καλά...άστο καλύτερα αυτό. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες μοτοσυκλέτες έχουν μεταξόνιο φορτηγού.
    4) Επίσης ξέχασε το αυτό. Κάτι κουκουνάρια τύπου NC-XT-Transalp κλπ κλπ, αν δουν αναρτήσεις/φρένα/πλαίσιο/ψαλίδι κάποιων scooter θα τρέξουν να κρυφτούν.
    5) Οι 16άρηδες πχ που φοράνε πάρα πολλά scooter ήταν "προνόμιο" των super sport πριν μερικά χρόνια.
    7) το φιλαι, το είχα χρησιμοποιήσει πριν χρόνια στο aprilia bikers για να τρολλάρω κάποιον που έγραψε ένα τόσο ανορθόγραφο post που δεν μπορούσα να αναγνωρίσω τις λέξεις. Εκτοτε, το χρησιμοποίησε ο gorgotzolas/drakos και μετά διαδώθηκε στον χώρο των κατόχων Tuono...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    ok πλάκα είχε...
    Σόρι άμα την έσπασα και σε κανέναν.
    Νομίζω ότι το θέμα εξαντήθηκε !

Στο κάτω κάτω όλοι μέρα ΕΚΕΙ θα πάμε....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	10850244_411767635644576_7291554708891531982_n.jpg 
Προβολές:	112 
Μέγεθος:	92,1 KB 
ID:	337316
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    7) το φιλαι, το είχα χρησιμοποιήσει πριν χρόνια στο aprilia bikers για να τρολλάρω κάποιον που έγραψε ένα τόσο ανορθόγραφο post που δεν μπορούσα να αναγνωρίσω τις λέξεις. Εκτοτε, το χρησιμοποίησε ο gorgotzolas/drakos και μετά διαδώθηκε στον χώρο των κατόχων Tuono...

από τότε το είχα κλέψει. αλλά ποτε δεν διεκδίκησα το trademark
    απλά μου το έχουν κολλήσει γτ το χρησιμοποιώ πολύ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ναι ε? Για πες και γιατί...

Γιατί είναι μοτοσυκλέτα το Mana πχ και δεν είναι το GP800...?
    Γιατί είναι μοτοσυκλέτα το NC700 και δεν είναι το T-Max 530 πχ...?

Μπερδευεσαι με το να συγκρινεις μοτοσυκλετες με συστημα αυτοματης μεταδοσης με τα scooter. αν πας δηλ σε ενα r1 και για καποιο λογο στη βαρεσει εσενα να βαλεις αυτοματη μεταδοση, θα παψει να ειναι μοτοσυκλετα; Μπορει να χασει οτι θες εσυ απο οποια αποψη το δεις, μου ειναι αδιαφορο,αλλα θα ειναι ακομη ενα r1 χωρις ταχυτητες.

Οι μοτοσυκλετες που ανεφερες εχουν απλως αυτοματη μεταδοση δεν εχουν κατι διαφορετικο απο ολες τις αλλες, οπως και τα scooter εχουν αυτοματη μεταδοση και αν του βαλεις ενα σασμαν manual παλι scooter θα ειναι με σασμαν manual.

Οι διαφορες λοιπον που εγω βλεπω και αυτος ειναι ο λογος της ενστασης μου, ειναι οτι το scooter φτιαχτηκε (ασχετως σε τι θα μπορουσε η εχει εξελιχθει) να εκτελει βασικη και ευκολη αστικη μετακινηση, να εχει μεγαλους αποθηκευτικους χωρους, κινητηρα στο κεντρο κατω απο τη σελα κυριως,ποδια για προστασια απο καιρικες συνθηκες,βροχη αερα,ντουλαπακια μπριζουλες, χαμηλο κεντρο βαρους, χαμηλο υψος, και ολα αυτα για να προσφερουν αυτο για το οποιο φτιαχτηκαν, για ευκολη μετακινηση,αυτος ειναι ο λογος που τα κατεστησαν αναρπαστα με συνεχως αυξανομενες πωλησεις.

Για τις μοτοσυκλετες, φανταζομαι δε θες να αναλυσω το πως τις βλεπω γιατι θα γνωριζεις απ οτι καταλαβαινω,οποτε παμε παρακατω.

Οι μοτοσυκλετες που αγγιζουν πλεον τον κοσμο των scooter συνεχως θα αυξανονται μονο και μονο επειδη σταδιακα θα αυξανονται οι αναβατες που αναζητουν την ευκολια χειρισμου τους σε μια μοτοσυκλετα.

Edit ειναι σαν να λεμε για να καταλαβεις το σκεπτικο μου, οτι πατερας μπορει να γινει ο οποιοσδηποτε,αλλα το ποιος μπορει να γινει γονιος θελει λιγο ψαξιμο.
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Solomostrongos Το avatar του/της byron

από τότε το είχα κλέψει. αλλά ποτε δεν διεκδίκησα το trademark
    απλά μου το έχουν κολλήσει γτ το χρησιμοποιώ πολύ
    Σιγα μωρέ μλκ το trademark...το τρολλάρισμα που έγινε χαβαλές
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παρόμοια θέματα

1. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Παρακαλουνται οι Βαζελοι που θελουν
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2007, 23:23
  3. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2006, 14:32

Κανόνες δημοσιεύσεων