Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 121

Θέμα: Καδένα εντός 4000 χλμ. ?

παναρχαιο μελος Το avatar του/της Dennis-
    Βαλβιδες εχεις κανει?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος
    Ναι κατι ακουγεται τωρα αλλά δε μου ακουγεται για καδενα..
    σαν τι τότε;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dennis- Προβολή μηνύματος
    Βαλβιδες εχεις κανει?
    Ναι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    σαν τι τότε;
    Σαν να χτυπαει κατι στην κεφαλή ισως (ναι ξερω, και η καδενα απ την κεφαλή περνάει) αλλά...

Αστο. Δεν εχω ιδεα. Αυτα που λεω βασιζονται σ ενα μηχανακι που ειχα παλιοτερα και εκανε ακριβως τον ιδιο ηχο. Το μόνο που θυμαμαι απ το πορισμα τοτε ηταν κατι κοκορακια καπου στην κεφαλή. Πιασ τ αυγο και κουρευτο ομως..

Το σιγουρο ειναι οτι η περίπτωσή σου θελει ψαξιμο και το ψαξιμο θελει χρονο και τον χρονο που εχουν οι μαστορες τους συμφερει να τον αφιερωνουν σε εργασιες ρουτινας.

Αν πας σε άλλο μαστορα παιζει να κατσει ν ασχοληθει να στο φτιαξει για να σε πιασει πελατη. Αυτος που το πηγαινεις ξερει οτι σ εχει πελατη και θα στο κοιταξει σοβαρα όποτε ευκολύνεται.

Αν θες να παραμεινεις στον μαστορα που εισαι, ή περιμενεις να στο φτιαξει όποτε μπορεσει, ή πας συνεχεια και του ζαλιζεις τ αρχιδια μεχρι να τον κανεις ν απηυδήσει και να κατσει να στο φτιαξει. Να στο φτιαξει οριστικα ομως οχι να σ εχει στο πηγαινελα.

Με τόσο καιρο ομως που εχει τραβηξει η ιστορια σου, προσωπικα θα σου προτεινα να μην ασχοληθεις άλλο. Οπως σου ειπε και ο Θεοφιλος παραπανω, παράτα το παίδεμα και πιασε τις βολτες. Αν οντως υπαρχει προβλημα, θα ενταθει κι άλλο. Και τοτε θα ναι και πιο ευκολο για τον μαστορα να κανει διαγνωση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Grafton 505
    Τα συμπτώματα ξεκινήσανε εκείνη την αποφράδα μέρα που πήγες να ρυθμίσεις βαλβίδες μόνος σου, ξεχάστικες και φράκαρες την καδένα ;

Ή υπήρχαν από πριν ;
    Άπας αήρ αετώ περάσιμος

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Grafton 505 Προβολή μηνύματος
    Τα συμπτώματα ξεκινήσανε εκείνη την αποφράδα μέρα που πήγες να ρυθμίσεις βαλβίδες μόνος σου, ξεχάστικες και φράκαρες την καδένα ;

Ή υπήρχαν από πριν ;
    ώχοοο προπολού υπήρχαν.

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Την περίπτωση ο θόρυβος να προέρχεται από κάποιο μπεκ την έχεις εξετάσει ; Τα μπεκ κάνουν ένα τακ τακ πολύ σιγανό αλλά δεν σου υπογράφουν ότι δεν θα κάνουν περισσότερη φασαρία... Δεν ξέρω και τι μηχανάκι έχεις ρε φίλος !

CBR600RR το οποίο κοντεύει να γίνει εξίσου θρυλικό με το CBR NC29 αλλά δεν τα έχει καταφέρει ακόμα. Το παλεύει όμως με τα ποστάκια του ο Πετράν...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Coyote Z750s Προβολή μηνύματος
    Την περίπτωση ο θόρυβος να προέρχεται από κάποιο μπεκ την έχεις εξετάσει ; Τα μπεκ κάνουν ένα τακ τακ πολύ σιγανό αλλά δεν σου υπογράφουν ότι δεν θα κάνουν περισσότερη φασαρία... Δεν ξέρω και τι μηχανάκι έχεις ρε φίλος !
    ναι αλλά μπορεί μια να ακούγονται και μια όχι ? πιο πάνω έχω βάλει και ηχογράφηση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    CBR600RR το οποίο κοντεύει να γίνει εξίσου θρυλικό με το CBR NC29 αλλά δεν τα έχει καταφέρει ακόμα. Το παλεύει όμως με τα ποστάκια του ο Πετράν...
    αγορι μου σαν την μηχανή μου δεν έχει κοντεύει να γίνει θρύλος σαν το NR750. Τι να μου κλασει το NC29?

Παλαιό μέλος
    δοκίμασε να φουλάρεις με βενζίνη 100αρα? μπορει να ειναι χτυπος απο την αυταναφλεξη της βενζίνης..
    και να στο κάνει όποτε πχ την εχεις παρκαρισμένη στον ηλιο και η βενζίναι είναι ζεστη,η οταν την εχεις σε δροσερο μέρος να μήν στο κάνει,δέν ξέρω λέω εγω τώρα...δωκίμασε να δείς άν στο κάνει το βραδάκι που έχει δροσούλα
    vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 007mastras Προβολή μηνύματος
    δοκίμασε να φουλάρεις με βενζίνη 100αρα? μπορει να ειναι χτυπος απο την αυταναφλεξη της βενζίνης..
    και να στο κάνει όποτε πχ την εχεις παρκαρισμένη στον ηλιο και η βενζίναι είναι ζεστη,η οταν την εχεις σε δροσερο μέρος να μήν στο κάνει,δέν ξέρω λέω εγω τώρα...δωκίμασε να δείς άν στο κάνει το βραδάκι που έχει δροσούλα
    κοίταξε για έναν περίεργο λόγο αυτό που λες έχει μια βάση.Αλλά το έχει κάνει και νύχτα...

Αλλά κατά τα άλλα όντως όσες φορές σκέφτομαι ότι στον ήλιο το έκανε πιο πολλές φορές δεν είναι και άδικο τελείως.

Τέλος πάντων,σήμερα πάω να την πάρω πίσω μαζί με τα λεφτά μου,πίσω,και έχει μπεί πάλι ο παλιός τεντωτήρας (1000χλμ που λέμε) .
    Ώστε να παραγγείλω τον ΑΡΕ.Μπας και ...

Γιατί έμαθα από ένα άλλο συνεργείο ,από γνωστό γνωστού που είχε CBR, και ο κολλητός του είχε το CBR το 1000.Ότι τους κουδούνιζε και αυτούς ,συνέχεια ότι και αν έκαναν,και τελικά ήταν μέσα στο μοτέρ το άνοιξε ,και είχε δεί ότι η καδένα σε όλα τα CBR πίσω από την γλύστρα την πλαστική αφήνει μεγάλο κενό σαν γωνία.
    Οπότε τι έκανε; Ζέστανε και λύγισε το πλαστικό, ώστε να μικρίνει ο χώρος ,και έβαλε τεντωτήρα με καστάνια από Kawasaki ER-6N σε συνδιασμό με της Honda,μιλάμε για αλχημίες. Ένωσε δηλαδή 2 τεντωτήρες ώστε να μείνει με καστάνια κτλ. μόνο προς τα εμπρός πίεση δηλαδή κτλ. και δεν του ξανά κουδούνησε, μετά από 1 εβδομάδα τράκαρε και όταν πήρε το 1000άρι το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να βάλει αυτό επάνω που το έχει εώς σήμερα.

Ότι να'ναι όμως,εγώ σε τέτοια διαδικασία ΔΕΝ μπαίνω. Απλά το γράφω για το αρχείο.
    Ότι ίσως 1/10 μπορεί ο μηχανικός να κάνει δουλειά.

Παλαιό μέλος
    Παντος για τα επόμενα 2 γεμισματα βάλε 100αρα έτσι για δοκιμή ποτε δεν ξερεις η 100αρα αυταναυλέγετε πολυ ποιο δυσκολα απ'οτι η 95αρα περισοτερα οκτάνια=σταθερό καυσιμο.
    Ο κρότος που ακούγετε στο μοτέρ σου μπορεί να είναι και αυτό βάζεις πάντα απο το ίδιο βενζιναδικο?
    vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    A ρε πετράν!

Πόσο σου έχει φτάσει το μπουρδέλο ρε φίλε?

Αν έπαιρνες κανένα ντουκάτι που κουδουνίζει από καινούργιο δεν θα άκουγες περιττούς θορύβους και θα είχες το κεφάλι σου ήσυχο.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 007mastras Προβολή μηνύματος
    Παντος για τα επόμενα 2 γεμισματα βάλε 100αρα έτσι για δοκιμή ποτε δεν ξερεις η 100αρα αυταναυλέγετε πολυ ποιο δυσκολα απ'οτι η 95αρα περισοτερα οκτάνια=σταθερό καυσιμο.
    Ο κρότος που ακούγετε στο μοτέρ σου μπορεί να είναι και αυτό βάζεις πάντα απο το ίδιο βενζιναδικο?
    Ναι πάντα σε ίδιο έμπιστο. (ΕΚΟ)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    A ρε πετράν!

Πόσο σου έχει φτάσει το μπουρδέλο ρε φίλε?

Αν έπαιρνες κανένα ντουκάτι που κουδουνίζει από καινούργιο δεν θα άκουγες περιττούς θορύβους και θα είχες το κεφάλι σου ήσυχο.
    Ναι,δεν θα άκουγα γιατί θα κροτάλιζε όλο.

Όχι ,ότι αυτό δεν κροταλίζει αν ακούσεις πιο πάνω θα καταλάβεις.

Το άκουσα Πέτρο.
    Μόνο κάποιος άσχετος θα έλεγε πως δεν ακούει κάτι.
    Να προτείνω κάτι που το σκέφτηκα μόλις τώρα;
    Απομόνωσε/φίμωσε με κάποιο τρόπο την εξάτμιση, αγόρασε ένα στηθοσκόπιο όπως αυτά που έχουν οι γιατροί και ξεκίνα το ακουστήρι.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Το άκουσα Πέτρο.
    Μόνο κάποιος άσχετος θα έλεγε πως δεν ακούει κάτι.
    Να προτείνω κάτι που το σκέφτηκα μόλις τώρα;
    Απομόνωσε/φίμωσε με κάποιο τρόπο την εξάτμιση, αγόρασε ένα στηθοσκόπιο όπως αυτά που έχουν οι γιατροί και ξεκίνα το ακουστήρι.
    Το έχω ξανα κάνει μια φορά αυτό με την εξάτμιση ,αλλά ρε συ το να την δουλεύω με "κλειστή" τάπα ή κάποιο πανί κτλ. δεν θα μου την κάνει να κλατάρει ; Εννοώ,ότι θα σβήσει η μηχανή ή θα προκαλέσω κάποια ζημειά με το ότι τα καυσαέρια μένουν μέσα;

Πλέον μόνο αυτό με το ακουστικό μένει να κάνω.

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 143
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2013, 12:14
  2. 4000 ΧΛΜ 7 ΧΩΡΕΣ 11 ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
    από FZMAN στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2010, 18:32
  3. Service στα 4000 χλμ για ιννοβα
    από paris-3 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2006, 20:14