για στείλε κανα λινκ![]()
δει ειπωθηκε τττ διαφορετικο απ οτι γραφτηκε εδω....απο βδομαδα επιστρεφω αθηνα θα κανονιστει και ανοιγμα !οι μπανιερες στον κουβα τους εχουν τσαι με κατηχινες σε πολλες γευσεις και κατι παλικαρια του πληκτρολογιου τα βαζουν στη θεση τους,απο μενα εξαντληθηκε το θεμα,νεοτερα οταν υπαρξουν θα τα πουμε αδερφια!
Εχουν αφασια εκει μεσα..... ο ενας θα μας παταει στις στροφες και ο αλλος στις ευθειες...... με το μαυρο το GP ομως.... οχι το απλο.... το μαυρο που εχει +15hp ροδα.....![]()
Πάντως σύμφωνα με τον αντμιν στου σκουτεροκλαμπ όλοι κατα βάθος θέλουμε σκούτερ. ΟΚ
[ΠΩΛΕΙΤΑΙ] Tuono Factory. Δεκτή ανταλλαγή με beverly.
Πάντως πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι εδώ μέσα οι πάντες κράζουνε τα πάντα.
Οι γιαπωνέζοι τους ευρωπαίους
Οι ονοφφάδες τους στριτάδες
Οι εντουράδες τους σουπερσπορτάδες
Οι τουρίστες τους καφετεριάκηδες
Οι μηχανόβιοι τους σκουτεράκηδες
Οι βαλετζιπιώτες τους στονεράδες
κτλ κτλ![]()
Λογικό...
Αρκεί να σκεφτείς ότι όλοι κάποτε είχαμε αφίσα στο δωμάτιο μας μια μπανιέρα και όχι κάποιο αγωνιστικό...
και ονειρευόμασταν να μεταφέρουμε γρήγορα, άνετα, ατσαλάκωτα και με καφέ στο χέρι τα ψώνια από την λαϊκή με soundtrack την ακράπα...!!
+ ktm 640 adventure... δεκτή ανταλλαγή με αυτό...
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
Εντομεταξυ δυο φορες εχω πει οτι θελω να ανοιξω με το περιβοητο υπερκυβισμενο σκουτερ αλλα σημασια δεν μου γινει ο σκουτερας! Και μετα λετε για πουπουλα και τα ρεστα.... οταν κανονισετε μετρηστε με με το ταπεινο μου διτροχο... Και μην γινεστε streetdragster.... δεν υπαρχει λογος!
....στα πληκτρολογια προσπαθουν ολοι να φτιαξουν κλιμα αλλα ο δρομος ειναι δρομος και τα λεει σταρατα.
Περιμενω ΠΜ με σημειο συναντησης![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Εγω συμπεραινω οτι μετα απο ολα αυτα,οπου σας πετυχαινουν οι σκουτεραδες
εκει στη πρωτευουσα θα σας ραβουν κανονικα
Το νου σας
![]()
Μόλις κατσαρωσε αλλη μια τρίχα στο ρουθούνι... Ρε Γιώργη μη τα πετάς έτσι απότομα ειμαι και γερακος και έχω και φειζερ...