Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: Πατρινοί και γύρω!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros

Πατρινοί και γύρω!

Παίδες καλησπέρα,

Το post αυτό αφορά κυρίως άτομα που ζουν στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή.

Από Οκτώβριο υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να ζήσω για κάποιο διάστημα στην πόλη σας. Ναι ξαφνικά στα γεράματα και μιας που δουλειά δεν έχω και επίσης ισορροπώ και στα θέλω μου σκέφτομαι να κατασταλάξω σε κάτι. Τέλος πάντων άλλη κουβέντα αυτή. Από εσάς θέλω την εξής χάρη-βοήθεια. Αν τελικά είναι να έρθω στην Πάτρα ( θα απαντήσω σίγουρα μέσα- τέλος Αυγούστου) θα χρειαστώ καύσιμο κοινός χρήμα, από εσάς θα ήθελα αν ακούσετε κάτι που να αφορά δουλειά του ποδαριού και να είναι λίγες ώρες και βραδινές κυρίως ώρες ή αρκετά πρωινές πάλι για λίγες ώρες θα με ενδιέφερε πολύ. Φυσικά δε περιμένω να δουλεύω 4 ώρες τη μέρα ή τη νύχτα και να περνάω το μήνα, απλά να είναι κάποια χρήματα που να ενισχύουν το μήνα μου. Ε, νιώθω και άβολα να ζητάω από τους δικούς μου αν και θα χρειαστεί να τσοντάρουν. Οι απαιτήσεις μου είναι λίγες και οι συμβιβασμοί μου πολλοί! Δε με νοιάζει τι δουλειά θα είναι, γραφείου, χειρωνακτική (δε παίζω μαλακί@ σε κουλούς), σέρβις κλπ. Επίσης στη συγκεκριμένη φάση δε με ενδιαφέρουν τα ένσημα (κακός αλλά τι να γίνει). Σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά μου να ξέρετε πως είμαι δουλευταράς, βρίσκω ισορροπίες και αν πω από την αρχή πως μπορώ να κάνω μια δουλειά την κάνω, σε καμιά περίπτωση δε θα ήθελα να εκθέσω κάποιον που με πρότεινε για δουλειά. Το CV μου δε το βάζω εδώ, αλλά γενικά έχω ένα πρώτο πτυχίο οικονομικής κατεύθυνσης, ένα μεταπτυχιακό σε έκτακτες ανάγκες και ένα σε περιβάλλον. Έχω εμπειρία κυρίως σε δουλειές του ποδαριού, φοιτητοδουλειές κλπ. δουλειές γραφείου, τηλεφωνικά κέντρα, διδασκαλία και συγγραφή εργασιών. Τώρα αν σας έρθει στο μυαλό κάτι και θέλετε ένα γερό, ευγενικό και δραστήριο τύπο εγώ είμαι εδώ! Φυσικά αν βρεθεί δουλειά μπορώ να έρθω και Τέλος Αυγούστου αρχές Σεπτεμβρίου και να ξεκινήσω άμεσα!

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας παίδες

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Καταχωρήθηκες και μπήκες στα υπ' όψιν. Έχεις και πμ με το τηλέφωνό μου για πιο άμεση επικοινωνία.
    Μακάρι να μπορέσω να σε βοηθήσω.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    καλως να ρθεις και να σταθεις το ιδιο τυχερος ως προς την αποκατασταση (την εργασιακη ) οπως και εταιρος συμφορουμιτης που εχει καμποσο καιρο εδω.παντως γενικα ζορικα τα πραγματα (και) εδω με δουλειες...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Φιλικότατη παρατήρηση, αν θες στον τίτλο αντικατάστησε το όμικρον με ωμέγα γιατί όταν τον διάβασα περίμενα συνάντηση στην Πάτρα σε ψητοπωλείο-οβελιστήριο.

Και εγώ μπήκα να ρωτησω χοιρινό η κοτόπουλο τον γύρο και γιατί μόνο οι πατρινοι;

Παίδες, είχα να φάω γύρο 15 μέρες! Έφαγα χθες Δε βρίσκω πως να διορθώσω τον τίτλο όμως

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Και εγώ μπήκα να ρωτησω χοιρινό η κοτόπουλο τον γύρο και γιατί μόνο οι πατρινοι;
    Ρε εσυ στον γυρο κολλησες;
    Εδω μας εχουν παρει ολα τα γκομενακια!
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Είναι ζυγούρες αυτές δε με αφορούν

Για άλλη μια φορά με έφαγε το μέσον φίλοι μου. Δε θα κατέβω Πάτρα και θα συνεχίσω μάλλον να σπάω το κεφάλι μου στον μαγευτικό Πειραιά Ευχαριστώ τα παιδιά που αμέσως έδειξαν ενδιαφέρον Έχω τόσα πολλά νεύρα όσα δε φαντάζεστε αλλά τι να γίνει

Παρόμοια θέματα

1. Εξόρμηση στις Πρέσπες και γύρω περιοχές
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2014, 15:33
  2. Πατρινοί και πέριξ για το αντικοπή τη πίτα 2012
    από vaska στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2012, 17:34
  3. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2011, 15:08
  4. Απαντήσεις: 0