Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: Λαστιχα για 990 adv?

Λαστιχα για 990 adv?

Ηρθέ η ώρα για αλλαγή ελαστικών ...

Τι λαστιχα να βάλω για καθημερινή χρήση all season & all weather, καθως και για ασφάλτινες βόλτες αλλα και χωμάτινες??? (ζηταω πολλα ε?)

Αναμενω γνώμες...

Για τα
    MFE 99 SUPER EXPLORER ξερει κανεις τιποτα???

δεν χρειαζεται κ πολυ ψαξιμο... σε μεγαλο λαστιχαδικο της Θεσ/νικης που τροφοδοτει ολη τη Β.Ελλαδα ρωτησα τι επιλογες υπαρχουν κ μου ειπε μονο PIRELLI που ειναι 50-50 εκτος αν θελεις τακουνια!!!

Το Α/Τ που λεει το λαστιχο σημαινει all terain αν το γραφω καλα..

To Scorpion A/T δεν ειναι 50-50.. Μήν λέμε υπερβολές.. 'Ετσι κ μπλέξεις με λάσπες την έκατσες

Για τα διαθέσιμα λάστιχα δες το παρακάτω thread στο advrider..

http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=395043

Δυστυχώς τα περισσότερα είναι λίγο δύσκολο να τα βρείς Ελλάδα γιατι οι περισσότεροι δουλεύουν με τα Scorpion ή για πιο χωμάτινες καταστάσεις TKC-80 / Karoo
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Σωστος ο παίχτης!!!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG

Re: Λαστιχα για 990 adv?

Αρχικά δημιουργήθηκε από sonik
    Ηρθέ η ώρα για αλλαγή ελαστικών ...

Τι λαστιχα να βάλω για καθημερινή χρήση all season & all weather, καθως και για ασφάλτινες βόλτες αλλα και χωμάτινες??? (ζηταω πολλα ε?)

Αναμενω γνώμες...

Για τα
    MFE 99 SUPER EXPLORER ξερει κανεις τιποτα???

Που την ανακάλυψες αυτή τη μάρκα ρε...

Αρχικά δείχνει ενδιαφέρον, και θα το έλεγα περισσότερο χωμάτινο από ότι το Pirelli Scorpion A/T.

Τώρα από συμπεριφορά κάνε κανά search στο google & έχε και το google translator γιατί τη κόβω τη δουλειά να βρίσκεις μόνο Γερμανικά θέματα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Scorpion A/T δεν πάει, ΜΟΝΟ στην λάσπη και σε πολύ ''αφράτο'' χώμα. Βέβαια για να μπεις στη λάσπη θέλεις και μπροστινό φτερό διαφορετικό από αυτό που έχεις τώρα.

Η τιμή για τα Pirelli ποια είναι?
    Σε ένα μαγαζί ρώτησα μόνο και μου είπαν 230?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Καλή τιμή. Εγώ τα έβαλα 240, και ιντερνετ που έψαξα πάντως εκεί είναι η τιμή τους.

Καλησπέρα σε όλους,ήθελα να ρωτήσω για ασφάλτινα ελαστικά για το 950. Έχουν βγει καποια καινούργια?ποια είναι τα καλύτερα?Ευχαριστώ πολύ

Έχοντας δοκιμάσει μάλλον όλα τα διαθέσιμα για adventure, η προτίμησή μου ήταν τα Dunlop TR91
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Από ότι διάβασα και εγώ τα στρητάδικα που κυριαρχούν είναι τα Dunlop TR91 Trailmax και τα Pirelli Scorpion Trail και Scorpion Trail 2. Υπάρχει μία παλιά φήμη οτι τα Pirelli όταν περάσει κάποιος χρόνος αρχίζουν και γλυστράνε πρόωρα, ενώ δεν έχουν χάσει το πέλμα τους. Για τα Scorpion MT90 μπορώ να το επιβεβαιώσω, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει και για τα υπόλοιπα Pirelli, τα Pirelli Scorpion Trail και Scorpion Trail 2;
    Για πιό off τα Continental TKC80 θεωρούνται πολύ καλά, οι BMWάκηδες τα προτιμούν, τα Metzeler Karoo και Karoo 2 και Karoo 3 θεωρούνται οτι έχουν πολύ καλό κράτημα στο δρόμο αλλά πολύ βραχύβια.
    Τα Heidenau K60 Scout και τα παρόμοιά τους Mefo 99 Super Explorer είναι αρκετά ανθεκτικά για πολλά χιλιόμετρα σε άσφαλτο και χώμα. Τα Heidenau που έχω τετραγωνίζουν αρκετά γρήγορα στην άσφαλτο, χωρίς φοβερές επιδόσεις σε λάσπες αλλά ικανοποιητικά σε χώμα. Δεν μπορώ να σχολιάσω σύγκρισή τους με Continental ΤΚC80. Για τα Heidenau και Mefo έχουν παρατηρηθεί κάποιες ζημιές όπως ξεκόλημα κοματιών του πέλματος (και στα δύο). Εγώ έχω ένα πλαινό σκίσιμο στο πίσω λάστιχο που δεν έγινε από τριβή με αντικέιμενο
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC_0002.jpg 
Προβολές:	228 
Μέγεθος:	77,6 KB 
ID:	337564
    Θα διευκρινίσω εδώ οτι τα σχόλιά μου είναι για τα πίσω λάστιχα, γιατί για μπροστινά χρησιμοποιώ τα μαμά Scorpion ή το DUNLOP T63. Για τα μπροστινά Heidenau και Continental υπάρχουν μαρτυρίες οτι είναι τρομαχτικά στην άσφαλτο.
    Επίσης κορυφαίο για εκτός δρόμου θεωρείται το Dunlop D908 για πίσω. Για μπροστά δοκίμασα το DUNLOP Geomax Enduro σε λάσπες και ήταν καταπληκτικό.
    Γειά χαρά
    Τελευταία τροποποίηση από gefr; 23/06/2015 στις 16:35.

χωμα λασπη και κακο Το avatar του/της indianos950
    Φίλος έβαλε τα continental tkc 70 ενα πέλμα αντίστοιχο του μτ90. Δείτε το αξιζει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geez996
    Οτι ειπε ο gefr...

Pirelli scorpion trail ειναι το αγαπημενο μου... ομως προσοχη... εχω διαπιστωσει ο γυρω στις 8000χλμ ειναι για αλλαγη.

Pirelli scorpion trail 2 δεν το εχω φορεσει αλλα θα το παραγγειλω για το 1190

Τα παραπανω ειναι ασφαλτινα... για λιγο χωματακι θα εβαζα τα MT

Το TKC 70 δεν το εχω δοκιμασει αλλα και αυτο μου φαινετε ασφαλτινο...ασε που με τα continental δεν τα παω καλα....
    Γκομενες και μηχανες , εχουν πικρες και χαρες........

Οδηγησα τα tkc70 σε Africa.
    Ονοφαδικο,οχι καθαρα ασφαλτινο,πας και λιγο χωματακι δηλαδη.
    Ειναι φοβερο λαστιχο..
    Μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις

Εκεί που ήμουν έτοιμος για τα tr91(ευχαριστώ για τις γνώμες σας)επανέρχομαι μπερδεμένος,τα dunlop tr 91 σταμάτησαν την παράγωγή και αντικατασταθηκαν απο τα trailsmart και σκέφτηκα ότι είναι καλύτερα να βάλω το τελευταίο μοντέλο της εταιρίας.Τα έχει δοκιμάσει κανείς?Επίσης για τα michelin anakee 3 γνωρίζει κάποιος κάτι,ευχαριστώ.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λαστιχα για 990 adventure ?
    από g.kounoupis στο forum KTM
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2013, 14:58
  2. excel στεφανι 2.15χ21 για 990 Adv
    από spyro στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2011, 15:42
  3. ΑKRAPOVIC για 990 adv.
    από KOSTAS-ER6 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2009, 20:16
  4. Pirelli Scorpion για 950/990 Adv 3 ΕΥΡΩ !
    από Nik0s στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2007, 22:45

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF