Σελίδα 47 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3742434445464748495051525797 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 691 έως 705 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Να ρωτησω κατι τωρα εγω,ως κοινος θνητος που ειμαι,αν εβγαινε ο Αντουαν τον Γεναρη,πως θα ηταν τα πραγματα
    τωρα;;
    Εννοω και οικονομικα και κοινωνικα..
    Γιατι ολοι φωναζουν οτι ο Αλεξ μας κατεστρεψε και μας πηγε πισω 30 χρονια κτλ..
    Για πειτε οι κατεχοντες το θεμα...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Ξέρεις κάτι όμως...
    Το αν θα είσαι στην ΕΕ
    Το αν θα είσαι στο Ευρώ
    Στο ΝΑΤΟ και δεν ξέρω κι εγώ που
    Πρέπει να είναι προϊών σκέψεις ειδικών, με γνώμονα το συμφέρων της χώρας. Όχι το συμφέρων της Ζίμενς και δεν ξέρω κι εγώ ποιανού...
    Τι να το κάνω αν ο κυρά Κατίνα θέλει ευρώ για να ψωνίζει αρμάνι και πάει στο Σύνταγμα και διαδηλώνει και από την άλλη τα αγροτικά μου προϊόντα τα βάζω στο γκώλο μου γιατί είναι ακριβά.... Ή με σαπίζει η Τουρκία στον τουρισμό κλπ κλπ (παραδείγματα λέω)
    Πρέπει κάποιος να τα βάλει κάτω και να τα ζυγίσει
    αλλά αυτός ο κάποιος.... δεν υπάρχει ή δεν μπορεί ν αποφασίσει αφού μας έχουν δέσει....
    Κοινώς οι επιλογές μας είναι περιορισμένες γιατί "κάποιοι"... απλά μας ΓΑΜΗΣΑΝ....
    Βασικό.... Τσε δεν διαθέτομεν....

Σταχυολογώ ενδεικτικά μην απαντήσω σε όλα: Το θέμα για εμένα δεν είναι εάν η κυρία Κατίνα γουστάρει μόστρα και περατζάδα στο Σύνταγμα με Αρμάνι ενώ δεν την κόφτουν οι τιμές των αγροτικών προϊόντων, εκτός κι αν έχει τόσο δύναμη η κυρία Κατίνα που επηρεάζει τις τιμές των αγροτικών προϊόντων. Το θέμα για μένα είναι ότι το '80 και το '90 οι επιδοτήσεις-επιχορηγήσεις-κέρδη των αγροτών έγιναν BMW 520, στριπτιτζάδικα, καζίνο και πουτάνες, ότι οι αγροτικοί συνεταιρισμοί έγινα πεδίο δόξης λαμπρό για αγροτοσυνδικαλιστές και συνδικαΛΗΣΤΕΣ πράσινους και μπλε με την ανοχή και την επιδοκιμασία των αγροτών, το θέμα μου είναι ότι το βράδυ ψεκάζεις δηλητήριο απαγορευμένο το αχλάδι και σε μερικές ώρες το κόβεις αγρότη και το πας στη λαϊκή με την ταμπέλα ΑΑΑ ποιότητα, το θέμα μου είναι ότι περιμένεις να έρθει το κράτος να σου πάρει την παραγωγή και ο έμπορος και μετά παραπονιέσαι για την τιμή...

Παλαιό μέλος
    Σύντροχοι παρακολουθώ τη συζήτηση και με χαρά διαπιστώνω το υψηλό επίπεδο όλων όσων γράφουν.
    Όμως, οι ιδέες περί κρατικών επιχειρήσεων/κολλεκτιβοποιήσεων κλπ είναι τουλάχιστον ανεδαφικές και ουτοπικές...
    ..και στην πράξη έχουμε δει ότι παντού σε όλο τον κόσμο έγιναν ελλειμματικές και έκλεισαν..πιστεύω ότι όλοι ξέρετε ότι τα Μ.Ο.Π. μαζί με κάποια πακέτα που έδωσαν οι κουτόφραγκοι πήγαν στο σοσιαλιστικό όνειρο- πελατολόγιο του ΑΓΠ, με αποτέλεσμα τον Ο.Α.Ε. και τη χρεωκοπία μερικών βιομηχανιών/βιοτεχνιών που πραγματικά καμάρωνες γι' αυτές π.χ Πειραϊκή Πατραϊκή...
    Ω γέγονε, γέγονε τότε..
    Τώρα τι κάνουμε;
    Ο Τσίπρας και ο Σύριζα βγήκαν μπας και πετύχουν κάποια ελάφρυνση. Σε καμία περίπτωση, δεν νομίζω κάποιος να πίστευε ότι θα γυρίσουμε στο μαγικό-επίπλαστο '02-'05...
    Εξάλλου οι μεγάλες αλλαγές στην ιστορία ποτέ δεν έγιναν με εκλογές.
    Τελικά, απέτυχε...
    Προσωπικά, σαν Έλληνας, δεν θέλω να υπογραφεί η όποια επονείδιστη συμφωνία.
    Θάνατος να πιάσουμε πάτο τώρα, μπας και ανέβουμε.
    Γιατί στα δύσκολα, έχουμε αποδείξει ότι τα καταφέρνουμε και μπορούμε να μετακινήσουμε βουνά.
    Σίγουρα η έξοδος θα είναι οδυνηρή και πρόκειται για αχαρτογράφητα νερά αλλά η παραμονή που είναι χαρτογραφημένη, μοιάζει - και δεν έχει γίνει ακόμη - κόλαση.

Ούτε λεφτά έχω βγάλει έξω, ούτε πεινάω αλλά πιστεύω ότι αυτό το πράγμα δεν πάει άλλο και ούτε μας αξίζει, ούτε και μας ταιριάζει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Να ρωτησω κατι τωρα εγω,ως κοινος θνητος που ειμαι,αν εβγαινε ο Αντουαν τον Γεναρη,πως θα ηταν τα πραγματα
    τωρα;;
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	golden-spoons-bank.jpg 
Προβολές:	92 
Μέγεθος:	87,5 KB 
ID:	337704

Δεν χάσαμε πρωθυπουργό, άγγελο χάσαμε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KRS Προβολή μηνύματος
    Σύντροχοι ...
    Από τον Ιανουάριο η προσφώνηση είναι σύντροφοι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	golden-spoons-bank.jpg 
Προβολές:	92 
Μέγεθος:	87,5 KB 
ID:	337704

Δεν χάσαμε πρωθυπουργό, άγγελο χάσαμε...
    Ημουν σιγουρος

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Ε, όχι και αβοήθητη η αντιφασιστική πλευρά!

Από την άλλη σε έναν εσωτερικό πόλεμο, αν και ο Ισπανικός έχει το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι δεν ήταν αντάρτικο αλλά μεταξύ οργανωμένων στρατιωτικών μονάδων και απ τις 2 πλευρές, είναι ουτοπία να λέμε ότι παρέχει διδάγματα τακτικής πέρα απ το βάπτισμα του πυρός για το μαχητή. Και μόνο ότι δεν διεξάγεται εναντίον οργανωμένων απ τον καιρό της ειρήνης υποδομών αμύνης αλλά πρόχειρα οργανωμένων τοποθεσιών, τον κατατάσσει στην κατηγορία των απλών lessons learned από πλευράς τακτικής.

Οι παράγοντες που χαρακτηρίζουν μια επίθεση εναντίον άλλης χώρας (campaign), οι απαιτήσεις σε υποστήριξη Διοικητικής Μέριμνας που εδώ αντλούνται απ την αρχή της επιχείρησης από επιτόπιες πηγές και πολλοί άλλοι παράγοντες τον καθιστούν ως άκυρο έδαφος εφαρμογής για να αντλήσει κάποιος διδάγματα και να ξεκινήσει έναν Π.Π.
    Σαφως και δεν ηταν αβοηθητη η αντιφασιστικη πλευρα. Ο Σταλιν ειχε στειλει οπλα και μερικα αεροπλανα αλλα κυριως σιταρι πραγμα που οι Ισπανοι δεν χρειαζοντουσαν αλλα παρακαλαγαν για οπλα. Και παραδοθηκαν αποκλειστικα φυσικα στο PCE (ΚΚΕ) που ως εκ τουτου ενδυναμωθηκε υλικα και πολιτικα, ενω προηγουμενως αποτελουσε ενα μικρο μερος των αντιφασιστικων δυναμεων. Και απο εκει ξεκινησαν τις χοντραδες για να καπελωσουν ολους τους υπολοιπους (αθαντο ΚΚΕ παντου ιδιο ).

Απο την αλλη ομως ο Φρανκο ειχε οτι ζητουσε απο την Γερμανια και την Ιταλια. Οπλα, αεροπλανα, στρατο. Μπορουσε ευκολα να τα εισαγει μεσω θαλασσας η αερα εν αντιθεση με τους ρεπουμπλικανους που ηταν αποκλεισμενοι σχεδον.

Επισης δεν μπορουμε να μην αναφερθουμε στις διεθνης ταξιαρχιες οπου πολεμησαν ανθρωποι απ'ολο τον κοσμο. Ομως ο αριθμος τους ηταν μικρος και εθελοντες υπηρχαν και στις ταξεις των φασιστων.

Τελος ενας μικρος αριθμος οπλων εισαγοταν κρυφα απο τη Γαλλια στην Καταλωνια με την ανοχη της Γαλλικης κυβερνησης η οποια επισημα κρατουσε ουδετερη σταση.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexxxcbr Προβολή μηνύματος
    ΡΗΞΗ και αντε γεια.
    εδω που φτασαμε!ειναι η πιο ρεαλιστικη λυση!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    http://www.koutipandoras.gr/article/...tin-alpha-bank

Απ την κωμωδία στο δράμα
    ρε μαν ποιος εκτός απ'τα συριζάκια ενημερώνεται απ'το κατάπτυστο κουτί του κατάπτυστου Vax ....... έλεος........
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Μια χαρά θα ήταν η ρήξη και ο εθελούσιος πούλος αλλά όχι σε λαό σαν και εμάς... εκτός του ότι δεν έχουμε τα κοχόνες, είμαστε τόσο για τον πέο σε ότι αφορά στη κοινωνική συνοχή και την αλληλεγγύη που θα σκοτωνόμασταν μεταξύ μας στα 5 λεπτά από την λήψη της απόφασης... ας παραμείνουμε στη λήθη ότι καταγόμαστε από @@δάτους προγόνους που δεν μασάγανε μια και ας αυνανιζόμαστε εγκεφαλικά με τη σκέψη αυτή και τα ένδοξα "αν" και "θα" ....γιατί αν κλειθούμε ποτέ να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και την αλήθεια όντας στριμωγμένοι, δεν θα μας αρέσει καθόλου...

Ο καθένας για την πάρτη του παίδες... έτσι ήταν δυστυχώς ανέκαθεν.

Δεν τον συμπαθώ για πολλούς λόγους, στο συγκεκριμένο τραγουδάκι όμως έχει πέσει διάνα:

https://www.youtube.com/watch?v=i6GH9owD4Fs

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Ο Στάλιν έστειλε καραβιές όπλα και στον Φράνκο. Επίσης τα όπλα που έστειλε στους Ισπανούς αντιφασίστες είχαν πολύ μικρότερη αξία από τα χρήματα που έστειλαν οι Ισπανοί + ότι ήταν ελαττωματικά. Ο Σταλιν και το ΚΚΙ ήταν που διέλυσαν την αντίσταση των Ισπανών αντιφασιστών και τους παρέδωσαν στο Φράνκο και την αστική τάξη. Οι μάσκες έπεσαν όταν πλέον δε χρειαζόταν άλλο τον Ισπανικό ταξικό πόλεμο και είχε κάνει τα κουμάντα του με Αγγλία και Γαλλία.

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Απατεώνες υπάρχουνε παντού

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nathair Προβολή μηνύματος
    Πράγματι, δεν είναι όλα ρόδινα ούτε στον Ι.Τ., ιδιαίτερα στην Ελλάδα που οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν δομή οικογενειακή με την άμεση εμπλοκή του ιδιοκτήτη ο οποίος έχει και την απόλυτη πλειοψηφία των μετοχών (ακόμα και σε εισηγμένες) . Η διαφορά είναι τεράστια όμως, και τα βύσματα/γνωστοί/γλύφτες είναι μειοψηφία, σπάνια έχουν καίριες θέσεις, ενώ όταν έχουν το αφεντικό/ιδιοκτήτης/γενικός/οτιδήποτε έχει φροντίσει ώστε να υπάρχουν και οι μηχανισμοί για να δουλεύει σωστά ο οργανισμός, γιατί αλλιώς πεθαίνει...
    ναι , προφανως στον Δ.Τ. ειναι ποιο κραγμενο το πραγμα μιας και εχει δομηθει σχεδον αποκλειστικα απο πελατιακες σχεσεις.
    Δυστυχως,και στον Ι.Τ. ιδιαιτερα σε ΜΕΓΑΛΟΥΣ οργανισμους, ισχυουν σχεδον τα ιδια σε αναξιοκρατια και σε μεγαλες ψαλιδες αποδοχων και προνομιων.
    Συνηθως , ο μηχανισμος που κανει τα πραγματα να δουλευουν και που πολυ σωστα περιγραφεις,αποτελειται απο μικρα-μεσαια στελεχη που ή εχουν δαγκωσει το "καροτο" της προαγωγης ,ή δουλευουν απλα για να ζησουν.
    παντως , ΜΟΝΟ με δουλεια σπανια πας μπροστα ή πολυ ψηλα και στον Ι.Τ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nathair Προβολή μηνύματος
    Η αγορά δεν είναι μονοπώλιο. Η τελική τιμή δεν καθορίζεται από το κόστος, καθορίζεται από τον ανταγωνισμό. Προσφορά και ζήτηση. Αν εμένα μου κοστίζει 100 το προϊόν επειδή έχω βάλει τον ανίκανο γιό μου δ/ντη παραγωγής και του δίνω και πολλά λεφτά, και τα κάνει μαντάρα, αντί 50 που κοστίζει στους ανταγωνιστές, εγχώριους ή ξένους, μοιραία ή θα προσαρμοστώ ή θα κλείσω...
    ναι ,σε εναν ιδανικο κοσμο ετσι θα ηταν. εκτος και αν υπαρχουν μονοπωλιακος ανταγωνισμος,τραστ κλπ που αλλαζουν το παιχνιδι του ανταγωνισμου παντα σε βαρος του καταναλωτη (αλλα και των μικροτερων μαγαζιων)ιδιως στις μικρες αγορες οπως η Ελλαδα.

σε λα βι ,που λεει και ο καπτεν τωρα τελευταια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    αρχικά όμως υπεροχή είχαν τα κυβερνητικά στρατεύματα. κανείς δεν είπε πως δεν υπήρχε σταδιακά αυξανόμενη ισχύς των δυνάμεων του Φράνκο, η οποία μάλιστα δημιουργήθηκε και απ τη προσχώρηση στρατευμάτων της απέναντι πλευράς σε αυτόν. απλώς η υπεροχή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί "συντριπτική".

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99...B9%CE%BF%CF%82

(στο δεξιό της σελίδας).
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19