Σελίδα 48 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3843444546474849505152535898 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 706 έως 720 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    http://www.capital.gr/oikonomia/3036...doxeia-estiasi

Δε ξέρω αν ισχύουν τα παραπάνω αλλά γιατί δε μας λένε επίσημα να το κλείσουμε το μαγαζί και το ταλαιπωρούμε ;
    Ισοδύναμα μέτρα λέγονται. Τι δεν καταλαβαίνεις?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ισοδύναμα μέτρα λέγονται. Τι δεν καταλαβαίνεις?
    Εμένα πάντως το 23% στα Ξενοδοχεία με παραξενεύει, καθώς θα αποδυναμώσει την ανταγωνιστικότητα της τουριστικής μας "βιομηχανίας". Εκτός και αν κρίνουν πως μπορεί να παραμείνει και με 23% ανταγωνιστική...

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Στο λινκ του MikeG εξηγείστε μου λίγο γιατι πραγματικά δε κατάλαβα τι μέτρο ειναι αυτο??

-διεύρυνση της έννοιας της φοροδιαφυγής, κατάργηση των προστίμων του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων
    και γελάνε οι γλάροι και οι πέστροφες
    Ζητούν αύξηση του φόρου χωρητικότητας (tonnage tax) που καταβάλουν οι εφοπλιστές και σταδιακή αλλαγή προβλέψεων του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας της ποντοπόρου ναυτιλίας.
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nathair Προβολή μηνύματος
    Εμένα πάντως το 23% στα Ξενοδοχεία με παραξενεύει, καθώς θα αποδυναμώσει την ανταγωνιστικότητα της τουριστικής μας "βιομηχανίας". Εκτός και αν κρίνουν πως μπορεί να παραμείνει και με 23% ανταγωνιστική...
    Και εμένα με παραξενεύουν πολλά, και καλό συμπέρασμα δεν βγάζω...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Στο λινκ του MikeG εξηγείστε μου λίγο γιατι πραγματικά δε κατάλαβα τι μέτρο ειναι αυτο??

-διεύρυνση της έννοιας της φοροδιαφυγής, κατάργηση των προστίμων του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων
    και γελάνε οι γλάροι και οι πέστροφες
    Ζητούν αύξηση του φόρου χωρητικότητας (tonnage tax) που καταβάλουν οι εφοπλιστές και σταδιακή αλλαγή προβλέψεων του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας της ποντοπόρου ναυτιλίας.
    Η έννοια της φοροδιαφυγής προφανώς έχει να κάνει με νομικούς όρους, δεν ξέρω περισσότερα.
    Τα πρόστιμα του ΚΒΣ είναι κάτι που το ζητούσαν οι ίδιοι οι φοροτεχνικοί γιατί ήταν εξαιρετικά "τιμωρητικός" και γραφειοκρατικός στις διατάξεις του
    http://www.google.com/url?sa=t&rct=j...aIUGPySHBLjrAw

Για το Γ, υποθέτω οτι αφορά διατάξεις και εξαιρέσεις που ισχύουν για την ποντοπόρο ναυτιλία, αρχής γενομένης την δεκαετία του 50, καθώς υπήρχαν αρκετά προνόμια στην φορολόγηση των εφοπλιστών μέχρι και την είσοδο μας στο €.
    Αποτελούσαν την κύρια πηγή συναλλάγματος για την χώρα που χρειαζόταν πάρα πολύ. Υποθέτω οτι έχουν παραμείνει, και υποθέτω οτι η κατάργηση αυτών των προνομίων είναι καθαρά γερμανικός δάκτυλος που ποτέ δεν έβλεπαν με καλό μάτι την κυριαρχία των ελλήνων εφοπλιστών στη ναυτιλία.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Εδώ προσπερνάμε τα τρόφιμα και κολλάμε στα ξενοδοχεία.
    Οι πράκτορες αγοράζουν χοντρική σε τιμές πολύ χαμηλές οπότε η αύξηση του ΦΠΑ στο ξενοδοχείο δεν θα επηρεάσει τόσο την τελική τιμή.
    Δεν μπορούμε όμως να πούμε το ίδιο και για τα τρόφιμα εισιτήρια καύσιμα.

Πιθανόν να θέλουν να τελειώνουν μαζί μας, και με τον Τσίπρα. Το Link του Mike πχ με την νέα λίστα των "θεσμών" απουσιάζει η απαίτηση της παύσης επιχορήγησης των διαφόρων επικουρικών ταμείων, μάλλον επειδή δεν το συζητάνε οι δικοί μας καν.
    Αν μπει κάποιος σε λεπτομέρειες του κόστους, μπορεί να δει πχ πως η επιχορήγηση των ταμείων ασφάλισης εργαζομένων της ΔΕΗ είναι κανένα 700άρι εκατ. ΤΟ ΧΡΟΝΟ που υποτίθεται πως πρέπει να δίνεται εσαεί έναντι των εργοδοτικών εισφορών που δεν πλήρωνε η ΔΕΗ και ΘΑ κατέληγαν στα ταμεία των εργαζομένων (αν τα είχε πληρώσει).

Υποθέτω πως απ΄τα αρκετά απ΄τα δις που πηγαίνουν ως επιδοτήσεις ταμείων, πρέπει με κάποιον τρόπο να καλυφθούν με "ισοδύναμα".

Εξακολουθώ να πιστεύω πως το 23% στην βαριά βιομηχανία (αν δεν είναι φόβητρο)...είναι επίλογος.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος
    Καταλαβαίνουμε όλοι ότι το 23% πλήττει κυρίως τους κακομοίρηδες με τα 5-8 ενοικιαζόμενα δωμάτια με τιμή διανυκτέρευσης/βραδιά το 40αρι και το 50αρι...οι οποίοι θα φοροδιαφεύγουν όταν μπορούν, γιατί δεν μπορούν να ανεβάσουν την τιμή.
    Το αίτημα ενός πάγιου τέλους διαμονής/βραδιά στα 5στερα δεν έγινε δεκτό και την έκατσαν πάλι οι μικροί...

Α καιπουστε οπαδοί της ρήξης και του γιουρουσιού...

αυτές τις χαριτωμενιές πως οι Ελληνες μεγαλούργησαν σε συνθήκες πολέμων, δυσκολιών και καταστροφών...μην τα πολυπιστεύετε.
    Όποτε μπλέξαμε σε τσαμπουκάδες, με την εξαίρεση κάποιων ένδοξων στιγμών ηρωισμού, κατέληξαν σε εθνικές τραγωδίες λόγω της διχόνοιας και της ανοργανωσιάς μας.
    Αντιλαμβάνομαι την χρησιμότητα της εθνικής συνείδησης και αναπτέρωσης του εθνικού φρονήματος που περνάνε τα βιβλία, αλλά με εξαίρεση τους Βαλκανικούς πολέμους, η ιστορία μας απ΄το 1821 και μετά γεμάτη τραγωδίες είναι.

My 2 GRD.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Εδώ προσπερνάμε τα τρόφιμα και κολλάμε στα ξενοδοχεία.
    Μακαρονάς πατέρα? Δεν σε κάλυψε ο Φίλης εχθές?
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Και σόρρυ που σας την σπάω...

Λέω να βγάλω τον σκασμό για κάποιο διάστημα εδω μέσα, μιας και αρκετά είπα. Για να μου την λέει και ο φίλος μου ο sapilas, μάλλον το παράκανα.

Ave
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Και σόρρυ που σας την σπάω...

Λέω να βγάλω τον σκασμό για κάποιο διάστημα εδω μέσα, μιας και αρκετά είπα. Για να μου την λέει και ο φίλος μου ο sapilas, μάλλον το παράκανα.

Ave
    Πως, τι, που; Διαμαρτύρομαι!

Τελευταίο...

Βουλή: Στα 9 δισ. ευρώ οι γερμανικές οφειλές από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=716667

Όπως το πάει η Κωνσταντοπούλου, θα ράψει κουστούμι και στους Πέρσες για τους περσικους πολέμους
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Δε ξέρω αν ισχύουν τα παραπάνω αλλά γιατί δε μας λένε επίσημα να το κλείσουμε το μαγαζί και το ταλαιπωρούμε ;
    Το μαγαΖί δεν κλείνει ποτέςςςςς.....
    Οι άνθρωποι αλλάζουν.
    Πρώτα άλλαξαν τους υπ... δούλους με ξένους και τώρα αλλάζουν και τ αφεντικά με άλλους ξένους.
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Α καιπουστε οπαδοί της ρήξης και του γιουρουσιού...

αυτές τις χαριτωμενιές πως οι Ελληνες μεγαλούργησαν σε συνθήκες πολέμων, δυσκολιών και καταστροφών...μην τα πολυπιστεύετε.
    Όποτε μπλέξαμε σε τσαμπουκάδες, με την εξαίρεση κάποιων ένδοξων στιγμών ηρωισμού, κατέληξαν σε εθνικές τραγωδίες λόγω της διχόνοιας και της ανοργανωσιάς μας.
    Αντιλαμβάνομαι την χρησιμότητα της εθνικής συνείδησης και αναπτέρωσης του εθνικού φρονήματος που περνάνε τα βιβλία, αλλά με εξαίρεση τους Βαλκανικούς πολέμους, η ιστορία μας απ΄το 1821 και μετά γεμάτη τραγωδίες είναι.

My 2 GRD.
    Ρίξη και γιουρούσι δεν παίζει.....
    Στα άλλα εχεις δίκιο.
    Τη 1η μέρα της "διπραγμάτευσης" βγήκε ο ποτάμης στο τουίτερ και έσκουζε Γερά Γρούν....
    Την 1η μέρα !
    ανανήψαντας

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων