Teo από που βγήκε το υγρό ρε φίλε? Κοίτα μηπως πήγε καθόλου στην μπαταρία.
Teo από που βγήκε το υγρό ρε φίλε? Κοίτα μηπως πήγε καθόλου στην μπαταρία.
Sent from me using a computer.
Μαζεύουν ιζημα να το πω απλά και μειώνεται η ένταση τους. Κρατάνε πολλά κατακάθια. Μπορείς και να αφήσεις την ίδια και να αλλάξεις μόνο βαμβάκι. Οπτικά δεν θα σου αρέσει όμως βρώμικη αντίσταση και καθαρό βαμβάκι. Αν ήταν αντίσταση σε mesh τυλιγμενη, την κρατάς και μήνες όπως είναι.
Έβγαλα το rba και είδα οτι η μία άκρη από το φυτιλι ειχε σηκωθεί και "ξεβουλωσε" την μια τρυπα τροφοδοσίας.
Οπότε περασε υγρό αβέρτα απο την τρύπα του αέρα και τα έκανε ολα μέσα στο τσαντάκι ........τανα.
Θα μυρίζω καρύδα, βανίλια για καιρό. ......
Κανας ουστης μονο μην μου την "πεσει"![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Προσωπικά αλλάζω κάθε τρείς ημέρες βαμβάκι στον Kayfun και κάθε 5-6 αντίσταση. Τώρα με το Tiny Cap, έχω και οπτική επαφή χωρίς να αδειάζω υγρά κλπ
Αν διαβάσει κανένας καινούργιος θα τρομάξει...
Από χθες πάντως έχω ένα iStick 50W της Eleaf που σε συνδοιασμό με το Aerotank της Kangertech έκανε τη μέρα νύχτα (και με τις νέες μικρότερες αντιστάσεις με το οργανικό βαμβακι).
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
μεγειά το istick.
εγώ τρέχω τώρα το 2ο, (το 1ο, μαζί με έναν kayfun, τον έσπειρα Τρίπολη - Κόρινθο, γυρίζοντας από τον αγώνα),
ΑΛΛΑ, και το δεύτερο, όπως και το πρώτο, μου κάνει κόνξες με το κουμπί.
Δούλεψε καμμιά βδομάδα άψογα & μετά άρχισε τις μ....είες, κολλάει, δεν πιάνει, γυρίζει μόνο του από V σε Watt κλπ.
αυτά.
PFC
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
στριφτό δεν έκανες ή λάθος θυμάμαι;
Φίου φίου φι φι φίου
Ασφαλώς και είναι καλό πράμα.
το ότι παρά τις μ.....είες που μου έκανε το 1ο, πήρα και 2ο, τα λέει όλα.
PFC
Κάνει και σε εσάς misfire το istick;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!