To μόνο που όντως δεν ντρέπομαι να ομολογήσω ότι μου λείπει από την δεξιά διακυβέρνηση του αρχηγού της ΠΟΛΑΝ είναι το μπούστο της Κεφαλογιάννη αλλά από μόνος του δεν είναι αρκετός λόγος να φάω στα μούτρα μπουμπούκο, Βορίδη και λοιπή συνομοταξία. Από την άλλη δεν καταλαβαίνω γτ να αποκλείεται να γουστάρω ευρώ, να ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ και να κράζω τον Τσίπρα...
Από τις 14:56 σιγή ιχθύος, τυχαίο ;
(Σόρρυ για το σπαμ)
Φύγαμε...
Γενικά δεν θέλω να μιλάω για πολιτικά ειδικά σε motofora, διαβάζοντας το θρεντακι δεν άντεξα. Το λοιπόν δεν μπορώ να καταλάβω γτ μια ζωή ο Ελληνας είναι ευθυνόφοβος.
Κύριος γτ δεν θέλεις δημοψήφισμα;; Παρε εσυ την ευθύνη για τα παιδιά σου.
Το ερώτημα θεωρώ πως θα έπρεπε να είναι '' Θελετε να μας βιασουν και να μας σκοτώσουν ή να σκοτωθούμε με αξιοπρέπεια μόνοι μας'' ;
Αυτοί όμως που θα ψηφισουν ''Ναι'' μη βγαινουν μετά και λενε ''Ωωωω μου κόψανε τη συνταξη'' ''ωωωωωωωωωω δεν μπορω να αγοράσω ουτε μακαρόνια'',.
Αυτός υποσχέθηκε ότι θα σκίσει το μνημόνιο, θα βαράει το νταούλι και οι αγορές θα χορεύουν, θα στείλει τη Μέρκελ σπίτι της, θα αυξήσει μισθούς με ελάχιστο τα 750€, θα αυξήσει τις συντάξεις, θα εφαρμόσει πρόγραμμα ανάπυξησ, και ότι όλα αυτά θα τα κάνει, μένοντας η χώρα στο ευρώ.
Να κόψει τον κώλο του να τα κάνει.
Αν δεν μπορεί, το εντιμότερο που θα έπρεπε να κάνει, ήταν να παραιτηθεί.
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ
ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 2
α)Οικουμενική Κυβέρνηση με τεχνοκράτες
β)Το Ποταμι
Η αληθεια ειναι οτι στον Θεοδωράκης και να του ζητήσουν να κανει την μαϊμού μεσα στο euro group θα το έκανε για να μείνει μεσα στην ευρωζώνη και να κυκλοφορεί με 2€ στην τσέπη γτ τα υπόλοιπα θα τα εχει δώσει σε φόρους...
Δεν ειμαι με το ΣΥΡΙΖΑ φιλε μου... Δεν με νοιάζει πως θα λέγεται αυτός που θα κυβερνάει... Με ενδιαφέρει να μπορέσουν τα παιδια μου να ζουν χωρις να εχουν νταβαντζιδες αυτούς που πολέμησε ο παππούς μου..
Δεν τα κατάφεραν με τα όπλα και σας εχουν βάλει με το δάκτυλο στη σκανδάλη να ψηφίσετε το θάνατο των παιδιών σας..
Υ.Γ : σε περίπτωση δραχμής λόγω επαγγέλματος εγω ο ίδιος θα ειμαι απ τους πρώτους που θα πεινασω..
Αλλα δεν δέχομαι να ψηφίζω κυβέρνηση και να με κυβερνάει άλλος απ έξω