Σελίδα 7 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011121757107 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Δεν έχεις πρόβλημα να πεις το οτιδήποτε ανοιχτά, το καλούς μπουμπούκους το είπες για εμένα και παραπάνω έγραφες δεν εννοείς εμένα... Σκέψου δηλ να είχες πρόβλημα να το πεις ανοιχτά... no hard feelings είπαμε, πάμε MotoGP τώρα!
    μαλλον δεν επιασες τι εννοω με το "ακραια"...απο τα γραφομενά σου γουσταρεις ευρώ πασει θυσία,και κραζεις και τον Τσίπρα..για Ανταρσυα δεν σε κόβω..ο Μπουμπουκος μας έμεινε...VR46

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    μαλλον δεν επιασες τι εννοω με το "ακραια"...απο τα γραφομενά σου γουσταρεις ευρώ πασει θυσία,και κραζεις και τον Τσίπρα..για Ανταρσυα δεν σε κόβω..ο Μπουμπουκος μας έμεινε...VR46
    To μόνο που όντως δεν ντρέπομαι να ομολογήσω ότι μου λείπει από την δεξιά διακυβέρνηση του αρχηγού της ΠΟΛΑΝ είναι το μπούστο της Κεφαλογιάννη αλλά από μόνος του δεν είναι αρκετός λόγος να φάω στα μούτρα μπουμπούκο, Βορίδη και λοιπή συνομοταξία. Από την άλλη δεν καταλαβαίνω γτ να αποκλείεται να γουστάρω ευρώ, να ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ και να κράζω τον Τσίπρα...

Από την άλλη δεν καταλαβαίνω γτ να αποκλείεται να γουστάρω ευρώ, να ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ και να κράζω τον Τσίπρα...
    troll...

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Από τις 14:56 σιγή ιχθύος, τυχαίο ;

(Σόρρυ για το σπαμ)
    Φύγαμε...

Μέλος Το avatar του/της sam4g
    Γενικά δεν θέλω να μιλάω για πολιτικά ειδικά σε motofora, διαβάζοντας το θρεντακι δεν άντεξα. Το λοιπόν δεν μπορώ να καταλάβω γτ μια ζωή ο Ελληνας είναι ευθυνόφοβος.
    Κύριος γτ δεν θέλεις δημοψήφισμα;; Παρε εσυ την ευθύνη για τα παιδιά σου.

Το ερώτημα θεωρώ πως θα έπρεπε να είναι '' Θελετε να μας βιασουν και να μας σκοτώσουν ή να σκοτωθούμε με αξιοπρέπεια μόνοι μας'' ;

Αυτοί όμως που θα ψηφισουν ''Ναι'' μη βγαινουν μετά και λενε ''Ωωωω μου κόψανε τη συνταξη'' ''ωωωωωωωωωω δεν μπορω να αγοράσω ουτε μακαρόνια'',.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Και τελικά πες μας τι θέλεις Θεοδωράκη ή Σαμαρά ?
    Τρομερή ερώτηση!!!! Έχω μείνει άφωνος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tycho Moon
    Αυτός υποσχέθηκε ότι θα σκίσει το μνημόνιο, θα βαράει το νταούλι και οι αγορές θα χορεύουν, θα στείλει τη Μέρκελ σπίτι της, θα αυξήσει μισθούς με ελάχιστο τα 750€, θα αυξήσει τις συντάξεις, θα εφαρμόσει πρόγραμμα ανάπυξησ, και ότι όλα αυτά θα τα κάνει, μένοντας η χώρα στο ευρώ.

Να κόψει τον κώλο του να τα κάνει.

Αν δεν μπορεί, το εντιμότερο που θα έπρεπε να κάνει, ήταν να παραιτηθεί.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tycho Moon Προβολή μηνύματος
    Αυτός υποσχέθηκε ότι θα σκίσει το μνημόνιο, θα βαράει το νταούλι και οι αγορές θα χορεύουν, θα στείλει τη Μέρκελ σπίτι της, θα αυξήσει μισθούς με ελάχιστο τα 750€, θα αυξήσει τις συντάξεις, θα εφαρμόσει πρόγραμμα ανάπυξησ, και ότι όλα αυτά θα τα κάνει, μένοντας η χώρα στο ευρώ.

+799

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tycho Moon Προβολή μηνύματος

Να παραιτηθεί... Και ποιος θα αναλάβει τηβ κυβέρνηση οταν το ΠΑΣΟΚ απλά δεν υφίσταται πλέον και η ΝΔ πήγε σε εκλογές γτ δεν μπορούσε να περασει στη Βουλή τα μέτρα που της ζητούσαν οι Ευρώ- Πεη..; Ούτε καν η ΝΔ δεν δέχθηκε τα μέτρα...

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ
    ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 2
    α)Οικουμενική Κυβέρνηση με τεχνοκράτες
    β)Το Ποταμι
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sam4g Προβολή μηνύματος
    Να παραιτηθεί... Και ποιος θα αναλάβει τηβ κυβέρνηση οταν το ΠΑΣΟΚ απλά δεν υφίσταται πλέον και η ΝΔ πήγε σε εκλογές γτ δεν μπορούσε να περασει στη Βουλή τα μέτρα που της ζητούσαν οι Ευρώ- Πεη..; Ούτε καν η ΝΔ δεν δέχθηκε τα μέτρα...
    Μένει για το καλό μας δηλαδή μέχρι να υπάρξει σοβαρή αντιπολίτευση και επειδή δεν υπάρχει άλλη λύση. Τώρα το κατάλαβα.

Η αληθεια ειναι οτι στον Θεοδωράκης και να του ζητήσουν να κανει την μαϊμού μεσα στο euro group θα το έκανε για να μείνει μεσα στην ευρωζώνη και να κυκλοφορεί με 2€ στην τσέπη γτ τα υπόλοιπα θα τα εχει δώσει σε φόρους...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sam4g Προβολή μηνύματος
    Η αληθεια ειναι οτι στον Θεοδωράκης και να του ζητήσουν να κανει την μαϊμού μεσα στο euro group θα το έκανε για να μείνει μεσα στην ευρωζώνη και να κυκλοφορεί με 2€ στην τσέπη γτ τα υπόλοιπα θα τα εχει δώσει σε φόρους...
    Ο Θεοδωράκης είναι η τσόντα που Μπόμπολα για άλλη βρωμοδουλειά και προς το παρόν δεν του έχει κάτσει παρά τους υπολογισμούς...τα ευρώ του μια χαρά τα έχει εξασφαλισμένα ο πρωταγωνιστής.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Ο Θεοδωράκης είναι η τσόντα που Μπόμπολα για άλλη βρωμοδουλειά και προς το παρόν δεν του έχει κάτσει παρά τους υπολογισμούς...τα ευρώ του μια χαρά τα έχει εξασφαλισμένα ο πρωταγωνιστής.
    Mε το που είδε οτι ο Συριζα θα φορολογούσε νομιζω 29% τις διαδικτυακές εταιρίες τζόγου τρελάθηκε με αυτο ρε γμτ..
    α ναι.. ξέχασα
    το stoiximan.gr έχει τον μεγαλύτερο τζίρο στην Ελλάδα μετα τον οπαπ..και ανήκει στον γιοκα του Μπόμπολα...
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VASOS Προβολή μηνύματος
    Μένει για το καλό μας δηλαδή μέχρι να υπάρξει σοβαρή αντιπολίτευση και επειδή δεν υπάρχει άλλη λύση. Τώρα το κατάλαβα.
    Δεν ειμαι με το ΣΥΡΙΖΑ φιλε μου... Δεν με νοιάζει πως θα λέγεται αυτός που θα κυβερνάει... Με ενδιαφέρει να μπορέσουν τα παιδια μου να ζουν χωρις να εχουν νταβαντζιδες αυτούς που πολέμησε ο παππούς μου..

Δεν τα κατάφεραν με τα όπλα και σας εχουν βάλει με το δάκτυλο στη σκανδάλη να ψηφίσετε το θάνατο των παιδιών σας..

Υ.Γ : σε περίπτωση δραχμής λόγω επαγγέλματος εγω ο ίδιος θα ειμαι απ τους πρώτους που θα πεινασω..
    Αλλα δεν δέχομαι να ψηφίζω κυβέρνηση και να με κυβερνάει άλλος απ έξω

Σελίδα 7 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011121757107 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63