Δημοψήφισμα λοιπόν. Ένας θεσμός που δεν είχε γνωρίσει η γενιά μου των 30άρηδων. Όμως αποτελεί τον πιο άμεσο και δημοκρατικό μηχανισμό απόφασης που αυτή τη στιγμή μας επιτρέπει το σύστημα. Κλείστε τα αυτιά σας για 1 εβδομάδα στην τρομοκρατία των ΜΜΕ που θα χτυπήσει αλύπητα ως τελευταία γροθιά στο στομάχι στην όση περηφάνεια απέμεινε μετά από 7 χρόνια συνεχούς τιμωρίας, οικονομικής εξαθλίωσης και κοινωνικής και ανθρωπιστικής κρίσης. Κλείστε τα αυτιά σας και ανοίξτε την καρδιά σας για το αν αντέχετε κι άλλο μαστίγιο και καρότο. Μην ξεχνάτε όμως κάτι. 1 καρότο δε φτάνει για όλους, ενώ ένα μαστίγιο μπορεί να χτυπήσει τους πάντες δίχως σταματημό. Οπλιστείτε με υπομονή, ψυχραιμία και αποφαστικότητα. Για να μπορείτε να κοιτάτε την επόμενη γενιά χωρίς τύψεις. Ο δρόμος προς ένα καλύτερο αύριο ποτέ δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα και κανένας αγώνας δεν πέτυχε δίχως θυσίες. Αν το ΟΧΙ στους οικονομικούς κατακτητές σημαίνει οτι θα ματώσουμε, προσωπικά το δέχομαι και το κατανοώ για χάρην της επόμενης γενιάς. Κάποιος πρέπει να σηκώσει το βάρος και αφού μας έκατσε εμάς το τζόκερ, ας είναι. Σαν Γιώργος θέλω να παρακαλέσω όλους σας να λάβετε μέρος και να αντιληφθείτε τι σημαίνει δημοψήφισμα για κάτι τόσο σημαντικό. Όποιος δεν λάβει μέρος και προτιμήσει καμιά παραλία για καφέ, μπορεί από τώρα να πάει να γαμηθεί και αυτός και οι όμοιοί του. Όποιος παρεξηγηθεί από όσα γράφω μέχρι εδώ να πάει να γαμηθεί επίσης. Το να διεκδικείς την αξιοπρέπεια, το ήθος και ένα καλύτερο αύριο δε γίνεται από την καφετέρια και από το beach-ο-baro. Διεκδικήστε τη ζωή σας για να μπορείτε ξανά να ονειρεύεστε και να ερωτεύεστε ελεύθεροι.
https://www.youtube.com/watch?v=-Olh0R4m0Nw
Το ξέρω οτι είστε αρκετά ευαίσθητοι με τέτοια θέματα στο moto. Δε το φτιάχνω με σκοπό να γίνει μπάχαλο ούτε flame wars. Το φτιάχνω με σκοπό να δω τι σκέφτονται οι συνάνθρωποί μου για ένα τόσο σημαντικό γεγονός που η χώρα έχει να δει από το 1974.
Αν μπορεί κάποιος mod admin να το κάνει και poll με απάντηση ναι ή όχι, be my guest![]()