Σελίδα 10 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314152060110 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Αντιλαμβάνομαι, και ξέρω πως κατάσταση που περιγράφεις υπάρχει λιγότερο η περισσότερο γύρω μας, γύρω μου.

Η αντίδραση μου προκλήθηκε από τις "επαγγελματίες μοιρολογίστρες" που χάριν των εύκολων like γράφουν ότι παπαριά πουλάει.
    Είδα γνωστούς που μου τα είχαν κάνει αερόστατο για να τους βγάλω τα λεφτά έξω, να ανεβάζουν το παρακάτω,

Συνημμένο 337822

Είδα γνωστούς που από το βαθύ V του καινούργιου φουσκωτού ποστάρουν πλέον Λ και Μολών Λαβέ, και γνωστούς που έχωναν φράγκα σε Matris M46R γιατί είναι καλύτερο από Ohlins TTX να γράφουν "ως εδώ".

Για αυτά που περιγράφεις Βύρωνα μαζί σου 100%. Οι τύποι αυτοί θα μου επιτρέψεις να πιστεύω ότι είναι τραχανοπλαγιάδες παραλίες και ευθύνονται όσο τους αντιστοιχεί στο ξεπεσμό αυτής της κοινωνίας.

Και εδώ τι έχουμε ; http://www.tanea.gr/news/politics/ar...a-pasa-stigmh/

Η Γαλλία είναι διατεθειμένη να μεσολαβήσει ανά πάσα στιγμή για να βρεθεί μια συμφωνία στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Μισέλ Σαπέν, λίγο μετά το πέρας των εργασιών του Συμβουλίου της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες.

edit :

Έχει και άλλο :

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών είπε ακόμη πως είναι σαφές ότι η Ελλάδα παραμένει μέλος της Ευρωζώνης και της Ευρώπης και τόνισε πως, όπως ανακοίνωσε και η Κομισιόν, οι Ευρωπαίοι είναι έτοιμοι να κάνουν ό,τι είναι αναγκαίο για να βοηθήσουν την Ελλάδα και να συμπαρασταθούν στους Έλληνες σε αυτή τη δύσκολη φάση.

http://www.ethnos.gr/article.asp?cat...pubid=64209562
    Τελευταία τροποποίηση από MikeG; 27/06/2015 στις 21:35.

Τρικύλινδρος Διφάναρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Game over γίνεται μόνο στα παιχνίδια φίλε μου. Εδώ μιλάμε για ανθρώπινες ζωές ξέρεις. Δεν έχει έρθει το τέλος του κόσμου. Και την επόμενη ημέρα θα ξυπνήσεις στα στρωσίδια που έστρωσες ξέρεις.
    Ισως είναι υπερβολικός ο όρος αλλά φοβάμαι πολύ γι αυτά που έρχονται...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vkats Προβολή μηνύματος
    Μόλις τώρα ο Ντάισελμπλουμ και ο Σόιμπλε ανακοίνωσαν το game over...

Ζεις; Όλα εντάξει;

p.s Με χιουμοριστική διάθεση φίλε μου. Δεν υπάρχει game over. Δε παίζουμε Xbox ούτε υπάρχει μόνο μια λύση. Οι παππούδες μας γεννήθηκαν στο δρόμο και εμείς ζούμε σε κυριλάτα σπίτια και φοράμε παπούτσια, η ζωή κάνει κύκλους και απλά συνεχίζεται.

Τρικύλινδρος Διφάναρος
    Εγώ ζω. Για άλλους φοβάμαι τι θα γίνουν. Ειλικρινά...

Ήντα κάνετε? Το avatar του/της xarisiero
    Αυτο παλι με τα γκαλοπ που το πατε....?οπου κοιταω και μιλαω η πλοιοψηφια λεει οχι....το βημα λεει εχει δημοσκοπηση με 60% ναι....κατι βρομαει...εχω την εντυπωση οτι αυτη τη βδομαδα θα βαλουν μπροστα ολους μα ολους τους προπαγανδηστικους μηχανισμους....μαγκες κρατηθειτε και φιλτραρετε οτι ακουτε....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Μάγκες πουλάω τενεκέ λάδι έξτρα παρθένο 17 λίτρων, 1300 ευρό! Στη Βαρβάκειο οι τιμές ανέβηκαν μέχρι και 25% Lol Πάω να στοκάρω προφυλακτικά, καφέ και πιτόγυρα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    πωλείται φέτα σε τιμή σαφράν.

παρακαλώ όπως αποστείλατε πμ

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα ψηφίσω, έτσι και αλλιώς θα δούμε αρκετά επεισόδια μέχρι την Κυριακή, μπορεί να το πάρουν και πίσω είναι δύσκολη απόφαση.

Υπάρχει ένα χρέος το οποίο ΔΕΝ βγαίνει με κανένα τρόπο και με οποιαδήποτε μέτρα. Πρέπει για να βγει να γίνει αναδιάρθρωση για να είναι βιώσιμο το ξέρουμε όλοι και μεις και αυτοί. Αναδιάρθρωση μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους αλλά με όποιον και να γίνει ουσιαστικά είναι κάτι σαν κούρεμα. Αν λοιπόν κάποια στιγμή στην διαπραγμάτευση έστω και τελευταία στιγμή βάλουν επιτέλους μέσα αυτό το πράγμα ή κάποια ρήτρα ανάπτυξης έστω, εγώ θα ήμουν σίγουρα υπέρ όσο και να πονέσει.

Μέχρι τότε ενώ θεωρούμαι από τους προνομιούχους που έχουν μια σχετικά καλή εργασία (που φτάσαμε!!!!!!) και θα έπρεπε να είμαι υπέρ του να μείνουμε στην Ευρωπαική Ένωση έστω και με αυτά τα μέτρα τελικά το βλέπω ότι προς το παρόν έχω τις 2 παρακάτω επιλογές να διαλέξω:

1) Να πονέσει και άλλο η γενιά μου και να συνεχίσουμε στο ίδιο τροπάρι παρόλο που δεν βγαίνει κάπου και να πονέσουν πάρα πολύ και όλες οι επόμενες γενιές μετά την δικιά μου.

2) Να πάμε 20 χρόνια πίσω σαν χώρα, τα πρώτα χρόνια να περάσουμε κόλαση, να διχαστούμε σαν λαός, να καταστραφεί τελείως η μεσαία τάξη αλλά μετά από κάποια (πολλά) χρόνια που θα πονέσουν πάρα πολύ, οι επόμενες γενιές να δουν καλύτερες μέρες.

Δεν μιλάω για πλούσιους που έχουν βγάλει τα χρήματα έξω (και κάποιοι θα βγάλουν και κέρδος από όλο αυτό), μιλάω για μας τους οιπόλοιπους όσους θα μείνουμε εδώ και δεν θα την κάνουμε για έξω. Αυτό είναι το δίλημα ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ για μένα και μέχρι να αλλάξουν τα πράγματα διαλέγω το δεύτερο γιατί δεν θέλω να είμαι υπεύθυνος για τα τεινά των επόμενων γενιών.

Ξανατονίζω ότι μέχρι την Κυριακή θα έχουμε σίγουρα εξελίξεις και μπορεί να είναι τελείως διαφορετικό το δίλημα το δικό μου και το δικό σας. Του καθενός μας είναι διαφορετικό και τα παραπάνω είναι αποκλειστικά και μόνο οι σκέψεις μου. Μπορεί να είναι λάθος, απλά προς το παρόν έτσι το βλέπω. Τέλος δεν ανήκω σε καμία κομματική παράταξη και δεν είναι ώρα τώρα να μιλάμε για κόμματα νομίζω. Έχουμε μια κυβέρνηση καλή ή κακή, αυτήν έχουμε και μιλάμε για το δημοψήφισμα.
    Τελευταία τροποποίηση από CIRUS; 27/06/2015 στις 23:14.

Μ' αρέσει που οι περισσότεροι που μιλάνε υπέρ του ΝΑΙ, έχουν κάποιο κληρονομικό χάρισμα,
    έχουν καταφέρει να δούνε όλες τις εφιαλτικές εξελίξεις μετά το ενδεχόμενο ΟΧΙ, να τις συγκρίνουν με αυτό που ζήσαμε και ζούμε ως τώρα,
    και έχουν καταλήξει ότι το ΝΑΙ είναι προς συμφέρον του λαού...

υπάρχει τηλεφωνική γραμμή και για άλλες προβλέψεις, ή το χάρισμα δουλεύει μόνο για μνημονιακά θέματα....?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    Μ' αρέσει που οι περισσότεροι που μιλάνε υπέρ του ΝΑΙ, έχουν κάποιο κληρονομικό χάρισμα...
    Aυτοί που είναι υπέρ του ΝΑΙ, μάλλον έχουν "κασέρι" από καμιά πώληση ακινήτου ή παίρνουν κανά καλό μισθό από καμιά ΔΕΚΟ ή τους ζουν με καμιά καλή σύνταξη οι γονείς τους και υπάρχουν και τα λεφτά από το εφάπαξ ακόμα...

Γιατί όσο καλά και αν πηγαίνει η δουλειά σου, αν είσαι "ελευθ.εγκληματίας", με τη ρευστή κατάσταση που υπάρχει τριγύρω δεν είσαι σίγουρος τι σου ξημερώνει..
    Ελ.επαγγελμ. 23%, 26% από το 1ο ευρώ, τέλος επιτηδεύματος σε μια τελειωμένη αγορά.

Αν είσαι ιδιωτικός υπάλληλος σε καμιά πολυεθνική και παίρνεις και 1,5-2,5κ, ακόμα, και πλησιάζεις τα 40 πάλι δεν ξέρω πόσο σίγουρος πρέπει να αισθάνεσαι για το "κεκτημένο" σου...για τα ΗR των εταιρειών είσαι σε ηλικία για έξοδο...

Προσωπικά κουράστηκα 5 χρόνια να μου τα κάνουν τσουρέκια κάθε τρεις και λίγο, αν θα πάρουμε τη δόση, αν θα περάσουμε την αξιολόγηση, να πληρώνω και να πέφτουν όλα στη μαύρη τρύπα..
    όποιος του αρέσει να ζει με μάσκα οξυγόνου, τουλάχιστον είναι βιτσιόζος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    και οι 2 πλευρες (του "ναι" και του "οχι") εχουν τα δικια και τις αδικιες τους...

και μαλλον ΤΩΡΑ θα φανει (δλδ την Κυριακη), ποιοι ειναι οι βολεμενοι και ποιοι οι αβολευτοι...ή μαλλον ποσοι ειναι οι μεν και ποσοι οι δε...

εννοειται οτι θα υπαρξουν και βλακες που θα ψηφισουν εναντια του συμφεροντος τους γιατι θα νομιζουν (εσφαλμενα) οτι ανηκουν στην αλλη κατηγορια...ελπιζω λιγοι...
    και λεω ελπιζω...για να φανει επιτελους απο ποιους στον π0υτσο αποτελειται αυτη η γ@μημενη η Ελλαδα...εδω θα φανει...

αν θελουμε να προστατεψουμε τα "κεκτημενα" μας και τα λεφτα που εχουμε κρυμμενα στο στρωμα, την καλη θεση με τον παχυλο μισθο, το ωραιο σπιτι και εξοχικο, και ολα τα υλικα που με κοπο ή ακοπα αποκτησαμε, θα ψηφισουμε ΝΑΙ...
    αν δεν εχουμε να χασουμε τιποτα περα απο την αξιοπρεπεια μας, θα ψηφισουμε ΟΧΙ...

καλως ή κακως ετσι ειμασταν, ετσι ημαστε και ετσι θα ημαστε...διχασμενοι...οι εχοντες και οι μη εχοντες...

εχω συζητησει με πολυ κοσμο...
    κοσμο που εχει λεφτα..κοσμο που εχει πολλα λεφτα...κοσμο που δεν εχει λεφτα αλλα την βγαζει...κοσμο που ειναι φτωχος...δυστυχως δεν εχω πετυχει καποιον που να ειναι ΠΟΛΥ φτωχος...(οχι δυστυχως γενικα...δυστυχως που δεν εχω βρει να μιλησω)...
    τα "στρατοπεδα" παραμενουν ιδια...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Choose-Wisely.jpg 
Προβολές:	202 
Μέγεθος:	41,4 KB 
ID:	337860

Είδα φως και μπήκα! Το avatar του/της nick_VFR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    copy paste από fb αν και η δική μου περίπτωση είναι αρκετά κοντά.

Είδα τα πάντα να χάνονται. Το πατρικό, το μαγαζί του πατέρα, τα πάντα. Είδα τον πατέρα μου να κλαίει για πρώτη φορά στη ζωή του, τον είδα να ντρέπεται που έπρεπε ο γιός του να του στείλει λεφτά για να πάρει μια φραντζόλα ψωμί. Είδα τον πατέρα να μην μπορεί να πάρει σύνταξη μετά από 42 χρόνια ασφάλισης, αν δεν πληρωθούν στο γαμοΤΕΒΕ και οι τελευταίοι μήνες ασφάλισης. Τον είδα στο αστυνομικό τμήμα να του παίρνουν αποτυπώματα, να τον τρέχουν στη σήμανση, για έξι γαμημένους μήνες ποινή ερήμην από δικαστήριο για "χρέος". Έναν άνθρωπο 77 χρονών, που δεν ξέρει τι θα πει "βγαίνω έξω".
    Είδα τη μάνα μου να πνίγεται επειδή δεν μπορούσε να δώσει στο εγγόνι ούτε 10 ευρώ για ένα παιχνίδι
    Είδα τους δικούς μου ανθρώπους να προσπαθούν να ζήσουν 4μελή οικογένεια με μια δουλειά part- time. Είδα κομμένη τη ΔΕΗ. Βρέθηκα απέναντι σε κάποιους που μου μιλούσαν για "προβλήματα" που για μένα ήταν λύσεις. Έμεινα μέρες με τα ψιλά στην τσέπη περιμένοντας να πληρωθώ έναντι από τον μισθό που έπρεπε να πληρωθεί πριν από 4-5 μήνες.
    Είδα πολλά, αγαπητέ σκατόφλωρε, τιμητή των πάντων. Και μου λες ότι τώρα θα φοβηθώ ένα ...δημοψήφισμα;;;; Χαχαχα! Ένα δημοψήφισμα;
    Ούτε που έχεις διανοηθεί τι σημαίνει φόβος και αγωνία. Γι αυτό άντε και γαμήσου που θα μου κάνεις μαθήματα ζωής και ψυχραιμίας.
    Μάλιστα...

...για το γεγονός ότι επί τόσα χρόνια υπήρχαν νόμοι που δεν σου επέτρεπαν να βγεις στην σύνταξη αν δεν έχεις συμπληρώσει κάποια χρόνια πληρωμής εισφορών, την στιγμή που σε άλλες χώρες, αν έχεις δουλέψει έστω 3-4 χρόνια, θα πάρεις έστω μια μικρή σύνταξη (και 10 € ακόμα το μήνα) στα 60κάτι αφού πλήρωσες εισφορές...

...για το ότι το ελληνικό κράτος είναι εχθρικό απέναντι σε οποιονδήποτε θέλει να κάνει μια δική του δουλειά (μικρή ή μεγάλη) και ενδεχομένως να δώσει καμμιά δουλειά και σε κάποιον άλλο, αντί να προτιμήσει να παρακαλέσει τον βο(υ)λευτή για μια θέση στο δημόσιο...

...για το ότι επί τόσα χρόνια, τα δικαιώματα πολλών εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα παραβιάζονταν βάναυσα και το ελληνικό κράτος έκανε τα στραβά μάτια (επίτηδες, για να ικανοποιήσει συμφέροντα πολιτικών)...

...για αυτά και πολλά ακόμη, οι Ευρωπαίοι μας φταίνε!

Εντάξει, ο,τι πείτε. Να ψηφίσουμε "όχι". Να βγούμε και από το ευρώ και από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
    Να δω μετά, αν η κατάσταση γίνει ακόμη χειρότερη και δεν βελτιωθεί έστω μακροπρόθεσμα, ποιος θα μας φταίει...

Αλλά τι λέω... πάλι οι Ευρωπαίοι θα μας φταίνε. Εξάλλου, τα έχουν ξανακάνει: ας θυμηθούμε το "δυστυχώς, επτωχεύσαμεν" του Τρικούπη το 1893, τον "ατυχή" ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1897 και τον Διεθνή Οικονομικό έλεγχο. Ή πιστεύει κανείς ότι, αν δεν ξεπληρώσουμε τα δάνεια, οι δανειστές θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια;

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    ανήκεις και συ στην κατηγορία των προφητών του stam2?
    είσαι σίγουρος δηλαδή οτι έξω από Ε.Ε. και με δραχμή θα είναι χειρότερα από οτι με ακόμα 5 χρόνια μνημονίων και περικοπές συντάξεων, φπα στο θεό και δε συμμαζεύεται.....μάλιστα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Choose-Wisely.jpg 
Προβολές:	202 
Μέγεθος:	41,4 KB 
ID:	337860
    Νομίζω ότι το βλέπεις λάθος. Πιστεύω ακριβώς το αντίθετο. Ήρθε η ώρα να ΜΗΝ σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας αλλά και τον δίπλα μας και τις επόμενες γενιές. Η μεγαλύτερη καταστροφή δεν είναι τόσο η επερχόμενη πιθανη οικονομική. Η μεγαλύτερη καταστροφή είναι να στραφούμε για ακόμα μια φορά ο ένας απέναντι στον άλλο σαν τον εμφύλιο. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και κύκλους κάνει αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να ανακυκλώνουμε μόνο τις άσχημες πτυχές της καθώς υπάρχουν και στιγμές στις οποίες είμασταν ενωμένοι. Δύσκολο μεν αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Ο ένας τρόπος να το δεις είναι τι μας χωρίζει και ο άλλος τι μας ενώνει.

Είδα φως και μπήκα! Το avatar του/της nick_VFR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    ανήκεις και συ στην κατηγορία των προφητών του stam2?
    είσαι σίγουρος δηλαδή οτι έξω από Ε.Ε. και με δραχμή θα είναι χειρότερα από οτι με ακόμα 5 χρόνια μνημονίων και περικοπές συντάξεων, φπα στο θεό και δε συμμαζεύεται.....μάλιστα.
    Σίγουρος 100% δεν είμαι για τίποτα (απλά το θεωρώ το πιο πιθανό σενάριο).

Από την άλλη όμως, οι υποστηρικτές της εξόδου από την ΕΕ είναι σίγουροι με την σειρά τους ότι εκτός θα είμαστε καλύτερα; Έστω μετά από 5, 10 ή 50 χρόνια;
    Και αν είναι σίγουροι, πού το στηρίζουν; Ή μήπως και αυτοί ανήκουν σε μια άλλη κατηγορία προφητών;

Και άλλη τροφή για σκέψη: αν η ΕΕ είναι τόσο κακή, γιατί όλοι προσπαθούν να μπούνε; Γιατί παλεύαμε και εμείς μέχρι το 1981 που τα καταφέραμε; Γιατί προσπαθούσαν οι χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ μέχρι που το κατάφεραν; Γιατί τώρα το επιδιώκουν οι χώρες των δυτικών Βαλκανίων (και όχι μόνο);

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44
  4. Cnn Δημοψηφισμα Για Ελλασ Euro 2004