Σελίδα 11 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112131415162161111 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Ναι ή όχι , πάλι θα ξημερώσει .

Το αγγούρι θα είναι μεγάλο όπως και να χει . Φάγαμε λ7 που δεν ηταν δικά μας και μας χρεώσανε και κάτι εξτραδάκια στο λογαριασμό που πάνω στη σούρα μας , δεν πήραμε γραμμή .
    Τα κουκιά ειναι μετρημένα και θα τα πληρώσουμε ότι και να γίνει ...Και αφού είναι έτσι , προτιμώ να το κάνω με το κεφάλι ψηλά και όχι με τα πόδια ανοιχτά .

....και ας μην έφταιξα .

Φιλιά σε όλους και καλές κάλπες .

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nick_VFR Προβολή μηνύματος
    Σίγουρος 100% δεν είμαι για τίποτα (απλά το θεωρώ το πιο πιθανό σενάριο).

Από την άλλη όμως, οι υποστηρικτές της εξόδου από την ΕΕ είναι σίγουροι με την σειρά τους ότι εκτός θα είμαστε καλύτερα; Έστω μετά από 5, 10 ή 50 χρόνια;
    Και αν είναι σίγουροι, πού το στηρίζουν; Ή μήπως και αυτοί ανήκουν σε μια άλλη κατηγορία προφητών;

Και άλλη τροφή για σκέψη: αν η ΕΕ είναι τόσο κακή, γιατί όλοι προσπαθούν να μπούνε; Γιατί παλεύαμε και εμείς μέχρι το 1981 που τα καταφέραμε; Γιατί προσπαθούσαν οι χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ μέχρι που το κατάφεραν; Γιατί τώρα το επιδιώκουν οι χώρες των δυτικών Βαλκανίων (και όχι μόνο);

εγώ είμαι υπερ της εξόδου και δραχμή. δε ξέρω αν θα είμαι καλύτερα....ξέρω όμως οτι αυτή η κατάντια της τελευταίας 7ετίας να γινόμαστε τα πουτ@νάκια του κάθε εργοδότη γιατί η Ε.Ε. και οι θεσμοί αποφάσισαν να διαλύσουν κάθε συνταγματικό μου δικαίωμα δε πάει άλλο. Και δεν έχω άλλη υπομονή και κάτι άλλο να χάσω. Οι καταθέσεις μου δε ξεπερνάνε το τριψήφιο νούμερο χρόνια τώρα, στον επαγγελματικό μου τομέα το επίπεδο γνώσης και εξειδίκευσης στην Ελλάδα πληρώνεται με 150ευρώ πάνω από το βασικό μισθό (ενώ σε χώρες ανεπτυγμένες ξεπερνά τα 3000ευρώ)...και ζω καθημερινά μια ζωή που έχει φτάσει σε ανθρωπιστικό τέλμα, που σου απαγορεύει να ονειρεύεσαι, να ερωτεύεσαι και να κάνεις σχέδια για το μέλλον.
    Ας δοκιμάσω λοιπόν και το διαφορετικό και ας είναι και ο τελευταίος χορός.

όλοι προσπαθούν να μπούνε στην Ε.Ε.?
    Μάλλον δεν ενημερώνεσαι και πολύ καλά. Πρόσφατα υπήρξαν κράτη που έδωσαν το λόγο στους πολίτες για το αν θέλουν Ε.Ε. και ο κόσμος απάντησε αρνητικά. Εμείς παλεύαμε από το 1981 γιατί κάτι τύποι σαν τον Παπανδρέου ήθελαν να χτίσουν πελατειακές σχέσεις και να εγκαθιδρύσουν ξένα συμφέροντα με ξένη χρηματοδότηση ακριβώς για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε.
    Όσες χώρες το προσπάθησαν ή το προσπαθούν το κάνουν γιατί είναι σε 3 φορές χειρότερη κατάσταση και ξέρουν οτι από μόνες τους δε γίνεται να ορθοποδήσουν ούτε σε 1000 χρόνια.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    ........ Γιατί προσπαθούσαν οι χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ μέχρι που το κατάφεραν; Γιατί τώρα το επιδιώκουν οι χώρες των δυτικών Βαλκανίων (και όχι μόνο);

Μήπως γιατί χρειάζεται φρέσκο αίμα - νέους πελάτες η ελίτ της Ε.Ε;;;;;;;
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Σίγουρος 100% δεν είμαι για τίποτα (απλά το θεωρώ το πιο πιθανό σενάριο).

Από την άλλη όμως, οι υποστηρικτές της εξόδου από την ΕΕ είναι σίγουροι με την σειρά τους ότι εκτός θα είμαστε καλύτερα; Έστω μετά από 5, 10 ή 50 χρόνια;
    Και αν είναι σίγουροι, πού το στηρίζουν; Ή μήπως και αυτοί ανήκουν σε μια άλλη κατηγορία προφητών;

Και άλλη τροφή για σκέψη: αν η ΕΕ είναι τόσο κακή, γιατί όλοι προσπαθούν να μπούνε; Γιατί παλεύαμε και εμείς μέχρι το 1981 που τα καταφέραμε; Γιατί προσπαθούσαν οι χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ μέχρι που το κατάφεραν; Γιατί τώρα το επιδιώκουν οι χώρες των δυτικών Βαλκανίων (και όχι μόνο);
    Τιποτα δεν είναι σίγουρο. Προφήτες δεν υπάρχουν, όπως δεν υπάρχει happy end σε αυτό. Ο καθένας προσπαθεί να τα ζυγήσει και να βρει ποια είναι η λιγότερη κακή λύση. Όποιος λέει να κάνουμε το Α ή το Β και όλα θα είναι μια χαρά είναι ή ηλίθιος ή πολύ πλούσιος.

Η ΕΕ δεν είναι καθόλου κακή, το θέμα είναι αν εσύ μπορείς να είσαι μέσα ή δεν μπορείς πια και σε έχει καταποιεί το χρέος, οπότε θα προτιμήσεις να κόψεις δικό σου νόμισμα με όλα τα θετικά και τα αρνητικά αυτής της απόφασης.

από 5, 10 ή 50 χρόνια;

Γιατι χωρις αυτην και το ΕΣΠΑ, δεν θα μπορουσαμε να φτιαχναμε υπερ-αυτοκινητοδρομους σαν την Εγνατια και μετα να τους διναμε στον Μπομπολα. Ουτε την πιστα για μοτο, Πατρων-Κορινθου που κοντευει (νομιζω το βαψιμο στα κερμ των S λειπει).
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CIRUS Προβολή μηνύματος
    Νομίζω ότι το βλέπεις λάθος. Πιστεύω ακριβώς το αντίθετο. Ήρθε η ώρα να ΜΗΝ σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας αλλά και τον δίπλα μας και τις επόμενες γενιές. Η μεγαλύτερη καταστροφή δεν είναι τόσο η επερχόμενη πιθανη οικονομική. Η μεγαλύτερη καταστροφή είναι να στραφούμε για ακόμα μια φορά ο ένας απέναντι στον άλλο σαν τον εμφύλιο. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και κύκλους κάνει αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να ανακυκλώνουμε μόνο τις άσχημες πτυχές της καθώς υπάρχουν και στιγμές στις οποίες είμασταν ενωμένοι. Δύσκολο μεν αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Ο ένας τρόπος να το δεις είναι τι μας χωρίζει και ο άλλος τι μας ενώνει.

συγνωμη φιλαρακο μου, αλλα δεν μπορω να σκεφτω τον 60αρη-65αρη, που εζησε τα παραγωγικα του χρονια (οταν ηταν 30 χρονων δλδ) επι Παπανδρεου και πακετα Ντελορ...και μετεπειτα συμμετειχε στο παρτυ, ειτε εν γνωση του, ειτε εν αγνοια του...μιλαμε για 3 τουλαχιστον χρυσες δεκαετιες '80s, '90s, '00s..και δεν μιλαω για τραγουδια...

μιλαω για χρημα που ερρεε αφθονο σε οποιο κλαδο και αν ησουν (δημοσιος, ιδιωτικος, επιχειρηματιας, ελ. επαγγελματιας) και ηταν ΔΑΝΕΙΚΟ...το οποιο φυσικα τωρα το ζητανε πισω γιατι δοθηκε υποτιθεται για επενδυσεις που δεν εγιναν...

οποτε οταν ο αλλος εχει φαει τοσα και εχει κανει καβατζες..ή και ας μην εχει κανει...δεν με νοιαζει...μπορει να τα'κανε ολα σκονη και να κλαιγεται....καρφακι δεν μου καιγεται...
    εγω θα κοιταξω να ψηφισω αυτο που εγω πιστευω οτι θα ειναι καλυτερο για μενα και το παιδι μου...λυπαμαι αλλα ετσι ειναι...
    και αν το κανουν ολοι αυτο, εχω την πεποιθηση οτι θα φανει επιτελους ποιος εχει και ποιος δεν εχει στην καβατζα και φοβαται μην τα χασει...

τελικα τι ειμαστε? μια χωρα που ζουσε και συνεχιζει να ζει μεσα στον πλουτο και φοβαται μην χασει τα ευρωπαϊκα κεφαλαια ή αυτοι που ζουν μεσα στον πλουτο ειναι ελαχιστοι και ολοι οι αλλοι ψιλοπορευονται οπως μπορουν?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Μάγκες για τα παιδιά σας να σκέφτεστε με το πάνω κεφάλι. Το κάτω είναι για τις γκόμενες.

Άντε και καλό κούγκι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    συγνωμη φιλαρακο μου, αλλα δεν μπορω να σκεφτω τον 60αρη-65αρη, που εζησε τα παραγωγικα του χρονια (οταν ηταν 30 χρονων δλδ) επι Παπανδρεου και πακετα Ντελορ...και μετεπειτα συμμετειχε στο παρτυ, ειτε εν γνωση του, ειτε εν αγνοια του...μιλαμε για 3 τουλαχιστον χρυσες δεκαετιες '80s, '90s, '00s..και δεν μιλαω για τραγουδια...

μιλαω για χρημα που ερρεε αφθονο σε οποιο κλαδο και αν ησουν (δημοσιος, ιδιωτικος, επιχειρηματιας, ελ. επαγγελματιας) και ηταν ΔΑΝΕΙΚΟ...το οποιο φυσικα τωρα το ζητανε πισω γιατι δοθηκε υποτιθεται για επενδυσεις που δεν εγιναν...

οποτε οταν ο αλλος εχει φαει τοσα και εχει κανει καβατζες..ή και ας μην εχει κανει...δεν με νοιαζει...μπορει να τα'κανε ολα σκονη και να κλαιγεται....καρφακι δεν μου καιγεται...
    εγω θα κοιταξω να ψηφισω αυτο που εγω πιστευω οτι θα ειναι καλυτερο για μενα και το παιδι μου...λυπαμαι αλλα ετσι ειναι...
    και αν το κανουν ολοι αυτο, εχω την πεποιθηση οτι θα φανει επιτελους ποιος εχει και ποιος δεν εχει στην καβατζα και φοβαται μην τα χασει...

τελικα τι ειμαστε? μια χωρα που ζουσε και συνεχιζει να ζει μεσα στον πλουτο και φοβαται μην χασει τα ευρωπαϊκα κεφαλαια ή αυτοι που ζουν μεσα στον πλουτο ειναι ελαχιστοι και ολοι οι αλλοι ψιλοπορευονται οπως μπορουν?
    Δεν είναι ελάχιστοι αυτοί που βγάλαν καμιά 150αρια δις € στο εξωτερικό είναι χιλιάδες απο τους παραπάνω καβατζομένους.
    Και αυτοί έχουν άμεσο συμφέρον να πάμε σε νέο νόμισμα για να κερδοσκοπήσουν στην πλάτη μας.
    Χαλαρά λοιπόν όποιος βασίζεται στο μεροκάματο του θα χάσει το αντίστοιχο της συναλλαγματική ισοτιμίας που το ορίζουν ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ανάλογα με τα γούστα τους.
    Και ακριβώς ίδιο κέρδος αυτός που είναι καβατζομένος σε συνάλλαγμα στο εξωτερικό.
    Όσο για το χρέος αυτό θα μείνει σε € με όλες τις συνέπειες.
    Αυτό άσχετα με το τι θα ψηφίσει ο καθένας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι ελάχιστοι αυτοί που βγάλαν καμιά 150αρια δις € στο εξωτερικό είναι χιλιάδες απο τους παραπάνω καβατζομένους.
    Και αυτοί έχουν άμεσο συμφέρον να πάμε σε νέο νόμισμα για να κερδοσκοπήσουν στην πλάτη μας.
    Χαλαρά λοιπόν όποιος βασίζεται στο μεροκάματο του θα χάσει το αντίστοιχο της συναλλαγματική ισοτιμίας που το ορίζουν ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ανάλογα με τα γούστα τους.
    Και ακριβώς ίδιο κέρδος αυτός που είναι καβατζομένος σε συνάλλαγμα στο εξωτερικό.
    Όσο για το χρέος αυτό θα μείνει σε € με όλες τις συνέπειες.
    Αυτό άσχετα με το τι θα ψηφίσει ο καθένας.
    1. Κατ αρχήν εμείς δεν πουλάμε χαρίζουμε οπότε αν φέρει κάποιος λεφτά θα είναι μια ΘΕΤΙΚΗ αλλαγή.
    Το καλό κομμάτι ε? Γιατί το κακό το πληρώνουν οι μαλάκες (δηλαδή εμείς)

2. Το οποίο χρέος όμως δεν είμαστε πια σε θέση να πληρώσουμε (ούτε με ευρώ ούτε με δραχμή)
    οπότε αργά ή γρήγορα θα σκάσει. Στην περίπτωση αυτή δεν θα χρωστάμε τίποτε....

Τώρα μια και βλέπω πολλούς και λένε χο χο τι θα πάθει η ΕΕ
    να ξεκαθαρίσω ότι ΕΜΕΙΣ θα πάθουμε πολύ χειρότερα όπως και να χει!

Τώρα για το ποιός φταίει, θα πάμε πολύ πίσω, αλλά 70 χρόνια ρεμούλας
    κλεψιάς και απάτης.....
    70 χρόνια καρπαζάς, καταπίεσης, φασισμού, νομεκλατούρας νεποτισμού
    ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ και δεν ξέρω πως αλλιώς να τα περιγράψω....
    Δεν τα λύνει κάποιος σε 6 μήνες.
    Έχουμε σοβάρο πρόβλημα αδέρφια που ξεκινάει απ όλους αυτούς που χτες έτρεχαν στα ΑΤΜ.
    Αυτό είναι το μοντέλου ανθρώπου που κατάφεραν να φτιάξουν τα 70 χρόνια που κυβερνούν
    και αυτός είναι και ο λόγος της κατάντιαΖ μας.

Μακάρι να κάνω λάθος
    ανανήψαντας

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    1.
    Έχουμε σοβάρο πρόβλημα αδέρφια που ξεκινάει απ όλους αυτούς που χτες έτρεχαν στα ΑΤΜ.
    Αυτό είναι το μοντέλου ανθρώπου που κατάφεραν να φτιάξουν τα 70 χρόνια που κυβερνούν

Μακάρι να κάνω λάθος
    Tα είπες όλα σε αυτή την παράγραφο....οι ίδιοι που συμπεριφέρθηκαν για την "πάρτη" τους χτές και προχτές φοβάμαι για το πως θα συμπεριφερθούν σε πιθανότητα "σκληρών" καταστάσεων.Δυστυχώς είναι αρκετοί!Σ/Κ και να νοιώθω σα μαλάκας που δεν πήγα να σηκώσω λεφτά και να μη μπορώ χτες να πάρω ένα ρημαδοκαφέ γιατί τα λεφτά στα ΑΤΜ ήταν είδος υπο εξαφάνιση.Και απο άυριο πρώτα ο θεός που θα ανοίξουν οι τράπεζες να με αναγκάζει ο συμπολίτης και συνάνθρωπος να στηθώ στην ουρά για το αυτονόητο να έχω 20 ευρώ πάνω μου να βάλω βενζίνη ή να πρέπει να ψάχνω σα μαλακας βενζινάδικο για να πληρώσω με κάρτα....Να πηγαίνεις στο σούπερ μάρκετ να πάρεις 3 βασικά πράγματα και να έχει πέσει περονόσπορος σε όλα τα ράφια....Για κλωτσιές μεγάλο μέρος του πλυθησμού μας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    1. Κατ αρχήν εμείς δεν πουλάμε χαρίζουμε οπότε αν φέρει κάποιος λεφτά θα είναι μια ΘΕΤΙΚΗ αλλαγή.
    Το καλό κομμάτι ε? Γιατί το κακό το πληρώνουν οι μαλάκες (δηλαδή εμείς)

2. Το οποίο χρέος όμως δεν είμαστε πια σε θέση να πληρώσουμε (ούτε με ευρώ ούτε με δραχμή)
    οπότε αργά ή γρήγορα θα σκάσει. Στην περίπτωση αυτή δεν θα χρωστάμε τίποτε....

Τώρα μια και βλέπω πολλούς και λένε χο χο τι θα πάθει η ΕΕ
    να ξεκαθαρίσω ότι ΕΜΕΙΣ θα πάθουμε πολύ χειρότερα όπως και να χει!

Τώρα για το ποιός φταίει, θα πάμε πολύ πίσω, αλλά 70 χρόνια ρεμούλας
    κλεψιάς και απάτης.....
    70 χρόνια καρπαζάς, καταπίεσης, φασισμού, νομεκλατούρας νεποτισμού
    ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ και δεν ξέρω πως αλλιώς να τα περιγράψω....
    Δεν τα λύνει κάποιος σε 6 μήνες.

Μακάρι να κάνω λάθος
    Φυσικά κάνεις λάθος.
    Τα χρέη δεν παραγράφονται ποτέ εκτός αν υπάρχει αμοιβαία συμφωνία.
    Και ρεμούλα και κλεψιά υπάρχει σε όλο τον κόσμο (δεν είναι οι Έλληνες κάποιο είδος εξαιρετικά κλεφτάκου μην κολακευόμαστε)
    χωρίς να καταρρέουν οικονομίες αντίθετα μάλιστα.
    Τώρα αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να μου φορέσουν τα κοράκια του καπιταλισμού και τα ντόπια λαμόγια ,αυτόματα και χωρίς επιλογή
    όσα μνημόνια γουστάρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Φυσικά κάνεις λάθος.
    Τα χρέη δεν παραγράφονται ποτέ εκτός αν υπάρχει αμοιβαία συμφωνία.
    Και ρεμούλα και κλεψιά υπάρχει σε όλο τον κόσμο (δεν είναι οι Έλληνες κάποιο είδος εξαιρετικά κλεφτάκου μην κολακευόμαστε)
    χωρίς να καταρρέουν οικονομίες αντίθετα μάλιστα.
    Τώρα αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να μου φορέσουν τα κοράκια του καπιταλισμού και τα ντόπια λαμόγια ,αυτόματα και χωρίς επιλογή
    όσα μνημόνια γουστάρουν.
    1 Η Αργεντινή μετά το μπαμ δεν πλήρωσε ούτε το 25%.... (Η Κούβα τίποτε)
    2 Πουθενά στην Ευρώπη ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ δεν έγινε η ΠΑΡΤΟΥΖΑ που έγινε στην Ελλάδα....
    Φτάνει να δει κανείς τα Ολυμπιακά έργα σήμερα (μόνο)
    3 Δεν ξέρω αν εννοείς το ΔΝΤ αλλά αυτό εννοείς θα σου παραθέσω ένα απλό κείμενο
    από τη γουίκι πίντια....

---------------------------------------------------------------------------
    Ο μύθος ότι τα κράτη δεν χρεοκοπούν συνδέεται με ένα διαδεδομένο τραπεζικό δόγμα που πήρε διαστάσεις τη δεκαετία του ’70 και κατόπιν. Η λογική του ήταν απλή. Αν ένα κράτος δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη του, δεν χάθηκε ο κόσμος. Κι αυτό γιατί η περιουσία του ίδιου του κράτους, οι πηγές εσόδων του, αλλά και ο πλούτος της χώρας είναι πάντα πολύ μεγαλύτερος από το μεγαλύτερο χρέος. Επομένως το θέμα είναι να αποτραπεί να χρεοκοπήσει ένα κράτος για να μπορέσουν οι δανειστές να επωφεληθούν από τον δημόσιο πλούτο και περιουσία της χώρας. Φυσικά, για να γίνει κάτι τέτοιο, απαιτούνται δυο εργαλεία στα χέρια των δανειστών: αφενός ένα φιλικά προσκείμενο πολιτικό κατεστημένο στο εσωτερικό και, αφετέρου, ένας διεθνής παρεμβατικός οργανισμός που θα αναλάβει τη δήμευση της χώρας. Από την εποχή που το ΔΝΤ ανέλαβε αυτόν τον ρόλο, οι διεθνείς τραπεζικοί κύκλοι αισθάνθηκαν σίγουροι ότι ξεμπέρδεψαν μια και καλή με τις κρατικές χρεοκοπίες. Όμως έπεσαν έξω.

Το 1998 η Ρωσία δηλώνει αδυναμία πληρωμής του εξωτερικού χρέους της και αρνείται να πληρώσει τα χρεολύσια των δανείων της.
    Μετά την κίνηση αυτή της Ρωσίας, οι κυβερνήσεις της Ουκρανίας, του Πακιστάν, του Εκουαδόρ, της Ουρουγουάης, όπως επίσης και της Αργεντινής, αποφάσισαν να σταματήσουν την εξυπηρέτηση του χρέους τους. Όλες αυτές οι χώρες είχαν υποστεί την προηγούμενη δεκαετία την χημειοθεραπεία του ΔΝΤ και είχαν οδηγηθεί στην απόγνωση, την καταστροφή και την εξαθλίωση.

/
    ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ ΔΗΛΑΔΗ
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Ότι δηλαδή τώρα που η Αργεντινή, η Ουκρανία, το Πακιστάν, το Εκουαδόρ και η Ουρουγουάη, σταμάτησαν
    την εξυπηρέτηση του χρέους τους, γλύτωσαν από την καταστροφή, την απόγνωση και την εξαθλίωση...

Μήπως μετατράπηκαν και σε βάθος πενταετίας και σε Ελβετία;
    Γίνομαι πολύ σαρκαστικός; Ας πούμε τότε Καναδάς; Νορβηγία;

Έχουμε βγει ήδη από το ευρώ αλλά δεν λέμε να το καταλάβουμε...
    Καιρός λοιπόν ο καθένας μας να κάνει τα κουμάντα του από αύριο και πέρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Ας δεχτώ ότι το ΔΝΤ είναι ένα βαμπιρ και θέλει να μας ρουφήξει όλα τα λεφτα και την περιουσία.

ΟΚ άντε γαμήσου ΔΝΤ. Φεύγω από ΕΕ, ξαναφέρνω τη δραχμή, σταματάω να πληρώνω τα δάνεια ώστε να ευημερήσω σαν λαός, ναι;

το ΔΝΤ υπάρχει 70 χρόνια τώρα, μπορεί κάποιος να μου πει ΕΝΑ πετυχημένο παράδειγμα χώρας που αρνήθηκε να πληρώνει τα χρέη της
    έδιωξε το ΔΝΤ από τη γη της και ήρθε η ανάπτυξη, η ευημερία, η καταπολέμηση της ανεργίας, η εξάλειψη της φτώχειας κτλ κτλ;

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44
  4. Cnn Δημοψηφισμα Για Ελλασ Euro 2004