Σελίδα 19 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 914151617181920212223242969119 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από congate7 Προβολή μηνύματος
    Άλλο το να ενημερωθείς από το ηλεκτρονικό κουτί και άλλο το να φιλτράρεις το τι ακούς από τη μία ή την άλλη πλευρά και να αποφασίσεις στο τέλος με δικά σου κριτήρια.
    Απλά πιστεύω ότι όσο λιγότερο ακούσεις το τι λένε και οι 2 πλευρές στα κανάλια και προσπαθήσεις να βγάλεις μία άκρη από μόνος σου τόσο πιο ικανοποιημένος θα είσαι από την απόφαση σου.

Γνώμη μου έτσι? Δεν την επιβάλω σε κανέναν
    Εμ, ωραία, και από που θα την ακούσουμε την γνώμη;

Τρικύλινδρος Διφάναρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Ναι! Οι Δολοφόνοι του Φύσσα παρέα με τους συντρόφους του ..

Τρέλα
    Έλα τώρα κι εσύ, πως κάνεις έτσι... Ποιοί δολοφόνοι μωρέ τώρα; Ψηφίσανε την πρότασή μας; Εντάξει τότε...

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vkats Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή προτείνεις να ενημερωθούμε μην ακούγοντας καμία από τις δύο πλευρές....!!! Εντυπωσιακό
    Υπάρχουν και άλλα μέσα να ενημερωθείς εκτός της τηλεόρασης.
    Δηλαδή εσύ, με αυτές του καφενιακού τύπου συζητήσεις που γίνονται στα κανάλια μπορείς να βγάλεις άκρη?
    Ειδικά την ώρα που οι του «ναι» μιλούν για δραχμή και καταστροφές ενώ οι του «όχι» δεν έχουν αναφέρει αυτή τη λέξη. Οι μόνοι που μιλάνε για δραχμή έχουν καλέσει σε αποχή τους ψηφοφόρους τους

Τον τρόπο που θα ενημερωθείς δε μπορώ να σου τον επιβάλω ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος.
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Τρικύλινδρος Διφάναρος
    ενώ οι του «όχι» δεν έχουν αναφέρει αυτή τη λέξη.
    Αυτό δεν σε προβληματίζει;

Το οτι δεν εξηγούν που θα βρούνε ευρά για να λειτουργήσουμε αφού δεν μας δίνουν άλλα; Και αφού δεν θα χουμε ευρά τι θα έχουμε; Δολλάρια, γιεν, ρούβλια, ρουπίες ή μήπως ΔΡΑΧΜΗ;;;;

Ας είναι και φοίνικας και μνα. Εμένα το μόνο που με νοιάζει είναι να μην έχω νταβατζήδες και τοκογλύφους πάνω από το κεφάλι μου
    O παππούλης

Τρικύλινδρος Διφάναρος
    Ας είναι και φοίνικας και μνα. Εμένα το μόνο που με νοιάζει είναι να μην έχω νταβατζήδες και τοκογλύφους πάνω από το κεφάλι μου
    Οκ. Οτι πεις. Αύριο έχουμε αξιοπρέπεια στο φούρνο με πατάτες. Έλα να φάμε

Παλαιό μέλος
    Αχ ρε φίλε , τι να σε κάνουν τότε οι τοκογλύφοι?

Για τους νταβατζήδες δεν ξέρω.

Α όχι μη με βάζεις εκεί. Αλλού είμαι εγώ
    O παππούλης

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ούτε που έχετε πάρει χαμπάρι τι διακυβεύεται στη χώρα, ούτε που έχετε υποψίαστεί σε τι κινδύνους μπαίνει η χώρα.

Ο ένας μιλάει για το επαγγελματικό μέλλον των γύρω του (και ουσιαστικά μιλάει για την πάρτη του) πλατειάζοντας σαν να μιλά εις το όνομα του λαού.

Ο άλλος βάζει ότι στοιχεία βρεί στο Wiki (που είναι μούφα) για να τεκμηριώσει την περήφανη άρνηση.

Ο άλλος κατηγορεί όσους ανησυχούν ως βολεμένους που έβγαλαν κασέρι από το ακίνητο που πούλησαν. (Btw χρωστάω καμμιά 100άρα σε στεγαστικό, αν θέλεις ευχαρίστως να σου κάνω μια αναδιανομή χρέους).

Άλλοι εις το όνομα του μέλλοντος του παιδιού τους, λένε να δοκιμάσουν τι θα βγει από την κουρτίνα καταπίνοντας αμάσητη τη στημένη φάρσα που έφτιαξαν κάποιοι αποτυχημένοι νοσταλγοί της ΕΣΣΔ. Βασικά με τέτοια συνέπεια λόγων και έργων, με τέτοιο σχεδιασμό και οργάνωση...ούτε τα σκουπίδια μου μέχρι την γωνία δεν θα ήμουν σίγουρος να τους δώσω, όχι να τους εμπιστευτώ το μέλλον της χώρας μου.

Άλλος να μην ακούτε όσα δραματικά γίνονται, γιατί πέφτει προπαγάνδα. Όντως πέφτει, αλλά από ποια πλευρά...

Έχετε υπ΄όψη παλληκάρια, πως το όνειρο για το καλύτερο μέλλον των παιδιών σας, μπορεί να γίνει (εύκολα) όνειρο για το πως θα φύγουν τα παιδιά σας από το μέλλον που ετοιμάζουν οι νοσταλγοί του Τσε-Παπανδρέου.

Για όσους περιμένουν καλύτερο μέλλον με τη δραχμή, ας έχουν υπ΄όψη τους πως το βασικό νόμισμα συναλλαγών στις υποανάπτυκτες οικονομίες (Βαλκάνια πχ) είναι το € και το $. Ετσι απλά για να μην κάνετε όνειρα καλύτερου μέλλοντος με άλλο νόμισμα. Το γιατί, ας το βρείτε μόνοι σας.

Αν ενοχλεί το ύφος μου, sorry...έχω κληρονομικό χάρισμα, μιας και κάποιοι ρώτησαν. Και μάλλον είναι επιτυχημενο μιας και με πληρώνουν 23 χρόνια για αυτό. Και μέσα σ΄αυτά τα χρόνια στις αγορές, έχω δει live από την επίθεση της δραχμής του 95 με τα επιτόκια στο 1600%, την κρίση στις ασιατικές τίγρεις, την κατάρρευση του LTCM, την πτώχευση της διαλυμένης Ρωσίας, την Αργεντινή και την κρίση του 2008. Αυτά για το cv μου...

ΥΓ. Λυπάμαι για την ανακολουθία των λόγων μου να απέχω, αλλά νομίζω πως οφείλω να τα πω. Όσοι διαβάζετε τα post μου, γνωρίζετε ήδη πόσο έξω έχω πέσει...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    αν το ήξερα οτι συμπάσχεις τόσο θα σου έκανα το τραπέζι τα τελευταία 2 χρόνια.....από μισή μερίδα όμως ο καθένας γιατί τόσα χρόνια δυσκολεύομαι να μαγειρέψω 2πλή.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ούτε που έχετε πάρει χαμπάρι τι διακυβεύεται στη χώρα, ούτε που έχετε υποψίαστεί σε τι κινδύνους μπαίνει η χώρα.

Ο ένας μιλάει για το επαγγελματικό μέλλον των γύρω του (και ουσιαστικά μιλάει για την πάρτη του) πλατειάζοντας σαν να μιλά εις το όνομα του λαού.

Ο άλλος βάζει ότι στοιχεία βρεί στο Wiki (που είναι μούφα) για να τεκμηριώσει την περήφανη άρνηση.

Ο άλλος κατηγορεί όσους ανησυχούν ως βολεμένους που έβγαλαν κασέρι από το ακίνητο που πούλησαν. (Btw χρωστάω καμμιά 100άρα σε στεγαστικό, αν θέλεις ευχαρίστως να σου κάνω μια αναδιανομή χρέους).

Άλλοι εις το όνομα του μέλλοντος του παιδιού τους, λένε να δοκιμάσουν τι θα βγει από την κουρτίνα καταπίνοντας αμάσητη τη στημένη φάρσα που έφτιαξαν κάποιοι αποτυχημένοι νοσταλγοί της ΕΣΣΔ. Βασικά με τέτοια συνέπεια λόγων και έργων, με τέτοιο σχεδιασμό και οργάνωση...ούτε τα σκουπίδια μου μέχρι την γωνία δεν θα ήμουν σίγουρος να τους δώσω, όχι να τους εμπιστευτώ το μέλλον της χώρας μου.

Άλλος να μην ακούτε όσα δραματικά γίνονται, γιατί πέφτει προπαγάνδα. Όντως πέφτει, αλλά από ποια πλευρά...

Έχετε υπ΄όψη παλληκάρια, πως το όνειρο για το καλύτερο μέλλον των παιδιών σας, μπορεί να γίνει (εύκολα) όνειρο για το πως θα φύγουν τα παιδιά σας από το μέλλον που ετοιμάζουν οι νοσταλγοί του Τσε-Παπανδρέου.

Για όσους περιμένουν καλύτερο μέλλον με τη δραχμή, ας έχουν υπ΄όψη τους πως το βασικό νόμισμα συναλλαγών στις υποανάπτυκτες οικονομίες (Βαλκάνια πχ) είναι το € και το $. Ετσι απλά για να μην κάνετε όνειρα καλύτερου μέλλοντος με άλλο νόμισμα. Το γιατί, ας το βρείτε μόνοι σας.

Αν ενοχλεί το ύφος μου, sorry...έχω κληρονομικό χάρισμα, μιας και κάποιοι ρώτησαν. Και μάλλον είναι επιτυχημενο μιας και με πληρώνουν 23 χρόνια για αυτό. Και μέσα σ΄αυτά τα χρόνια στις αγορές, έχω δει live από την επίθεση της δραχμής του 95 με τα επιτόκια στο 1600%, την κρίση στις ασιατικές τίγρεις, την κατάρρευση του LTCM, την πτώχευση της διαλυμένης Ρωσίας, την Αργεντινή και την κρίση του 2008. Αυτά για το cv μου...

ΥΓ. Λυπάμαι για την ανακολουθία των λόγων μου να απέχω, αλλά νομίζω πως οφείλω να τα πω. Όσοι διαβάζετε τα post μου, γνωρίζετε ήδη πόσο έξω έχω πέσει...
    άσε μας ρε Βύρωνα,εδώ κάνουμε επανάσταση............................................................................
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Ρουμανία, Σερβία. Οτιδήποτε έχει αξία (αγγούρια και ντομάτες εξαιρούνται) και πωλείται με πίστωση, πωλείται με ρήτρα Ευρώ. Δηλαδή σήμερα το αγοράζεις 30 Lei ήτοι 8 ευρώ, αν το πληρώσεις σε 1 μήνα θα το πληρώσεις όσο έχουνε τα 8 ευρώ τότε, π.χ. 40...
    Τελευταία τροποποίηση από nathair; 28/06/2015 στις 22:00.

Παλαιό μέλος
    ....
    Πες μας τη λύση...

Α, και να μας πεις ποια είναι η πρόβλεψή σου - αν ακολουθούσαν τις προτάσεις των δανειστών -, για τις μικρομεσαίες επιχείρησεις και τα νοικοκυριά..
    Γιατί έχω βαρεθεί να κάνω ανακοπές και αιτήσεις αναστολής σε διαταγές πληρωμής και σε πρόστιμα του Ι.Κ.Α. (Π.Ε.Ε. και Π.Ε.Π.Ε.Ε.)..

Οικονομολόγοι=Σεισμολόγοι...καταγραφή και πρόβλεψη...

Βύρωνα, άψογος όπως πάντα με τα γραφόμενά σου να αποτελούν μπούσουλα για κάθε εγκάθετο.
    BTW το ημερήσιο όριο αναληψης θα είναι από αύριο 60 ευρώ!
    Καληνύχτα σας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    BTW το ημερήσιο όριο αναληψης θα είναι από αύριο 60 ευρώ!
    Καληνύχτα σας.

Πολυ ειναι.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic