NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
60 ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ?????
Πως θα ζησω με 1800 ευρω το μηνα ρε πστμ...
Δηλαδή byron, μιας και βλέπεις τα πράγματα από "μέσα" και έχεις εμπειρία απο τράπεζες και αγορές, ποιο πιστεύεις πως είναι το σωστό που πρέπει να ρίξουμε;
Όλοι λένε ψέματα ή δεν λένε όλη την αλήθεια.
Εμείς που δεν ξέρουμε τίποτα από αυτά, τι θα ήταν καλό να ρίξουμε;
Νταξ, προσέξτε μην σκίσετε το στριγκάκι όπως θα επαναστατείτε ορισμένοι.
Ρε σεις που είσασταν κρυμένοι τόσα χρόνια;
Οικονομολόγος είναι κάποιος που θα σου πει 10 τρόπους για να ρίξεις γκόμενα, χωρίς να έχει πηδήξει ποτέ.
Κερδοσκόπος είμαι, αυτό ξέρω να κάνω. Σ'αυτους που θα χόρευαν με τα νταούλια και τους ζουρνάδες που θα έπαιζε ο πρόεδρος του 15μέλους.
Δεν ξέρω πως να σωθείς, δεν είμαι πολιτικός, δεν είμαι οικονομολόγος που σου λέει τι έπρεπε να είχες κάνει αναλύοντας την κακή απόφαση που πήρες πριν μήνες.
Αυτό που ξέρω, είναι πως το πάρτι που έχει να γίνει εδώ από τους ξένους "συναδέλφους" μου, θα είναι τέτοιου μεγέθους που ούτε μπορείτε να φανταστείτε.
No worries, θα βάλει πλάτη ο Στρατουλης.
Πριν απο λίγο που γύρισα απο τη παλια εθνική Κορίνθου-Αθηνών..με ανυσήχησε αυτη η εικόνα..
Πέρα απτη πλάκα πρέπει κάποιος να εξηγήσει στον Ελληνάρα που τον έπιασε πανικός και σηκωνει ολα τα λ7 του(οχι τους νορμαλ που θα σήκωναν ενα ποσο για κανα 2 μέρες ..βενζίνες,τσιγάρα,καφε) οτι διογκώνει το πρόβλημα πολυ χειρότερα γιατί το πρόβλημα μας λέγετε ΕΛΛΕΙΨΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΕΕΕ
Σωστός αλλά.
Την μια περίπτωση την είδαμε και την βλέπουμε ακόμη.
Η άλλη ποια είναι; Ποιός θα μου πει.
Υπάρχουν και εθνικά ζητήματα και οι φιλικοί και αδερφοί γείτονες περιμένουν στην γωνία.
Από το '04 είχα να επαναστατήσω που πήραμε το euro και τη eurovision..
Ρε πάτε καλά μερικοί;
Τα μέτρα τα έχετε καταλάβει που έχουν προτείνει ή όχι;
Ήσαστε στην αγορά ή είστε εκτός;
Όποιος πιστεύει ότι η ορθολογιστική λύση είναι η αποδοχή των μέτρων, σόρυ, είναι βολεμένος.
Όπως και το κούγκι, φυσικά, δεν είναι ορθολογικό...
Ρε Βυρωνα, σαγαπαω, σεκτιμαω, εχεις κ μηχαναρα, αλλα τοσα χρονια δεν εκανα παρτυ με μας οι συναδελφοι σου σε ορισμενες χωρες?
Κ αντε παει στο διαολο, εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο. 5plus χρονια δεν εχει αλλαξει τιποτα στο καλυτερο για τους μισους ελληνες. Τι ειναι αυτο που θα αλλαξει σε χρονο λιγοτερο με τον Σαμαρα, αποτι με τον Τσιπρα?
Εγω παντως τον τελευταιο εναμιση χρονο σηκωνω 60€ τη βδομαδα (και πολλα λεω) οπότε.. :a12:
ακριβώς..ας πατάμε στα πτωματα των γύρω μας που ειναι στο όριο της φτώχειας το 60% για να μη χάσουμε τα 300 ευρο μισθο που θα έχουμε σε λίγα χρόνια μιας και εκει πήγαινε το πράγμα...
Κάτι ασχετο αλλα θα καθυσηχάσει τα πρόβατα
Μετά τις ουρές σε πρατήρια καυσίμων, με το φόβο ότι η αγορά θα στερέψει, ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΠΕ, Γρηγόρης Στεργιούλης, καθησυχάζει:
1)Τα διυλιστήρια των ΕΛΠΕ λειτουργούν κανονικά εξασφαλίζοντας πλήρως τις ανάγκες τις αγοράς.
2) Τα ΕΛΠΕ διατηρούν αποθέματα καυσίμων για πολλούς μήνες
3) Είναι εξασφαλισμένη και η περαιτέρω προμήθεια των διυλιστηρίων μας με αργό πετρέλαιο
4) Τα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ και ΒΡ λειτουργούν κανονικά με απόλυτα εξασφαλισμένη την τροφοδοσία τους
5) Οι πελάτες των πρατηρίων δύνανται, όπως πάντα, να εξυπηρετηθούν πληρώνοντας με κάθε νόμιμο τρόπο (μετρητά, κάρτες κ.λπ.).
...που να έκανε χαμηλή διέλευση κανά τούρκικο F16 δηλαδή... από ανακοπή θα πήγαινε ο μισός πληθυσμός...![]()