"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
Και για τα Εθνικοπατριωτικά κάτι και τέλος...
Άκουσα τις ομιλίες όλων το Σάββατο.
Άκουσα και τον Καμμένο. Και δεν έχει σημασία που διαφωνώ τελειως με αυτά που λέει πως πρέπει να γίνουν, όταν τον άκουσα βούρκωσα κι εγώ μαζί του.
Γιατί ούτε εγώ γουστάρω να υποδουλωθεί η χώρα μου.
Γιατί κι εγώ τον Φλεβάρη του '96 ήμουν 3μέρες χωμένος σ' έναν λάκκο στη Σαμοθράκη με στημένο το FN Fallow και να περιμένω τον απέναντι να από την Ίμβρο να μπουκάρει.
Καταλαβαίνω τι νοιώθει ο Καμμένος, και εν μέρει καταλαβαίνω και τι νοιώθουν οι περισσότεροι εδώ που μιλάνε για αξιοπρέπεια.
Δεν έχουμε πόλεμο όμως ρε μάγκες... Σκεφτείτε το λίγο πιο ψύχραιμα...
Και μπόλικη βοήθεια έχουμε πάρει ως τώρα, και ακόμα μπορούμε να πάρουμε κι άλλη.
Όχι λεφτά στην τσέπη μας, απλώς χρόνο για να φτιάξουμε τη χώρα μας.
Μας μισούν οι Ευρωπαίοι λέει και θέλουν να μας ταπεινώσουν... Σύμφωνοι, κι εμείς τι κάνουμε, τους κάνουμε το χατήρι για να το έχουν τύψεις;
Θα κάνουμε την Ελλάδα τουριστικό θέρετρο με τιμές Μαλαισίας από ένα πείσμα;
Και σκεφτείτε το, άντε και διαλέγαμε το πως να φτιάχναμε τη χώρα μας, σαν μια από αυτές των Ευρωπαίων δεν θα θέλαμε να φτιάξουμε; Για εκεί δεν είναι που φεύγουν οι περισσότεροι πιτσιρικάδες μας;
Σκεφτείτε το, γιατί πάνε εκεί; Αν ήταν τόσο άσχημα στην Ευρωζώνη και οι Έλληνες δεν ήταν ευπρόσδεκτοι, γιατί τότε όλοι μένουν εκεί και κανένας δεν θέλει να γυρίσει πίσω;
Ρε Κτήνε, ο δικός σου Σουηδία δεν είπες ότι είναι; Πες μου τι σου λέει, είναι τόσο κακοί οι Σουηδοί; Θέλει να γυρίσει πίσω; Βάζω στοίχημα πως δεν θέλει, και πως αν την κάνουμε για δραχμή δεν θα θέλει ακόμη περισσότερο. Και θα έχει δίκιο.
Και τι σκατά επιχείρημα είναι αυτό το «θα διαλυθεί το €υρώ αν φύγουμε εμείς»;
Ακόμα και να διαλυθεί, θα αντέξει περισσότερο από μας. Τι σκατά να το κάνω να διαλύσω το €υρώ αμ δεν είμαι εκεί να το πανηγυρίσω;
Τι σημαίνει «οι μακροχρόνια άνεργοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα πια»;
Άμα γίνουμε όλοι ακόμα πιο φτωχοί, πόσοι λιγότεροι θα μπορούν να βοηθάνε τον διπλανό; Πόσα συσσίτια λιγότερα; Πόσες κοινωνικές δράσεις/πρωτοβουλίες λιγότερες;
Αυτοί που νομίζουν πως δεν έχουν πια τίποτα να χάσουν, αυτοί είναι που θα χάσουν τα περισσότερα...
Τι αξιοπρέπεια και πατριωτισμός είναι αυτό; Να καταδικάσεις τον φτωχότερο διπλανό σου επειδή κάποιος «σου την είπε» και τσαντίστηκες;
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Είναι πραγματικά θλιβερό να βλέπεις απλούς Έλληνες να κατηγορούν απλούς Έλληνες ότι εξυπηρετούν
συμφέροντα των πλουσίων, είναι φερέφωνα των καναλιών,ότι είναι γερμανοτσολιάδες, προδότες και σταρχιδιστές.
Η Ελλάδα έχει πια χωριστεί σε δύο στρατόπεδα και υπάρχουν άτομα που δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα,
οξύνουν τα πνεύματα και ωθούν την Ελλάδα στον εμφύλιο σπαραγμό. Κρίμα
πλεον παιζει σοβαρα το ενδεχομενο προπαγανδας υπερ του "ΟΧΙ" απο τους "εχοντες" που εχουν βγαλει τα ευρουλακια τους εκτος Ελλαδας, ουτως ωστε οταν χρεοκοπησουμε και βγουμε εκτος ΕΕ και φυσικα χασουμε το νομισμα, αυτοι να ερθουν και να αγορασουν φιλετα για ενα κομματι ψωμι...
δεν χρειαζεται πολυ μυαλο...1-2 εκατομμυρια € στο εξωτερικο, λιγη υπομονη και ισως μεταναστευση για κανα δυο χρονια και μετα αφου το greek drachma θα ειναι σε τραγικη ισοτιμια του €, αυτοι επιστρεφουν σαν αλλοι μεσσιες για να κανουν "επενδυσεις" που ομως θα κοστιζαν τα τριπλα ή και τα τετραπλα αν γινοντουσαν με ευρω...
σκεφτειτε το...
![]()
Τελευταία τροποποίηση από devil's animal; 29/06/2015 στις 19:53.
Μάγκες άντε να πούμε όλοι ΝΑΙ! Πείτε μου αν μπορεί κάποιος να δημιουργήσει το hype και να πείσει τον κόσμο να το ρίξει εκεί! Ο Τσίπρας μετά από ένα ενδεχόμενο ΝΑΙ ξεγράφεται και μη μου πέιτε για τη ΝΔ που είναι καμμένα χαρτιά και πλέον τσακώνονται για την καρέκλα... Η μήπως να δοκιμάσουμε την εξίσου καμμένη λύση τεχνοκρατών τραπεζιτών που όλοι είδαμε τα αποτελέσματα;;;
Πείτε μου αν έχει μείνει κάποιος που θα την πάρει τη χώρα από το χεράκι και να την οδηγήσει.
Α ξέχασα! Υπάρχει το ποταμόψαρο που καταπως φαίνεται τον θέλουν και για επόμενο...
http://info-war.gr/2015/06/%CE%B1%CE...1%CE%BD%CE%B1/Αμερικανικό ινσιτούτο προτείνει… ανατροπή καθεστώτος
25/06/2015
“Η ευρωζώνη μπορεί να μην έχει άλλη επιλογή από την ανατροπή του καθεστώτος (regime change) στην Ελλάδα” αναφέρει σε ανάλυσή του το αμερικανικό Think Tank, Peterson Institute for International Economics.
Σε μια κωμικοτραγική ανάλυση, που δείχνει βαθιά άγνοια των πολιτικών ισορροπιών στην Ελλάδα, το ινστιτούτο υιοθετεί θέσεις που παραπέμπουν σε σχόλια της γερμανικής Build για το κόστος που επιφέρει η ελληνική στάση στους ευρωπαίους φορολογούμενους.
Πρόκειται για το ίδιο think tank το οποίο πριν από τις εκλογές του 2012 πρότεινε στα κόμματα εξουσίας να δοκιμάσουν ένα τεχνητό bank run προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ανερχόταν στην εξουσία.
Για regime chance αλλά για διαφορετικούς λόγους έκανε λόγο σε πρόσφατο tweet του και το πρώην μέλος της Task Force στην Ελλάδα Jens Bastian, σημειώνοντας ότι όσο διαβάζει τους όρους των θεσμών τόσο αναρωτιέται εάν απώτερος στόχος είναι η “αλλαγή καθεστώτος” στην Ελλάδα.
The more I read the Institutions' Prior Actions list, the more the question crosses my mind, if they are looking for regime change in Athens
— Jens Bastian (@Jens_Bastian) June 24, 2015
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Προσεξτε μην τους κλασετε μια μαντρα με τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ σας! Α ρε αγωνιστες, ψηφισατε καλα καλα Συριζα για "αλλαγη" και τωρα το παιζετε και Νταβεληδες του καναπε, σιγα το καλσον...
Υπεκφεύγεις να πάρεις θέση, γελάς (???) με την κατάσταση και στο τέλος πετάς το μελάνι που θολώνει τα νερά προς επιβεβαίωση της αριστερής ιδεοληψίας ότι το σύμπαν κατεργάζεται την ανατροπή της κυβέρνησης του βουνού...ε του λαού εννοούσα.
Συγνώμη που θα στη χαλάσω αλλά αυτό λέγεται τρολάρισμα...
Εντάξει το ξέραμε τα πορνοκάναλα θα δίνανε ρέστα με την προπαγάνδα και με τους τίτλους στα ''ρεπορταζ'' τους...
αλλα ρε γαμημένοι εκει στον αντ1...εχετε μιση ώρα το ίδιο ρεπορταζ και λέτε κλαίγανε οι παππουδες,δεν μπορουν να πάρουν συνταξεις..
και όλα τα συναφή
Αυτα επι Σαμαρά τα δείχνατε πέρα απο 2 δευτερόλεπτα??
Δεν μου αρέσει να λαικίζω αλλα εδω μέσα δε μπορώ να ρίξω τις Παναγίες που σαν αξίζουν..
Καλά, ας αφήσουμε τις μαλακίες περί εμφυλίου και ΕΑΜ και γερμανοτσοαλιάδων και Μελιγαλά κτλ-κτλ...
Τα δεδομένα ας κοιτάξει κανείς και ας πάει να ψηφίσει (η και να απέχει αφού και αυτό επιλογή είναι) χωρίς φόβο και χωρίς πάθος (που είναι κακός σύμβουλος).
Είμαστε στην ΕΕ σε ένα 5ετες πρόγραμμα διάσωσης το οποίο ο καθένας μπορεί να το αξιολογήσει ως θέλει... πετυχημένο, αποτυχημένο, θα δείξει, δεν έκανε ακόμη δουλειά.
Έχουμε μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση που αποφάσισε να κάνει δημοψήφισμα... θαρραλέα κίνηση, διαπραγματευτικό χαρτί, μέγιστη μαλακία, δειλία, ασχετοσύνη.
Έχουμε ένα μέλλον το οποίο ο καθείς αποφάσίζει από το μετερίζι του αν θα είναι λαμπρό, ζοφερό, αγωνιώδες, αναγκαία δύσκολο με σκοπό να ξελασπώσουμε.
Ας μην καλλιεργούμε κλίμα διχόνοιας και να επιρρίπτουμε ευθύνες ο ένας στον άλλον.
Σαν μελλοθανατο μου ανακοινωνεται να αποφασισω το πως θελω να πεθανω στο μελλον..απο αιτια η γκιλοτινα...
Λοιπον αποφασισα γρηγορο θανατο και χωρις δεμενα τα ματια..οποτε ΟΧΙ...
Θα ηθελα να μοιραστω και μια ακομη σκεψη μου,την οποια δεν ειπα απο την αρχη γιατι την θεωρουσα σχετικα απιθανη ,αλλα θα την πω και ας μου "την πειτε".
Ο Τσιπρας καταθετει στην τροικα μετρα,τα οποια γνωριζει οτι πιθανοτατα δεν θα περασουνε απο τη σκληρη πτερυγα του κομματος του.Κανει σωου και την κοπαναει πριν τελειωσει την διαπραγματευση.Βαζει μπροστα το δημοψηφισμα,ενω παραλληλα με το κλεισιμο των τραπεζων δινει μια γευση πραγματικοτητας στους σκληροπυρηνικους του οχι.
Ψηφιζει ο Ελληνας το ναι ,το παει στους δραχμολαγνους ,τους τριβει την αποφαση του κυριαρχου Ελληνικου λαου στην μουρη ,προχωραει και με την δικη τους πλεον συναινεση στη ληψη των μετρων.Ουτε γατα ουτε ζημια ,εμεις ψηφισαμε αυτοι με βαρια καρδια κανουνε την επιθυμια μας πραξη (νεο μνημονιο η καπως αλλιως για να μην μας χτυπαει ασχημα στο αυτι)και ολοι ικανοποιημενοι.
Τον φανταζομαι σαν να τον βλεπω τωρα να λεει:Ο Ελληνικος λαος......παρολο που εμεις δεν το θελαμε.......μας εξουσιοδοτησε να λαβουμε ολα τα αναγκαια μετρα,για την παραμονη της χωρας στο ευρω και την Ευρωπη.Ως εκ τουτου και σε συνεργασια με τους θεσμους κλπ,κλπ...
Ρε λετε??????
Εγω θα αλλαξω πλευρο,αλλα μεχρι να το κανω για σκεφτειτε το.