Σελίδα 37 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 2732333435363738394041424787 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 541 έως 555 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    δηλαδή μου λές οτι ίσως ο ίδιος πού έλεγε θέλω Ευρώ και Ευρώπη θα ξαναψηφήσει αυτόν που ολοι κατηγορούνε οτι θέλει Δράχμη και Τρέλλα με κορδέλα???για να καθορίσει το μέλλον του???
    btw ποιούς θεωρείς Σάρα και Μάρα???
    Φίλε μου αληθεια πρέπει να φύγω και θα προσπαθήσω να απαντήσω αυριο αν δεν έχει φτάσει σελιδα 60 το θέμα και έχουμε ξεχάσει τι λέγαμε πριν μια μέρα :P
    Kαλο βράδυ
    https://www.youtube.com/watch?v=zjYER-M1SLI
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Φίλε μου αληθεια πρέπει να φύγω και θα προσπαθήσω να απαντήσω αυριο αν δεν έχει φτάσει σελιδα 60 το θέμα και έχουμε ξεχάσει τι λέγαμε πριν μια μέρα :P
    Kαλο βράδυ
    https://www.youtube.com/watch?v=zjYER-M1SLI
    no worries...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Ρε ψύχραιμα λέμε, στην Κύπρο έγινε κάτι πολύ χειρότερο από αυτό που συνέβη σε εμάς και απ΄όσα ξέρω τουλάχιστον, το νησί ακόμα επιπλέει και οι Κύπριοι είναι όλοι ζωντανοί... δεν το γράφω για να χρυσώσω κανένα χάπι, ούτε για να υποτιμήσω τα γεγονότα, απλά ας είμαστε ρεαλιστές και με ενεργό link στην πραγματικότητα. Ψυχραιμία και λογική...
    με τη διαφορά ότι τα περιγραφόμενα δεν είναι η πραγματικότητα.
    ότι συνέβη στην Κύπρο δεν έγινε εν μέσω ρήξης με την Ευρώπη αλλά κατά τη διάρκεια διαπραγματεύσεων οι οποίες δεν είχαν διακοπεί.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παλαιό μέλος
    Μου αρεσε και το μεταφερω (και εδω).

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	723x1024.jpg 
Προβολές:	197 
Μέγεθος:	70,6 KB 
ID:	337922

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Φυσικά η ιστορία είναι γεμάτη εφιάλτες. Ανθρώπους πρόθυμους να κάνουν ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ στους δυνατούς και να ξεπουλήσουν τα ιερά και όσια.
    Εγώ θα πήγαινα ένα ακόμα βήμα πιο πέρα, και θα έλεγα οτι δεν υπήρξαν καν ποτέ τιποτα «ιερά και όσια», παραμύθια πάντα πλασάρονταν αβέρτα για να κρατήσουν on-side όποιους ήταν χρήσιμοι ανα εποχή: Θές Βασηλιάδες, θες θρησκείες, θες παρδαλά περί Αρχαίων ημων προγόνων, θες συντρόφια, θες «Ήρωες» του `21, διαλιέχτε, απ' όλα έχει ο μπαχτσές.

Από απλή λαμογίαση πάσχουμε, μικροεαυτουλισμό, βλαχοκουτοπονηριά στο ρήξιμο, γύφτικη επιπολαιότητα και αμέλεια, και έλλειψη στοιχειώδους αυτοσεβασμού. Δεν χρειάζετε να επικαλούμαστε Εφιάλτες ή Αριστοτέληδες για να τα χρεώσουμε αυτά. Το βλέπω κι αυτό σαν μια ακόμα υπεκφυγή. Τα πράγματα είναι απλά. Λίγο πιο φιλότιμο, λίγο πιο μπέσα, λίγο πιο σεβασμός στον εαυτό μας και στον διπλάνο μας. Αυτά είναι το ΑΛΗΘΙΝΟ μας ΧΡΕΟΣ, και να δούμε πότε θα ξεπληρωθει... τα άλλα της Τρόικας είναι φραγκοδίγραγκα εν συγκρίσει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Στο εσωτερικο απ οτι βλεπω κανουν οτι τον εμπιστεονται αλλα δεν τον πολυεμπιστευονται.
    ΠΟΤΕ δεν τον εμπιστεύτηκαν... 5 μήνες τώρα ΚΑΝΟΥΝ ότι τον στηρίζουν στα λόγια αλλά σιωπηλά του τραβάγανε το χαλί κάτω από τα πόδια τραβώντας 30-35 δις από τις καταθέσεις τους. Και αυτοί δεν ήταν τίποτα λεφτάδες ή το έξυπνο χρήμα... αυτά έχουν φύγει έξω από το 2012... ο κάθε που είχε 5-10-20 χιλιάρικα στην άκρη το πρωί έσκιζε τα ιμάτιά του υπέρ του Αλέξη και το μεσημέρι τράβαγε τα λεφτά του "γιατί αυτοί μπορεί και να μας πάνε στα βράχια"... Και δεν μιλάω για τις τελευταίες 15 ημέρες - μιλάω για το διάστημα από τις εκλογές μέχρι αρχές Ιούνη που υποτίθεται ότι απολάμβανε τρελλή αποδοχή και δημοφιλία...

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Προσωπικά κατέληξα ότι , ούτε το ΝΑΙ, ούτε το ΟΧΙ με εκφράζει. Πόσο μάλλον όταν δεν μου ξεκαθαρίζονται οι λεπτομέρειες της κάθε πρότασης και οι επιπτώσεις αυτών, από την κυβέρνηση.

Μετά από την οικονομικη αφαίμαξη που υπέστη τόσα χρόνια και την κούραση από το να προσπαθώ για το καλύτερο, αρνούμαι να μπω σε διαδικασία διχασμού, καθώς δεν βγάζω άκρη.
    Κατ' εμέ δεν υπάρχει λύση στο θεμα μας. Ότι και να γίνει από ' δω και πέρα είναι άτοπο.

Επιχείρηση και Ελλάδα είναι έννοιες ασύμβατες πλέον. Εφόσον όλα πάνε καλά, θα επιστρέψω για κάποιο διάστημα στην εγγύς Ανατολή, απ' όπου θα αποπληρωσω τα χρέη μου και θα προσπαθήσω να ζήσω με αξιοπρέπεια την οικογένεια μου.

Εύχομαι ότι καλύτερο και καθαρή συνείδηση για όλους.
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    με τη διαφορά ότι τα περιγραφόμενα δεν είναι η πραγματικότητα.
    ότι συνέβη στην Κύπρο δεν έγινε εν μέσω ρήξης με την Ευρώπη αλλά κατά τη διάρκεια διαπραγματεύσεων οι οποίες δεν είχαν διακοπεί.

Τι μου λες;.... ε τότε θα ήταν καλύτερα μάλλον να συνεχίζαμε τις διαπραγματεύσεις και να κούρευαν και τις καταθέσεις....

παρεμπιπτόντως το web banking δεν λειτουργεί.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Τι μου λες;.... ε τότε θα ήταν καλύτερα μάλλον να συνεχίζαμε τις διαπραγματεύσεις και να κούρευαν και τις καταθέσεις....
    άσε,.....
    ξέρες καλά ότι αναφέρομαι στη σύγκριση των 2 καταστάσεων.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    παρεμπιπτόντως το web banking δεν λειτουργεί.
    Της πειραιώς λειτουργεί αλλά δεν είναι διαθέσιμα κάποια μέρη λόγω CC για λεφτά στο εξωτερικό και κάποια άλλα. Πληρωμές μια χαρά μπορούμε να κάνουμε όμως
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι φωτογραφικό το συμπέρασμα καθόλου. Δεν έχω σκοπό να αντιπαρατεθώ προσωπικά με κανέναν γιατί καταλύω την έννοια του διαλόγου που τόσο υποστηρίζω. Αν διαβάσεις αυτή την συζήτηση ή την άλλη εύκολα θα δείς άτομα φανατισμένα και απο τις 2 μεριές και τόσο κυνικές αναλύσεις που θα σε κάνουν ίσως να ξανασκεφτεις τα όσα έγραψες και εσύ όπως και έκαναν και μένα τα δικά μου λεγόμενα. Λόγω επαγγέλματος βλέπω ζωές να χάνονται τόσο ευκολα τα τελευταία χρόνια λόγω της κρίσης και με έχουν κάνει υπέρμαχο κάποιων θέσεων που όταν βλέπω να αναλύονται με κοινούς οικονομικούς όρους τρελένομαι και σκέφτομαι οτι δεν είναι δυνατόν να έχουμε καταντήσει έτσι σαν λαός.
    Sorry δεν με καλύπτει η απάντηση σου. Δεν κατηγόρησες κάποια πλευρά για κυνισμό. Δεν κατηγόρησες μια πλευρά για έλλειψη αλτρουισμού, και σκληρή γλώσσα που της λείπει το ρομαντικό feeling.

Αυτό που είπες, είναι πως οι απόψεις (μου) εξυπηρετούν άλλους σκοπούς. Και μιας και δεν είμαι το χθεσινό τρολλ που έκανα εγγραφή για να πλασάρω προτάσεις εγκάθετων, ζήτησα να το κάνεις τάληρα. Ούτε εξήγησες, ούτε ζήτησες συγνώμη για κάτι που θεωρώ προσβλητικό.

Λυπάμαι για την έλλειψη emoticon και δακρύων, δεν τα πολυγουστάρω έτσι κι αλλιώς. Εσύ μπορεί να βοηθάς στην περίθαλψη τους, εγώ μπορεί να βοηθάω στην ενημέρωση προκειμένου να μην γίνουν περισσότεροι οι πελάτες σου.

καλούς δρόμους.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αν υπήρχαν οι καταθέσεις βρε hymador γιατί να κλείναμε τις τράπεζες?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    ζήτησα να το κάνεις τάληρα.
    Είμαστε λοιπόν σε αυτό το σημείο?

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Sorry δεν με καλύπτει η απάντηση σου. Δεν κατηγόρησες κάποια πλευρά για κυνισμό. Δεν κατηγόρησες μια πλευρά για έλλειψη αλτρουισμού, και σκληρή γλώσσα που της λείπει το ρομαντικό feeling.

Αυτό που είπες, είναι πως οι απόψεις (μου) εξυπηρετούν άλλους σκοπούς. Και μιας και δεν είμαι το χθεσινό τρολλ που έκανα εγγραφή για να πλασάρω προτάσεις εγκάθετων, ζήτησα να το κάνεις τάληρα. Ούτε εξήγησες, ούτε ζήτησες συγνώμη για κάτι που θεωρώ προσβλητικό.

Λυπάμαι για την έλλειψη emoticon και δακρύων, δεν τα πολυγουστάρω έτσι κι αλλιώς. Εσύ μπορεί να βοηθάς στην περίθαλψη τους, εγώ μπορεί να βοηθάω στην ενημέρωση προκειμένου να μην γίνουν περισσότεροι οι πελάτες σου.

καλούς δρόμους.
    Καλούς δρόμους και σε σένα.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic