Φίλε μου αληθεια πρέπει να φύγω και θα προσπαθήσω να απαντήσω αυριο αν δεν έχει φτάσει σελιδα 60 το θέμα και έχουμε ξεχάσει τι λέγαμε πριν μια μέρα :P
Kαλο βράδυ
https://www.youtube.com/watch?v=zjYER-M1SLI
Φίλε μου αληθεια πρέπει να φύγω και θα προσπαθήσω να απαντήσω αυριο αν δεν έχει φτάσει σελιδα 60 το θέμα και έχουμε ξεχάσει τι λέγαμε πριν μια μέρα :P
Kαλο βράδυ
https://www.youtube.com/watch?v=zjYER-M1SLI
Εγώ θα πήγαινα ένα ακόμα βήμα πιο πέρα, και θα έλεγα οτι δεν υπήρξαν καν ποτέ τιποτα «ιερά και όσια», παραμύθια πάντα πλασάρονταν αβέρτα για να κρατήσουν on-side όποιους ήταν χρήσιμοι ανα εποχή: Θές Βασηλιάδες, θες θρησκείες, θες παρδαλά περί Αρχαίων ημων προγόνων, θες συντρόφια, θες «Ήρωες» του `21, διαλιέχτε, απ' όλα έχει ο μπαχτσές.
Από απλή λαμογίαση πάσχουμε, μικροεαυτουλισμό, βλαχοκουτοπονηριά στο ρήξιμο, γύφτικη επιπολαιότητα και αμέλεια, και έλλειψη στοιχειώδους αυτοσεβασμού. Δεν χρειάζετε να επικαλούμαστε Εφιάλτες ή Αριστοτέληδες για να τα χρεώσουμε αυτά. Το βλέπω κι αυτό σαν μια ακόμα υπεκφυγή. Τα πράγματα είναι απλά. Λίγο πιο φιλότιμο, λίγο πιο μπέσα, λίγο πιο σεβασμός στον εαυτό μας και στον διπλάνο μας. Αυτά είναι το ΑΛΗΘΙΝΟ μας ΧΡΕΟΣ, και να δούμε πότε θα ξεπληρωθει... τα άλλα της Τρόικας είναι φραγκοδίγραγκα εν συγκρίσει.
ΠΟΤΕ δεν τον εμπιστεύτηκαν... 5 μήνες τώρα ΚΑΝΟΥΝ ότι τον στηρίζουν στα λόγια αλλά σιωπηλά του τραβάγανε το χαλί κάτω από τα πόδια τραβώντας 30-35 δις από τις καταθέσεις τους. Και αυτοί δεν ήταν τίποτα λεφτάδες ή το έξυπνο χρήμα... αυτά έχουν φύγει έξω από το 2012... ο κάθε που είχε 5-10-20 χιλιάρικα στην άκρη το πρωί έσκιζε τα ιμάτιά του υπέρ του Αλέξη και το μεσημέρι τράβαγε τα λεφτά του "γιατί αυτοί μπορεί και να μας πάνε στα βράχια"... Και δεν μιλάω για τις τελευταίες 15 ημέρες - μιλάω για το διάστημα από τις εκλογές μέχρι αρχές Ιούνη που υποτίθεται ότι απολάμβανε τρελλή αποδοχή και δημοφιλία...
Προσωπικά κατέληξα ότι , ούτε το ΝΑΙ, ούτε το ΟΧΙ με εκφράζει. Πόσο μάλλον όταν δεν μου ξεκαθαρίζονται οι λεπτομέρειες της κάθε πρότασης και οι επιπτώσεις αυτών, από την κυβέρνηση.
Μετά από την οικονομικη αφαίμαξη που υπέστη τόσα χρόνια και την κούραση από το να προσπαθώ για το καλύτερο, αρνούμαι να μπω σε διαδικασία διχασμού, καθώς δεν βγάζω άκρη.
Κατ' εμέ δεν υπάρχει λύση στο θεμα μας. Ότι και να γίνει από ' δω και πέρα είναι άτοπο.
Επιχείρηση και Ελλάδα είναι έννοιες ασύμβατες πλέον. Εφόσον όλα πάνε καλά, θα επιστρέψω για κάποιο διάστημα στην εγγύς Ανατολή, απ' όπου θα αποπληρωσω τα χρέη μου και θα προσπαθήσω να ζήσω με αξιοπρέπεια την οικογένεια μου.
Εύχομαι ότι καλύτερο και καθαρή συνείδηση για όλους.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
παρεμπιπτόντως το web banking δεν λειτουργεί.
Sorry δεν με καλύπτει η απάντηση σου. Δεν κατηγόρησες κάποια πλευρά για κυνισμό. Δεν κατηγόρησες μια πλευρά για έλλειψη αλτρουισμού, και σκληρή γλώσσα που της λείπει το ρομαντικό feeling.
Αυτό που είπες, είναι πως οι απόψεις (μου) εξυπηρετούν άλλους σκοπούς. Και μιας και δεν είμαι το χθεσινό τρολλ που έκανα εγγραφή για να πλασάρω προτάσεις εγκάθετων, ζήτησα να το κάνεις τάληρα. Ούτε εξήγησες, ούτε ζήτησες συγνώμη για κάτι που θεωρώ προσβλητικό.
Λυπάμαι για την έλλειψη emoticon και δακρύων, δεν τα πολυγουστάρω έτσι κι αλλιώς. Εσύ μπορεί να βοηθάς στην περίθαλψη τους, εγώ μπορεί να βοηθάω στην ενημέρωση προκειμένου να μην γίνουν περισσότεροι οι πελάτες σου.
καλούς δρόμους.