Καλησπέρα παίδες,
Μόλις έχοντας παραλάβει το καινούριο μου undertail για το cbf και πρωτού το δοκιμάσω αρχικά πάνω στο μηχανάκι πρίν πετάξω και άλλα τσάμπα λεφτά θα ήθελα μια ιδέα αναφορικά
με το τί προτείνετε ώς προς την διακόσμησή του καθώς το κομμάτι είναι όπως βγήκε από το εργοστάσιο (lacomoto.com) και για να γλυτώσω 30€ σε απλή μαύρη βαφή η οποία συγκεκριμένα δεν είναι και του γούστου μου είπα να ελέγξω τις διαθέσιμες επιλογές. Γενικά από την ώρα που το παρήγγειλα στο νού μου είχα να το καλύψω με μεμβράνη είτε carbon look
είτε σε απλό χρώμα, αλλά λόγω του σημείου και επειδή φοβάμαι ότι όλο και κάποιο πετραδάκι μπορεί να πάει εκεί δεν ξέρω αν τελικά η ιδέα είναι καλή. Μετέπειτα είδα την επιλογή της υδροβαφής η οποία μέχρι τώρα μάλλον είναι και η καλύτερη λύση.. Παρόλα αυτά δεν έχω καθόλου εικόνα για κόστος και δεν ξέρω αν τηλεφωνικά θα μπορέσει κανένας να καταλάβει τί ακριβώς θέλω να βάψω και προφανώς δεν θέλω να αρχίσω να κόβω βόλτες με το πλαστικό παραμάσχαλα. Έχει κανείς σας κάνει κάτι σχετικό? Καμιά ιδέα για το κοστολόγιο του όλου επιχειρήματος?
Ευχαριστώ προκαταβολικά