Σελίδα 45 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 3540414243444546474849505595 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 661 έως 675 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Πάντως εγώ, ακόμα δεν έχω αποφασίσει....

διαβάζω απόψεις, αρθρα, έλληνες, ξένοι, οικονομολόγοι, καταστροφολόγοι, όλοι έχουν από κάποιο δίκιο στο σκεπτικό τους και αυτό τα κάνει ακόμα πιο περίπλοκα τα πράγματα....

μία λεω έτσι, μία λέω΄"ρε μήπως αλλιώς?"...

τόσα χρόνια πληρώνουμε, ματώνουμε αλλά προκοπή δε βλέπουμε....
    πέντε μήνες κάτι, ένα κατιτίς (εκτός από ερτ, καθαρίστριες, 100 δόσεις) πάλι δεν είδαμε ένα κεράκι εστω στο τέέέέέέέέέέέέρμα του τούνελ...

πρέπει να επιλέξω το λιγότερο χειρότερο σενάριο και δε μπορώ να καταλάβω ποιο είναι αυτό.....

εσωτερικά έχω αρρωστήσει και μόνο και μόνο για την οικογένειά μου φροντίζω να μη φαίνεται :a04:
    πουτσ@@@@@@@@@

Banned
    Τον Τσιπρα τον ψηφισα ελλείψη εναλλακτικού προιοντος....

Περα απο το οτι με απογοήτευσε, ειναι πλεον επικίνδυνος και αυτός και η παρέα του για την χωρα για τις επόμενες δεκαετιες.
    Και αυτο δεν μπορω να το δεκτω με τιποτα.

Υ.Γ.

Μην υποκύψετε στον εθνικο διχασμο που προωθείται, μπορει να διαφωνούμε αλλα ειμαστε ολοι ελληνες, και μαζι θα την περασουμε την ασχημη αυτή δοκιμασια.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Είχαμε καταλάβει πως οι εκλογές ήταν "στημένες" να έρθουν οι άλλοι να φάνε τα μούτρα τους και μετά να γυρίσουν πίσω σαν σωτήρες. Ούτε όμως οι τωρινοί θέλουν το ΟΧΙ γιατί το κατάλαβαν ίσως αργά.
    Παρόλα αυτά κάποιοι πιστεύουν πως έστω σε λίγα-έως αρκετά-χρόνια θα δουν άσπρη μέρα ή τουλάχιστον ήταν έτοιμη να την δουν, μόλις είδαμε το φως, τα σπάσαμε όλα.
    Καληνύχτα μας.
    Μήπως μαζί με μακαρόνια να αγοράζαμε και τίποτα άλλο;

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Δεν είμαι ταγμένος ούτε κοματόσκυλο αλλά μερικά πράγματα χρήζουν εξήγησης
    * απαντήθηκε από τον Σπυράκο

** Δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα, (νομίζω) είχε κάνει αίτηση διακοπής του επιδόματος και μέχρι να γίνει η διακοπή πέρασαν 2 μήνες και γι' αυτό το χροικό διάστημα την κατηγόρησαν. Ποιο πολύ μου κάνει ότι ήθελαν να χτυπήσουν τον πολιτικό άντρα της .
    Πρώην άντρας της εδώ και χρόνια και το αναφέρω όχι ως κουτσομπολιό αλλά ως επιχείρημα ότι δεν ισχύει ότι ήθελαν να χτυπήσουν τον πολιτικό. Έπαιρνε επίδομα μέχρι το 2013 και 2 και 3 και 12 μήνες να είχαν περάσει η Ζωή ήταν 34-35-36 χρονών άρα όχι ανήλικη... ελπίζω να σε κάλυψα Βασίλη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Πάντως εγώ, ακόμα δεν έχω αποφασίσει....

διαβάζω απόψεις, αρθρα, έλληνες, ξένοι, οικονομολόγοι, καταστροφολόγοι, όλοι έχουν από κάποιο δίκιο στο σκεπτικό τους και αυτό τα κάνει ακόμα πιο περίπλοκα τα πράγματα....

μία λεω έτσι, μία λέω΄"ρε μήπως αλλιώς?"...

τόσα χρόνια πληρώνουμε, ματώνουμε αλλά προκοπή δε βλέπουμε....
    πέντε μήνες κάτι, ένα κατιτίς (εκτός από ερτ, καθαρίστριες, 100 δόσεις) πάλι δεν είδαμε ένα κεράκι εστω στο τέέέέέέέέέέέέρμα του τούνελ...

πρέπει να επιλέξω το λιγότερο χειρότερο σενάριο και δε μπορώ να καταλάβω ποιο είναι αυτό.....

εσωτερικά έχω αρρωστήσει και μόνο και μόνο για την οικογένειά μου φροντίζω να μη φαίνεται :a04:
    ΚΟΥ ΚΟΥ Ε ΣΥΝΤΡΟΦΕ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.

ΚΟΥ ΚΟΥ Ε

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    και κάτι τελευταίο, και ας μην πει κανένα γατόνι πως κινδυνολογώ...

Με εντολή της κυβέρνησης, όλα τα ταμειακά διαθέσιμα των ταμείων ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μεταφέρονται στην ΤΕ μέχρι αύριο.

Τα ρέστα που έχουν μέινει απ΄τον ELA είναι ελάχιστα. Στην θέση τους, θα κατέβαζα το όριο αναλήψεων στα 20€, μπας και φτάσω μέχρι την Κυριακή χωρίς φατσούλες στις οθόνες των ΑΤΜ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Τα είπαμε χτες και μου έδωσες μια συμβουλή, από το Σαββάτο είμαι κλεισμένος στο δωμάτιο για να μη με βλέπουν...

Banned
    Να συνεχισω την σκεψη του αποπανω...

Συνταξεις σημερα ΔΕΝ θα πληρωθουν

ΑΤΜ με μετρητα εως πεμπτη μεσημερι βαρια....

Μάλιστα. Μας σπρώχνουν όλο και πιο πολύ στο Ναι και μετά θα έχουν και την πιο καθαρή εντολή του λαού να ολοκληρώσουν επιτέλους το σχέδιο σωτηρίας..... για αυτούς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Αν σου μιλήσω ως trader, οι αγορές είναι ήδη προετοιμασμένες και ένα κραχ ......
    Ο οποιοσδήποτε σοβαρός άνθρωπος θα μπορούσε να μας πει το απλό....
    Στα @@ μου τι θα κάουν ΑΥΤΟΙ !

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Εξακολουθώ να πιστεύω βαθειά, πως δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι σημαίνει άτακτη χρεωκοπία.
    Και εύχομαι να βρεθεί κάποιος λογικός άνθρωπος να το αποτρέψει.

Απ αυτά που ακούω όμως.... Δεν ξέρω....
    Πραγματικά δεν ξέρω.
    ανανήψαντας

Νέο προς Παλιό μέλος Το avatar του/της georgemark
    Και αν όλα αυτά είναι ένα θέατρο συμφωνημενο για να περάσουν μέτρα σήμερα στο παρά 5??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από georgemark Προβολή μηνύματος
    Και αν όλα αυτά είναι ένα θέατρο συμφωνημενο για να περάσουν μέτρα σήμερα στο παρά 5??
    ξέρεις βέβαια οτι σε τέτοια περίπτωση μάλλον θα τα αποδεχτούμε (σα λαός) - νο ματερ γουάτ - και θα στήσουμε και κώλο
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Ο οποιοσδήποτε σοβαρός άνθρωπος θα μπορούσε να μας πει το απλό....
    Στα @@ μου τι θα κάουν ΑΥΤΟΙ !

Και εύχομαι να βρεθεί κάποιος λογικός άνθρωπος να το αποτρέψει.

Απ αυτά που ακούω όμως.... Δεν ξέρω....
    Πραγματικά δεν ξέρω.
    απελπισία και ελπίδα παρέα είσαι βρε Νίκο...

δεν έχω ιδέα τί γίνεται, είμαι θυμωμένος ΑΡΑ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ

Χειρότερα από τον πόλεμο του 40.
    Αντί για 2Κ νεκρούς, 8Κ νεκροζώντανους.
    Θα γίνει και 20€ στα ΑΤΜ για όσους έχουν ακόμη να παίρνουν.
    Άντε όλοι στο Ναι και μετά να σκάσουμε επιτέλους να το παίζουμε μάγκες και "τώρα τι θες; Εσύ δεν το ψήφισες; Ποιον κατηγορείς τώρα"
    Ερώτηση και μιλάω σοβαρά. Ο Χάρρυ Κλυνν είναι αυτός κάπου μέτοχος; Να συνεχίζω να τον διαβάζω, άσχετα με τον αν συμφωνώ πάντα;

Καποιος πιο πριν ρωτησε τι αποφαση να παρει με αυτα που λέμε.

Δεν υπάρχει αποφαση. Σε ενα δημοψηφισμα τοσο ατσαλα στημενο και τοσο ασαφως διατυπωμενο και με τετοιο ηλιθιο timing, οτι και να βγει ειναι lose-lose scenario.

Το "Ναι", σημαινει οτι ο λαος αποδεχεται τη συμφωνια (ποια; αφου απεσυρθει, αρα θα ερθει αλλη για την οποια δ θα εχουμε ψηφισει), συμφωνια η οποια περιλαμβανει εισπρακτικα μετρα χειροτερα απο του Χαρδουβελη. Ποιος θα υπογραψει τη συμφωνια αφου ο Τσιπρας θα παραιτηθει; Διερευνητικες εντολες, εκλογες και παμε παλι απο την αρχη σε ενα κρατος διαλυμενο και χωρις ρευστο.

Το "Οχι" τι σημαινει; Κανεις δεν ξερει. "Οχι, δεν αποδεχομαστε τη συμφωνια, φερτε μας αλλη"; Μα αφου μας εφεραν αλλη. "Οχι δε θελουμε καμια συμφωνια"; Μα που θα βρουμε λεφτα, μια και δεν υπάρχει μια;
    "Οχι, την κανουμε"; Καταλαβαινετε τι σημαινει αυτο; Το ειπε ο Βυρωνας. Χρεοκωπια εντος ευρω και θα παρακαλαμε να βγουμε μπας και με υποτιμηση βρουμε κανενα ρευστο.

Αναρωτιεμαι για δυο πραγματα: Πρωτον εαν υπήρχε σχεδιο για το δημοψηφισμα και απλα ηταν χαζο, ή δεν υπηρχε καθολου και δευτερον εαν το τελεσιγραφο στην ουσια προήλθε απο το κομμα και οχι απο την ΕΕ.

Όλα τα παραπανω, αν γινει δημοψηφισμα τελικα γιατι εχω τις αμφιβολιες μου

Υποψν, οτι το δημοψηφισμα θα κοστισει περιπου 110 εκατομμυρια ευρω. Αγνωστο απο πού θα βρεθουν ή απο πού θα λειψουν.

Μια και λεμε οτι καλο ειναι να γινονται δημοψηφισματα και να ρωταται ο λαος (και συμφωνω), δειτε το παραδιεγμα της Μ.Βρετανιας. Εχει ανακοινωθει απο ΤΩΡΑ, οτι το 2017 (σε δυο χρονια), θα κληθει ο λαος να αποφασισει την παραμονη ή οχι στην ΕΕ.

Απλετος χρονος για ενημερωση και προβολη επιχειρηματων, για ενα απλο και ξεκαθαρο ερωτημα: Μεσα ή εξω απο την ΕΕ. Ετσι γινονται τα πραγματα σε σοβαρες χωρες...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic