Σελίδα 54 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 444495051525354555657585964104 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 796 έως 810 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος Μπαμπίνο...απλά έβαλα μια πήγη που αναφέρει για το ίδιο γεγονός αλλα οτι μάλλον η κίνηση προτάθηκε απο την ΕΕ...

και για την ταμπακιέρα...χτές άκουγα οτι ΟΧΙ σημαίνει και εκτώς ευρώ και ΕΕ...σήμερα οτι το ΟΧΙ δεν σημαίνει απαραίτητα έξοδος απο το ευρώ και απο την ΕΕ...και οχι απο την πλευρά του Τσίπρα...

απο την ενημέρωση επιπέδου Σκα Σκα Σκαί σου σου και Μέγκλα τσάνελε προτιμώ το Ολύμπια και τα Νέα του ψαροντούφεκου...λέμε τώρα...
    πόσες φορές έχω ακούσει αυτή την ατάκα περί δέντρου και δάσους. άπειρες.
    και όσοι έχουν τηλεόραση ας ενημερώσουν τι λένε αντ1,μεγκα,σκαι,σταρ κτλ.Δεν έχω ιδέα.

όσο για το ESM η ελληνική κυβέρνηση κατέθεσε επίσημο αίτημα.
    όσο για το τι λέγεται θα ακούσουμε πάρα πολλά αυτές τις μέρες, τουλ να υπάρχει το επίπεδο
    να μπαίνουν λινκ εδω μέσα από όσο το δυνατόν πιο έγκυρα ΜΜΕ.

μακάρι να φύγει το ΔΝΤ (αλήθεια πως; αφού του χρωστάμε δις),
    μακάρι να κουρευτεί το χρέος, μακάρι να βρει ο κόσμος και δουλειά και με καλά λεφτά
    μακάρι να αποκτήσουμε ένα ασφαλιστικό σύστημα Καναδά πχ

Αλλά με δαύτους που έχουμε στην κυβέρνηση δεν το βλέπω γιατί δεν έχουν να προτείνουν τίποτα της προκοπής.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος

Αλλά με δαύτους που έχουμε στην κυβέρνηση δεν το βλέπω γιατί δεν έχουν να προτείνουν τίποτα της προκοπής.
    Η εκάστοτε κυβέρνηση δηλαδή πιστεύεις ότι φταίει Μπαμπίνο;

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tuonino Προβολή μηνύματος
    Αυτό που πρότεινε σήμερα η ελληνική κυβέρνηση είναι αυτό που θα γίνει αργά ή γρήγορα και αυτό που θέλουν οι περισσότεροι (άσχετα με το αν τους συμφέρει ή όχι). Χρεοκωπία εντός ευρώ. Παρεμπιπτόντως, το όχι στο δημοψήφισμα πάλι το ίδιο σημαίνει.

Υ.Γ. Όποιος είναι σίγουρος για το τι σημαίνει το ΝΑΙ αλλά δεν μπορεί να ξέρει τις εκδοχές του ΟΧΙ ή είναι πολιτικά αμόρφωτος ή ασκεί ωμή προπαγάνδα.

Σώπα ρε φίλαράκι των 10 μηνυμάτων εκ των οποίων τα μισά είναι στο νήμα του Δημοψηφίσματος... που θα μας πεις ποιος είναι πολιτικά αμόρφωτος και ποιος ασκεί προπαγάνδα εδώ μέσα....

Υ.Γ. Όποιος είναι σίγουρος για το τι σημαίνει το ΝΑΙ αλλά δεν μπορεί να ξέρει τις εκδοχές του ΟΧΙ ή είναι πολιτικά αμόρφωτος ή ασκεί ωμή προπαγάνδα.
    Επιτέλους να και κάποιος που βρέθηκε να μου εξηγήσει.

Για πες μου Βασίλη ποιές είναι οι εκδοχές του ΟΧΙ γιατί όποιον και να ρωτήσω κανείς δεν ξέρει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Η εκάστοτε κυβέρνηση δηλαδή πιστεύεις ότι φταίει Μπαμπίνο;
    Η εκάστοτε κυβέρνηση οφείλει να κάνει πράξη αυτά που έχει υποσχεθεί προεκλογικά.

Αυτή η κυβέρνηση 6 μήνες τώρα έχει να επιδείξει κάτι γελοιότητες τη στιγμή που η οικονομία
    άρχισε πάλι να κατρακυλά και η ανεργία πάλι να αυξάνεται.

Αυτή είναι η παρούσα κυβέρνηση, αυτή κρίνω.

Παλαιό μέλος
    ............

Οχι φιλε μου.Οποιος ειναι πραγματικα σιγουρος τι σημαινει το ενα αλλα δεν ξερει τι σημαινει το αλλο,θα πει οτι καποιοι δεν μπηκανε στον κοπο να του εξηγησουν.
    Ισως να του ειπανε,θα λες οχι,γιατι ειναι για το καλο σου.Κατι σαν και αυτο που ελεγα στα παιδια μου,οταν ητανε 5 χρονων.Τωρα ομως που καβατζαρανε τα εικοσι,αν δεν τα πεισω για κατι,απλα το αποριπτουν.
    Αυτοι που υποστηριζουνε το ΟΧΙ,πρεπει να σταματησουνε να υποτιμουνε το ακροατηριο τους.

Η εκάστοτε κυβέρνηση οφείλει να κάνει πράξη αυτά που έχει υποσχεθεί προεκλογικά.

Αυτή η κυβέρνηση 6 μήνες τώρα έχει να επιδείξει κάτι γελοιότητες τη στιγμή που η οικονομία
    άρχισε πάλι να κατρακυλά και η ανεργία πάλι να αυξάνεται.

Αυτή είναι η παρούσα κυβέρνηση, αυτή κρίνω.

Μπάμπη πιστεύω ακράδαντα ότι αυτό που φταίει δεν είναι άλλος από το κυρίαρχο λαό. Το λαό της μη παιδείας, του βολέματος, του ΠασοΚΝεοδημοκρατισμού, της Μυκόνου, των ακριβών αυτοκινήτων και τόσων άλλων.. Η εκάστοτε κυβέρνηση απλά προσπαθεί να γλύψει το λαό αυτό και να λαδώσει βασικά γρανάζια του για να αποκομίσει και αυτή πολιτικά και οικονομικά οφέλη.

Αν ο λαός θέλει κοινωνική δικαιοσύνη, παιδεία, υγεία, εργασία θα την έχει. Πως ; Ξεκινώντας με μερικές "κρεμάλες" (sic, μεταφορικά μιλάω) σε όσους, πολιτικούς και μη, του στερούν όλα όσα ανέφερα. Ας δείξει λοιπόν ο λαός αυτός τι επιλέγει..

p.s Δεν υπονοώ, ούτε εννοώ ότι η παρούσα κυβέρνηση μπορεί ή θέλει να φέρει τα κοινωνικά αγαθά που έγραψα. Ο λαός όμως μπορεί να περάσει το μήνυμα του.

Νέο προς Παλιό μέλος Το avatar του/της georgemark
    Θέλω πολύ να πάω να ψηφίσω στον τόπο που ασκω το δικαίωμα μου, όμως θα πρέπει να περιμένω δύο μέρες ώστε να σηκώσω τα χρήματα που θα μου χρειαστούν και μια τρίτη για να αφήσω κάτι πίσω στην οικογένεια, θέλω να πω ότι λόγω της προτερης οικονομικής στενότητας σε συνδυασμό με όλα αυτά που έγιναν από τη Δευτέρα η αποχή θα είναι πολύ μεγάλη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Viking Προβολή μηνύματος

Μπάμπη πιστεύω ακράδαντα ότι αυτό που φταίει δεν είναι άλλος από το κυρίαρχο λαό. Το λαό της μη παιδείας, του βολέματος, του ΠασοΚΝεοδημοκρατισμού, της Μυκόνου, των ακριβών αυτοκινήτων και τόσων άλλων.. Η εκάστοτε κυβέρνηση απλά προσπαθεί να γλύψει το λαό αυτό και να λαδώσει βασικά γρανάζια του για να αποκομίσει και αυτή πολιτικά και οικονομικά οφέλη.

Αν ο λαός θέλει κοινωνική δικαιοσύνη, παιδεία, υγεία, εργασία θα την έχει. Πως ; Ξεκινώντας με μερικές "κρεμάλες" (sic, μεταφορικά μιλάω) σε όσους, πολιτικούς και μη, του στερούν όλα όσα ανέφερα. Ας δείξει λοιπόν ο λαός αυτός τι επιλέγει..

p.s Δεν υπονοώ, ούτε εννοώ ότι η παρούσα κυβέρνηση μπορεί ή θέλει να φέρει τα κοινωνικά αγαθά που έγραψα. Ο λαός όμως μπορεί να περάσει το μήνυμα του.
    Μ'αρέσει πάντως που ζεις την ψευδαίσθηση ότι είσαι στην απέξω, και ζεις εναλλακτικά, δεν είσαι ενταγμένος στο lifestyle κτλ.
    Δεν είσαι κανάς ιδιαίτερος, ένας απλός άνθρωπος είσαι, συνέλληνας.

Κάποιος μπορεί να έπεσε θύμα του ΠασοκΝΔ, εσύ μπορεί να έπεσες θύμα του Σύριζα.
    Κάποιος μπορεί να θέλει να διακοπάρει Μύκονοοοοοοος εσύ να θες να γυρίσεις τα Βαλκάνια.

Κάποιος μπορεί να θέλει να σκάσει 10 χιλιάρικα για gti καγκουράμαξο εσύ μπορει να θες να σκάσεις άλλα τόσα για BMW Adventure μηχανή.

ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ Η/ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ
    ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μ'αρέσει πάντως που ζεις την ψευδαίσθηση ότι είσαι στην απέξω, και ζεις εναλλακτικά, δεν είσαι ενταγμένος στο lifestyle κτλ.
    Δεν είσαι κανάς ιδιαίτερος, ένας απλός άνθρωπος είσαι, συνέλληνας.

Κάποιος μπορεί να έπεσε θύμα του ΠασοκΝΔ, εσύ μπορεί να έπεσες θύμα του Σύριζα.
    Κάποιος μπορεί να θέλει να διακοπάρει Μύκονοοοοοοος εσύ να θες να γυρίσεις τα Βαλκάνια.

Κάποιος μπορεί να θέλει να σκάσει 10 χιλιάρικα για gti καγκουράμαξο εσύ μπορει να θες να σκάσεις άλλα τόσα για BMW Adventure μηχανή.

Επέτρεψε μου να σου γράψω για το παρόν σχόλιο σου ότι απλά μιλάμε άλλη γλώσσα. Σαφώς και δεν είμαι κανένας ιδιαίτερος. Ευχαριστώ που προσπαθείς να με επαναφέρεις στη πραγματικότητα.

Ας πάω τώρα να ψωνίσω το νέο model Asics με 220 euros αφού με κάρτα μπορώ.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Σώπα ρε φίλαράκι των 10 μηνυμάτων εκ των οποίων τα μισά είναι στο νήμα του Δημοψηφίσματος... που θα μας πεις ποιος είναι πολιτικά αμόρφωτος και ποιος ασκεί προπαγάνδα εδώ μέσα....
    Χρησιμοποίησα το λινκ και τα λόγια του MG-KTiNoS για ευκολία επειδή συμφωνώ μαζί του όχι αντιπαραθετικά.
    Αλλά τόσα χρόνια στο φόρουμ θα ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να έχω γράψει κάθε πότε αλλάζω αλυσίδα και να ανεβάσω μία φωτό Μέγαρα και 2 Σέρρες προτού γράψω εδώ.
    Επίσης, πολύ μου αρέσει αυτό το ποσαδιστής, αν το εννοείς, γι αυτό και δε θα τσακωθώ ειδκά μαζί σου.
    Τελευταία τροποποίηση από tuonino; 30/06/2015 στις 17:56.

Παλαιό μέλος
    ειναι οντως?
    κανε και μια ψηλομεταφρασουλα να καταλαβουμε τι λεει ο president

Σωστό αλλά παραμένει ακόμα (άπιαστο?) ιδανικό.Στην πραγματικότητα δέν ισχύει και το αντιλαμβάνεσαι νομίζω.
    Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44
  4. Cnn Δημοψηφισμα Για Ελλασ Euro 2004